תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 16:38

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 146 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פוליטיקה בתוך הדרייב אין
הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 01:22 
Fez כתב:
שום יודע שטעה ושום פרח
אי אפשר היה לטעות לגבי הבן אדם והכוונות שלו עם התוכן ועם הווליום
זו היתה פרובוקציה מתמשכת ומכוונת

בדיוק
טעה? שישלם על זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 01:23 
סמל אישי של המשתמש
נכונה השמועה (לא בדיוק שמועה, יותר אמירה מפורשת של אחד הDJים שלא תקלט היום) שעוצמת הווליום הפסיכית שיש בכל משחק בחימום ובמחצית מוכתבת על ידי אנשי המנהלת?

עוד משהו, אם כבר בוחרים להשמיע שירי סוקולובסקי בכריזה עדיף להתמקד בשירים שיהיו מקובלים על יותר חלקים בקהל כמו "הו, צסקא", "שוטרים מרביצים לשוטרים אחרים" והחשוב מכולם "שאול, שאול, שאול, תעזוב את הקבוצה".

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 01:26 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
נכונה השמועה (לא בדיוק שמועה, יותר אמירה מפורשת של אחד הDJים שלא תקלט היום) שעוצמת הווליום הפסיכית שיש בכל משחק בחימום ובמחצית מוכתבת על ידי אנשי המנהלת?

עוד משהו, אם כבר בוחרים להשמיע שירי סוקולובסקי בכריזה עדיף להתמקד בשירים שיהיו מקובלים על יותר חלקים בקהל כמו "הו, צסקא", "שוטרים מרביצים לשוטרים אחרים" והחשוב מכולם "שאול, שאול, שאול, תעזוב את הקבוצה".

הווליום היה חריג
בשיר בהפסקה הוא גם עלה וירד כל הזמן כאילו עומד שם זוג נשוי ורב על הווליום באוטו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 01:35 
הווליום למעודדות ולשאר דברי הליגה מוכתב מקן הקוקיות המתרוצץ סביב מי שדיג'יי. האיום על קנס תמיד מרחף, אנחנו מנסים בד"כ לכוון כך כדי שהם ישמעו ואוהדים לא יתחרשו. הרבה פעמים מגיע מנהל האירוע שלהם בתנועות "תגביר תגביר".

שגב, לשלם על מה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 01:43 
Fez כתב:
שום יודע שטעה ושום פרח
זו היתה פרובוקציה מתמשכת ומכוונת של אדם שלא מבין את התפקיד ואסור לו להיות שם

היה ונגמר. אני לא הייתי שם את השיר אם הייתי על העמדה היום, ואפילו לא הכרתי אותו עד היום. אבל מעבר לזה אני מציע שתשחררו. לא יחזור על עצמו. אחרת תתחייבו אתם להיות על העמדה עד סוף העונה ובכלל יהיה אחלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 01:51 
סורי ליאור, אנחנו כמועדון לא יכולים להרשות לעצמנו להראות ככה. זה היה הרבה יותר משיר אחד, לא נכנס פה בדיוק לכל העניינים ולכל הפלייליסט והווליום וההתרסות.
לבוא ולאיים שלא יהיה דיג'יי (או שאנחנו נהיה דיג'יי) ולספר שהוא מתנדב זה לא רציני ולא מעניין. אם האלטרנטיבה היא לשלם כסף לדיג'יי, אז המועדון צריך לשלם כסף לדיג'יי ולדאוג שהבן אדם הזה לא יהיה שם. אי אפשר לבוא לספר סיפורים על התנדבות ולעשות מהמועדון קרקס, אנחנו לא בני ערובה של הטיפוס הזה בגלל שהוא מתנדב. שלא יתנדב ושלא יתנו לו להתנדב. אנחנו מועדון מקצועני ולא שכונה של כמה אנרכיסטים בשקל.
הוא לא צריך להיות שם, זה המינימום של המינימום.

זהו כאן סיימתי.

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 06 דצמבר 2016, 04:11, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 02:09 
אני לא מאיים, אני פשוט מציע לעבור הלאה כי הכל נאמר. אני רק יכול להבטיח שזה לא יחזור על עצמו. כולם יודעים שזו הייתה טעות וכולם מכירים בכך. הייתי היום ביציע ולא על העמדה וזה כל מה שאני יכול לעשות.

אף אחד לא משתמש בעובדה שאנחנו מתנדבים כתירוץ. אנחנו לא מקבלים שום דבר עבור זה ולא רוצים שום דבר עבור זה. אבל אנחנו ארבעה אנשים ברוטציה של הדיג'יים כרגע (כי לעשות את זה מוציא את החשק מהמשחק) שעושים את זה מהלב. ולכן, תצטרך להאמין להבטחה שלי
שזה לא יחזור על עצמו. או שאם אתה רוצה לשבור את הכלים, תמצא מישהו שיחריש לדרייב אין את האוזניים בהתנדבות או בתשלום.
מצטער גם על הפיסוק העילג של מה שכתבתי כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 02:15 
אני מניח שמה שמפריע לדיון הזה להסתיים זה העובדה שאתה מבטיח שזה לא יחזור על עצמו מבלי להבטיח שהאדם הספציפי הזה לא יחזור על עצמו.
אני חוזר ואומר שלעשות "מהלב" (ומה שנעשה היום ממש לא נעשה "מהלב" אלא היה בגדר פיגוע מכוון) זה לא תירוץ בשביל לעשות רע. תאמין לי שגם אני מתנדב ואפילו מתנדב לא מעט, ואני אומר את זה בעדינות. אני לא חושב שזה נותן לי שום פריבילגיה או לגיטימציה לפגוע במועדון. בטח לא בצורה שהדברים נעשו היום.

זה לא תפקידי להיות דיג'יי או למצוא דיג'יי ולכן הבקשות שלך לא מדברות אלי. אני מרגיש שכן תפקידי בתור אוהד וחבר עמותה לדרוש שהאדם שהיה שם היום לא יהיה שם, למען כולנו כקהל ולמען המועדון הזה. ושוב, בתור מתנדב אני אומר לך שזה ממש מזיז לי את הקצה של הציפורן שהוא מתנדב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 02:30 
סמל אישי של המשתמש
שטויות, עושים מהומה רבה על לא מאומה, ועוד חלק מהאנשים מנבלים את הפה.
נעשו שטויות יותר גדולות ואף אחד לא עשה מהן כאלה מטעמים.
בקבוצה שמתנהלת על מתנדבים יהיו מדי פעם דברים כאלה. ולאמץ תרבות של להעיף ולנבל את הפה יביא לזה שיהיו פחות מתנדבים.
אף אחד גם לא חייב להבטיח לך כלום.
יש תקנון עמותה, אתה מוזמן לפעול להדחת הdj.
איזו דרמה!
הפועל כדורגל מתפרקת ,כדורסל מפסידים עם מאמן פארש, לימונד וטאקר מדדים בירידה מהמגרש והדרמה הגדולה היא הdj.
וזה לא שלא הסימן מיד שהייתה טעות והבטיחו שלא תחזור.
טוב שיש במה להתעסק..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 02:33 
Fez כתב:
אני מניח שמה שמפריע לדיון הזה להסתיים זה העובדה שאתה מבטיח שזה לא יחזור על עצמו מבלי להבטיח שהאדם הספציפי הזה לא יחזור על עצמו.
אני חוזר ואומר שלעשות "מהלב" (ומה שנעשה היום ממש לא נעשה "מהלב" אלא היה בגדר פיגוע מכוון) זה לא תירוץ בשביל לעשות רע. תאמין לי שגם אני מתנדב ואפילו מתנדב לא מעט, ואני אומר את זה בעדינות. אני לא חושב שזה נותן לי שום פריבילגיה או לגיטימציה לפגוע במועדון. בטח לא בצורה שהדברים נעשו היום.

זה לא תפקידי להיות דיג'יי או למצוא דיג'יי ולכן הבקשות שלך לא מדברות אלי. אני מרגיש שכן תפקידי בתור אוהד וחבר עמותה לדרוש שהאדם שהיה שם היום לא יהיה שם, למען כולנו כקהל ולמען המועדון הזה. ושוב, בתור מתנדב אני אומר לך שזה ממש מזיז לי את הקצה של הציפורן שהוא מתנדב.

בסדר. יטופל. אני מאמין שהוא גם ישמח לחזור ליציע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 02:43 
deep red כתב:
בקבוצה שמתנהלת על מתנדבים יהיו מדי פעם דברים כאלה. ולאמץ תרבות של להעיף ולנבל את הפה יביא לזה שיהיו פחות מתנדבים.
איזו דרמה!
הפועל כדורגל מתפרקת ,כדורסל מפסידים עם מאמן פארש, לימונד וטאקר מדדים בירידה מהמגרש והדרמה הגדולה היא הdj.
טוב שיש במה להתעסק..

צר לי, אבל אתה כל כך לא בכיוון שאתה צריך לעשות פרסה דחוף.
טוב שלא נתת כדוגמה גם את מלחמת האזרחים בסוריה בתור סיבה שאסור להתעסק בדברים אחרים. באמת שלא יכלת לתת טיעון יותר מטופש.

הרי אם יש משהו שיש איזושהי תוחלת לעיסוק בו בפורומים האלה, זה בדיוק זה.
לא הקשקושים הרפטטיביים על אברהמי או המרמור האינסופי על המצב בכדורגל, אלא הדברים האלה שבאים מאיתנו כקהל, שאנחנו אחראיים עליהם ושאנחנו יכולים לשנות.
אם אנחנו הולכים עם חבורה של מאגניבים שהולכים לנסות לפלג את הקהל ולייצר את תחושת המיאוס והגועל, או שאנחנו מנסים דוקא בימים האלה לאחד ולקרב את הקהל הרחב מהכדורגל.
אם אנחנו נראים כמו מועדון מקצועני ורציני שהקהל שלו חשוב לו, או כמו תחנת הרדיו המקומית של כל מיני אנרכיסטים ש-"אף אחד לא אוהב אותם אבל לא אכפת להם".
הלו, מתנדב או לא, הדיג'יי זה מישהו שמגיע מטעם המועדון וההנהלה. זה לא איש מעקה בשער 5 או חבר בלאה קטמין. השירים של הדיג'יי זה השירים שהמועדון מנגן לקהל האוהדים שלו. יש בכלל ספק שהדיג'יי שהיה היום בעמדה לא מבין את זה ואסור לו להיות שם?

וליאור, תודה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 04:34 
סמל אישי של המשתמש
פז :ROSE:

את ההבטחה שמקרה כזה לא ישנה וכי מי שהיה תקליטן אתמול צריך לתת רמי בעצמו ולא איזה מתנדב כזה או אחר בעמותה עם כל הכבוד לו, שבא להגן כאן על חבר/קולגה.
אם כל הכבוד למתנדב זה מתנדב שסרח. ואין לו מקום יותר בעבודות התנדבות שיכולות לגרום נזק למועדון שקם מאשפתות.

כמו שרמי , ובצדק, ידע בעבר להצהיר בפני בתי הדין ובפני התקשורת כי נושאים מסויימים מטופלים על ידי הנהלת הקבוצה הוא צריךל לעשות גם במקרה זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 05:13 
סמל אישי של המשתמש
אני מסכים איתך רעיונית ולא מעשית.

מעשית, לא הייתי מעורר תשומת לב למקרה הזה.
תגובה של רמי תעורר תשומת לב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: פוליטיקה בתוך הדרייב אין
הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 06:32 
הכי מצחיק הם האוהדים שנגד דגלי ישראל במגרש ספורט (בצדק), בטענה שלא צריך לערב פוליטיקה בספורט, אבל תומכים במה שהיה באולם.
כשיבואו לחפש איזה רוכש עשיר לקבוצת הכדורגל ובמידה ויהיה יהודי, זו תהיה אחת הסיבות למה הוא לא ייקח אותנו. הקהל הכי אנרכיסט והכי טיפש בליגה בהפרש עצום.
עכשיו תסמכו על התקשורת שתעשה מזה מטעמים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 06:44 
סמל אישי של המשתמש
segev כתב:
Fez כתב:
שום יודע שטעה ושום פרח

בדיוק
טעה? שישלם על זה
כן, כבר הציעו פה פטיש בראש

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 07:14 
סמל אישי של המשתמש
לדעתי לא כל האנשים שמו לב.עכשיו כן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 07:22 
סמל אישי של המשתמש
הפתרון הוא די פשוט:
לא מדובר כאן על מועדון ריקודים שמשמיע שעות של מוסיקה. בסך הכל, כמה שירים בחימום ובמחצית.
אז בונים 'ליין אפ' של שירים, עם עוד כמה שירים כאופציה (סוג של פלייליסט), ואיתם עובדים באופן קבוע. לדי ג'יי אין אפשרות לשנות, וזהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 08:05 
דובראש כתב:
לדעתי לא כל האנשים שמו לב.עכשיו כן

לגמרי. אני לא שמתי לב עד שעלה הדיון פה, ואם התקשורת (ערוץ רקאנטי?) יעשו מזה קרנבל - זה יהיה משהו שיזכרו, וסתם, ולך תסביר שאין לך אחות.
התדמית של המועדון, של ההנהלה, של האוהדים סתם תינזק עוד יותר. ולא אכפת לי שכל המדינה אוהדת מכבי, ההיפך, אבל כן אכפת לי תדמית שלילית ודה-לגיטימציה שנוצרת לשווא, וזה בדיוק המקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 08:07 
סמל אישי של המשתמש
yos כתב:
הפתרון הוא די פשוט:
לא מדובר כאן על מועדון ריקודים שמשמיע שעות של מוסיקה. בסך הכל, כמה שירים בחימום ובמחצית.
אז בונים 'ליין אפ' של שירים, עם עוד כמה שירים כאופציה (סוג של פלייליסט), ואיתם עובדים באופן קבוע. לדי ג'יי אין אפשרות לשנות, וזהו.

אני חושב שזה פחות או יותר משהו שקרה עד אתמול, ואני רוצה להוסיף משהו שמצטרף לדברים הנכונים של פז, מבלי להפוך את הדיון לביקורת על טעם מוזיקלי. עוד מהעונה שעברה במשחקי הבית
מנגנים מספר שירים שחוזרים על עצמם:killing in the name של רייג', fuck the police של NWA, כוסאממק כל המנאייק (או איך שזה לא נקרא) של הדג נחש, ועוד איזה שיר על שוטרים של KRS1 וזה סתם ככה מהזיכרון. עושה רושם שיש איזה פלייליסט שחוזר על עצמו ומעיד שהדי ג'יי (או די ג'ייז) חושבים עוד מלפני ליל אמש שהיה שיא הטמטום, שאוהדי הפועל באים לקונצרט של מוזיקת מחאה מהניינטיז, ושכל באי הדרייב אין מעוניינים לשמוע את פיצוץ המוח הזה. עם כל אהבתי לרייג' נגיד, לא בא לי כל פעם לשמוע FUCK YOU I WONT DO WHAT YOU TELL ME!!!!! בווליום שגורם לאוזניים שלי לדמם. זה לא מלהיב אף אחד, זה לא מקפיץ וזה לא מכניס אף שחקן "לטירוף". זה סתם התלהבות טינאייג'רית כזו שמצביעה על זה שאנשים חושבים שמשחק של הפועל סל זה איזו במה לתת בראש. לא שאני חושב גם שהשירים על המשטרה שמושמעים באופן קבוע מזיזים לאיזה שוטר או משהו, או שמישהו בכלל שם לב לזה, אבל רבאק כמו שנאמר כבר, זה מועדון כדורסל מקצועני. טיפת מקצועיות גם בקטע הזה, אפשר גם סתם לשים דברים קצת יותר סולידיים שלא יפוצצו לאנשים במוח וישאירו גם טעם רע. מקווה שהסיפור אתמול גם ישנה בכללי את מה שהתחיל עוד קודם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 08:19 
סמל אישי של המשתמש
רייג' אימפריה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 08:19 
סמל אישי של המשתמש
Asafas כתב:
הכי מצחיק הם האוהדים שנגד דגלי ישראל במגרש ספורט (בצדק), בטענה שלא צריך לערב פוליטיקה בספורט, אבל תומכים במה שהיה באולם.
כשיבואו לחפש איזה רוכש עשיר לקבוצת הכדורגל ובמידה ויהיה יהודי, זו תהיה אחת הסיבות למה הוא לא ייקח אותנו. הקהל הכי אנרכיסט והכי טיפש בליגה בהפרש עצום.
עכשיו תסמכו על התקשורת שתעשה מזה מטעמים

תגיד, יש לך בעיה של הבנת הנקרא? מי תמך במה שהיה באולם?
והקהל הכי מטומטם בליגה הוא היחיד עם קבוצת אוהדים בליגה הראשונה.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 08:34 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
deep red כתב:
איזו דרמה!
טוב שיש במה להתעסק..

טוב שלא נתת כדוגמה גם את מלחמת האזרחים בסוריה בתור סיבה שאסור להתעסק בדברים אחרים. באמת שלא יכלת לתת טיעון יותר מטופש.

לא הקשקושים הרפטטיביים על אברהמי או המרמור האינסופי על המצב בכדורגל, אלא הדברים האלה שבאים מאיתנו כקהל, שאנחנו אחראיים עליהם ושאנחנו יכולים לשנות.
אם אנחנו הולכים עם חבורה של מאגניבים שהולכים לנסות לפלג את הקהל ולייצר את תחושת המיאוס והגועל, או שאנחנו מנסים דוקא בימים האלה לאחד ולקרב את הקהל הרחב מהכדורגל.
אם אנחנו נראים כמו מועדון מקצועני ורציני שהקהל שלו חשוב לו, או כמו תחנת הרדיו המקומית של כל מיני אנרכיסטים ש-"אף אחד לא אוהב אותם אבל לא אכפת להם".
הלו, מתנדב או לא, הדיג'יי זה מישהו שמגיע מטעם המועדון וההנהלה. זה לא איש מעקה בשער 5 או חבר בלאה קטמין. השירים של הדיג'יי זה השירים שהמועדון מנגן לקהל האוהדים שלו. יש בכלל ספק שהדיג'יי שהיה היום בעמדה לא מבין את זה ואסור לו להיות שם?

כשהופכים זבוב לפיל ומחליטים ש off with his head היא מדיניות, אל תתפלא כשזה יחזור לנשוך אותך בתחת.
לא העיפו ראשים של אנשים שנתנו צ'ק שלא היו אמורים לתת. הבינו שהייתה טעות ועברו הלאה. אפשר בהחלט לעשות אותו דבר הפעם.
דרישה כ"כ מטופשת ומלאת חשיבות עצמית ל"הבטיח להעיף ליציע" מתנדב.
"בגלל זה אנשים מהכדורגל לא יבואו לכדורסל". אפשר קצת יותר אוויר חם? אלו אותם אנשים שאיימו שלא יחדשו חברות בעמותה עד ש"רמי יפסיק לתת גב לאולטראס".

אפשר היה להסתפק בהבטחה שהשירים ישונו, אבל אז איך היינו מרגישים חשובים מספיק?

נ. ב. - השירים המושמעים ממש לא מעניינים אותי, הייתי מעדיף שלא יהיו בכלל שירים במחצית. אני מסכים שהשירים המושמעים צריכים להיות ניטראלים ואם אפשר בווליום נמוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 09:14 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
segev כתב:
Fez כתב:
שום יודע שטעה ושום פרח

בדיוק
טעה? שישלם על זה
כן, כבר הציעו פה פטיש בראש

בוקר טוב גם לך, אפס.
אני אחזור ואומר, הסיבה שעצרו את סוקולובסקי בעליות לירושלים ואיימו עליו בסכין, זה רק בגלל השירים המטונפים שלו.
במקום שההנהלה תשמור על האוהדים שלה, היא נתנה פתח לאלימות.
אוהדי חולון כבר זרקו אבנים על אוויר, מאוד בוגר לשים להם סדין אדום מול העיניים.

אם היה קורה משהו במחצית, איזה תגרה ביציעים ממש כמו בשנה שעברה מול אותה חולון, האשמים היחדים היו אלה שיושבים בהנהלה ונותנים במה לדי ג׳יי עם דעות של מזדיין בפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 09:41 
סמל אישי של המשתמש
בהתחשב בזה שאתה מקלל בעצמך לא מעט, כולל בהודעה האחרונה, די מצחיק שאתה מטיף לאחרים על בגרות ועל סדין אדום.
כן, אני אחד שנמנע מריבים בפורום ותרגיש חופשי לקלל אותי, אבל יש פה הרבה אנשים ויכול להיות שיש פה מישהו שאם תלכלך עליו את הפה שלך יחליט לדפוק לך פטיש בראש.
אז אולי כדאי שתקשיב קצת לעצות שאתה מחלק לאחרים?
אם כל כך קשה לך להביע דעה ולחלק עצות בלי לדחוף גם קללות וגם מילים גסות, אז אולי אתה לא האדם שצריך להטיף בנושא.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 09:53 
סמל אישי של המשתמש
אני לא קבוצת כדורסל, אין לי אחריות שילוחית על אלפי אוהדים.
אני מוכן לסכן את עצמי, בטח כשלא מעט משתמשים פה יודעים מי אני במציאות ומי שלא מוזמן לשאול בפרטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 09:58 
מה שהכי מרתיח, זה באיזה זכות הבן זונה הזה שם שירים כאלה בשמי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 10:11 
סמל אישי של המשתמש
אני לא חושב שנדרשת כאן עריפת ראשים, ובכלל, עריפת ראשים היא לא מחזה ראוי לקבוצת אוהדים.
צריך פשוט לקבוע נהלים מסודרים לעניין, ואם צריך - לשכור אדם בשכר שיבצע את זה.
בכלל, אף פעם לא הבנתי קבוצות ספורט מקצועניות שמשלמות משכורות מטורפות לאנשים שאמורים להכניס כדור לתוך רשת, אבל מתקמצנות על כמה מאות שקלים לאיש טכני (או לא משלמות להם משכורות...).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 10:16 
אדום אופטימי כתב:
פז :ROSE:

את ההבטחה שמקרה כזה לא ישנה וכי מי שהיה תקליטן אתמול צריך לתת רמי בעצמו ולא איזה מתנדב כזה או אחר בעמותה עם כל הכבוד לו, שבא להגן כאן על חבר/קולגה.
אם כל הכבוד למתנדב זה מתנדב שסרח. ואין לו מקום יותר בעבודות התנדבות שיכולות לגרום נזק למועדון שקם מאשפתות.

כמו שרמי , ובצדק, ידע בעבר להצהיר בפני בתי הדין ובפני התקשורת כי נושאים מסויימים מטופלים על ידי הנהלת הקבוצה הוא צריךל לעשות גם במקרה זה.

במחצית עמדת הדי ג׳יי לא הייתה מאויישת, הדי ג׳יי השאיר את הפלייליסט המחאתי בווליום מחריש אוזניים ועזב (כך לפחות נראה היה ממקום מושבי ביציע 4 הקרוב מאוד). כשהתחיל השיר הבעייתי שדובר עליו (או לפחות הפזמון שקשה היה לפספס) רמי הגיע מהר לעמדה וביקש ממי שעמד לידה (עוד מתנדב בעמותה לדעתי) להפסיק את זה, הבחור אינו הדי ג׳יי וכנראה לא רצה להתעסק לו במחשב ולכן רק החליש עד לווליום 0 בסופו של דבר (זו הסיבה שנשארנו עד סיום המחצית עם השקט שאיפשר לקהלים לברך אחד את השני).

*כל מה שנכתב אינו מידיעה אלא בתור מי שיושב ביציע 4 והיה עד מקרוב לנעשה במחצית, אם ראיתי לא נכון, מוזמנים לתקן אותי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 10:18 
deep red כתב:
Fez כתב:
deep red כתב:
איזו דרמה!
טוב שיש במה להתעסק..

כשהופכים זבוב לפיל ומחליטים ש off with his head היא מדיניות, אל תתפלא כשזה יחזור לנשוך אותך בתחת.
לא העיפו ראשים של אנשים שנתנו צ'ק שלא היו אמורים לתת. הבינו שהייתה טעות ועברו הלאה. אפשר בהחלט לעשות אותו דבר הפעם.
דרישה כ"כ מטופשת ומלאת חשיבות עצמית ל"הבטיח להעיף ליציע" מתנדב.
"בגלל זה אנשים מהכדורגל לא יבואו לכדורסל". אפשר קצת יותר אוויר חם? אלו אותם אנשים שאיימו שלא יחדשו חברות בעמותה עד ש"רמי יפסיק לתת גב לאולטראס".

אפשר היה להסתפק בהבטחה שהשירים ישונו, אבל אז איך היינו מרגישים חשובים מספיק?

נ. ב. - השירים המושמעים ממש לא מעניינים אותי, הייתי מעדיף שלא יהיו בכלל שירים במחצית. אני מסכים שהשירים המושמעים צריכים להיות ניטראלים ואם אפשר בווליום נמוך.

תקשיב חביבי, בוא נסיים את הסיפור הזה.
ההתייחסות שלך לבחור כצדיק שעשה טעות בתום לב שלא תחזור וישו מת כדי לכפר על חטאיו היא באמת זלזול באינטליגנציה שלך ושלנו. הבעיה היא שכל מי שהיה במשחק יודע שזה לא נכון.
מדובר בבן אדם שבא אתמול לעשות פרובוקציות מכוונות, להתסיס ולהתריס, תוך שימוש בעמדת הדיג׳יי כפלטפורמה אישית. כל מי שהיה שם ראה שהוא בא לעשות פיגוע מעמדת הדיג׳יי, אפילו בלי להתייחס לבריחה שלו במחצית כשהמוזיקה על פול ווליום וכל האולם סותם את האוזניים בסבל. אם לא ראית ובעיקר לא שמעת את זה אז אתה חירש.
לא מדובר פה בדיג׳יי של 10 שנים במועדון אלא בבחור יחסית חדש שהוכיח שאסור לו בשום אופן להיות שם, לא כעונש ולא כתלייה בכיכר העיר אלא פשוט כי אנחנו מועדון הפועל תל אביב. אם הסטנדרטים שלנו כל כך נמוכים שהבן אדם הזה חוזר לתפקיד מטעם המועדון כי הוא מתנדב שחבר של הזה וההוא (אנחנו מועדון עם תקציב של מיליונים ו-2500 מנויים כן?) אז חבל לכולנו לנו על הזמן. מפעל ההתנדבות הוא נפלא אבל לא תירוץ לסטנדרטים שהם מתחת לאפס. מבטיח לך שאין אף מנהל בליגה כולל רמי שהיה מאפשר לדבר כזה לחזור, אם אתה כן אז אתה צריך להתקרב לניהול באותה מידה שהבחור הזה צריך להתקרב לעמדת הדיג׳יי.
עכשיו באמת זהו.

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 06 דצמבר 2016, 10:27, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 10:23 
בעקבות האירוע אתמול, החליטה הנהלת הקבוצה להעביר את הדיג'יי מתפקידו. הובהר לו כי אין מקום לשירים כאלה במשחקי הקבוצה, ואנו רואים את התנהגותו בחומרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 146 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: