el dudernio כתב:
dorz כתב:
הוקיץ' כתב:
ניהול המשחק של רמי הדר ברבע האחרון היה מחריד וכמעט הפסיד לנו את המשחק.
ההחלטה ללכת עם האוול ולא עם וויליאמס הייתה נוראית גם אם האוול עשה פעולה טובה בסוף. גם ההחלטה ללכת בכל מחיר עם בלאט למרות שהיה נורא ברבע האחרון (על אף שבשאר המשחק היה מצוין) כמעט הרגה אותנו.
אני שמח שהוא העלה את האינטנסיביות בהגנה, אבל הוא עושה המון שטויות.
ממש לא מסכים. וויליאמס נראה רע ברבע הרביעי (בניגוד לרבעים שלפניו) והאוול לא עשה פעולה טובה וקריטית אחת אלא שלוש לפחות. מה שבאמת הרג אותנו היו התקפות בזבוז הזמן הטיפשיות שתמיד נגמרו באיזו זריקה הזויה בסוף שעון.
מה לא היו תרגילים מסודרים ותנועה ללא כדור?
שוב שזה לא ישמע שיש לי ביקורת על רמי הדר. זה פשוט הזוי איך אתם מפרשנים מה שאתם רוצים.
אוקיי, רמי הדר 2 משחקים בהפועל בסגל שהוא לא בנה, בניגוד לשרוןם שבחר אותם אחד אחד.
בראשון הוא ינצח את האלופה במשחק צמוד.
בשני הוא ניצח כשהוא לא מתפקד ברבע הרביעי.
אין לי מושג איזה מאמן רמי הדר, לא יודע מה נקבל ממנו העונה.
משחק קודם ראיתי הגנה שלא ראיתי עד עכשיו, לא שהיא היתה טובה, היא פשוט לא היתה קיימת עד עכשיו, כשאתם (זה קטע האתם הזה עכשיו?) טענתם שאי אפשר להפיק יותר טוב כשבנקס ובלאט משחקים אצלך בהגנה.
משחק שני ראיתי תנועה בלי כדור של שחקנים ותקשורת בין שחקנים, למעטו הרבע האחרון ששם היה אפס כדורסל.
יחסית ממה שראיתי מהפועל עד כה העונה, כשעד עכשיו היה ברור שיש פה סגל הרבה יותר טוב עם פוטנציאל להצליח, אני מרוצה, כי סיכוי שהפוטנציאל הזה יצא לפועל, מה שלא היה עם שרון.
אין לי חצי דבר נגד שרון, אני מאד אשמח לראות אותו מצליח, הלוואי, הוא אדם מאד נחמד, יצא לי לדבר איתו כמה פעמים כשהיה מאמן בליגה השניה והייתי מצלם שם, אבל אני אוהד הפועל ואחרי עונה וחצי איצתו הספיק לי.
יש פוטנציאל, עכשיו יש גם סיכוי שהוא יצא לפועל, זה לא היה קיים עד עכשיו, לא יודע אםפ זה יתממש עכשיו.
ממה שראיתי ב2 משחקים אני מרוצה.