תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 11:01

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2811 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 94  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול פוליטיקה ישראלית (כי הבחירות נגמרו מזמן)
הודעהפורסם: 29 דצמבר 2016, 17:18 
סמל אישי של המשתמש
אתה הכי גרוע.
ביי פאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 דצמבר 2016, 17:23 
סמל אישי של המשתמש
תמות

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2016, 17:23 
מה אתה חושב שבגלל ששמת איקון כזה :bang:
וקיבלת עידוד ממר טרולי אז אתה צודק?
אני מסכים עם פאביו, או שאתה לא מצליח להעביר את המסר או שאתה צבוע או שאתה גזען
אני לא רואה הבדל בין פינוי התנחלויות (במהרה בימינו) לבין החלפת אוכלוסייה (מזרח ירושלים דוגמה קצת יותר טובה)
בשורה התחתונה האקט הזה קשה וגרוע לכל אדם באשר הוא אדם, מה זה משנה מה שמו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 דצמבר 2016, 17:30 
סמל אישי של המשתמש
אם אתה לא רואה הבדל, תואיל לקרוא את התשובה שכתבתי קודם, ובניגוד לפאביו תנסה להגיד למה ההסבר שלי לא משכנע אותך. אתה יודע, כדי לנהל דיון.

והבאנג היה כי אחרי שהוא הסכים עם גישה לפיה מציעים לתושבי אא"פ למשל להשאר אזרחי ישראל, כמו שמן הסתם יקרה עבור המתנחלים, הוא עדיין לא הבין למה זה בושה לקרוא לשלול אזרחות מעשרות אלפי בני אדם.
ואם אתה לא מבין, אתה נאלח לא פחות ממנו.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2016, 20:19 
סמל אישי של המשתמש
:bang: :bang:

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2016, 20:42 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
החתול של שרדינגר כתב:
כשמחליפים שטחים כחלק מהסכםנהוג (לפחות במקרים שאני מכיר) לאפשר לאזרחים שאמורים "להמסר" לבחור(אינדבידואלית, לא החלטה אחת לכולם) אם לעבור לתוך הגבולות החדשים של המדינה ולקבל פיצוי על הנזק שנגרם להם מהמעבר, או להשאר בבתיהם ולקבל אזרחות במדינה שבה הם נמצאים לאחר ההסכם.

פינוי מתנחלים לא דומה לזה בשום צורה.
הוא יותר דומה להחרמת מכונית גנובה מאדם שהיא לא שייכת לו. גם אם לא הוא גנב אותה, אלא שילם עליה במיטב כספו, המכונית אינה שלו. במקרה של פשע המלחמה שנקרא התנחלויות, גם אם המתנחלים עצמם לא היו מודעים לכך שהם לוקחים חלק בפשע מלחמה בגלל איך שהשלטון הישראלי שיווק אותן, כמו שזה שלא בדקת אם המכונית שייכת למי שמכר לך אותה לא נותן לך יותר זכויות עליה. קונה המכונית הגנובה והגנב, כמו המתנחלים והשלטון הישראלי, יצטרכו להחליט בינם איך יתנהלו הפיצויים, אך בשום שלב השאלה של להשאיר את השלל בידיים שהוא לא שייך אליהן לא אמורה לעמוד על הפרק.

אין לי שום בעיה אם למשל ניקח את אום אל פאחם בתור דוגמא (עיר שמסופחת למדינה הפלשתינית) ואת יצהר.
מבחינתי שההסכם יכיל סעיף שמתיר לכל אחד מהם להישאר.
תושב יצהר יוכל להיות ביצהר באזרחות פלשתינית או לעבור לישראל ולהיות אזרח ישראל.
תושב אום אל פאחם יוכל להיות באום אל פאחם תושב פלשתיני או יעבור לתוך מדינת ישראל בתור תושב ישראל.
לבחירה.

לגבי אום אל פאחם זאת פשרה מקובלת(עם פיצויים על המעבר).
תושב יצהר זה לא אותה קטגוריה. הדיון צריך להיות על האם מדינת ישראל צריכה לפצות אותם על זה שהיא גרמה להם לקחת חלק בפשע מלחמה, לא על כך שהם יוכלו להמשיך לגזול את מה שגזלו כחלק מביצוע של פשע מלחמה. שוב, אם אתה קונה מכונית גנובה וימצאו אותה אצלך, אתה תתבע פיצויים ממי שמכר לך אותה. אף אחד לא יחשוב לתת לך להשאיר אותה.

ואין שום קשר בין מה שאתה מציע למה שתלמידך וחסידך מכב"י חמא"ס דיבר עליו, שהוא שלילת אזרחות של אזרחי המדינה.

נערך לאחרונה על ידי החתול של שרדינגר בתאריך 29 דצמבר 2016, 20:45, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2016, 20:45 
סימרוטיץ כתב:
אני לא רואה הבדל בין פינוי התנחלויות (במהרה בימינו) לבין החלפת אוכלוסייה (מזרח ירושלים דוגמה קצת יותר טובה)

אז אני אחדד לך את המסר.
מותר למדינה להזיז אזרחים שלה בתוך המדינה (במקרה של המתנחלים זה אפילו לא בתוך המדינה).
אסור למדינה להעביר אזרחים שלה אל מחוץ לגבולות המדינה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2016, 21:02 
סמל אישי של המשתמש
שמחתי מאוד לשמוע שגבאי החליט לחזור לחיים הפוליטים.
עושה רושם מהמעט שאני מכיר שהוא אחלה בנדם.
לא מכיר את דעותיו בנושא מדיניות חוץ וביטחון כדי לחוות דעה.

קראתי את התגובות והדיון שהתפתח אחרי המשפט הנ"ל שכתבתי.
אדום אופטימי כתב:

חילופי שטחים מעולה. רצוי שזה חילופי שטחים על האוכלוסיות שבהם.

כמו תמיד אנשים קוראים את המשפט, מניחים הנחות ומפתחים סביבם תאוריות על מה שאני חושב או מאמין בו.

דמיונם או רצונם של כותבים להכפיש הביא אותם לכתוב שהתכוונתי לשלילת אזרחות למישהו. ניחוש שגוי.
יותר מכך אני נגד שלילת אזרחות של מסיתים וגיס חמישי כדוגמת חנין זובי ואחמד זיבי אז לשלול אזרחות של תושבי ישוב שלם ?

לא מפתיע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2016, 22:32 
בני12 כתב:
סימרוטיץ כתב:

אז אני אחדד לך את המסר.
מותר למדינה להזיז אזרחים שלה בתוך המדינה (במקרה של המתנחלים זה אפילו לא בתוך המדינה).

הנושא נראה לי כמו חידה מחשבתית שמצריכה ניתוק של הרגש מצד אחד והקשבה למוח ומהצד השני ניתוק של המוח והקשבה לרגש
אז מהצד המחשבתי אשאל, האם שכונות במזרח ירושלים צריכות לעבור למדינה הפלשתינית כשתקום?
עכשיו מהצד הרגשי, אני לא רוצה שאף אחד יצטרך לעבור מביתו ללא רצון (למרות שאני בהחלט בעד פינוי ההתנחלויות), אבל למען הסדר מדיני ארוך טווח ובר קיימא אני חושב שזה פתרון טוב .

בכל מקרה יש לי הרגשה שאם תשאל לא מעט ערבים ישראלים איך הם מכנים את עצמם הם יבחרו במילה פלשתינאי ולא ישראלי
למען הסר ספק אני לא בעד להעביר ערבים ישראלים ללא רצונם מביתם

מה שקשה לי לקבל זה את האוטומציה של אדום נחמד לכך שאין בעיה לפנות ישראלי מביתו גם אם זו התנחלות שאני נגדה ב 100%
אני לא מוכן לעשות הבדלה בכאב שמהלך כזה גורם לכל אדם באשר הוא אדם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2016, 23:11 
סמל אישי של המשתמש
בפרק הנוכחי של "חוסיין מסיים כהונה ומחריב את העולם" - התקרבות ענקית לעימות עם רוסיה.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2016, 23:11 
סמל אישי של המשתמש
אבל אתה לא שם לב שכדי לייצר את הסימטריה הזאת אתה מתעלם לגמרי מכל סוג של הקשר ומהיסטוריה של עשרות שנים?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2016, 23:23 
סמל אישי של המשתמש
חבל שחוסיין אובמה האפסוס הזה לא יכל להפציץ ולהרוג עשרות אלפי סורים ולנסות להטות בחירות כמו גבר. מזל שיש את פוטין החבר שלנו שהראה לו איך מנהיג צריך להתנהג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2016, 23:30 
סמל אישי של המשתמש
"חוסיין"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2016, 23:40 
אפשר הסבר למה זה משנה שקוראים לו חוסיין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2016, 23:41 
סמל אישי של המשתמש
100%anti beitar כתב:

כי ככה יודעים שהוא ערבוש ששונא יהודים כמובן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2016, 23:42 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
Lion Den כתב:
http://news.nana10.co.il/Article/?Artic ... 66&sid=126
אם מנדלבליט מאשר פתיחת חקירה פלילית ומסיים עם השטויות של הבדיקות אז יש למה לחכות.
נחזיק אצבעות.

די נו. מנדלבליט זה הפודל שלו. לא יצא מזה כלום, שקוף לגמרי

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4900544,00.html
ציטוט:
החקירה מרוכזת בפרקליטות מחוז ירושלים. יציאתו לחופשה של הפרקליט אורי קורב עיכבה לזמן מה את החקירה.

:BOW: :LOL2: :facepalm:

איך לאמר בעדינות, לאור רמת הנחישות במערכת אכיפת החוק, לא נראה לי שביבי צריך להתחיל לארוז מזוודות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2016, 23:48 
סמל אישי של המשתמש
:LOL2: :LOL2: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2016, 23:58 
סמל אישי של המשתמש
100%anti beitar כתב:

באמת?

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2016, 00:18 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
100%anti beitar כתב:

כי ככה יודעים שהוא ערבוש ששונא יהודים כמובן

זה גם מזכיר את סדאם חוסיין, ושניהם מנהיגים אנטישמיים שאחראים למלא טילים שהגיעו, בדרך כזאת או אחרת, לישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2016, 01:10 
הפועל כתב:
הפועל כתב:
Lion Den כתב:
http://news.nana10.co.il/Article/?Artic ... 66&sid=126
אם מנדלבליט מאשר פתיחת חקירה פלילית ומסיים עם השטויות של הבדיקות אז יש למה לחכות.
נחזיק אצבעות.

די נו. מנדלבליט זה הפודל שלו. לא יצא מזה כלום, שקוף לגמרי

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4900544,00.html
ציטוט:
החקירה מרוכזת בפרקליטות מחוז ירושלים. יציאתו לחופשה של הפרקליט אורי קורב עיכבה לזמן מה את החקירה.

:BOW: :LOL2: :facepalm:

איך לאמר בעדינות, לאור רמת הנחישות במערכת אכיפת החוק, לא נראה לי שביבי צריך להתחיל לארוז מזוודות.

אני מבין שאתה לא מכיר את הסיפור?
זה לא שהוא יצא סתם מרצונו החופשי לחופשה

http://www.mako.co.il/news-law/legal-q4 ... 851004.htm

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2016, 01:30 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
בני12 כתב:
סימרוטיץ כתב:

אז אני אחדד לך את המסר.

הנושא נראה לי כמו חידה מחשבתית שמצריכה ניתוק של הרגש מצד אחד והקשבה למוח ומהצד השני ניתוק של המוח והקשבה לרגש
אז מהצד המחשבתי אשאל, האם שכונות במזרח ירושלים צריכות לעבור למדינה הפלשתינית כשתקום?
עכשיו מהצד הרגשי, אני לא רוצה שאף אחד יצטרך לעבור מביתו ללא רצון (למרות שאני בהחלט בעד פינוי ההתנחלויות), אבל למען הסדר מדיני ארוך טווח ובר קיימא אני חושב שזה פתרון טוב .

בכל מקרה יש לי הרגשה שאם תשאל לא מעט ערבים ישראלים איך הם מכנים את עצמם הם יבחרו במילה פלשתינאי ולא ישראלי
למען הסר ספק אני לא בעד להעביר ערבים ישראלים ללא רצונם מביתם

מה שקשה לי לקבל זה את האוטומציה של אדום נחמד לכך שאין בעיה לפנות ישראלי מביתו גם אם זו התנחלות שאני נגדה ב 100%
אני לא מוכן לעשות הבדלה בכאב שמהלך כזה גורם לכל אדם באשר הוא אדם

אז אחרי שהעברת עלי ביקורת בחרת שלא להגיב לי עניינית, אלא לקשקש עלי מעל הראש שלי
נו, כנראה זה יותר קל ככה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2016, 02:05 
סמל אישי של המשתמש
100%anti beitar כתב:

זה משנה אם אתה אדם פרימיטיבי שחי במאה השביעית ולא מסוגל לנתח עובדות.
זה מאוד משנה אם אתה גזען מלוכלך שלא מסוגל לעשות אבחנה בין ביקורת על מדיניות ישראל ובין אנטישמיות.
כי כשכל שאר המעצמות מצביעות נגדך צריך למצוא תרוץ למה העולם נגדך, והכי הגיוני זה לקחת נשיא ולקרוא לו מוסלמי.
(הוא "מוסלמי" מצד אביו אך מעולם לא פגש אותו והוא בכלל מזדהה כנוצרי)
אתה מבין?
נשיא שמבחינת הצבעות באו"ם הוא יותר פרו ישראל מכל נשיא אחר (עובדה),
נשיא שמבחינת סיוע ביטחוני-כלכלי אין שני לו (עובדה),
הנשיא שהראשון שהחליט לערוך סדר פסח בבית הלבן (עובדה),
נשיא שאחיו מזדהה כיהודי(עובדה, http://www.kikar.co.il/%D7%90%D7%97%D7% ... D7%99.html),
נשיא שבחר שופט יהודי לבית המשפט העליון (הרביעי אי פעם, עובדה),
נשיא שבאופן כללי נהנה מ70-74 אחוז תמיכה מיהדות ארצות הברית (עובדה).

אתה מבין למה זה משנה? אחרת, איך תבקר אדם פרו ישראל שיוצא כנגד החזון המשיחי שלך? פשוט תקרא לו מוסלמי.
אבל זו לא חס וחלילה גזענות, בניגוד ללבקר את מדיניות ישראל בשטחים כמובן.
ואם באמת דם מוסלמי זה מה שמטריד אתכם, תהיו בטוחים שאחוז גבוה מאיברי המין אימהות אמתנו ביהדות ספרד נחדר ברצון או לא ברצון בידי איבר מין זכרי מוסלמי (אחרת למה אנחנו נראים כמו ערבים?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2016, 03:07 
סמל אישי של המשתמש
מה שאמרת נוגע לעולם קר ומחושב שכולנו היינו רוצים לחיות בו. בפועל, חוסיין חתם על הסכם עם מדינה שיעית קיצונית מכחישת שואה שמאיימת להשמיד את ישראל. בפועל, חוסיין לא הטיל את הווטו. בפועל, חוסיין אמר שהפיגוע בהיפר כשר לא היה מכוון נגד יהודים. אז בעולם מחושב וקר, שאף פעם לא היה קיים, אנחנו מאמינים שמגיעים לשלטון אנשים מאד מחושבים וטובים. זה כמובן לא תקף כשרוצים להאשים את נתניהו מחלות נפש ובמזימות מעולם המדע הבדיוני (מזימות שאני מאמין להן), זה כמובן לא תקף כשרוצים להאשים את טראמפ באנטישמיות/עליונות לבנה/ריצה לבחירות כדי לחתום על חוזה טוב יותר ב״מתמחה״/ריצה לבחירות כדי להקים ערוץ חדשות וכו׳. כל התיאוריות הכי מופרכות אפשר להדביק למנהיגים שאתם לא אוהבים- אבל חוסיין? גוועלד!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2016, 03:14 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
"חוסיין"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2016, 03:31 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
מה שאמרת נוגע לעולם קר ומחושב שכולנו היינו רוצים לחיות בו. בפועל, חוסיין חתם על הסכם עם מדינה שיעית קיצונית מכחישת שואה שמאיימת להשמיד את ישראל. בפועל, חוסיין לא הטיל את הווטו. בפועל, חוסיין אמר שהפיגוע בהיפר כשר לא היה מכוון נגד יהודים. אז בעולם מחושב וקר, שאף פעם לא היה קיים, אנחנו מאמינים שמגיעים לשלטון אנשים מאד מחושבים וטובים. זה כמובן לא תקף כשרוצים להאשים את נתניהו מחלות נפש ובמזימות מעולם המדע הבדיוני (מזימות שאני מאמין להן), זה כמובן לא תקף כשרוצים להאשים את טראמפ באנטישמיות/עליונות לבנה/ריצה לבחירות כדי לחתום על חוזה טוב יותר ב״מתמחה״/ריצה לבחירות כדי להקים ערוץ חדשות וכו׳. כל התיאוריות הכי מופרכות אפשר להדביק למנהיגים שאתם לא אוהבים- אבל חוסיין? גוועלד!

1. http://www.haaretz.co.il/news/politics/ ... -1.2700529 אתה אולי לא מסכים איתו- אבל להגיד שהוא חתם על ההסכם כי השם האמצעי שלו זה חוסיין?
2. בפועל חוסיין לא הטיל ווטו רק פעם אחת כאשר מדובר על החלטה כגד ישראל. פחות מכל הרייגנים והבושים חובבי הישראל.
3. אני אודה ואומר שאני לא מסכים עם הקביעה שלו. (עדיין לבסס על זה את תאוריית ה"חוסיין" שלך, קצת מוגזם לא?)

ודרך אגב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2016, 03:45 
סמל אישי של המשתמש
מייקל אורן, מכיר? הוא לא בדיוק בצלאל סמוטריץ׳. הוא כן היה שגריר ישראל בארה״ב והוא טוען בתוקף שלאיסלם יש משקל ביחס שלו לישראל. אתה ידעת שהכומר שאליו היה הולך במשך עשרות שנים הוא אנטישמי? איך ליברל כמוהו מאמץ כומר אנטישמי? לא יודע עד כמה הוא מחובר לצד המוסלמי שבו (למד באינדונזיה כשהיה ילד, המדינה המוסלמית הגדולה בעולם. חזר לאפריקה למסע שורשים בעקבות אביו המוסלמי), אבל אני כן יודע שהוא הנשיא הכי עוין שהיה לישראל בהיסטוריה המודרנית. זה לא עניין של דמוקרטים-רפובליקנים, אני מאד הייתי שמח לראות את הילארי מנצחת (היא כמוהו אידיאולוגית מינוס השינאה לישראל). אז כמו שאמרתי, מותר לחשוד בטראמפ ומותר לחשוד בחוסיין, זה לא כזה מופרך לחשוב שמנהיגי העולם לא באמת קרים ומחושבים כמו שאחנו רוצים להאמין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2016, 04:04 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
KingAlpaca כתב:
"חוסיין"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2016, 04:40 
Officer Barbrady כתב:
מייקל אורן, מכיר? הוא לא בדיוק בצלאל סמוטריץ׳. הוא כן היה שגריר ישראל בארה״ב והוא טוען בתוקף שלאיסלם יש משקל ביחס שלו לישראל. אתה ידעת שהכומר שאליו היה הולך במשך עשרות שנים הוא אנטישמי? איך ליברל כמוהו מאמץ כומר אנטישמי? לא יודע עד כמה הוא מחובר לצד המוסלמי שבו (למד באינדונזיה כשהיה ילד, המדינה המוסלמית הגדולה בעולם. חזר לאפריקה למסע שורשים בעקבות אביו המוסלמי), אבל אני כן יודע שהוא הנשיא הכי עוין שהיה לישראל בהיסטוריה המודרנית. זה לא עניין של דמוקרטים-רפובליקנים, אני מאד הייתי שמח לראות את הילארי מנצחת (היא כמוהו אידיאולוגית מינוס השינאה לישראל). אז כמו שאמרתי, מותר לחשוד בטראמפ ומותר לחשוד בחוסיין, זה לא כזה מופרך לחשוב שמנהיגי העולם לא באמת קרים ומחושבים כמו שאחנו רוצים להאמין.

מייקל אורן הוא לא בצלאל סמוטריץ' אבל הוא לא בדיוק העפרון המחודד ביותר בקלמר. אין לאובאמה שום "צד מוסלמי". הוא נוצרי. ולקרוא לו חוסיין זה בערך כמו לקרוא לך יהודון. זה לא השם שלו.
מעבר לזה, לפי אלו פרמטרים אתה קובע שהוא היה הנשיא הכי עוין לישראל בהיסטוריה המודרנית. איך זה שהוא נתן סיוע צבאי לישראלי שגדול פי כמה מקודמיו בתפקיד מסתדר עם התיאוריה המוסלמית שלך? איך זה שהממשל שלו מפוצץ ביהודים (הרבה יותר ממוסלמים אגב) מסתדר עם זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2016, 05:19 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
בריטניה נגד ג'ון קרי: "ההתנחלויות הן לא הבעיה היחידה"

במהלך דיפלומטי חריג תוקפת ראש ממשלת בריטניה תרזה מיי את מזכיר המדינה האמריקני בעקבות נאום עקרונות השלום שהציג אמש: "לא מנהלים משא ומתן דרך התמקדות בהתנחלויות בלבד, כשברור שהסכסוך בין הישראלים לפלסטינים הוא כה עמוק ומורכב"

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2016, 06:42 
לא כל כל עקבתי אחרי הקריירה של אובמה ומה הוא עשה עד עכשיו לגבי ישראל, אבל ההחלטה האחרונה באו״ם היא טובה ונכונה לישראל, ומי שתומך בה או לפחות לא מתנגד לה הוא פרו ישראלי, לא להיפך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2811 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 94  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: