השם שלך
לעולם לא יהיה קשור בעמותה בגלל שחברי ההנהלה לא הפסיקו את הדיג'יי הטמבל בזמן (עשו את זה במחצית כששמו לב) ולא הוציאו הודעה לתקשורת שמרצה אותך? זה הדבר הכי random ששמעתי
למיטב זכרוני גם בכתבה ההיא של גלדסטון (שהתבררה כסערה בכוס מים כצפוי) רצת לשרוף את המועדון ולזעוק על טיוח ולדרוש כל מיני דרישות וריצות לתקשורת
לא יודע אם זו צדקנות על ספידים או מה, אבל הסטנדרטים שלך מלכתחילה הם לא רק לא פרקטיים ונעדרי פרופורציות אלא flat out מגוחכים
אם אתה לא מבין את ההבדל בין "טיוח" לבין התנהלות נכונה ומאוזנת בתוך סיטואציות מורכבות אז הבעיה אצלך
כפי שמועדון ספורט לא יכול להתנהל בצורה שממשיכה "להעסיק" (בין אם בהתנדבות או בתשלום) דיג'יי סילי כמו זה שכיכב בעמדה ביום שני ואני עצמי הסכמתי איתך והתעקשתי על כך, מועדון ספורט גם לא יכול להתנהל לפי הדרישות ההזויות שלך שיגרמו לו נזק עוד יותר גדול (כפי שהמשתמש bergkamp הסביר לך פה וכפי שמשתמשים אחרים כולל אני הסברנו לך באשכול ההוא) רק כדי לרצות את יצר הצדקנות שלך
ההתנהלות של המועדון בשני המקרים (גם אז וגם כאן עם הודעה על הפסקת תפקידו של הדיג'יי וגינוי הדברים מבלי לרוץ עם זה בכל פלטפורמה ולנפח) היתה טובה מאוד ותאמה את הסיטואציה
אף פעם אי אפשר לרצות את כל האוהדים ואני מניח שאתה מאלה שאי אפשר לרצות
ממש לא מנסה לשכנע אותך ובטח לא רוצה שתחדש את החברות בעמותה רק כדי לבטל אותה עוד כמה חודשים בתירוץ רנדומלי אחר, לא חושב שאתה חבר עמותה ריאלי גם ככה ואני חושב שאסור להכנע לדרישות הפסאודו-צדקניות שלך באותה מידה שאסור להכנע לדרישות של חלקים אחרים בקהל להפוך את המועדון הזה לשכונה שלהם
העקרוניזם שלך והעקרוניזם שלהם סרטני באותה מידה כי הוא מנותק מהמציאות של מועדון ספורט באותה מידה
והדברים האלה צריכים להאמר בעיני דוקא בתור מי שהסכים עם החלק המשמעותי בדבריך בדיון הזה
אגב, גם בדיון הזה מאוד ניכר שאתה עצמך לא מסוגל להתנהל בצורה שתיטיב עם המטרה שלך, עם ההתעקשות הלא מוסברת שלך להצדיק/לתרץ את האלימות של אוהדי חולון/בית"ר - התעקשות שיצרה לך כאן אנטגוניזם ומתנגדים משני צדי המתרס של הדיון בנושא הדיג'יי וחירבשה את היכולת שלך להעביר את הנקודה שלך
אתה דורש מהמועדון להתנהל בצורה לא חכמה ולא פרגמטית כפי שאתה מתנהל בה - ומועדון ספורט לא יכול להתנהל בצורה כזאת ולהצליח או אפילו לשרוד
בין אם תבין את זה ובין אם תתבצר בעמדה שלך, זה המצב