Officer Barbrady כתב:
אדום נחמד כתב:
Officer Barbrady כתב:
מה שזהבה גלאון עשתה בפייסבוק לנחום ברנע זה לא מה שביבי עשה לאילנה דיין ורביב דרוקר?
אני אשמח להכנס איתך לדיון, בתנאי שלא תצעק תוך 5 שניות שאני "צבוע".
אז לא, זה לא אותו דבר, מהמון אלמנטים. על איזה אלמנט בא לך לדבר קודם?
אני לא ממהר לצעוק צביעות סתם.
בוא נגיד שכשפוליטיקאית שמה תמונה של עיתונאי ויוצאת נגדו באופן אישי- זאת הסתה (לפחות זה מה שאומרים על ביבי). ההבדל היחיד הוא שביבי מסית ימנים וזהבה מסיתה שמאלנים, וכולנו יוצאים מנקודת הנחה שלהסית ימנים זה מסוכן ולהסית שמאלנים לא.
לגבי השורה הראשונה: חחחחחחחחחחחחחחחח
לגבי השורה השניה והשלישית: חחחחחחחחחחחחחחחח
זה שזהבה שמאלנית זה ההבדל היחיד? באמת?
בוא ככה בשבילך, אולי לא קראת טוב, נביא את עיקרי הדברים שמתייחסים לגופו של לכותב.
גלאון על ברנע:
ציטוט:
הגיע הזמן גם להוריד את המסכות המיתממות של כמה מבכירי "ידיעות", שמתנהגים עכשיו כאילו הם מעולם לא חשדו שדבר כזה יכול לקרות בעיתון שלהם... היום נראה שחתן פרס ישראל לתקשורת הפך לחירש-עיוור... וברנע? הוא גאה היום?
ביבי על רביב דרוקר:
ציטוט:
החיפוש הנואש של דרוקר אחר קונספירציות כבר מביך את כולם, חוץ מאת שולחיו מהקרן החדשה לישראל... עצוב לראות איך דרוקר מצליח לקבוע בכל פעם שיא חדש של עיתונות ירודה, זדונית ומבישה... צר לנו שדרוקר שוב משדר רכילות צהובה, המעוותת את המציאות ומבוססת על שקרים מוחלטים וחצאי אמיתות
ביבי על אילנה דיין:
ציטוט:
אילנה דיין יש בעיה לא רק עם ראש הממשלה נתניהו אלא גם עם העם... איצטלת ה"עיתונאית" של דיין היא בעיקר מסווה לתעמולה פוליטית... אילנה דיין היא אשת שמאל קיצוני... רדיפת חיילים איננה דבר זר לאילנה דיין... מובן שכל זה לא יזכה לתכנית מיוחדת של דיין, שיורדת לשפל המדרגה בניסיון לפגוע בראש הממשלה באמצעות השתלחות בבני משפחתו... גם אם אילנה דיין תמשיך את תשדירי התעמולה שלה נגדו פעמיים בשבוע
אותו דבר, אחד לאחד ממש.