תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 12:01

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 80 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 מרץ 2017, 00:11 
סמל אישי של המשתמש
משחק נוראי, הקבוצה נראית תחת.
בינתיים רמי הדר מאכזב מאוד. ואני ממש רוצה שהוא יצליח.
מסכים מאוד עם פרוויס
חוץ מהחלק של סיכום העונה, עוד לא נגמר כלום.

תקופה גרועה להיות אוהד הפועל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 מרץ 2017, 00:14 
סמל אישי של המשתמש
אם יש משהו להתעודד ממנו זה 2 השלשות של רביב בסוף. נקווה שהוא יחזור לעצמו.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אשדוד בבית (יום ב' 20:30)
הודעהפורסם: 07 מרץ 2017, 00:45 
כל מילה של פרוויס, לצערי.
יש לקבוצה בעיות אובייקטיביות, אבל מה שהיה היום לא יכול להיות ולהדר יש חלק גדול בסיפור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 07 מרץ 2017, 01:00 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:

גם בנקס היה סביר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 07 מרץ 2017, 02:49 
KingAlpaca כתב:
el dudernio כתב:

גם בנקס היה סביר.

יותר מסביר לדעתי, חבל שהוחלף דווקא בדקות טובות שלו. יחד עם טאקר יש לו את +- הכי פחות גרוע בהפועל (3-).

אגב, מתן העונה עם 8/14 ל-2 ולדעתי כשאנחנו עושים תרגילים ששולחים אותו פנימה, זה מסתיים יפה והרבה פעמים גם עם פאול,
בטח כשהקליעה שלו לשלוש לא יציבה, חובה להשתמש בזה יותר. גם בסיום העונה שעברה שרון השתמש בזה קצת וזה עבד יופי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 מרץ 2017, 07:05 
מתן היה אתמול הכי טוב בהפועל. לא רק הגנתית. גם התקפית הוא היה היחיד ששיחק בחוכמה. בהגנה הוא מהבודדים שמשחק אגרסיבי, ששם גוף, שעושה רוטציה.
אבל להתייחס לשחקן בודד זו טעות. הפועל שיחקה אתמול מחפיר. פשוט נראתה כמו קבוצה כבויה וגמורה. ואסור שזה יקרה. פשוט אסור.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 מרץ 2017, 07:36 
מתן טוב מ-2, בלאט טוב מ-3. שיבינו את המגבלות של עצמם כבר יהיה טוב יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 07 מרץ 2017, 07:42 
פישונט כתב:
מתן טוב מ-2, בלאט טוב מ-3. שיבינו את המגבלות של עצמם כבר יהיה טוב יותר

במשחקים האחרונים מתן עם 6 מ-9 לשלוש.
אבל שוב, זו לא הבעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2017, 07:54 
אני בכלל חושב שאנחנו (ואני) חוטאים בזה שמתייחסים לשחקן כזה או אחר. ובהמשך למה שהוקיץ' כתב - יש בהפועל המון חסרונות. ואפשר למנות אותם (שני גבוהים על אותה עמדה, קו חוץ שכמעט כולו מורכב משחקנים שצריכים את הכדור ביד. אין אתלטיות. אין 4 שקולע מבחוץ וכו'). אבל לכל קבוצה יש חסרונות. והעניין הוא להסתיר אותם ולנצח משחקים למרות החסרונות. את החסרונות בסגל אפשר וצריך לתקן בקיץ. עכשיו התפקיד של המאמן ושל השחקנים הוא להתגבר על החסרונות ולנצח משחקים. אין קבוצות מושלמות, בטח לא בתקציבים של הפועל. תמיד נעשות טעויות. תמיד יש שגיאות בבניית הסגל. ועדיין, להתמקד בשחקן כזה או אחר זה לא להתעסק בזה שגם בסגל הזה צריך לשחק כדורסל הרבה יותר טוב - כי ראינו שאפשר רק לפני שבועיים נגד נהריה. ובגלל זה מה שקרה אתמול בלתי מקבלת על הדעת בשום אופן. מה שקרה אתמול זו בושה.
ועוד הערה: אחת הטעויות שמאמנים עושים זה להצמד לאיזה עקרון. כמו שהאוול וויליאמס לא יכולים לשחק יחד. ואז מה שקורה זה שוויליאמס שהוא השחקן הכי יעיל בסגל משחק 10 דקות למשחק. אז אני חושב שהתפקיד של רמי הדר הוא למצוא מספיק דקות משחק לשחקן יעיל כמו וויליאמס. גם אם לשחק איתו ועם האוול זה לא חזון הכדורסל האופטימלי שלו. הוא צריך למצוא לוויליאמס את ה20-25 דקות במשחק כי הוא שחקן טוב ויעיל ואתמול ראו כמה הוא חסר. אז יהיו 5-10 דקות שהוא והאוול ישחקו יחד - התפקיד של המאמן הוא לבנות את הדקות האלה באופן כזה שיהיה יעיל. לוותר על שחקן כל כך טוב ויעיל (ומתאמץ ורוצה) זה בעיני פתרון לא לגיטימי. עד כדי כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 מרץ 2017, 08:48 
סמל אישי של המשתמש
מסכים עם פרוויס.
צריכים למצוא את הקונסטציה לשחק עם וויליאמס והאוול ביחד. נכון שזה בעיה עם החוק הרוסי אבל במיוחד עכשיו שמתן מצליח לקלוע לשלוש ובתקופה יחסית טובה יחד עם רביב שחזר אפשר וצריך לשחק עם שניהם.

ויליאמס כבר הראה שאומנם 3 זה קצת מעבר לטווח שלו אבל מחצי מרחק הוא בהחלט מסוגל להיות קטלני. אז גם אם זה הרכב כבד לא יקרה כלום עם כמה דקות כל משחק נטחן בצבע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2017, 10:56 
סמל אישי של המשתמש
בלי קשר לטיפשות המדהימה של האוול, זה מדהים שספי שמש הכלב הזה עדיין שופט אותנו. חלאה ברמות הגבוהות ביותר שגנב לנו את משחק 5 נגד ירושלים שנה שעברה וממשיך בעבודה גם השנה. זבל אנושי הוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2017, 11:48 
סבלתי אתמול בדרייב אין. מהרגע שנכנסתי ליציע ידעתי איך המשחק הזה יגמר.
מלא קרחות, אווירה של טיול... מי שנכח באולם בחימום יודע על מה אני מדבר - אפס דריכות, שכונה,
ויותר מדי חיוכים. קייטנה.

השיפוט היה חדש משמעית הכי מעצבן השנה, ויחד עם הפציעות והשאננות ההתחלתית, פשוט מנטלית
לא היה כבר סיכוי לחזור למשחק הזה. תנשמו אוויר, זה כדורסל וזה קורה הדברים האלה.חלק מהמשחק.
לפעמים יש ימים שהכל הולך נגדך לא משנה מה תעשה ולא צריך לחפש יותר מדי אשמים.

אם הרווחנו היום את רביב ואפילו קצת מבנקס, אז אולי אפילו יצא טוב מההפסד הזה. הקבוצה הזאת
תשתדרג פלאים אם שניהם יהיו בכושר שלהם.
מה שבעיקר חסר לקבוצה הזאת זה אתלטיות, ריצה במגרש הפתוח, וקלעים C&S בפינות שיודעים להעניש בשלשה/פייק
וחדירה על הבייסליין. זה חסר בקבוצה הזאת כל כך כי זה המהלכים שבנקס צריך להביא והוא בערך היחיד שיודע לעשות
אותם חוץ מרביב. אני משום מה ממש אופטימי, וזה לא מתאים לי.
יש לי הרגשה שעשינו אתמול צעד לכיוון סגל מלא ובכושר(על אף הפציעה של אלאנדו) ואלו חדשות טובות.
אני מאמין שעם רביב ובנקס בכושר טוב אנחנו לא יכולים להראות רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 מרץ 2017, 13:14 
סמל אישי של המשתמש
דר"א הפציעה של טאקר תחייב אותנו לשחק עם 3 ישראלי לא מעט, יחד עם רביב זה אומר שניתן ואף חובה יהיה לשחק עם האוול ווויליאמס ביחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2017, 13:40 
ועכשיו רמי הדר הולך לשלם על הייבוש של צוף שהוא בערך היחיד שמכיר את העמדה חוץ ממתן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2017, 13:53 
אין מה לדבר על שחקן כזה או אחר כשכל הקבוצה מגלה נרפות ורכות בשני צידי המגרש. קבוצה שנותנת לג'ייק כהן להיות עם 12 נקודות ב-8 דקות זו קבוצה שלא באה כדי לנצח. בזה זה מתחיל ובזה זה נגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2017, 14:14 
סמל אישי של המשתמש
בנקס של העונה זה שחקן הגארבג' טיים הכי גדול שיש.
בכל הפסד הוא קולע כמה סלים שמצמצמים את הפער (ואז הוא מקבל זריקה חשובה שבאמת יכולה להחזיר אותנו למשחק וכמובן מחטיא אותה), וזה נראה שהנה אנחנו מקבלים אותו.
ואז במשחק הבא הוא חוזר לסורו. אני כבר נואשתי ממנו.

לגבי רביב, שתי השלשות אתמול לא אומרות הרבה (הוא היה קלעי חלש גם ביכולת השיא שלו אז אין טעם לצפות ממנו לפתח קליעה מבחוץ דווקא עכשיו), את הדברים שהוא אמור לעשות טוב (לסיים באיזור הטבעת או ג'אמפרים מטווח קצר) הוא עדיין לא עושה. בואו נחכה ונראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2017, 15:17 
יובל כתב:
בנקס של העונה זה שחקן הגארבג' טיים הכי גדול שיש.
בכל הפסד הוא קולע כמה סלים שמצמצמים את הפער (ואז הוא מקבל זריקה חשובה שבאמת יכולה להחזיר אותנו למשחק וכמובן מחטיא אותה), וזה נראה שהנה אנחנו מקבלים אותו.
ואז במשחק הבא הוא חוזר לסורו. אני כבר נואשתי ממנו.

לגבי רביב, שתי השלשות אתמול לא אומרות הרבה (הוא היה קלעי חלש גם ביכולת השיא שלו אז אין טעם לצפות ממנו לפתח קליעה מבחוץ דווקא עכשיו), את הדברים שהוא אמור לעשות טוב (לסיים באיזור הטבעת או ג'אמפרים מטווח קצר) הוא עדיין לא עושה. בואו נחכה ונראה.

מסכים אם זה שהעונה הוא מפציץ בגארבג', אבל לא מסכים איתך לגבי הייאוש כי אנחנו רואים ממנו יכולות שאין
לאף שחקן אחר בקבוצה, וחוסר ביטחון מטורף, ולכן את הזריקה המכריעה הוא מחטיא, לא כי הוא לוזר חסר מושג.
אני באמת באמת אוהב אותו וליבי איתו מהרגע הראשון. זה ספורטאי מדהים בעיני וקשה שלא להשבר במצבו.
ולכל מי שמתגעגע לאברהמי- אני מזכיר לכם שהוא המאמן שקיבל את אדריאן בנקס במתנה והצליח לגמור לשחקן תחיים
בגלל חוסר נסיון. אדריאן בנקס הוא כדורסלן מעולה ואני בטוח שהתקופה הזאת של חוסר הביטחון תיגמר מתישהו, אצלנו
או בקבוצה אחרת.
ולגבי רביב השלשות אתמול דווקא כן חשובות. "קלעי חלש" זה משהו שאי אפשר להגיד על רביב. יש לו יד טובה מכל הטווחים
במיוחד כשהוא חם. סקורר קאלסי. לכן אני חושב שכל נקודה שהוא קולע חשובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2017, 16:22 
רביב בעונה שעברה שיפר מאוד את הקליעה שלו מרחוק. לפני כן הוא היה מאוד מהסס בזריקות מטווח רחוק.
לגבי בנקס - אם היה אפשרי לחנוק מישהו ולצאת מזה ללא עונש או קנס, אין לי ספק שהוא היה חונק את שרון מהייאוש והעצבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2017, 16:26 
יובל כתב:
לגבי רביב, שתי השלשות אתמול לא אומרות הרבה (הוא היה קלעי חלש גם ביכולת השיא שלו אז אין טעם לצפות ממנו לפתח קליעה מבחוץ דווקא עכשיו), את הדברים שהוא אמור לעשות טוב (לסיים באיזור הטבעת או ג'אמפרים מטווח קצר) הוא עדיין לא עושה . בואו נחכה ונראה.

מה שאותי מפחיד שזה הוא כמעט לא מנסה אותם.
זה לא שהוא זורק ומחטיא. הוא כמעט ולא זורק בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 מרץ 2017, 16:24 
הרגל הפצועה היא רגל שמאל שהיא הרגל המנתרת. אפשר לראות גם כשהוא מנסה לחדור וגם כשהוא זרק מבחוץ שהוא עדין לא יכול לקפוץ כמו שצריך.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 80 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: