תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 16:34

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 146 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פוליטיקה בתוך הדרייב אין
הודעהפורסם: 08 דצמבר 2016, 09:58 
סמל אישי של המשתמש
תגידו אתם בסדר? איפה הצדקתי אלימות?
יש משחק שהוא מועד לפורענות, במקום להעביר אותו במינימום בלאגן במשך שעתיים ניסו להוציא את אוהד חולון משלוותם.
אתם יודעים שהם תוקפים גם על אוויר, אל תשימו להם סדין אדום מול העיניים.
מילא חבורת אוהדים היו עושים את זה ושרים ביציע, אבל זה היה חמור פי אלף. הקבוצה עצמה עשתה את זה.

אם אוהד של חולון היה פורץ לפרקט ומתעמת עם הדי ג׳יי, מהרגע שזה קרה ושבוע קדימה רמי כהן או מי מטעם הקבוצה היה מגנה את זה בכל פלטפורה אפשרית.
אבל כשהפרובוקציה מגיעה מהצד שלנו, אז נוח להשתיק את זה ולהסתפק בהודעה מינורית בפורום.

זה לא חוכמה לגנות אלימות רק כשאתה הקורבן.
הילד שמציק לערס ואז הולך לבכות למורה קלאסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2016, 10:24 
סמל אישי של המשתמש
כן, כי הפועלי נקיון הערבים בטדי שכמעט רצחו אותם הם ממש הילד שהציק לערס והלך להתבכיין למורה

גם האוהד של חיפה שפתחו לו את הראש, אוהד כפר סבא שאושפז, אוהדי נתניה שעשו להם מארב על האוטובוס, האוהדים המבוגרים של הפועל חיפה שלקחו להם את הדגל, שחקני הפועל באר שבע שכמעט הורידו להם את האוטובוס לתעלה, אוהדי מכבי שדפקו להם אבן בראש או השחיתו להם את המכוניות, כל קבוצה ערבית שמגיעה לטדי ומקבלת קבלת פנים סטייל דעא"ש, המשפחה הערבית מאבו גוש שבסה"כ עברה עם האוטו בקניון מלחה לפני משחק, שוטפי הכלים במסעדות של אותו קניון שביצעו בהם לינץ'

כולם סתם בכיינים, שאם לא היו מתגרים ומציקים לבבונאצים, לא היה להם על מה להלין אח"כ

אם הייתי חלאה כמוך, הייתי מאחל לך שיום אחד תפגוש את הברברים הנחותים האלה מקרוב ביחד עם הילדים שלך ותבין שההתחסדות המבישה שלך לא תקנה לך אצלם שום נקודות זכות, כשהם יירקו על אשתך ויגנבו לבן שלך את הצעיף
אבל אני לא חלאה כמוך, ולכן לא אאחל לך כזאת חוויה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2016, 10:36 
שמוליקיפוד כתב:
תגידו אתם בסדר? איפה הצדקתי אלימות?
יש משחק שהוא מועד לפורענות, במקום להעביר אותו במינימום בלאגן במשך שעתיים ניסו להוציא את אוהד חולון משלוותם.
אתם יודעים שהם תוקפים גם על אוויר, אל תשימו להם סדין אדום מול העיניים.
מילא חבורת אוהדים היו עושים את זה ושרים ביציע, אבל זה היה חמור פי אלף. הקבוצה עצמה עשתה את זה.

אם אוהד של חולון היה פורץ לפרקט ומתעמת עם הדי ג׳יי, מהרגע שזה קרה ושבוע קדימה רמי כהן או מי מטעם הקבוצה היה מגנה את זה בכל פלטפורה אפשרית.
אבל כשהפרובוקציה מגיעה מהצד שלנו, אז נוח להשתיק את זה ולהסתפק בהודעה מינורית בפורום.

זה לא חוכמה לגנות אלימות רק כשאתה הקורבן.
הילד שמציק לערס ואז הולך לבכות למורה קלאסי.

איפה הצדקת אלימות? למשל:

שמוליקיפוד כתב:
להקיא. אחרי זה תתפלאו איך אנשים מקבלים פטישים לראש באמצע הרחוב.
דבר גורר דבר.

אם נראה לך הגיוני ליצור ביטוי של סיבה ותוצאה עם איומי סכין ופטישים בראש, אתה מצדיק אלימות. איך אמרת? חד וחלק.

נערך לאחרונה על ידי Galco בתאריך 08 דצמבר 2016, 13:36, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 דצמבר 2016, 12:31 
יש כאן אדמין שיכול להטביע את האשכול העלוב הזה לפני שעוד כמה משתמשים יכתבו שההנהלה שלנו הם מחבלים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2016, 12:40 
שמוליקיפוד, מה נסגר?
אין לך טיעון מספיק חזק נגד הדיג'יי גם בלי להאשים אותו באלימות נגדנו ולקחת את הדיון למקומות הרדודים האלה?
זה גם לא נכון, גם לא חכם וגם ממש לא עוזר למטרה שלך.
למה אתה בכלל הולך לשם?

ובאמת אפשר לסגור את הדיון הזה כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 08 דצמבר 2016, 13:32 
Noam כתב:
יש כאן אדמין שיכול להטביע את האשכול העלוב הזה לפני שעוד כמה משתמשים יכתבו שההנהלה שלנו הם מחבלים?

زلزل امن اسرائيل
https://www.youtube.com/watch?v=1-Ouqp-YI-A

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 08 דצמבר 2016, 13:41 
Galco כתב:
Noam כתב:

زلزل امن اسرائيل
https://www.youtube.com/watch?v=1-Ouqp-YI-A

:HEART2: :HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2016, 13:46 
שמוליקיפוד כתב:
פרימו לוי כתב:
רגע לפני שהאשכול התת רמה הזה יסגר וישקע במצולות הפורום, אני רוצה להספיק להביע מחאה אינטרנטית רפה על האמירות המבישות של פותח האשכול ("שסוקו לא יתפלא שמאיימים עליו בסכין" "פטישים לראש"). בעיני חמור ומביש פי אלף מדי ג'יי מטריל.

שמוליקיפוד כתב:
NARKOTIKA כתב:
אל תתפלאי שהוא אנס אותך אם לבשת חשוף.
שחרר בן אדם, תעביר את הביקורת שלך בלי לנסות להיות פרובקטור.

לך לסוקו(אם תצליח למצוא אותו), ותשאל אותו למה תפסו אותו כמה אוהדי בית"ר בעליות לירושלים ואיימו עליו בסכין.
רמז: יש סרטון בסגנון דאע"ש שלו ביוטיוב מתנצל על השיר "שימו את ירושלים בירדן".
תעשה אחד ועוד אחד.

מה לא נכון שמה שרשמתי?
תפסו את סוקולובסקי ואיימו עליו בסכין בגלל השירים שלו.
יש מישהו מטעם ההנהלה שחשב שזה מרגש להשתמש בשירים מתריסים במשחק שהוא טעון ומועד לפורענות.

אני ארשום את זה בפעם השניה, אם היתה פורצת מהומה ביציעים כמו בשנה שעברה מול חולון, האשמים הבלעדיים היו ההנהלה שלנו.
כבר קראו פה לדי ג׳יי מחבל, אני אומר לכם שכל חברי ההנהלה שהיו באולם מחבלים לא פחות.
לא עצרו את הדי ג׳יי בפסק זמן שהיה במחצית הראשונה ונתנו לו במה גם בהפסקה בין המחציות.

מי שעושה הכל כדי להלהיט את האווירה, שלא יתפלא שהוא מקבל מכות. חד וחלק, ברגע שזה קורה אתה מאבד את הלגיטימציה שלך להתלונן.
כמו הילד ביסודי שמדליק את הערס של הכיתה ואז הולך לבכות למורה.

דלביוב.
חברי ההנהלה מחבלים. כבר ביטלת את החברות שלך בעמותה? בוא, לך עם זה עד הסוף. מחבלים?
לך לליברמן ותדרוש עונש מוות למחבלים. עזוב, עשה להם אלאור עזריה. תירה בגדי פרנקל ואביעד צוק בראש. חכה שאריה מנדל יברח ותירה לו בגב. לחיים יצחקי תהרוס את הבית. את רמי, הראיס, תכלא במוקטעה שלו ותכתר אותה.

אל תעצור עד שתמגר את הטרור! תנו לשמוליק לנצח, לזיין ת'מחבליםםם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2016, 14:43 
סמל אישי של המשתמש
Galco כתב:
דלביוב.
חברי ההנהלה מחבלים. כבר ביטלת את החברות שלך בעמותה? בוא, לך עם זה עד הסוף.

מה אתה חושב, שאני אחכה לך? כבר לפני יומיים.
תאמין לי שאני האחרון שהייתי שמח שזה קרה, ואני האחרון שהייתי מפרסם דבר כזה על דעת עצמי פה.
והיו לי מספיק הזדמנויות לרשום שכאקט של מחאה ביטלתי את החברות שלי בעמותה, אבל לא השארת לי ברירה.

כן, ביטלתי. אני לא יכול להרשות לעצמי שהשם שלי יהיה שייך לעמותה שאפילו לא דואגת לגנות את מה שקרה.
וסתם בשביל הספורט, אותו אביעד שהחזיר לי מייל יכול להעיד שביקשתי ממנו לא לקבל את ההחזר הכספי היחסי שמגיע לי כמו שמופיע בתקנון. אני יודע לאן הכסף שלי הולך, ואני אמשיך לתרום בכל שנה רק שלא בדרך המקובלת. השם שלי לעולם לא יהיה קשור בעמותה.

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2016, 15:07 
שמוליקיפוד כתב:
Galco כתב:
דלביוב.

תאמין לי שאני האחרון שהייתי שמח שזה קרה, ואני האחרון שהייתי מפרסם דבר כזה על דעת עצמי פה.
והיו לי מספיק הזדמנויות לרשום שכאקט של מחאה ביטלתי את החברות שלי בעמותה, אבל לא השארת לי ברירה.

כן, ביטלתי. אני לא יכול להרשות לעצמי שהשם שלי יהיה שייך לעמותה שאפילו לא דואגת לגנות את מה שקרה .
וסתם בשביל הספורט, אותו אביעד שהחזיר לי מייל יכול להעיד שביקשתי ממנו לא לקבל את ההחזר הכספי היחסי שמגיע לי כמו שמופיע בתקנון. אני יודע לאן הכסף שלי הולך, ואני אמשיך לתרום בכל שנה רק שלא בדרך המקובלת. השם שלי לעולם לא יהיה קשור בעמותה.

תמונה

למה מי אתה, ששמך הטוב בסכנה?
אתה אדם מתנשא וקטן, שכנראה מאמין בלב שלם שיש לו מוניטין לשמור עליו והקבוצה חירבה לו אותו, אז הוא יתרום לה בשושו.
רק שהשם הטהור שלך לא יזדהם מהעמותה המטונפת שלא גינתה (מה זו פוליטיקת הגינויים הזאת, למען השם? פיטרו את הדיג'יי, מה עוד אתה רוצה).

אתה אפס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2016, 15:08 
שמוליקיפוד כתב:
לעמותה שאפילו לא דואגת לגנות את מה שקרה..

רגע, רגע, שאני אבין. אתה חושב שהמועדון/עמותה היו צריכים להוציא הודעה לתקשורת שהם מגנים את האירוע, למרות שהאירוע כלל לא פורסם?
כלומר, לבוא ולומר, היי, פספסתם לשים אותנו בכותרות בהקשר שלילי הפעם, אז אנחנו מתנדבים לתת לכם את הסיפור בעצמנו.

נראה לי שפספסת קריירה בתוך יועץ אסטרטגיה תקשורתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2016, 15:24 
סמל אישי של המשתמש
Galco, תרשה לי לא להגיב לך יותר.

bergkamp, אני לגמרי מבין את מה שאתה אומר. אבל אני לא מחפש לצאת טוב בתקשורת. טיוח והסתרה זה לגטימי בצד השני של העיר.
אני יודע בוודאות שהיו אוהדים חוץ ממני שזה הוציא אותם משלוותם, ומי שהיה בתוך האולם במחצית ולא יצא לעשן סיגריה גם שמע את זה.
המינימום שהקבוצה חייבת להם זה התנצלות. וגם לאוהדי חולון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2016, 15:29 
שמוליקיפוד כתב:
Galco, תרשה לי לא להגיב לך יותר.

https://www.youtube.com/watch?v=jsaTElBljOE

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2016, 17:57 
:LOL2:

השם שלך לעולם לא יהיה קשור בעמותה בגלל שחברי ההנהלה לא הפסיקו את הדיג'יי הטמבל בזמן (עשו את זה במחצית כששמו לב) ולא הוציאו הודעה לתקשורת שמרצה אותך? זה הדבר הכי random ששמעתי
למיטב זכרוני גם בכתבה ההיא של גלדסטון (שהתבררה כסערה בכוס מים כצפוי) רצת לשרוף את המועדון ולזעוק על טיוח ולדרוש כל מיני דרישות וריצות לתקשורת
לא יודע אם זו צדקנות על ספידים או מה, אבל הסטנדרטים שלך מלכתחילה הם לא רק לא פרקטיים ונעדרי פרופורציות אלא flat out מגוחכים
אם אתה לא מבין את ההבדל בין "טיוח" לבין התנהלות נכונה ומאוזנת בתוך סיטואציות מורכבות אז הבעיה אצלך
כפי שמועדון ספורט לא יכול להתנהל בצורה שממשיכה "להעסיק" (בין אם בהתנדבות או בתשלום) דיג'יי סילי כמו זה שכיכב בעמדה ביום שני ואני עצמי הסכמתי איתך והתעקשתי על כך, מועדון ספורט גם לא יכול להתנהל לפי הדרישות ההזויות שלך שיגרמו לו נזק עוד יותר גדול (כפי שהמשתמש bergkamp הסביר לך פה וכפי שמשתמשים אחרים כולל אני הסברנו לך באשכול ההוא) רק כדי לרצות את יצר הצדקנות שלך

ההתנהלות של המועדון בשני המקרים (גם אז וגם כאן עם הודעה על הפסקת תפקידו של הדיג'יי וגינוי הדברים מבלי לרוץ עם זה בכל פלטפורמה ולנפח) היתה טובה מאוד ותאמה את הסיטואציה
אף פעם אי אפשר לרצות את כל האוהדים ואני מניח שאתה מאלה שאי אפשר לרצות
ממש לא מנסה לשכנע אותך ובטח לא רוצה שתחדש את החברות בעמותה רק כדי לבטל אותה עוד כמה חודשים בתירוץ רנדומלי אחר, לא חושב שאתה חבר עמותה ריאלי גם ככה ואני חושב שאסור להכנע לדרישות הפסאודו-צדקניות שלך באותה מידה שאסור להכנע לדרישות של חלקים אחרים בקהל להפוך את המועדון הזה לשכונה שלהם
העקרוניזם שלך והעקרוניזם שלהם סרטני באותה מידה כי הוא מנותק מהמציאות של מועדון ספורט באותה מידה
והדברים האלה צריכים להאמר בעיני דוקא בתור מי שהסכים עם החלק המשמעותי בדבריך בדיון הזה

אגב, גם בדיון הזה מאוד ניכר שאתה עצמך לא מסוגל להתנהל בצורה שתיטיב עם המטרה שלך, עם ההתעקשות הלא מוסברת שלך להצדיק/לתרץ את האלימות של אוהדי חולון/בית"ר - התעקשות שיצרה לך כאן אנטגוניזם ומתנגדים משני צדי המתרס של הדיון בנושא הדיג'יי וחירבשה את היכולת שלך להעביר את הנקודה שלך
אתה דורש מהמועדון להתנהל בצורה לא חכמה ולא פרגמטית כפי שאתה מתנהל בה - ומועדון ספורט לא יכול להתנהל בצורה כזאת ולהצליח או אפילו לשרוד
בין אם תבין את זה ובין אם תתבצר בעמדה שלך, זה המצב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2016, 19:37 
יאללה ביי, אפס
אל תתפלא אם פעם הבאה שתבוא תקבל מכות, דבר גורר דבר, רק אחרי זה שלא תלך לבכות למורה, אתה התחלת להציק פה לערסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2016, 19:46 
זה בסדר, אני די בטוח שכל עונה קם איזה יצור שמחליט שהוא יודע יותר טוב מכולם ועוזב את העמותה על איזה עקרון דלה שמאטע.
מים מתחת לגשר.
רק אל תשכח בדרך החוצה לבקש מהדי ג'יי המחבל "כמה לינקים לשירים עם אחלה ביט", כמו שהבטחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2016, 20:04 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
למיטב זכרוני גם בכתבה ההיא של גלדסטון (שהתבררה כסערה בכוס מים כצפוי) רצת לשרוף את המועדון ולזעוק על טיוח ולדרוש כל מיני דרישות וריצות לתקשורת

לא רק שרצתי לשרוף את המועדון, אם תפשפש קצת בהיסטוריה של התשלומים בכרטיס אשראי לי גם תוכל למצוא חיוב על 5 ליטרים של דלק. הייתי מוכן עם האצבע על ההדק.

ציטוט:

אני מצפה מועדת הביקורת לעשות את התפקיד שמוטל עליה, גם אם יהיו לזה השלכות.
בטח כשיושב שם אחד שהוא לא פראייר בתחום (ככה למדתי מהמצע שלו) ויכול לבטל את הטענות האלה בשניה וחצי.

הלך הרוח כרגע הוא שמדובר בלא יותר מקשקוש שהמוח המעוות של גלדסטון המציא. כרגע גלדסטון הוא האויב מס' 1 ואני לא מקבל את זה.
במידה ואכן מדובר בהנפצה, אני לא רואה איפה הודעה מסודרת במייל, או בתקשורת(כי הוא גם ככה ידלוף) תוכל לפגוע בנו. סה"כ ינפנפו את כל ההשמצות ונוכל אפילו לתבוע כמה גרושים על פגיעה בשמנו הטוב.

אם יש מיליגרם אחד של אמת בהאשמות בעניין החוזה הכפול והעלמות המס, אני לא אשמח מהנזק שיגרם. אקבל כל עונש שיוטל עלינו, אבל בדבר אחד כן אשמח, מי שאחראי על זה ימצא את עצמו מחוץ למועדון.

אז וגם היום אני מצפה ממועדון שמתקיים מהקהל שלו, לכבד את אותו קהל ולתת לו תשובות לדברים שהם קריטיים על סדר היום.
מבחינתי מה שהלך ביום שני הוא קריטי, והייתי רוצה לשמוע אותם מגנים את ההתנהגות בפומבי ולא רק בפורום שרושמים בו אולי 20 משתמשים פעילים.
לא באתי בדרישה לאף אחד, לא שלחתי מייל לעמותה ואמרתי להם אם לא תתנצלו אני מתנתק ועובר לHOT. פשוט לקחתי צעד אחורה. אף אחד לא ביקש להכנע לדרישות שלי.

והתגובות האחרונות הן בדיוק הסיבה שלא רציתי לרשום שעזבתי, חבל שעניתי לגלקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2016, 20:55 
ציטטת הודעה אחת מהודעות רבות מאוד שלך בנושא שדרשו לפעול בדרכים שיזיקו למועדון משפטית ותדמיתית
אני עברתי על האשכול ההוא לפני ההודעה שכתבתי
בכל מקרה אתה מתעלם מכל מה שכתבתי ומתחפר בעמדתך מבלי להגיב לעניין
זה בסדר גמור ותעשה מה שאתה רוצה
מבחינתי אין הבדל בינך שהעקרוניזם שלך הוא x לא פרגמטי גם במחיר פגיעה במועדון ואם לא אז אנחנו שמעון מזרחי / מיינסטרים, לבין גלקואים וצוררים שהעקרוניזם שלהם זה y לא פרגמטי גם במחיר פגיעה במועדון ואם לא אז אנחנו שמעון מזרחי / מיינסטרים, זה שני צדדים של אותו דבר
אוהדים שלא מסוגלים להבין מציאות מורכבת ומתבצרים בכל מיני עקרונות לא פרקטיים שהם ממציאים - יש מכל הסוגים
אוהדים שאין להם שמץ של מושג מה זה אומר לנהל מועדון ספורט וחושבים שעיקרון מסוים שלהם הוא חזות הכל ואין בלתו אחרת אנחנו שמעון מזרחי - יש מכל הסוגים

לא העקרוניזם הקיצוני שלך ולא העקרוניזם הקיצוני שלהם יכולים לנהל את מועדון הפועל תל אביב
למעשה, אסור שינהלו את מועדון הפועל תל אביב
אסור לפעול בצורה שתפגע במועדון כדי שהצדקנות הקדושה של שמוליקיפוד לא תפגע
אם הוא לא מבין את זה ולא מצליח לעשות את האבחנה בין מה שהוא ״היה רוצה לשמוע״ לבין מה שהמועדון צריך לעשות, אז הוא מראש לא היה צריך להיות פה, ושיהיה לו ביי ביי

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 09 דצמבר 2016, 00:04, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2016, 22:54 
סמל אישי של המשתמש
"אפס"
"יצור"
"יאללה ביי"
בסופו של דבר קיפוד הוא לא זה שיכל לגרום נזק עצום להפועל בזה שהוא בחר לבטל את החברות בעמותה (!!!!11111), שלא קרה רק כי זה לא יצא החוצה.
גיבורים גדולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2016, 01:25 
עדיין לא הבנתי מה הבעיה עם להזדיין בפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2016, 01:33 
אני אמנם נוטה להשאיר לכותב ההודעה לסנגר על עצמו במקרה הזה, אבל לפי איך שאני הבנתי הפירוש הוא שיש לו בפה דעות של מזדיין.
שזה אמנם ביטוי מוזר, אבל לפחות לא הומופובי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2016, 02:24 
סמל אישי של המשתמש
רק הומואים יכולים להזדיין בפה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2016, 11:31 
סמל אישי של המשתמש
שמוליקיפוד כתב:
Galco כתב:
דלביוב.

כן, ביטלתי. אני לא יכול להרשות לעצמי שהשם שלי יהיה שייך לעמותה שאפילו לא דואגת לגנות את מה שקרה.

תמונה

יאללה ביי, חלאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2016, 13:36 
סמל אישי של המשתמש
אני מגניב!! ביטלתי חברות בעמותה, הנה תראו!!! הפועל סמולנים!!!!!
-שמוליקיפוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2016, 14:23 
סמל אישי של המשתמש
Karl Marx כתב:
שמוליקיפוד כתב:
Galco כתב:
דלביוב.

תמונה

יאללה ביי, חלאה

למה הוא חלאה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2016, 14:28 
סמל אישי של המשתמש
LeeorJuve כתב:
ה'- לקלוע לטעם של אוהדי הפועל זה קשה, בטח כשיש שחקנים על הפרקט שרוצים לשמוע דברים אחרים(האמריקאים היפ-הופ, לימונד טראנסים ומתן רוצה ברי סחרוף), ...

הדבר היחיד שלקחתי מהאשכול ההזוי הזה.
מנהלי הקבוצה - כשאומרים שרוצים שתבנה קבוצה סביב רביב, מתכוונים בדיוק לדברים כאלו!

אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, וכל מה שאנחנו מבקשים הוא רק שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ואדירה וכבירה ונצחית, ואדומה ונפלאה ובלתי מושגת)-ע.מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 146 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: