תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 16:15

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 725 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אברהמי
הודעהפורסם: 25 דצמבר 2016, 12:12 
כן כי הקהל שחרר את איידן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2016, 12:23 
סמל אישי של המשתמש
hapoel15 כתב:
כן כי הקהל שחרר את איידן.

כי עוד גבוה, זה מה שהקבוצה צריכה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2016, 12:24 
לא יודע למה אני טורח איתך אבל שיהיה.
איידן היה חסר משמעות במצב הנוכחי כי הוא לא פותר לך שום בעיה בחוק הרוסי. איידן רק היה לוקח דקות מגינת אבל לא יכל לקחת דקה אחת ממתן או מבלאט. אתה עדיין צריך שני ישראלים ב1-3 כשוויליאמס והאוול על המגרש, אם גינת מקבל 10 דקות ואיידן 10 דקות במקום שגינת יקבל 20 דקות הדבר היחיד שזה עושה הוא לפגוע בשניהם (ועד שאיידן עזב זה מה שהיה ושניהם לא באו לידי ביטוי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 דצמבר 2016, 12:38 
היה ברור עוד בקיץ שאין בקבוצה מקום לשני גבוהים זרים, מתן, גינת ואיידן. וחבל שהפועל נכנסה לסיפור הזה מלכתחילה כי היה ברור לחלוטין שזו טעות ושצריך לעבות את קו החוץ.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2016, 13:07 
Fez כתב:
איידן היה חסר משמעות במצב הנוכחי כי הוא לא פותר לך שום בעיה בחוק הרוסי. איידן רק היה לוקח דקות מגינת אבל לא יכל לקחת דקה אחת ממתן או מבלאט. אתה עדיין צריך שני ישראלים ב1-3 כשוויליאמס והאוול על המגרש, אם גינת מקבל 10 דקות ואיידן 10 דקות במקום שגינת יקבל 20 דקות הדבר היחיד שזה עושה הוא לפגוע בשניהם (ועד שאיידן עזב זה מה שהיה ושניהם לא באו לידי ביטוי).

אבל איידן הרוויח דקות בהפועל והרוויח אותן ביושר!!!
תומר גינת עם כל הרצון לפתח פוטנציאל וכאלה, לא ברמה ולא נותן את האקסטרה שאיידן יכל לתת לנו. אתמול ברבע הרביעי
שרון הוריד את וייליאמס לנוח ולהרגע מהפאולים ושלח את גינת ל4 ליד הוואל ב5. פה קיבלנו ריצה לפנים של 7-0 (בערך,לא זוכר בדיוק) בדקה וקצת, שרון לקח טיימאאוט ממנו הוא כבר חזר שוב עם דארל, שעשה עוד עבירות של עייפות ועצבים אחכ.
הדקות של תומר הן נזק נזק נזק. לפעמים קצת מצליח להוציא דברים יפים בהתקפה אבל מעבר לזה הוא לא תורם.
אני חושב שאתמול עם איידן היינו מנצחים. ולמה לא יכול לקחת דקות על חשבון מתן. אפשר לשחק תמיר בנקס טאקר איידן הוואל לא? או שפספסתי משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2016, 13:25 
hapoel15 כתב:
Fez כתב:

אבל איידן הרוויח דקות בהפועל והרוויח אותן ביושר!!!
תומר גינת עם כל הרצון לפתח פוטנציאל וכאלה, לא ברמה ולא נותן את האקסטרה שאיידן יכל לתת לנו. אתמול ברבע הרביעי
שרון הוריד את וייליאמס לנוח ולהרגע מהפאולים ושלח את גינת ל4 ליד הוואל ב5. פה קיבלנו ריצה לפנים של 7-0 (בערך,לא זוכר בדיוק) בדקה וקצת, שרון לקח טיימאאוט ממנו הוא כבר חזר שוב עם דארל, שעשה עוד עבירות של עייפות ועצבים אחכ.
הדקות של תומר הן נזק נזק נזק. לפעמים קצת מצליח להוציא דברים יפים בהתקפה אבל מעבר לזה הוא לא תורם.
אני חושב שאתמול עם איידן היינו מנצחים. ולמה לא יכול לקחת דקות על חשבון מתן. אפשר לשחק תמיר בנקס טאקר איידן הוואל לא? או שפספסתי משהו.

זה לא דקות על חשבון מתן, זה דקות על חשבון תומר. מתן שיחק אתמול את כל הדקות בקו האחורי ותומר שיחק את כל הדקות שוויליאמס והאוול נחו. הסברתי את זה, יש חוק רוסי והבעיה שלך היא שכששני הגבוהים הזרים משחקים ביחד אתה צריך שני ישראלים בקו האחורי (שגם יכולים לשחק ביחד) ואין.
הזמן יגיד מי עדיף מבין איידן או גינת, בכל מקרה ההחלטה ללכת עם אחד מהם היתה נכונה. השיפור ביכולת של גינת מאז שאיידן עזב הוא משמעותי מאוד וההחלטה הזאת הוכיחה את עצמה בינתיים. יש פה מן הסתם גם עניין כלכלי שזה כסף שהיה אמור ללכת לקו האחורי (זר, אזרחות וכו׳).

ופרביס, אם נהיה כנים עם עצמנו אז ברור איפה הטעות היתה ומה היה צריך לעשות אחרת. וברור גם למה זה לא נעשה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2016, 13:56 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
אני רק שאלה -
נניח ששמים את ניהול המשחק בצד,
ומסתכלים על בניית הסגל ועל מצב הישראלים,
מי אשם בעובדה שיש לנו סגל ישראלי כל כך קצר וחלש?

זאת שאלה מצויינת וחשובה.

לטעמי,
ההחלטה לסמוך על רביב - אשמה של כולם מלמעלה עד למטה.
ההחלטה להשאיר את מתן ועוד בתור ישראלי פאקינג בכיר ועוד לתת לו העלאה בפאקינג פריקינג ג'יזס קרייסט משכורת - אשמה אדירה של כולם מלמעלה עד למטה (כולל הקהל) וחזור.
כל שאר ההחלטות - שרון ואפי (לאיפה לעזאזל הוא נעלם?!), עד שנדע אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2016, 16:29 
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4898272,00.html
ציטוט:
ליונס נחת בישראל, הפועל ת"א מתעניינת
הגארד שזכה באליפות עם מכבי ראשל"צ ועזב את קבוצתו הטורקית, מחפש בית חדש. האדומים שוקלים לשחרר את אלייז'ה ג'ונסון ולצרפו. גם עירוני נהריה מעוניינת בשחקן

הלוואי!
(ומאיפה הכסף?? אולי הגיס נותן "עמלת בושה"?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2016, 17:53 
אני מקווה שכולם מבינים שעם כל האהבה למתן, גם אם הוא יתן שוב סדרת פלייאוף הרואית - זאת חייבת להיות העונה האחרונה שלו. אלא אם הוא יחליט להישאר בסכומים שתואמים את היכולת שלו וללקט דקות פה ושם בשביל לסגור פינות. נכון שיש לו את המעמד שלו אבל הוא כבר שנה שניה ברצף מקבל את ה"עוד עונה" בגלל מי שהוא, ולא בגלל היכולת שלו. אי אפשר להסכים לזה עונה נוספת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2016, 17:58 
סמל אישי של המשתמש
הוא לא קיבל עוד עונה.
הוא פאקינג פריקינג ג'יזס קרייסט קיבל העלאה במשכורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2016, 19:07 
KingAlpaca כתב:
האדס כתב:
אני רק שאלה -
נניח ששמים את ניהול המשחק בצד,
ומסתכלים על בניית הסגל ועל מצב הישראלים,
מי אשם בעובדה שיש לנו סגל ישראלי כל כך קצר וחלש?

זאת שאלה מצויינת וחשובה.

לטעמי,
ההחלטה לסמוך על רביב - אשמה של כולם מלמעלה עד למטה.
ההחלטה להשאיר את מתן ועוד בתור ישראלי פאקינג בכיר ועוד לתת לו העלאה בפאקינג פריקינג ג'יזס קרייסט משכורת - אשמה אדירה של כולם מלמעלה עד למטה (כולל הקהל) וחזור.
כל שאר ההחלטות - שרון ואפי (לאיפה לעזאזל הוא נעלם?!), עד שנדע אחרת.

לגבי מתן אני מסכים.
לגבי רביב זאת חוכמה בדיעבד. אם הוא היה כשיר היום\בנקס היה מציג 50% מהיכולת שציפו ממנו, הקבוצה הייתה נראית בהרבה יותר טוב ואף אחד לא היה אומר כלום. בכל זאת יש תקציב מוגבל..
והטעות הכי גדולה מעל הכל זה אברהמי ואפי. מניח שהם לא מרוויחים כסף קטן וזה מה שנקרא לזרוק את הכסף לפח. לדעתי עם הסגל הנתון אף אחד לא היה מצליח להיות יותר גרוע.
במאמן או שמשקיעים במישהו כמו אדלשטיין, גרשון או שרף ורואים עבודה של מאמן או שמביאים משהו במינימום כסף כי כבר הכל אותו חרא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2016, 19:43 
סמל אישי של המשתמש
מה בדיעבד???!!!
זה היה ברור שאסור לבנות על רביב.

ואדלשטיין, גרשון או שרף הם פחי זבל,
אני כבר מעדיף את אברהמי על כל אלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 דצמבר 2016, 20:27 
סמל אישי של המשתמש
אלפקה מה זה היה אסור לבנות על רביב כבר 3 שנים בונים עליו. אז נכון שהוא לא נהיה צעיר אבל זה לא שיש ירידה חדה ביכולת שלו (כמו אצל מתן). רביב ב 3 שנים האחרונות הישראלי הטוב בליגה אם אי אפשר לבנות עליו אין לך סיכוי לדגדג משהו.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2016, 20:42 
סמל אישי של המשתמש
1. היכולת שלו כן בירידה.
2. הגוף שלו בירידה קיצונית.
3. כמו שאמרת, הוא זקן ורק מזדקן יותר.

זה היה כל כך ברור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2016, 22:21 
shirman כתב:
איפה להקת המעודדות של אברהמי, גדול מאמני הפועל בכל הזמנים על המגרש ומחוצה לו?

בדרך להפוך למשה סיני של הכדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2016, 22:28 
מאבד את זה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2016, 22:32 
להחתים מהר על חוזה ארוך טווח לפני שאיזה ג'נרל מנג'ר מהNBA יקלוט את העילוי ויגנוב אותו.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 דצמבר 2016, 22:44 
כל עוד מי שמינה אותו ימנה את המאמן הבא זה אבוד מראש. הקבוצה הזו פשוט קרקס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2016, 22:46 
לצערי רק אחרי הפסד בית לקרית גת נתפטר מהמאמן החלש הזה.בכל מקום אחר הוא מחזיק מעמד מקסימום עד המחזור השני.בכדורגל יש מאמן ואין קבוצה.בכדורסל יש קבוצה אבל אין מאמן.עצוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2016, 22:48 
לבן אדם יש את הסגל הישראלי החלש בליגה בגלל חוסר מזל וחוסר בקומבינות במשרד הפנים. שני דברים שלא קשורים אליו.
אבל מה זה מפריע ללהקה. תמשיכו לבכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2016, 22:53 
חוסר מזל... חחחחחח
יש לו המון מזל שהיה לו קצת נייט רובינסון שיסדר לו עוד חוזה לא מוצדק.
אפס יכולת אימון באופן עקבי
בלאומית, בעונה שעברה וכצפוי גם השנה
אלף מאמנים עדיפים עליו יושבים בבית

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 דצמבר 2016, 22:57 
חוסר מזל. מאמן גדול שנפל על סגל רע. זה שעד היום אף קבוצה בליגת העל למעט הפועל לא החתימה אותו זה סתם צירוף מקרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 דצמבר 2016, 23:07 
סמל אישי של המשתמש
איך אמר לי חבר ירושלמי אוהד בנק יהב בתחילת העונה? "יש לכם אחלה קבוצה אבל עם אברהמי לא תמצו אפילו 50% מהפוטנציאל".

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אברהמי
הודעהפורסם: 29 דצמבר 2016, 23:21 
אני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל את מה שהוא עשה (או לא עשה) היום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2016, 23:29 
סמל אישי של המשתמש
דני גולפיטק כתב:
לבן אדם יש את הסגל הישראלי החלש בליגה בגלל חוסר מזל וחוסר בקומבינות במשרד הפנים.

וגם בגלל הרצפה.
מרתיח כמה היא עקומה.

רצפה זונה!
למה הרסת לשרון המסכן את הסגל הישראלי?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2016, 23:30 
סמל אישי של המשתמש
הוא אמר שכולם רואים את מה שחסר.
נו נכון, מאמן.
אז אולי תלך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2016, 23:45 
איפשהו בין מצחיק לעצוב.
הזדעזעתי ממנו היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2016, 23:50 
ranjef כתב:
אני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל את מה שהוא עשה (או לא עשה) היום

היום? היום?
מה שקורה היום זה בדיוק מה שקרה בפגרה. אותו כדורסל. אותו ניהול משחק. אותו ברדק. זה שאברהמי לא הוחלף במאמן שמתאים לרמות האלה כבר בפגרה - זה מה שהביא את התצוגה של היום. זה שבקבוצה הזו לא מסוגלים להפנים את מה שהולך על הפרקט ונתלים בכל מיני קשקושים או באיזה ניצחון מקרי או ב"אלה רק משחקי אימון", זה בדיוק העניין.
מה היה היום? קבוצה שאין לה שום תנועה סבירה בהתקפה, ערימה של אלתורים. שכל מה שהיא יודעת זה לדחוף כדורים פנימה לשחקנים הגבוהים שלה (שהם בכלל לא שחקני פוסט אפ) ואחרי שהכדור מגיע פנימה אין תנועה, אין ריווח, אין כלום. סתם אילתורים. גם וויליאמס שנתן משחק גדול עשה זאת בזכות ריבאונד התקפה. כי משחק ההתקפה של הפועל הוא בושה וחרפה כל העונה. אז החטיאו בלי סוף וחיפה שיחקו עם קבוצה של נמוכים אז לקחנו מיליון ריבאונדים בהתקפה ועשינו נקודות.
בהגנה: או קיי, נניח שהגישה של הקואץ' האגדי זה חילופים אוטומטיים (מביש, אבל מילא). אחרי זה, שום עקרונות ממי מביאים עזרה, על מי מביאים עזרה. על מי לא מביאים עזרה. את מי משאירים חופשי. סתם, שחקנים מתרוצצים, יוצרים מיס מאצ'ים בלי סוף, עוזבים קלעים. אין שום עקרונות, ממי מונעים את הכדור, את מי לוחצים. סתם. שכונה. קבוצות בספורטק יותר מאומנות מהדבר הזה.
גם העאלק לחץ שהחזיר את הפועל למשחק זה לחץ ברמת קט סל. ושיא השיאים, זה כבר עבד, וחזרת למינוס נקודה. אז הלחץ מפסיק ונותנים לפרז לקלוע שלשה במקום ללחוץ עליו שימסור את הכדור כמו בהתקפות לפני כן.
מי שמספר סיפורים על מאזן ושאר ירקות יכול להמשיך בסיפורי המעשיות.
במציאות הפועל נראית בושה וחרפה. שום כדורסל. לא בהגנה ולא בהתקפה. ולא מפתיע שאברהמי מדבר על "רצון ואנרגיה". כי זה מה שיש לו להציע. רצון ואנרגיה וערימה של קלישאות. כדורסל, מסתבר, אין לו להציע לרמות האלה.
אבל תסמכו על הנהלת הפועל תל אביב שלא תראה את זה. ושתמשיך עם הדבר הזה עד שהעונה תלך פייפן. היא הרי ההנהלה היחיד בליגת העל בשנים האחרונות שמינתה את המאמן הדגול הזה למאמן שלה.
מעניין, אחרי שאברהמי יעזוב, מי תהיה הקבוצה הבאה בליגת העל שתיקח אותו. אז יוכח שוב איך הפועל כדורסל מתנהלת מקצועית. ממציאה את הגלגל כל פעם מחדש ומחרבת עונה אחרי עונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2016, 00:23 
סמל אישי של המשתמש
פרוויס אתה כותב הרבה דברים נכונים, באופן קבוע, חבל רק שאתה מתבל את זה בשטויות על ההנהלה הגרועה בקוסמוס ומעבר לו שמורידות את הרצינות שבה מתייחסים למה שאתה כותב (ויש הרבה מה להתייחס ברצינות). ההנהלה עושה הרבה טעויות כמו כל הנהלה, אבל התפקוד הכללי שלה מעורר הערכה. גם היחס הסבלני לאברהמי הוא מעלה בעיני. לא רוצה לראות קבוצה שזורקת מאמנים באופן קבוע אחרי כל 3 הפסדים רצוף. אני לא חושב שיש אלטרנטיבות מוצלחות יותר כרגע. כן, אברהמי מאמן חלש ואמנם לא היו צריכים להמשיך איתו חוזה בקיץ, אבל אתה לא נותן משקל מספיק לאילוצים ושיקולים מערכתיים שונים. אני לא חושב שאברהמי צריך להיות מפוטר כרגע למרות שהוא מוכיח באופן קבוע שהוא לא מתאים למשרה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 דצמבר 2016, 00:36 
והדבר העצוב? שעכשיו הפועל באמת הולכת למשחקים קשים. ובגלל זה אני כל כך כועס על ההפסדים היום ולחולון וקריית גת. כי מה שקרה זה שהמאזן הכאילו סביר הוא אשליה ובקלות יכול להיות 6:10 שלילי בקרוב.
ובגלל זה היה צריך להחליף את אברהמי לכל המאוחר במחזור 4. עכשיו זו כבר בעיה יותר קשה. עכשיו הפועל הפסידה 3 משחקים שהיה חובה לנצח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 725 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: