Fez כתב:
פרביס אין לך מושג. החילופים האוטומטיים בהגנה זה מה שהחזיר אותנו למשחק בגביע ומה ששמר אותנו במשחק היום. תסתכל על המשחקים במקום לדקלם על אוטומט, תראה בגביע מה היה עד החילופים האוטומטיים (רבע ראשון) ומה היה מרגע שהתחלנו חילופים אוטומטיים (הם כמעט לא קלעו עד סוף המשחק). זו היתה המטרה של החמישייה הגבוהה שעלתה וזה שיבש לירושלים את המשחק לחלוטין, הבעיה שמתן זה שחקן פחות בהתקפה ואין לך כלים באמת לנצח ככה התקפית גם כשההגנה עובדת. אם יש דבר אחד שעבד בשני המשחקים מול ירושלים זה החילופים האוטומטיים, זה שאתה לא רואה את זה מראה כמה הביקורת שלך לא עניינית.
לפרוויס אין מושג? למה כי הוא אומר את האמת בלי להיות מונע מאינטרסים ומאגו כמוך? הרי גם אם אברהמי
יכנס למגרש באמצע התקפה של הפועל בדרבי יוריד את המכנסיים ויחרבן על המגרש אתה תגן עליו.
אתה אומר לאנשים שהם חסרי מושג, ילדים, טרולים. למה מי אתה חושב שאתה? תן פה כבוד לאנשים זה קודם כל.
תבין שאתה לא מעל אף אחד פה וזה שאתה עכבר כדורסל לא הופך את הדעות שלך לנכונות ולא נותן לך לגיטימציה
לדבר לאנשים ככה.
תראה איזה דברים מגוחכים אתה כותב- מבסוט על החילופים כי "הם החזירו אותנו למשחק". ו"כי זה שיבש להם את תכנית המשחק". ורוצה לראות קטע? לא עזר בסוף. אתה אשכרה אומר שאתה בעד שיטת משחק, שאתה (!!!!!!) בעצמך אומר שאין
איתה כלים לנצח משחק גם כשההגנה עובדת. אתה מבין מה אתה אומר פה? אתה מבין שזה חולה? אתה מבין שהמטרה
של המשחק זה לנצח? לא לשבש משחקים ולא לחזור למשחקים.
ואי אפשר לנצח כי הקבוצה הזאת לא מאומנת התקפית בצורה קיצונית. זה כדורסל שכונה שאני באמת לא יודע איך זה נמשך. כדורסל שכונה של יכולת אישית ללא גארדים, זה המתכון לנפילות שלנו במאני טיים. גם נגד חולון, גם אתמול וגם שבוע שעבר.
והכי מרתיח זה הגישה הזאת של "משחק אבוד מראש", "עם כזה סגל ישראלי אי אפשר לנצח".
בכדורסל הכל יכול לקרות וצריך לבוא לנצח כל משחק. מה זה הכל יכול לקרות? יום אחד אתה יכול לבוא לנוקיה ואובנון יקלע
29 נקודות עם 14 ריבאונד על הראש של מכבי. יום אחר קרטיס קלי יעשה בית ספר לשון ג'יימס. ונחש מה היה אתמול?
שני דברים מאוד פשוטים. אתמול הפועל ירושלים התבזו חצי ראשון. איבדו במחצית הראשונה 10 כדורים. חטפנו להם כדורים מהידיים,
הם העיפו איזה 3 כדורים ליציע (שגרמו לי להרגיש שאני בתכנית "שאקטין א פול" ולא בארנה) ולקחו שלשות מקילומטר. מחצית בושה שלהם, שהיינו צריכים לרדת
ב15 הפרש קל והרבה יותר אוויר לחצי השני. הקבוצה הזאת כל כך חלשה התקפית (ההגנה התייצבה במשחקים האחרונים ואני נותן לאדון מאמן את כל הקרדיט על כך רק שבסופו של יום זה לא שווה כלום), לא יודעת לרוץ, מקבלים כל כך
הרבה בלוקים שזה כבר לא נעים חוץ מהדאנק של בנקס, אני לא זוכר מתי הענשנו בצד השני על טעות בהתקפה. ממשיכים
לתת מתנות, לעשות צעדים, להגיע לסוף שעון, ולחרבן במכנסיים.
הדבר השני זה ההתמפלצות של דארל וויליאמס, זה היה אמור להיות הערב שלו, רק שמקום להמשיך לשחק עליו, העפנו
שלשות כמו מטורפים באחוזים מביכים (14%.) וכשיש עוד זמן על השעון ושחקנים אחרים חמים.
ליצנות כדורסל השרון אברהמי הזה. בושה שהוא מתפרנס מזה.