Fez כתב:
deep red כתב:
שטויות, עושים מהומה רבה על לא מאומה, ועוד חלק מהאנשים מנבלים את הפה.
נעשו שטויות יותר גדולות ואף אחד לא עשה מהן כאלה מטעמים.
בקבוצה שמתנהלת על מתנדבים יהיו מדי פעם דברים כאלה. ולאמץ תרבות של להעיף ולנבל את הפה יביא לזה שיהיו פחות מתנדבים.
אף אחד גם לא חייב להבטיח לך כלום.
יש תקנון עמותה, אתה מוזמן לפעול להדחת הdj.
איזו דרמה!
הפועל כדורגל מתפרקת ,כדורסל מפסידים עם מאמן פארש, לימונד וטאקר מדדים בירידה מהמגרש והדרמה הגדולה היא הdj.
וזה לא שלא הסימן מיד שהייתה טעות והבטיחו שלא תחזור.
טוב שיש במה להתעסק..
צר לי, אבל אתה כל כך לא בכיוון שאתה צריך לעשות פרסה דחוף.
טוב שלא נתת כדוגמה גם את מלחמת האזרחים בסוריה בתור סיבה שאסור להתעסק בדברים אחרים. באמת שלא יכלת לתת טיעון יותר מטופש.
הרי אם יש משהו שיש איזושהי תוחלת לעיסוק בו בפורומים האלה, זה בדיוק זה.
לא הקשקושים הרפטטיביים על אברהמי או המרמור האינסופי על המצב בכדורגל, אלא הדברים האלה שבאים מאיתנו כקהל, שאנחנו אחראיים עליהם ושאנחנו יכולים לשנות.
אם אנחנו הולכים עם חבורה של מאגניבים שהולכים לנסות לפלג את הקהל ולייצר את תחושת המיאוס והגועל, או שאנחנו מנסים דוקא בימים האלה לאחד ולקרב את הקהל הרחב מהכדורגל.
אם אנחנו נראים כמו מועדון מקצועני ורציני שהקהל שלו חשוב לו, או כמו תחנת הרדיו המקומית של כל מיני אנרכיסטים ש-"אף אחד לא אוהב אותם אבל לא אכפת להם".
הלו, מתנדב או לא, הדיג'יי זה מישהו שמגיע מטעם המועדון וההנהלה. זה לא איש מעקה בשער 5 או חבר בלאה קטמין. השירים של הדיג'יי זה השירים שהמועדון מנגן לקהל האוהדים שלו. יש בכלל ספק שהדיג'יי שהיה היום בעמדה לא מבין את זה ואסור לו להיות שם?
וליאור, תודה

כשהופכים זבוב לפיל ומחליטים ש off with his head היא מדיניות, אל תתפלא כשזה יחזור לנשוך אותך בתחת.
לא העיפו ראשים של אנשים שנתנו צ'ק שלא היו אמורים לתת. הבינו שהייתה טעות ועברו הלאה. אפשר בהחלט לעשות אותו דבר הפעם.
דרישה כ"כ מטופשת ומלאת חשיבות עצמית ל"הבטיח להעיף ליציע" מתנדב.
"בגלל זה אנשים מהכדורגל לא יבואו לכדורסל". אפשר קצת יותר אוויר חם? אלו אותם אנשים שאיימו שלא יחדשו חברות בעמותה עד ש"רמי יפסיק לתת גב לאולטראס".
אפשר היה להסתפק בהבטחה שהשירים ישונו, אבל אז איך היינו מרגישים חשובים מספיק?
נ. ב. - השירים המושמעים ממש לא מעניינים אותי, הייתי מעדיף שלא יהיו בכלל שירים במחצית. אני מסכים שהשירים המושמעים צריכים להיות ניטראלים ואם אפשר בווליום נמוך.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk