תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 14:46

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 139 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: גלבוע/גליל - הפועל ת"א
הודעהפורסם: 06 פברואר 2017, 22:09 
סמל אישי של המשתמש
קבוצה מגעילה. חסרת אופי, חסרת מחויבות, חסרת כבוד. לפני שבוע בהרצליה התביישתי בשכונה הזאת. היום אפילו יותר. דכאון. פשוט כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2017, 22:10 
סמל אישי של המשתמש
שרמי יעשה טובה ואפילו לא ידבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2017, 22:10 
סמל אישי של המשתמש
ההפסד על רמי הדר. הזכיר מאוד את אברהמי עם ההבטה חסרת האונים על איך המשחק נוזל מהידיים.
מרגיז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2017, 22:11 
סמל אישי של המשתמש
כשיש לך סגל ישראלי כזה עלוב, אתה יכול להחליף עשרה מאמנים, ולהביא עשרים זרים ועדיין לא תהיה קבוצת צמרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2017, 22:11 
לא הפסד מרגיז. הפסד מביש. משחק שהיה חמש פעמים בערך בידיים אבל הקבוצה הזו הצליחה לשמוט אותו פעם אחרי פעם. ואחרי הכול שוב הייתה אפשרות. כבר חזרו להוביל נקודה וכדור ביד, ואז וויליאמס, שהוא מכונת שטויות הולך לסל ודופק את המשחק.
הפסד מביש. ובסוף העונה, ההפסדים האלה ידפקו את העונה. כי הרביעייה הראשונה הלכה פייפן, את הרצליה נראה מקסימום עם משקפת, וכרגע יהיה קרב בכלל על להיכנס לשמינייה מול נהריה ומכבי חיפה. ועם חוכמת המשחק של הקבוצה הזו אין מה להיות אופטימיים.
פשוט בושה וחרפה. ומה שהכי עצוב שאני לא חושב שרביב לימונד יפתור איזו בעיה בקבוצה הזו. היא נראית לי כמו מקרה אבוד. ובעיקר זו קבוצה כל כך רופסת, שהמייצג המוביל שלה הוא האדון האוול שכמות הדאנקים שעשו לו על הראש היום זה ביזיון. אפילו על גייטס לא עשו כזאת חגיגה.
ורמי הדר אחראי גדול. כי במחצית הראשונה הוא היה צריך לזרוק את האוול לספסל ולא להחזיר אותו בכלל. ומשחק אחרי משחק הוא נותן לו קרדיט למרות שהוא לא שומר ולא חוזר להגנה. הגיע הזמן שמי שלא מזיז את עצמו להגנה שיעוף לספסל.
נמאס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2017, 22:12 
סמל אישי של המשתמש
יורם כתב:
כשיש לך סגל ישראלי כזה עלוב, אתה יכול להחליף עשרה מאמנים, ולהביא עשרים זרים ועדיין לא תהיה קבוצת צמרת.

מולך שיחקו שוכמן סקוורר וביר כץ כן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2017, 22:13 
סמל אישי של המשתמש
נראה לי שלא עשינו פוסט אפ אחד כל החצי השני. אחד. עוד שלשה ועוד שלשה ביום של אחוזים רעים. משחק דוחה, רמי מקבל יותר כלים משרון ועד כה מוציא מהם פחות. לא יודע מה להגיד כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: גלבוע/גליל - הפועל ת"א
הודעהפורסם: 06 פברואר 2017, 22:13 
שחקנים באים ושחקנים הולכים ב40 שנה,ושום דבר לא השתנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2017, 22:14 
יורם כתב:

למה, לגלבוע יש סגל ישראלי יותר טוב?
הפועל הפסידה את המשחק כי ברוב חוכמתה, במקום לגמור אותו חמש פעמים היא נכנסה לקרבות רחוב עם גלבוע, ואז המשחק נצמד. במקום לשחק מסודר ולנצל את היתרונות השחקנים של הפועל פשוט לא שיחקו כדורסל. זה הכול. לא קשור לסגל ישראלי. לא היום.
היום זה כדורסל מביש, ולא אינטיליגנטי. והדוגמא הבולטת היא שממינוס חמש חזרו לפלוס נקודה וכדור והאדון וויליאמס שלא מסוגל לעשות נקודות גב לסל כמעט על אף אחד, לוקח כדור עם הגב לסל ועושה אייר בול. בושה וחרפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2017, 22:16 
סמל אישי של המשתמש
אה, כן, חוץ מהפוסט אפ האידיוטי הזה.
לבעוט בקירות פשוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2017, 22:17 
לא רואה אותנו עושים יותר ממקום שמיני ועפים כרגיל בפלייאוף.
אשכרה דיברו על מקום 4 לפני שבועיים.
עם הכדורסל הזה מזל שיש בליגה את קרית גת.
לתלות הכל בישראלים זה לא רציני. בגליל יש ישראלים שלא רואים דקת משחק אם הם בהפועל.
בתכלס הזרים זורקים זין, אלאנדו לא משחק כבר שבועיים, דארל יותר טיפש מג'ף וליונס בלי קליעה זה לא זה. בנקס עוד נלחם והשתדל אבל הוא לא יציל אותנו לבד. האוול החזיק אותנו במשחק בהתקפה, אבל בהגנה לא הצליח לעצור את הגבוהים שלהם בשום צורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2017, 22:18 
סמל אישי של המשתמש
ברנדווין פשוט החתמה מיותרת
לא נותן כלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2017, 22:18 
שמוליקיפוד כתב:
לא שאני מנקה את השחקנים מההופעה הביזיונית הזאת בחצי השני, אבל שמואלי עם הפאול בלתי ספורטיבי שלא היה של מתן גמר לנו את המשחק.
כלב שמן ומטומטם.

שמואלי זה רוצח שכיר. הרג אותנו בשריקה הזו, גריפין היה בטוח ששרקו לו כי הוא ידע שהוא זה שדחף. במקום בלתי ספורטיבי ופסילת סל, קיבלו סל ובלתי ספורטיבי עם כדור מהצד. וזה ב-5 הפרש להפועל.

ובלי קשר, אנשים שרצים להגן על שרון אברהמי, מאמן חלש שמעולם לא היה צריך לקבל את המינוי וגם לא יקבל שוב מינוי למאמן ראשי בליגת העל - אתם בדיחה.
זה מאמן ששנה שעברה אמר שטיילור באטל זה פרנצ'ייז פלייר, שסירב לשחרר אותו עד שירד מתחת לקו האדום. אם לא נייט רובינסון, האיש יורד ליגה עם הפועל ולא מקבל חוזה גם בשום קבוצה בלאומית. אין שום קשר בין זה שרמי הדר מאכזב בינתיים, לבין זה שראו מהשנייה הראשונה העונה שהפועל משחקת כדורסל רע, ועם מאמן בפאניקה שלא מסוגל לקבל החלטות והזרים לא סופרים אותו. לפחות האוול הפסיק לכדרר במרכז המגרש ולאבד כדורים קריטיים, זה כבר השפעה של מאמן יותר ממה שאברהמי השפן הצליח להשיג (כי הוא אשכרה פחד להעיר להאוול).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2017, 22:20 
סמל אישי של המשתמש
פרימו לוי כתב:
יורם כתב:

זאת בדיוק הנקודה. העובדה שאפילו הישראלים הגרועים שלהם עשו לנו בית-ספר מראה כמה הסגל הישראלי שלנו עלוב, ולמה איתו אין לנו מה למכור מול קבוצות צמרת.
ופרביס, לימונד בריא (מה שאני לא יודע אם יקרה) יעשה הבדל גדול בשני צידי המגרש. יש לך ספק שאם הוא היה מקבל את הדקות של ברנדווין היינו מנצחים היום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 פברואר 2017, 22:21 
סמל אישי של המשתמש
כן לגלבוע יש סגל ישראלי יותר טוב משלך.

אבל מזל שהטפת במשך חצי שנה שאברהמי לא מאמן והכל באשמתו. ושהנהלה טובה עושה חילופים.

אז הביאו מאמן. הביאו את ליונס ורשמו חמישה זרים.

אז תטנף על אוול השחקן היחידי שבגללו עוד היית במשחק הזה. נו בסדר תמיד פרוויס ימצא איך לטנף על הפועל כדורסל.

וכן זה מביך ומביש.
ניהול המשחק והסגל של הדר היה מתחת לכל ביקורת. וההצגה הזאת של מתן שבמקום לקבל תוקף עלתה לנו במשחק היא בכלל שיא.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2017, 22:22 
לא ברקמפ. זה שיש אנשים שסימנו את שרון מהרגע הראשון משום מה זו אשמתם. אבל זה אנשים שאוהבים להתלונן תמיד.
עם שרון מסרנו הכי הרבה אסיסטים בליגה. סימן יותר מובהק מזה לקבוצת מאומנת?
שורה תחתונה, עם שרון נראינו לא פחות טוב, ובלי ליונס.
ולא, לא היינו יורדים ליגה גם אם נייט לא היה מגיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2017, 22:22 
אם מסיימים העונה מתחת למקום 6 זה בושה וחרפה. זה לצערי גם מה שהולך לקרות. ההפסד היום מבזה כמו ההפסד ההוא בחוץ לקריית גת.
השופטים דפקו אותנו(ספציפית בשריקה ההיא נגד מתן שזה היה נטו מכוון נגדו לדעתי) אבל גלבוע פינקו אותנו עם אחוזים זוועתיים מהעונשין ובפועל שיחקנו חרא ולא הגיע לנו לנצח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2017, 22:24 
purvis short כתב:
לא הפסד מרגיז. הפסד מביש. משחק שהיה חמש פעמים בערך בידיים אבל הקבוצה הזו הצליחה לשמוט אותו פעם אחרי פעם. ואחרי הכול שוב הייתה אפשרות. כבר חזרו להוביל נקודה וכדור ביד, ואז וויליאמס, שהוא מכונת שטויות הולך לסל ודופק את המשחק.
הפסד מביש. ובסוף העונה, ההפסדים האלה ידפקו את העונה. כי הרביעייה הראשונה הלכה פייפן, את הרצליה נראה מקסימום עם משקפת, וכרגע יהיה קרב בכלל על להיכנס לשמינייה מול נהריה ומכבי חיפה. ועם חוכמת המשחק של הקבוצה הזו אין מה להיות אופטימיים.
פשוט בושה וחרפה. ומה שהכי עצוב שאני לא חושב שרביב לימונד יפתור איזו בעיה בקבוצה הזו. היא נראית לי כמו מקרה אבוד. ובעיקר זו קבוצה כל כך רופסת, שהמייצג המוביל שלה הוא האדון האוול שכמות הדאנקים שעשו לו על הראש היום זה ביזיון. אפילו על גייטס לא עשו כזאת חגיגה.
ורמי הדר אחראי גדול. כי במחצית הראשונה הוא היה צריך לזרוק את האוול לספסל ולא להחזיר אותו בכלל. ומשחק אחרי משחק הוא נותן לו קרדיט למרות שהוא לא שומר ולא חוזר להגנה. הגיע הזמן שמי שלא מזיז את עצמו להגנה שיעוף לספסל.
נמאס.

נו, רשמו זרים, החליפו זרים, פיטרו מאמן והביאו אחד אחר.
נגמר לך את מי להאשים ואתה יוצא בדיחה של עצמך פעם אחר פעם, מה תעשה עכשיו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2017, 22:25 
סמל אישי של המשתמש
מישהו יכול להגיד לי כמה קלענו ברבע השלישי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2017, 22:25 
אל באנדי כתב:

9

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2017, 22:28 
IQ

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2017, 22:29 
סמל אישי של המשתמש
adom4 כתב:
אל באנדי כתב:

9

מדהים
רבע שלם 9 נק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2017, 22:29 
יורם כתב:
פרימו לוי כתב:
יורם כתב:

זאת בדיוק הנקודה. העובדה שאפילו הישראלים הגרועים שלהם עשו לנו בית-ספר מראה כמה הסגל הישראלי שלנו עלוב, ולמה איתו אין לנו מה למכור מול קבוצות צמרת.
ופרביס, לימונד בריא (מה שאני לא יודע אם יקרה) יעשה הבדל גדול בשני צידי המגרש. יש לך ספק שאם הוא היה מקבל את הדקות של ברנדווין היינו מנצחים היום?

כן, יש לי ספק. ולא בגלל שרביב לא שחקן מצוין. הוא שחקן מצוין ועוד איך. בגלל שהקבוצה הזו פשוט נראית לי יותר מדיי פעמים כמו מקרה אבוד שלא שחקן כזה או אחר יפתור את זה.
תשמע, המשחק הזה היה ביד חמש פעמים בערך ובכל פעם הפועל עשתה שטויות שלא קשורות להגנה ולא לכלום. פשוט קבוצה שעושה שטויות בלי קשה למי עומד מולה.
אני חושב שזה קל מדיי לתלות את היכולת הזו בחיסרון של רביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 פברואר 2017, 22:32 
סמל אישי של המשתמש
בחצי השני נראינו פשוט זוועה
חבורת שחקנים חסרי כישרון או שכל
(מכונת שטויות זה אדיר!)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2017, 22:35 
סמל אישי של המשתמש
אל באנדי כתב:
adom4 כתב:
אל באנדי כתב:

9

מדהים
רבע שלם 9 נק

רבע שבו גלבוע קלעו 11, בושה של רבע לשתי הקבוצות. הרבע הרביעי זה חתיכת ביזיון שהייתי נותן לכולם, כולל המאמן שלא הביא איתו כלום מאז שחתם, ללכת הביתה ברגל. חבורה של עלובים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 פברואר 2017, 22:36 
סמל אישי של המשתמש
זה לא החיסרון של רביב.
זה העובדה שהזרים מרגישים שהכל תלוי עליהם כי אין לך אף ישראלי שאתה יכול לתת בו אמון מינמאלי, רק שזה ברור לכולם כולל ליריב ולמאמן שלך.
אז ליונס משתולל ואין עם זה בעיה כי אחרת אין לך מה למכור. אז לא נותנים לאליאספור דקות להרביץ כי גם ככה הכל תלוי בזרים וזאת עמדה שיש לך עליה 2 כאלו.
ובכלל זאת הגישה של המועדון כרגע, שהיא כורח הנסיבות ולכן גם החתמת 5 זרים. אבל אתה לא יכול להגיד בעקבות זה שהנוכחות של הישראלי הטוב בליגה בשנתיים האחרונות היא לא אקוטית.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2017, 22:45 
למה אין מה למכור? שיחקת מול קריית גת יופי של חסימות לבנקס. בתחילת המשחק היום שיחקת תנועות יפות מאוד. היו פעמים שהפיק אנד רולי היו יעילים. זה לא צריך להגיע למצב שנותנים את הכדור לליונס ביד והוא מחליט הכול.
אבל עזוב, אפילו לא זה הפסיד את המשחק. זה בכלל לא היה צריך להגיע לסיום צמוד. זה הגיע לשם רק בגלל שהפועל, ברוב חוכמתה, נגררה לקרב רחוב עם גלבוע. לכל מיני אחד על אחדים, וקרבות אגו, ועבירות מטופשות שלא קשורות לכלום. ומפה משחק שהיה בשליטה של הפועל הפך לצמוד. פשוט כדורסל לא חכם. ואני עדין. והיום הדר גם לא שלט בכלל בקבוצה במחצית השניה (ולדעתי השאיר את בלאט יותר מדי על הספסל במחצית הראשונה ואיבד אותו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2017, 22:47 
ועוד משהו, לקבוצה הזו אין קשיחות. זה פשוט מדהים. הפועל עשתה היום טונה של עבירת ולא שיחק. אגרסיבי בכלל. קבוצה רכה. דיברו פה על אלן מול האוול. אז ברור שהאוול שחקן יותר טוב והרבה יותר מוכשר. אבל רבאק, איפה הקשיחות? איפה לתת גוף? לטרוף את הריבאונד.
שחקן מרגיז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2017, 22:56 
סמל אישי של המשתמש
עוד פרט חשוב, יום קליעה סביר של גלבוע הקו וזה נגמר 15 הפרש להם.
קבוצה ביזיון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2017, 23:10 
הפסד שני לגבלוע, כן? אנחנו קבוצה חלשה, מאוד, מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 139 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: