תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 09:58

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 83 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רשמית- רמי הדר מאמן הפועל
הודעהפורסם: 12 ינואר 2017, 09:25 
הוא דווקא היה נחמד מאוד שם, נינוח, וענה על הכל בפתיחות וכנות שאף מאמן לא היה עונה אליה.
אפילו הטמבלים שניסו להקשות עליו היו מופתעים שהוא עונה בפירוט לעומת התקופה שהיה אצלם.
לגיטימי שהוא לא יפרט מה הבעיות שיש במכבי, כי הוא מאמן הפועל כרגע וזה לא מעניין, ועדיף שיהיו גם כמה שיותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2017, 10:15 
איש עם בסיס פנימי מאוד חזק שממש לא מתעסק בזה שיאהבו אותו, ועל כן בסוף
כולם יעריצו אותו.

חייבים לראות את הראיון הזה בחמישיות, לא בגלל מה שהוא אמר (בקושי אמר משהו), אלא בגלל איך שהוא אמר,
הביטחון שהוא משדר, קור הרוח, הדיוק והדיבור לעניין.

הדבר הכי מעניין שהיה שם זה איך האישיות החזקה שלו זהרה מול פרנקו שישב מבויש בצד שני כמו ילד מנוזל מול מלך הכיתה.
מבחינת כדורסל אני לא יודע איך הוא יהיה, אבל מאמן שהוא כזה רמה מבחינה אישיותית לא ראיתי הרבה זמן.
יש משהו במה שהוא משדר, שגורם לזה שיתנו לו כבוד. פיני וכל הצוות היו אמורים להיכנס בו בטירוף על מה שעשה
לקולגה ולחבר שלהם ארז, אבל משהו בהתנהלות שלו פשוט לא מאפשר את זה.
הוא זה שקובע איך יראה השיח שהוא משתתף בו.

להבדיל אלפי הבדלות, זה הזכיר לי קצת את הראיונות של קופמן עם הדון, שנהיה כלבלב מסכן בפינה (כמו שהוא באמת מרגיש בפנים) שרק רוצה ליטוף,כל פעם שהוא נתקל בדון.

יש לי הרגשה שהאיש הולך להישאר איתנו עוד הרבה זמן כי הוא בדיוק את מה שמועדון כמו שלנו צריך - אבא שקול וסמכותי.
בתכונות האופי שלו ההיפך המושלם מארז (שלדעתי סובל מאישיות גבולית)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2017, 10:39 
itamarrose כתב:
איש עם בסיס פנימי מאוד חזק שממש לא מתעסק בזה שיאהבו אותו, ועל כן בסוף
כולם יעריצו אותו.

חייבים לראות את הראיון הזה בחמישיות, לא בגלל מה שהוא אמר (בקושי אמר משהו), אלא בגלל איך שהוא אמר,
הביטחון שהוא משדר, קור הרוח, הדיוק והדיבור לעניין.

הדבר הכי מעניין שהיה שם זה איך האישיות החזקה שלו זהרה מול פרנקו שישב מבויש בצד שני כמו ילד מנוזל מול מלך הכיתה.
מבחינת כדורסל אני לא יודע איך הוא יהיה, אבל מאמן שהוא כזה רמה מבחינה אישיותית לא ראיתי הרבה זמן.
יש משהו במה שהוא משדר, שגורם לזה שיתנו לו כבוד. פיני וכל הצוות היו אמורים להיכנס בו בטירוף על מה שעשה
לקולגה ולחבר שלהם ארז, אבל משהו בהתנהלות שלו פשוט לא מאפשר את זה.
הוא זה שקובע איך יראה השיח שהוא משתתף בו.

להבדיל אלפי הבדלות, זה הזכיר לי קצת את הראיונות של קופמן עם הדון, שנהיה כלבלב מסכן בפינה (כמו שהוא באמת מרגיש בפנים) שרק רוצה ליטוף,כל פעם שהוא נתקל בדון.

יש לי הרגשה שהאיש הולך להישאר איתנו עוד הרבה זמן כי הוא בדיוק את מה שמועדון כמו שלנו צריך - אבא שקול וסמכותי.
בתכונות האופי שלו ההיפך המושלם מארז (שלדעתי סובל מאישיות גבולית)

כל מילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2017, 11:09 
בכלל, הביטחון שלו יכולת הביטוי וקור הרוח, מול הגמגום והמבוכה של פרנקו באותו שולחן - היה תענוג לראות את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2017, 01:14 
כמה דיבורים אתם שופכים פה על פאקינג ראיון.
תנו לו לאמן כמה משחקים ואז נדבר על מה שחשוב באמת.
מזיז הביטחון ושאר הקשקושים בראיונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2017, 23:24 
סמל אישי של המשתמש
הייתי מאוד בעדו. הקבוצה נראית כמו כלום ושום דבר ברוב המשחקים תחתיו. אכזבה גדולה מאוד מבחינתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2017, 23:26 
בנקס טוב? יצא החוצה במקום שרביב ללא אוויר ירד לספסל (מתן ותומר גינת על המגרש, אפשרי).
כל פעם מחדש שחקנים שלנו משאירים את סיימון לבד כי הם באים לעזרה ונראה שאין אף אחד שמעיר להם על זה.

ובעיקר, משחק שמתחילתו היה נראה שעלינו באווירת גביע ווינר. מזכיר קצת את הדרבי חוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2017, 23:29 
לא עולים אינטנסיבים לרבע ראשון, קורסים מנטלית ברבע האחרון, מה עוד? מתישהו משחקים כדורסל?
בנתיים אין בשורות מרמי הדר. להיפך, נראה שהקו התקדמות הוא שלילי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2017, 23:59 
כמעט בכל המשחקים אצל הדר הרבע הראשון היה רע. בלא מעט משחקים ברבע השני עלה וויליאמס והאינטנסיביות עלתה והפועל התחילה לשחק.
לא יודע, לא מפיל את התיק על האוול. אבל לדעתי כל סיפור וויליאמס זה משהו שהוא יותר גדול ומשמעותי מכפי שנדמה. בעיני לא יכול להיות ששחקן משחק כל כך טוב ומשקיע כל כך הרבה וזוכה לכל כך מעט קרדיט.
זה לא יכול להיות. וזה משדר דברים רעים מאוד.
רבאק, מה האוול תורם העונה יותר מוויליאמס שמגיע לו הקרדיט הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2017, 01:30 
סמל אישי של המשתמש
דרך אגב, זכור לי שבתקופה שהיינו עם ההתקפה השנייה בליגה עם מספר האסיסטים הראשון/שני בליגה היה נהוג לכתוב פה שזה רק בגלל היכולת האישית של השחקנים.
אז עכשיו כשהסגל אותו סגל פלוס עוד שחקן התקפה פסיכי בדמות ליונס איפה כל היכולות האישיות האלה עכשיו? הם עברו שוד על ידי חייזרים בנוסח ספייסג'אם או שאולי יכול להיות שבכל זאת הייתה איזו יד מכוונת של מאמן שנתנה להם להביא לידי ביטוי את היכולות שלהם ועכשיו אין?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 מרץ 2017, 06:53 
כן רשמית הדר מאמן הפועל, אבל רק רשמית.
תכלס עם סגל מחוזק שחקנים מפיקים הרבה פחות ממה שהוציאו תחת אברהמי.
בכלל הפיטורים של אברהמי לא היו במקום גם בהיבט של ההוגנות כלפיו ובמיוחד בהיבט המקצועי הפיטורים היו מיותרים . נכון שלא נראינו הכי להיט אבל היו חסרים שחקנים ותוצאות הבאנו, ניצחנו משחקים צמודים, הזרים נתנו מספרים, הוא לא ייבש את דרל וויליאמס, נתן לצוף משה הזדמנויות.
התנהלות מוזרה של רמי הדר,
אולי צריך התערבות יותר דומיננטית של אפי בירינבאום

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: רשמית- רמי הדר מאמן הפועל
הודעהפורסם: 07 מרץ 2017, 07:22 
הכל נכון, חוץ מהפיטורים המוצדקים של שרון. הוא בכלל לא היה צריך לפתוח את העונה, ורק בגלל נייט, אנשים פה הזילו ריר שהוא איזה מוח כדורסל חריף. נראינו איתו כמו ספורטק, כשהשחקנים לא סופרים אותו ממטר. זה שרמי לא מביא תוצאות טובות יותר (כרגע, לא אחרי עונה וחצי עם הקבוצה), לא אומר שהפיטורים לא היו מוצדקים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 מרץ 2017, 07:31 
אתה טועה, גם אם צריך לפטר צריך אלטרנטיבה טובה יותר, ותכלס הזרים של העונה, הרי מתעסקים בעונה ולא בהיסטוריה הפיקו מספרים משמעותית טובים יותר מאשר עם רמי הדר בין אם הם נשמעו אליו ובין אם לדעתך הם לא

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 07 מרץ 2017, 08:02 
סמל אישי של המשתמש
tadmored כתב:
אתה טועה, גם אם צריך לפטר צריך אלטרנטיבה טובה יותר, ותכלס הזרים של העונה, הרי מתעסקים בעונה ולא בהיסטוריה הפיקו מספרים משמעותית טובים יותר מאשר עם רמי הדר בין אם הם נשמעו אליו ובין אם לדעתך הם לא

כל מה שתדמור כתב פה.
ועוד משהו, אני מצפה מכל אותם גאונים גדולים שידעו לדרוש את פיטורי שרון (למרות שאיש מקצוע כמו פז נלחם פה כמו אריה להראות להם שבמציאות הכדורסל של שרון לא כזה רע בטח בלי רביב ובלי ליונס וכו') וכל משחק עשו לו את המוות מאחורי הגב והלכו והתבכיינו להנהלה, אתם יודעים מי אתם, לכתוב פה בפורום שהם אפסים גדולים אבל בעיקר לסתום את הפה מעכשיו והלאה ולתת להפועל להתנהל בלי הלחץ והאג'נדות הבלתי נגמרות שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 07 מרץ 2017, 08:42 
סמל אישי של המשתמש
עומר מ. כתב:
tadmored כתב:

כל מה שתדמור כתב פה.
ועוד משהו, אני מצפה מכל אותם גאונים גדולים שידעו לדרוש את פיטורי שרון (למרות שאיש מקצוע כמו פז נלחם פה כמו אריה להראות להם שבמציאות הכדורסל של שרון לא כזה רע בטח בלי רביב ובלי ליונס וכו') וכל משחק עשו לו את המוות מאחורי הגב והלכו והתבכיינו להנהלה, אתם יודעים מי אתם, לכתוב פה בפורום שהם אפסים גדולים אבל בעיקר לסתום את הפה מעכשיו והלאה ולתת להפועל להתנהל בלי הלחץ והאג'נדות הבלתי נגמרות שלהם.

לא יקרה.
אני מבקש את זה כבר שנתיים ורג זוכה ללעג ובוז, כי לאוהד הפועל בעיני הפורום זה לשנוא כל דבר שקשור למועדון.

ואם להיות כנים, אז למרות שהתצוגה אתמול הייתה מתחת לכל ביקורת, צריכים להגיש את האמת. שסגל הגבוהים שלנו היה חסר מאוד, חוסר אחריות של האוול ופציעות נוספות הביאו אותך לשחק עם חמישיות הזויות שלא ניתן לעשות איתן יותר מידי, וטבעת שהפכה לאוקינוס עבור שחקני אשדוד, לכן אל לנו לשפוט את הקבוצה ורמי על בסיס המשחק אתמול.

אני מאוד מקווה שרמי יצליח למצוא את האיזון בקבוצה כי לפרקים אנחנו בהחלט מציגים כדורסל יעיל וטוב יותר מאשר הצגנו אצל שרון. הבעיה היא שזה רק לפרקים. וכשאנחנו רעים עכשיו אנחנו הכי רעים שאפשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2017, 09:20 
הפציעה של לימונד משמעותית, הסגל הישראלי מתחת לכל ביקורת, והזרים חוץ משלושה שנותנים תפוקה, לא פקטור. אולי ציפיתי לעבודה יותר טובה בהגנה, אבל גם זה לא קורה, כנראה שזה לא משהו שמאמן יכול לחולל בחודשיים. זה שהדר לא מצליח, זה לא אומר שזה עושה את אברהמי לעילוי כדורסל שהיה ראוי לאמן את הקבוצה הזאת, הפיטורים שלו היו מוצדקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2017, 09:23 
סמל אישי של המשתמש
רמי הדר מאמן לא רע. והוא גם היה האופציה הכי טובה אחרי הפיטורין של אברהמי (כל פעם שאני שומע את הפרשנות של דני פרנקו אני אומר תודה שהוא היה כזה חזיר ודרש כל כך הרבה בשביל לקבל את הג'וב).
על הרקע הזה, העובדה שהקבוצה איתו נראית פחות טוב ומשיגה תוצאות פחות טובות, רק מגחיכות את הטענות שהיו כלפי אברהמי, שעשה עבודה לא רעה בכלל. כלומר, הן היו מגוחכות עוד קודם, המצב הנוכחי רק מבליט זאת.

אין הגנה? היו פה כאלה שניסו להסביר שהבעיות ההגנתיות הן תלות בחומר השחקנים ולא קשורות למאמן (היעדר איום חסימה וקו אחורי חלש הגנתית, בעיקר לנוכח ההיעדרות של רביב בתור השומר און-דה-בול הכי טוב בקבוצה). ההסברים האלה נפלו על אוזניים ערלות. אז הבאנו במקום אברהמי מאמן הגנה שהעמיד קבוצת הגנה נפלאה בחיפה. רק שהיא הייתה מבוססת על שחקנים בעלי יכולת הגנתית מעולה אחד-אחד. כמובן שבהפועל אי אפשר ליישם את אותן סכמות הגנתיות ולכן לא רואים שום שיפור, למעט משחק לחץ שעובד על קבוצות כמו קריית גת. יתרה מזאת, מכיוון שרמי הדר הוא די מאמן של ראש בקיר שהולך עם הסגנון שלו בלי התאמה לחומר השחקנים שלו או ליריבה (שיש לזה יתרונות לצד חסרונות), היו משחקים שההגנה שלנו עבדה עוד פחות טוב מאשר עם אברהמי. נגד הרצליה למשל. שזו קבוצת הקליעה הכי חלשה בליגה. בסיבוב הראשון הטקטיקה של אברהמי הייתה לצופף את הצבע ולתת להם ליידות מבחוץ, וזה עבד. אחרי הניצחון הסבירו שניצחנו רק כי הרצליה החטיאו שלשות חופשיות. בסיבוב השני נגדם, רמי הדר החליט משום מה החליט ללחוץ אותם ולתת להם לרוץ, וזה שיחק לגמרי לידיים שלהם.
גם המשחק אתמול הבליט את החולשה של רמי הדר בתור מאמן שזו טקטיקה. בחצי הראשון שיחקנו הגנה נסוגה יותר, שמרנו בחצי המגרש, השתמשנו באיזורית, וספגנו 37 נקודות. בחצי השני איבדנו עשתונות, התחלנו ללחוץ, לרדוף אחריהם כל פעם שהם שברו את הלחץ, להשאיר קלעים פנויים, וספגנו 60 נקודות במחצית.

הזרים לא סופרים אותו? אז עכשיו רואים ששחקנים ימשיכו להתנהג בדיוק באותו אופן מול כל מאמן כי זה פשוט האופי שלהם. האוול שזרק זין עם אברהמי ממשיך לזרוק זין עם רמי הדר. ההבדל היחיד הוא הייבוש ההזוי של וויליאמס לעומת הקרדיט להאוול, לנוכח ההבדלים ביכולת ועוד יותר מכך, בגישה.

אין תרגילים והכל מבוסס יכולת אישית? זה היה ממש מגוחך, כי ההתקפה שלנו הייתה מאוד יעילה. וזה עוד בלי ליונס ובעצם עם קו אחורי לא קיים, ועם ישראלים חלשים שחייבים 80 דקות שלהם. התבססנו רק על טאקר והזנה של הגבוהים. ביחס לכלים שהיו לנו שיחקנו טוב מאוד התקפית, הלכנו על היתרונות היחסיים שלנו, אבל עדיין זה לא הפריע לכל מיני קשקשנים לירות על אוטמט ש"אין תרגילים" (זה באמת השיא של ביקורת שמעידה על שום דבר מאשר חוסר הבנה מוחלט בכדורסל).

הסגל שלנו שווה יותר ממאזן של 50%? נו, בבקשה, קיבלתם. מי שבחר להתעלם מהבעיות האובייקטיביות (בעיקר חומר השחקנים הישראלי) קיבל אותם לפנים. אני באמת לא מבין מה חשבתם שיקרה עם כל הבעיות האלה אחרי החלפת מאמן.

ומעבר לכל הבעיות שלא נפתרו עם החלפת המאמנים, נוצרו בעיות חדשות.
ניהול הרוטציה והסגל. הייבוש של וויליאמס. אגב, העניין הוא פחות שהוא והאוול לא משחקים ביחד. צריך לזכור שעם החלפת המאמנים גם הוספנו את ליונס, שחקן של למעלה מ-30 דקות אפילו בלי החלפה שלו בזר אחר אלא תוספת על ארבעת הזרים. לכן באופן טבעי כמות הדקות של שאר הזרים אמורה לרדת. הבעיה שכמות הדקות של האוול כמעט לא ירדה (משהו כמו 30 ל-28) בעוד שכמות הדקות של וויליאמס ירדה בחצי. כשזה אמור להיות הפוך.

כל מיני גימיקים של פוזה ומניירות. המשחק בהרצליה, שפתחנו עם ליונס על הספסל. בשני המשחקים הראשונים שלו הוא פתח בחמישייה וקלע מעל 10 נקודות רק ברבע הראשון עם כמה שלשות, במשחק השלישי נגד הרצליה רמי הדר משום מה התחיל איתו על הספסל, נקלעו לפיגור מוקדם, כשהוא עלה מהספסל הוא עלה אאוט לגמרי ואיבדנו את המשחק. המשחק נגד נהריה, עם רבינוביץ' בחמישייה, שחקן שלא ראה דקה עד אז ומאז. אין שום הצדקה מקצועית לשטויות כאלה. במזל נהריה לא הגיעו למשחק וניצחנו 20 הפרש למרות שטות כזאת.

יכולת טקטית חלשה. נתתי את הדוגמאות נגד הרצליה ואשדוד אתמול. אברהמי לא קיבל שום מילה טובה גם כשהגיע לו, אבל הוא ידע לעשות כל מיני טוויקים ולשלוף פתרונות מהשרוול, כמו הגנות נסוגות, חילופים אוטומטיים שגיחכו עליהם פה ואמרו שזה לא מתאים לליגת העל, למרות שהם ניצחנו לנו משחקים. עכשיו גם את זה אין לנו.

אבסורד שעכשיו עם ליונס ההתקפה שלנו נראית פחות טוב. יצא לי לחשוב עוד לפני המשחק, שעם ליונס שקולע למעלה מ-20 נקודות למשחק באחוזים מעולים, לא השתפרנו מבחינת יכולת או מאזן. ובעצם אם מהקבוצה הנוכחית, ביכולת הנוכחית שלה, שולפים את ליונס החוצה וחוזרים לסגל של תחילת העונה (עם בנקס, טאקר, וויליאמס והאוול), אנחנו קבוצה ששווה 3-4 ניצחונות בסיבוב.

כמובן שכמו שאברהמי היה צריך לקבל אשראי והוא לא קיבל, כך גם רמי הדר צריך לקבל אשראי למרות שלא הולך לנו כרגע. לחתוך מאמן אחרי פרק זמן קצר זה הלך רוח רעיל שלא מועיל למועדון בשום צורה. צריך לתת למאמן לעבוד ולתת לו לנסות לעשות את מה שהוא יודע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 מרץ 2017, 09:41 
כל מילה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2017, 10:31 
סמל אישי של המשתמש
בהחלט כל מילה של יובל.
אני ממש לא מחפש לפטר את רמי הדר, ההפך.
אני מעריך אותו ובטוח שאם יקבל שנה הבאה אפשרות להרים קבוצה בצלמו אנחנו נקבל קבוצה הגנתית, נלחמת וטובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2017, 11:13 
אברהמי קיבל אשראי יפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2017, 11:55 
כמו שאמרתי בהתחלה, גם אם רמי הדר יכשל כישלון חרוץ, זה לא הופך את אברהמי להצלחה או למישהו שהיה ראוי להמשיך לאמן אותנו
שנתיים וחצי איתו היו די והותר ואילולא נייט רובינסון לכו תדעו אם אנחנו בכלל נשארים בליגה בעונה שעברה

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2017, 12:47 
סמל אישי של המשתמש
לא רק שאברהמי לא קיבל אשראי, הוא קיבל אשראי שלילי. הוא עשה עבודה לא רעה העונה ופוטר בלי שום סיבה.

ולהודעה האחרונה, כמה אפשר לגנוב דעת ולשכתב את ההיסטוריה בשתי שורות...
הקבוצה שאימן אברהמי בלאומית הייתה הכי חזקה שהייתה בליגה הזאת מזה הרבה שנים, הגיעה לחצי גמר גביע והפסידה בגמר לקבוצה עם תקציב עתק רק בגלל שנפצעו אחד הישראלים והישראלי הבכיר.
ובעונה שעברה לא היינו בשום שלב בסכנת ירידה אמיתית. אחרי תחילת העונה, למעט מחזור אחד, היינו לאורך כל העונה מרחק שני ניצחונות לפחות מהמקום האחרון. סתם פאניקה והיסטריה (אמיתית או מומצאת, אני אפילו לא יודע).
וההמצאה הכי גדולה, אם לא נייט היינו יורדים ליגה. אז כשנייט הגיע, היינו עם תשעה ניצחונות, עשרה מחזורים לסיום העונה. נס ציונה ירדה ליגה עם עשרה ניצחונות. אבל ברור, בעשרת המחזורים האחרונים לא היינו מנצחים פעמיים לפחות גם בלי רובינסון, גם לא בכל המשחקים שהוא לא הגיע אליהם בכלל ועשה שכונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2017, 13:24 
הוא קיבל קצת יותר אשראי מקטש, וגם על הדרך קיבל את נייט, העונה הזאת הולכת לפח וזה בעיקר אברהמי, אני לא מבין על מה אתה מדבר, השוואות שלך להדר אכן מעניינות ואני מסכים איתם, עדיין לא חושב שהוא מאמן שהיה צריך לקבל יותר צ׳אנס ממה שהוא קיבל עד עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 83 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: