תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 19:14

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 264 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בנקס
הודעהפורסם: 27 נובמבר 2016, 08:12 
כמו שאמרתי לפני 2-3 משחקים, הוא חייב להתחיל להיכנס למשחק דרך הגנה טובה, אסיסט, ואז לצבור ביטחון.
מהרגע שהוא נכנס ראו שהוא מתאמץ בהגנה, מחוייב, סיפור אחר מאשר המשחקים הקודמים, ולא פלא שגם ההתקפה נראתה אחרת. סוף סוף נתן לנו נקודות קריטיות ולא בגארבג'.
חבל על 2-3 פעולות של קבלת החלטות לא טובה שלו, הוא לפעמים נכנס עם הכדור לתוך היער ומאבד שם כדורים באחוז גבוה. אבל אני מקווה שאנחנו מתחילים להרוויח אותו, והגישה בהגנה תימשך.
הוא אכן היה צריך לשחק מחצית שנייה במקום בלאט, וטוב שכך היה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2016, 10:29 
יכול להיות שידע כבר אתמול שבקרוב תיהיה לו תחרות על חולצת ההרכב לפחות עד שיקבל אזרחות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2016, 17:15 
ranjef כתב:
כמו שאמרתי לפני 2-3 משחקים, הוא חייב להתחיל להיכנס למשחק דרך הגנה טובה, אסיסט, ואז לצבור ביטחון.
מהרגע שהוא נכנס ראו שהוא מתאמץ בהגנה, מחוייב, סיפור אחר מאשר המשחקים הקודמים, ולא פלא שגם ההתקפה נראתה אחרת. סוף סוף נתן לנו נקודות קריטיות ולא בגארבג'.
חבל על 2-3 פעולות של קבלת החלטות לא טובה שלו, הוא לפעמים נכנס עם הכדור לתוך היער ומאבד שם כדורים באחוז גבוה. אבל אני מקווה שאנחנו מתחילים להרוויח אותו, והגישה בהגנה תימשך.
הוא אכן היה צריך לשחק מחצית שנייה במקום בלאט, וטוב שכך היה.

בסופו של דבר הוא עושה הרבה פחות שטויות מאשר התדמית שלו. רוב הפעמים שהוא הולך "ראש בקיר" זה בסוף שעון וכאלה. הוא אחד השחקנים היותר אחראיים בהפועל, יש לו יחס אסיסטים-איבודים טוב (למעט הנפילה מול הרצליה היה לו יחס חיובי או מאוזן בכל המשחקים) ויש לו אחוזים עונתיים טובים מכל הטווחים. את רוב הנזק הוא גרם בהגנה כשהוא לא היה טוב, אבל התקפית הוא משחק רוב הזמן מאוד שקול וקבוצתי. אפילו יותר מדי לפעמים, כנראה כתוצאה מחוסר הביטחון שלו לקחת על עצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 דצמבר 2016, 23:50 
ההגנה שלו שערוריה, עושה טובה שמשחק.
לא עלה לחימום אחרי המחצית, לא מחובר במשחק, לא מתייחס בפסקי זמן, בקיצור שביתה איטלקית.

אולי שיחזור כבר לליגה האיטלקית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 דצמבר 2016, 23:52 
חייבים לחכות לאזרחות שלו. במצב הישראלים בהפועל חובה להכניס אותו לקצב.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 11 דצמבר 2016, 02:22 
beny כתב:
לא עלה לחימום אחרי המחצית, לא מחובר במשחק, לא מתייחס בפסקי זמן, בקיצור שביתה איטלקית.

אם הוא ״חוזר לליגה האיטלקית״ ורביב ממשיך כמו שהוא (לא רואה שום שיפור) אז הסגל הישראלי שלך זה לירידת ליגה והעונה הזאת גמורה. לא מדבר בכלל על פיינל פור ושאר הפנטזיות. אם הסגל הישראלי שלך נשאר מתן, גינת, בלאט וצוף, שאגב גם הם לא חסינים מפציעות פעם אחרונה שבדקתי, תעשה 20 סלטות באויר תחליף 10 מאמנים ואתה לא מתקרב לפיינל פור וספק אם לפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 דצמבר 2016, 02:42 
Fez כתב:
beny כתב:

אם הוא ״חוזר לליגה האיטלקית״ ורביב ממשיך כמו שהוא (לא רואה שום שיפור) אז הסגל הישראלי שלך זה לירידת ליגה והעונה הזאת גמורה. לא מדבר בכלל על פיינל פור ושאר הפנטזיות. אם הסגל הישראלי שלך נשאר מתן, גינת, בלאט וצוף, שאגב גם הם לא חסינים מפציעות פעם אחרונה שבדקתי, תעשה 20 סלטות באויר תחליף 10 מאמנים ואתה לא מתקרב לפיינל פור וספק אם לפלייאוף.

זר או ישראלי, ברוב המשחקים התרומה שלו שלילית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2016, 02:55 
סמל אישי של המשתמש
אבל 3 משחקים התרומה ההגנתית שלו היא ההבדל בין לחטוף מעל 85 נקודות ל40 דקות ללחטוף פחות מ80.
בשניים מהם הוא גם היה בסדר גמור התקפית וגם בתקופה הרעה הוא היה מניה בטוחה מהעונשין.
אין סיבה ככה להשבית את מי שאמור היה להיות הכוכב שלך, במיוחד אם הבאת עוד שחקן לעמדה ואתה עדיין מעדיף לרשום אותו על חשבון השחקן החדש.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 11 דצמבר 2016, 04:18 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
beny כתב:

וואו, בולשיט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2016, 07:27 
Fez כתב:
beny כתב:

כל מילה. לשקול לשחרר אותו זה לזרוק עונה לפח. אגב, לדעתי מול חולון שיחק בסדר גמור והיה אחראי לבריחה של הפועל בתחילת הרבע הרביעי.
החוכמה היא להכניס את בנקס לקצב, לא לשחרר אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 דצמבר 2016, 07:35 
ואגב, הוא עדיין עושה 11.4 נקודות למשחק ב50 אחוז ל-2 ו-33 אחוז ל-3 (אחרי שפתח עם 0 מ-6 נגד ראשון לציון) ו-90 אחוז מהעונשין. כמה ישראלים בדיוק יתנו תפוקה כזאת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2016, 09:05 
אסור לפספס את השחקן הזה ,
אנו זקוקים לו ,במיוחד שהוא עומד להתאזרח

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 11 דצמבר 2016, 09:22 
purvis short כתב:

הייתה לי הרבה סבלנות אליו עד אתמול. אחרי אתמול - שישב בחוץ עד שיקבל אזרחות ויתחרה על דקות מול צוף. לפחות עד שיוכיח שהוא לא חתיכת בלוף שלוקח משכורת שמנה בלי לתת כלום בתמורה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2016, 09:23 
נועם שחם כתב:
purvis short כתב:

הייתה לי הרבה סבלנות אליו עד אתמול. אחרי אתמול - שישב בחוץ עד שיקבל אזרחות ויתחרה על דקות מול צוף. לפחות עד שיוכיח שהוא לא חתיכת בלוף שלוקח משכורת שמנה בלי לתת כלום בתמורה

אין לך את הפריבילגיה הזו. ואני מזכיר שאחרי המשחק מול נהריה הייתה תחושה שהנה, משהו השתנה. הוא אמור לקבל אזרחות. יש לו חוזה לעוד עונה. אסור, פשוט אסור להפועל לוותר עליו. החוכמה היא להגיע אליו ולרתום אותו לקבוצה. אפילו מול חולון ראו שכשהוא טוב הוא מקפיץ את הקבוצה הזו בכמה דרגות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2016, 09:25 
הבעיה היא שכרגע לא נראה שהגישה הזו עובדת.

אני האחרון שמחפש לערוף ראשים של שחקנים, אל הוא לא שם. לא מקצועית ולא בגישה. כרגע הוא נטל וזה חייב להשתנות. איפה הוא ואיפה השחקן שטחן אותנו בחצי גמר גביע לפני 3 (או 4) עונות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2016, 09:42 
נועם שחם כתב:
הבעיה היא שכרגע לא נראה שהגישה הזו עובדת.

אני האחרון שמחפש לערוף ראשים של שחקנים, אל הוא לא שם. לא מקצועית ולא בגישה. כרגע הוא נטל וזה חייב להשתנות. איפה הוא ואיפה השחקן שטחן אותנו בחצי גמר גביע לפני 3 (או 4) עונות?

אם האזרחות לא הייתה מעבר לפינה הייתי מסכים. אבל היא מעבר לפינה (או לפחות ככה נדמה) ולכן חובה לעשות הכול כדי לחבר את בנקס. זה שחקן שאמור להיות פה גם בעונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 דצמבר 2016, 11:59 
סמל אישי של המשתמש
יש לי שאלה לגבי אזרחות...

מתי מגדירים שחקן כמתאזרח? הרי אסור שני מתאזרחים. אבל למשל במכבי יש את לנדסברג ואלכסנדר שהם " מתאזרחים" שנה שעברה היה להם גם יותר מ 2.
למשל באילת קולמן ורוטבארט הם ישראלים או מתאזרחים?

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 דצמבר 2016, 12:09 
el dudernio כתב:
יש לי שאלה לגבי אזרחות...

מתי מגדירים שחקן כמתאזרח? הרי אסור שני מתאזרחים. אבל למשל במכבי יש את לנדסברג ואלכסנדר שהם " מתאזרחים" שנה שעברה היה להם גם יותר מ 2.
למשל באילת קולמן ורוטבארט הם ישראלים או מתאזרחים?

ראשית רוטבארט לא מתאזרח, עלה לארץ לפני גיל 18.

השנה מותר 2 מתאזרחים מהעונה הבאה מתאזרח אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 דצמבר 2016, 13:23 
סמל אישי של המשתמש
תודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2016, 02:33 
נתן משחק מצוין. גם ביכולת, גם בגישה. חי את המשחק, הרים את השחקנים האחרים ואת הקהל, שמר לא רע, לא התקשה בדקות שלו כמוביל כדור יחיד (גם לא לחצו אותו) והחזיק אותנו במשחק התקפית. אם הוא מקבל את כמות הדקות שהוא היה צריך לקבל הוא היה מסיים עם 30 נקודות.
אז אחרי משחק רע (לא לגמרי באשמתו כשהוא עולה מקצה הספסל אחרי צוף בן משה) שולחים אותו לאיטליה והביתה והוא מוכר אותנו והוא עושה לנו. כי כרגיל מחפשים שעיר לעזאזל במקום להסתכל על התמונה הגדולה.

מי שעדיין לא מבין שבמצב של רביב בנקס זה הסיכוי היחיד שלך לעשות משהו (בכפוף לאזרחות) וההחתמה הכי חשובה שלנו העונה, צריך לדעתי להיות עיוור. הוא התקווה היחידה של הסגל הישראלי שלנו להראות כמו משהו שיכול להתקרב לפיינל פור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2016, 03:07 
סמל אישי של המשתמש
כבר הרבה זמן (מאז המשחק נגד הרצליה בערך) שהגישה שלו בסדר גמור. לפעמים דברים הולכים לו, לפעמים לא (כמו כל שחקן), ויותר מדי פעמים הוא לא מקבל את ההזדמנות וזה אסור שיקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2016, 03:59 
אנשים סימנו אותו בתחילת העונה (חלק מזה בצדק וחלק פחות), והוא גם ככה שחקן שיש עליו כל מיני סטיגמות. בסופו של דבר הוא עולה מהספסל כבר תקופה די ארוכה, משחק מעט יחסית (בשבעת המשחקים האחרונים הוא סביב ה-21 דקות בממוצע למשחק), לא מכיר הרבה זרים בגיל ובמעמד שלו שהיו מקבלים את זה יותר סבבה ממנו. רואים שהוא עובד קשה מאוד כדי להרים את עצמו מהפתיחה הרעה, רואים שהוא רוצה להצליח פה ולהתחבר למועדון (אפילו עשה היום את הסמל כמו אחרון זונות הקהל מהכדורגל), רואים שהוא מקצוען. הוא אולי לא פסל החירות אבל במדד הזרים הבעייתיים או חסרי המחויבות של הליגה הוא רחוק מהצמרת.

העניין איתו זה נטו עניין של ביטחון ויכולת, וכל רצח האופי הזה שעושים לו אני אומר מהרגע הראשון שהוא לא לעניין וגם סתם פוגע בקבוצה. בלעדיו אפשר כבר מעכשיו ללכת לים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2016, 06:54 
אני לא חושב שמישהו "חיפש" אותו. הגישה שלו בתחילת העונה הייתה מזעזעת ומאז היא השתפרה משמעותית. בעיני לחלוטין רואים שהוא החליף דיסקט גם במשחקים היותר חלשים שלו.
ואת זה אני אומר למרות שבעיני הוא עדיין מאוד מאכזב ביכולת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2016, 08:45 
אחלה משחק שלו, גישה טובה, אני מקווה שתהיה לזה המשכיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2016, 10:39 
סמל אישי של המשתמש
ranjef כתב:
אחלה משחק שלו, גישה טובה, אני מקווה שתהיה לזה המשכיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2016, 10:44 
היה מצויין אתמול. הלוואי שזה מסמן שינוי. חבל שבסוף המשחק קיבלנו הרבה יותר מדי דקות עם הכדור בידיים של תמיר שהיה ביום מזעזע במקום אצל בנקס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2016, 11:07 
סמל אישי של המשתמש
שיקבל אזרחות כבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2016, 11:33 
סמל אישי של המשתמש
היה לו באמת משחק טוב אתמול
חבל על האיבוד כדור בסוף שדיי גמר את המשחק
אבל שרק ימשיך ככה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2016, 13:37 
היה טוב אתמול ורואים שלאט לאט הוא נכנס לקצב. אסור שהוא יוביל כדור, אבל כרגע זה מה יש. בנקס צריך לקבל כדור באמצע התקפה עם הצעד הראשון הזה שלו, ולא להסתבך בכדרור.
כמו שנאמר, ברפובליקת השימון, אנשים כמו רוצ'סטי מקבלים חיבוק ודרכון ישראלי בבן-גוריון, ואדריאן בנקס והפועל צריכים לרדוף אחרי דרעי.
חייבים אותו אזרח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2016, 15:59 
מישהו באמת יודע מה עם האזרחות של הבחור? למה זה מתעכב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 264 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: