red pepper כתב:
kobster כתב:
הוקיץ' כתב:
kobster כתב:
תזכורת קטנה לכל הבדרנים שהשוו בין אברהמי להדר אחרי המשחק בהרצליה - שרון אשכרה הצליח להפסיד לקבוצה המביכה הזו בסיבוב הקודם.
ליונס זה כוח אדיר ותמיר נתן היום אחלה משחק עם 11 אסיסטים. חייבים לצאת לפגרה עם ניצחון בחוץ ביום שני על גלבוע שמפסידים לאילת. יש סיכוי לא רע לסיים את הסיבוב עם 7 ואפילו 8 נצחונות.
נו אז? ושרון ניצח די בקלילות את הרצליה שניצחה אותנו די בקלילות ביום שני.
אנחנו בליגה שכולן מנצחות את כולן. גם קרית גת ניצחה לפני שבועיים את חיפה בחוץ.
להגיד משהו על מאמן בגלל משחק אחד שניצחנו או הפסדנו זה קשקוש. הסיטואציה שבה שרון פוטר הייתה די תמוהה ולכן הדר צריך להראות משהו מיוחד בכדי להצדיק את המהלך.
כרגע זה לא שם עדיין.
הרצליה עם הפסד אחד בבית מתחילת העונה, זו דווקא תוצאה סבירה בניגוד להפסד לקרית גת.
שיחקנו מזעזע עם שרון, במיוחד בהגנה, וההבדל בינו לבין רמי כבר מורגש. בסופו של דבר זה ימדד על המאזן בסוף הסיבוב, עם שרון היינו על 6-5, כרגע אנחנו על 4-2 ויש עוד שלושה משחקי בית ושני משחקי חוץ (גלבוע וחולון).
עם שרון סיימנו את הסיבוב הראשון ב6-5 והמשחק האחרון שלו היה ההפסד לחיפה שהביא אותנו למאזן 6-6.
עם רמי הדר אנחנו 3-2 וסהכ מתחילת הסיבוב 3-3.
וכמו שנאמר פה, אני לא ראיתי בחמשת המשחקים האחרונים שינוי משמעותי ביכולת של הקבוצה לעומת 12 המשחקים הראשונים של העונה. וזה עם עוד מרק ליונס אחד.
מצחיק שאתה שופט את רמי הדר על חמשת המשחקים האחרונים ואומר שאין שינוי ומצד שני מגן על המאמן שלא הראה שום דבר בשנתיים וחצי שאימן כאן
עונה בינונית בלאומית(ואני דווקא לא מאשים אותו על הסוויפ בגמר כי היינו עם חצי יוטר ובלי מתן, אלא מדבר מבחינת כדורסל נטו)
עונה שעברה שהמזל הכי גדול שלו היה שנייט רובינסון הגיע והציל לו את התחת, כשרגע לפני שנגמר הסיבוב השני הוא היה לפני אחרון בטבלה והפסיד לחולון האחרונה, וכמובן העונה עם הגנה של ליגת התיכונים ותחושה שהוא לא מוציא מהסגל רבע מהפונטציאל שלו.
אז גם אם רמי הדר לא יהיה הצלחה(וביינתים הוא הפסיד בשני האולמות הכי קשים בליגה, ניצח את ראשל"צ בחוץ ובלי הרבע האחרון המחפיר מול אילת גם היינו מספרים על שני נצחונות בית מרשימים), שרון אברהמי הוא לחלוטין כישלון, שהיה צריך ללכת הרבה יותר מוקדם, אבל טוב שהלך בסופו של דבר גם אם הטיימינג מעט הפתיע.