תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 07:53

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 725 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 25  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אברהמי
הודעהפורסם: 01 דצמבר 2016, 18:40 
סמל אישי של המשתמש
"טוב" זה לא מושג אובייקטיבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2016, 19:03 
סמל אישי של המשתמש
נגד חיפה זה נכון שנהריה חטפו תבוסה רק חבל שלא כתבת שהפלוס מינוס שלו היה 1-.

בכלל כמה שהוא לא עושה הגנה נהריה היא קבוצה עם מאזן סלים של מינוס 21, כשיהונתן על המגרש הם רק מינוס 2.
שוב זה לא שאין לו בעיות אבל כישראלי הוא 15 בנק' 6 בריבאונד וסוגר את העשרים במדד, ככה שהוא בהחלט בין הישראלים הטובים
בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2016, 19:25 
לא, אני לא מבין כי אין שום הגדרה שבה שולדבראנד נחשב שחקן ליגה טוב. "עובדות" ומספרים שהסוכן שלו ימכור לפראייר שייקח אותו בעונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2016, 19:28 
ובין כל המלל שזרקת הכי אהבתי את "קונצנזוס של אנשי מקצוע". הקונצנזוס היחיד שיש לגביו זה שצריך לחגוג עליו בהתקפה ולנצל את העובדה שהוא לא מסוגל לשמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2016, 19:35 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
כשיהונתן על המגרש הם רק מינוס 2.

מאיפה הנתונים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2016, 19:38 
el dudernio כתב:
נגד חיפה זה נכון שנהריה חטפו תבוסה רק חבל שלא כתבת שהפלוס מינוס שלו היה 1-.

בכלל כמה שהוא לא עושה הגנה נהריה היא קבוצה עם מאזן סלים של מינוס 21, כשיהונתן על המגרש הם רק מינוס 2.
שוב זה לא שאין לו בעיות אבל כישראלי הוא 15 בנק' 6 בריבאונד וסוגר את העשרים במדד, ככה שהוא בהחלט בין הישראלים הטובים
בליגה.

המספרים היו רלוונטים למשהו אם לא הייתי מכיר אותו. זה שחקן שאני רואה ועוקב אישית אחריו כל שבוע כבר שנים. זה שחקן שאי אפשר לנצח איתו משחקים חשובים. אי אפשר. נקודה. מספיק להיזכר איך הוא נראה בסדרת פלייאוף נגד אילת של קטש. משחקן ליגה "טוב" הוא הפך לסמרטוט שכל מי שהיה מולו עשה סל. מאוד רלוונטי שהוא קלע 17 והיה רק מינוס 1 במשחק שהיה גמור בתחילת רבע 3.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2016, 19:48 
KingAlpaca כתב:

כשהוא אומר משהו זה אובייקטיבי, לא הבנת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2016, 20:33 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
el dudernio כתב:
כשיהונתן על המגרש הם רק מינוס 2.

מאיפה הנתונים?

חישוב פשוט של פלוס מינוס עבור 8 משחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2016, 20:36 
סמל אישי של המשתמש
איפה אתה רואה את הפלוס מינוס בפשטות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2016, 20:50 
bergkamp כתב:
KingAlpaca כתב:

הממ מעניין. בפעם האחרונה שבדקתי אני זה שהתייחסתי לנתונים, עובדות ודיעות של אנשים אחרים ואתה זה שטוען שכל אנשי הכדורסל בארץ חסרי מושג, שהמספרים לא חשובים ושהאמת היא נחלתך הבלעדית. כלומר במקומך לא הייתי משחק על הקו הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2016, 20:54 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
איפה אתה רואה את הפלוס מינוס בפשטות?

סטטיסטיקה של משחקים

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2016, 22:48 
סמל אישי של המשתמש
ממה שזכור לי יהונתן ניצח את משחק הפתיחה לפני שנתיים נגד הרצליה בגן נר.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2016, 13:41 
Fez כתב:
bergkamp כתב:
KingAlpaca כתב:

הממ מעניין. בפעם האחרונה שבדקתי אני זה שהתייחסתי לנתונים, עובדות ודיעות של אנשים אחרים ואתה זה שטוען שכל אנשי הכדורסל בארץ חסרי מושג, שהמספרים לא חשובים ושהאמת היא נחלתך הבלעדית. כלומר במקומך לא הייתי משחק על הקו הזה.

לא, אני נותן את דעתי הסובייקטיבית ששולדבראנד שחקן ליגה לא טוב. אתה נאחז ב"עובדות" כמו כמה כסף משלמים לו וממוצע נקודות כדי לקבוע שאלו משליכים על "אמת אובייקטיבית". אני אומר לעומת זאת ששכר ומספר נקודות אינן מדד לקביעה כזו. "דעת אנשי המקצוע" זו כבר גניבת דעת מיוחדת כי אני בטוח ששאלת את כולם מה הם חושבים עליו. בפועל, ההערכה הגדולה אליו מתבטאת בכך שכל מאמן יריב מבקש להביא אותו לפיקאנרול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 02 דצמבר 2016, 19:37 
bergkamp כתב:
הוקיץ' כתב:
bergkamp כתב:
el dudernio כתב:

זה לא שהוא נזק מהלך

זהו בדיוק, שהוא כן נזק מהלך. כל הגישה שלו למשחק, העובדה שהוא שומר גבוהים אבל לא מסוגל לקחת ריבאונד חשוב בקראנץ' על אף אחד בליגה, הרגליים הכל כך איטיות שלו שמשתלבות עם חוסר הבנה הגנתית זועק לשמיים.

השתמשתי בכוונה באנומליה כי אתה אוהב לזרוק את המילה הזו הרבה פעמים כשסטטיסטיקה לא מתאימה למה שאתה חושב. שולבראנד נתן העונה שני משחקים של 16 ו-17. בגלל זה הממוצע שלו מגיע ל-8 נקודות, בכל שאר המשחקים הוא הרבה מתחת ל-8. גם כשקלע 17 הקבוצה שלו קיבלה 30 הפרש מחיפה.
זה שתשעה מעשרה מאמנים יגידו, לטענתך, שהוא "שחקן ליגה טוב" רק יוכיח שהם לא מאמני ליגה טובים, וראינו בעונות האחרונות מאמני ליגה "טובים" ומה הם הצליחו להפיק בהפועל (בין שלל הסיבות גם בגלל ההתבססות על גבוה שחלש בכל אספקט ששחקן גבוה צריך להיות טוב בו בליגה). הסיבה היחידה בעיני ששולדבראנד ימשיך לקבל חוזים זה שהוא מסוגל לקלוע מבחוץ וההתאהבות של מאמנים בסטרץ' 4 והריווח וספייסינג ושמייסינג. בשורה התחתונה, קבוצה עם שולדבראנד לא תגיע לשום מקום. כן, גם רותבארט הוא אחד כזה. הלפרין אמנם אובר פייד בענק אבל אין באמת מה להשוות כי זו סקאלה אחרת - גם של שכר וגם של יכולת. ברור שלא הייתי לוקח אותו בסכומים שהוא מרוויח, אבל את השמות שהזכרתי מקודם שמרוויחים פלוס מינוס כמו שולדבראנד, הייתי לוקח הרבה לפניו. וזה כמובן בלי לציין שהייתי לוקח לפניו כל שחקן צעיר שמרוויח חצי ממנו וגם אם יתרום חצי מהמספרים שלו, יעשה הרבה פחות נזק בלונג ראן והרבה יותר תועלת במאני טיים.

שמע, אם כבר הלכת ובדקת לא יכולת להביא נתונים אמיתיים?
העונה הוא אכן קלע 17 ו-16 בשני משחקים אבל גם קלע 10 ו-9 בשני משחקים נוספים. כלומר בארבעה מתוך שמונת המשחקים שהיו עד כה הוא קלע מעל לממוצע שלו. נשמע כמו ממוצע די אמין, לא?
בעונה שעברה, אותה הוא סיים עם 10 נקודות למשחק, הוא קלע 10 נקודות או יותר ב-19 מתוך 33 משחקים. אני עדיין מחכה למצוא את האנומליות.
בכל אופן, זה קצת מצחיק שממשיכים לדבר על ההגנה והריבאונד וכל שאר החסרונות שלו כשאף אחד לא מתווכח על זה בכלל.
ולהגיד ששחקן של 9-10 נקודות למשחק בליגה מקבל חוזה רק כי מאמנים אוהבים סטרץ פור זה קצת מצחיק, לא? כמה שחקנים ישראלים יש שקולעים כמות כזו של נקודות באחוזים כאלה?

לא בדקתי שום דבר, זכרתי מהראש שהיו לו 16 ו-17. ואני מבין שגם אתה רוצה להתקטנן על המילה "אנומליה" או לחפש מספרים שלא מספרים שום דבר, אז לבריאות. הנקודה היא שמי שרואה את שולדבראנד משחק בליגה עונה חמישית וחושב שהוא "שחקן ליגה טוב" בגלל מספרים, אחוזים או בגלל אידיוטים שימושיים שממשיכים לתת לו חוזים, אין לי שפה משותפת איתו כי כנראה הוא ואני לא רואים את אותם דברים.

נ.ב. הקליעה והאחוזים שלו יכולים - אולי - להיות יעילים בקבוצה גדולה עם רוטציה רחבה שבה הוא רול פלייר של כמה דקות בודדות כשהקבוצה זקוקה לסקור גבוה יותר (כמובן שהיא תשלם על זה גם בצד ההגנתי, אבל נגיד שאפשר למצוא לזה פיתרונות). בכל קבוצת אמצע עם תקציב מוגבל, להחתים שחקן כמוהו על חוזה גבוה ולתת לו 25 דקות במשחק זה מראש להכריז: אין לי מושג בכדורסל, אני רוצה לזרוק כסף לפח.

תגיד מה אתה עושה בחיים?
תנסה לעצור רגע ולתרגם את מה שכתבת לתחום שאתה עובד בו. אתה הכרזת פה (ובפוסט נוסף בשרשור הזה) שכל איש כדורסל שהחתים את שולדנברנד הוא חסר מושג בכדורסל, זה כולל בין היתר את הצוות המקצועי של הפועל תל אביב, אשדוד ונהריה.
אנשים שעובדים בכדורסל כל החיים שלהם וזה הדבר שהם יודעים לעשות הכי טוב, אתה יודע אנשי מקצוע.
ולהשקפתך לאף אחד מהם אין מושג בסיסי בכדורסל בעוד אתה היית עושה את העבודה שלהם יותר טוב מהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2016, 20:03 
סמל אישי של המשתמש
הנחה סבירה בהחלט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2016, 20:15 
שלום מר ארדיטי, חבר של מר כדורסל - האיש ששיחק עונה שלמה עם וינסנט קאונסיל (כן, הייתי מוצא שחקן טוב יותר. קוף היה מוצא כזה). ארבעה מאמנים החתימו/השאירו עד היום את שולדבראנד על חוזים גבוהים - נסה לבדוק כמה הם הצליחו ומה עלה בגורל המשרה שלהם. גם אם לא יכלו להבין זאת אז, אחרי ארבע עונות בליגה מי שמחתים אל שולדבראנד כשחקן בכיר הוא לדעתי מאמן שלוקה במקצועו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2016, 02:32 
bergkamp כתב:
שלום מר ארדיטי, חבר של מר כדורסל - האיש ששיחק עונה שלמה עם וינסנט קאונסיל (כן, הייתי מוצא שחקן טוב יותר. קוף היה מוצא כזה). ארבעה מאמנים החתימו/השאירו עד היום את שולדבראנד על חוזים גבוהים - נסה לבדוק כמה הם הצליחו ומה עלה בגורל המשרה שלהם. גם אם לא יכלו להבין זאת אז, אחרי ארבע עונות בליגה מי שמחתים אל שולדבראנד כשחקן בכיר הוא לדעתי מאמן שלוקה במקצועו.

איזה ביבי אתה. אל תתייחס למה שאמרתי, תתקוף אותי אישית ותזרוק איזה קאונסיל על הדרך. תשמע אם אתה באמת מאמין שבהתבסס על הידע והנסיון העשיר שלך אתה יכול לעשות עבודה טובה יותר ממאמנים שעשו קריירה שלמה בתחום והגיעו לאמן בליגת העל אז אין מה להוסיף. אתה בטח מאלו שחושבים שהם יודעים יותר טוב, לא משנה מה הנושא ומה רמת ההבנה שלהם בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2016, 16:59 
אתה סתום רצח וכל רגע נוסף שאשקיע בניסיון לנתח את הטמטום שלך יעלה לי בזמן מיותר שאין לי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2016, 18:52 
bergkamp כתב:
אתה סתום רצח וכל רגע נוסף שאשקיע בניסיון לנתח את הטמטום שלך יעלה לי בזמן מיותר שאין לי

מדהים זה אחד לאחד מה שביבי אמר על דרוקר. אתה ביבי, הזן הנחות ביותר של האדם. תתאבד כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אברהמי
הודעהפורסם: 03 דצמבר 2016, 19:15 
איזה תת רמה של דיון, כבר לא יודע בכלל על מה אתם מדברים, אבל זה בטח לא שווה את מה שניהיה פה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2016, 19:38 
סמל אישי של המשתמש
כמו קרמבו
התחלתם הכי נמוך ולאט לאט אתם יורדים למטה :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2016, 21:46 
ארדיטי כתב:
bergkamp כתב:

מדהים זה אחד לאחד מה שביבי אמר על דרוקר. אתה ביבי, הזן הנחות ביותר של האדם. תתאבד כבר.

בן ניתאי הנוכל הוא אחד האנשים המבריקים בעולם. אתה לעומת זאת, מוכיח את המשפט של איינשטיין לגבי הטמטום האינסופי של המין האנושי. תרום את הוואקום בגולגולת שלך למדע, שיגלו האם הגענו לאינסוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2016, 22:37 
:PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2016, 22:56 
bergkamp כתב:
ארדיטי כתב:
bergkamp כתב:

בן ניתאי הנוכל הוא אחד האנשים המבריקים בעולם. אתה לעומת זאת, מוכיח את המשפט של איינשטיין לגבי הטמטום האינסופי של המין האנושי. תרום את הוואקום בגולגולת שלך למדע, שיגלו האם הגענו לאינסוף.

תמשיך להביך את עצמך. אני כתבתי פוסט מאוד מנומס ומנומק ואתה ממשיך להגיב כמו ילד טמבל. הלוגיקה מאוד פשוטה, אם אתה לא עוסק בתחום מסוים אין לך שמץ של מושג במה העבודה כרוכה ומה דרוש כדי לבצע אותה. הטיעון שלך שאתה יודע טוב יותר מאנשי מקצוע שנמצאים בטופ של התחום שלהם היא נרקסיסטית וגובלת בדלוזיה. אני עשיתי שלושה תארים וארבע שנים של פוסט דוקטורט כדי ללמוד את המקצוע שלי. אני בטוח מאידך שאני עדיין עושה טעויות ואני בטוח שאתה תסתכל על העבודה ותגיד לעצמך איזה אדיוט איך הוא מקבל כזאת החלטה? אין לו מושג!!! אבל אתה צריך במינימום להבין שזה מעיד על הפגמים שלך ולא שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2016, 11:36 
אני מציע שתרכוש עוד שלושה תארים אקדמיים שיעזרו לך להרגיש קצת פחות טיפש.
עכשיו כשיש לי קצת זמן, אנתח את הטמטום שלך.

"הטיעון שלך שאתה יודע טוב יותר מאנשי מקצוע שנמצאים בטופ"
1. מפרגן, דמגוגיה יפה בשביל חסר מוח. לא טענתי שאני יודע יותר טוב מ"אנשי המקצוע שנמצאים בטופ" בלהעביר אימון או בלבחור זרים (למרות שכמו שכבר הוכחתי, גם קוף שמצביע על אנשים רנדומליים היה מוצא מחליף ראוי לקאונסיל).
בוא נחזור ל*** טענה*** והיא שיהונתן שולדבראנד לא ראוי להיקרא "שחקן ליגה טוב" (תכף תשאל אם אני שחקן יותר טוב ממנו, כי זו רמת הטיעונים שלך). וכן, בעיני לקחת אותו אחרי ארבע עונות שהוכיחו שהוא לא שחקן ליגה טוב זו טעות של חסר מושג. בדיוק כפי שכל מי שראה את הפועל של יינסי גייטס ושולדבראנד, לא הבין מה עובר לאריק אלפסי בראש כשהוא לוקח את שני המוקיונים האלה לשחק יחד פעם נוספת. אתמול בדקות האחרונות נגד הרצליה, במשחק צמוד, שניהם אגב לא היו על הפרקט כי הוא כבר הבין מי שומר בקבוצה שלו ומי לא.
2. כל "אנשי המקצוע בטופ" שהחזיקו את שולדבראנד בחמש העונות האחרונות נכשלו - לא זכו בתואר, לא ניצחו סדרת פלייאוף, צביקה שרף לא הגיע אפילו לפלייאוף וגם נהריה השנה לא תגיע להערכתי.
3. אתה ממשיך להתווכח על תחום שהוכחת כבר בעבר שאין לך שמץ של מושג מה קורה בו, כולל לגבי אופיו המעורער של אלילך מר כדורסל שלאחרונה נראה ממלמל לעצמו בחדר ההלבשה ביד אליהו כשנאלצו לקרוא לו שיועיל בטובו לעלות למחצית השנייה ביורוליג.
4. כדי לטעון ששולדבראנד לא "שחקן ליגה טוב" (מושג אמורפי לחלוטין) לא צריך להיות איש מקצוע ולא צריך לעשות פוסט דוקטורוט במדעי ה(אין) מוח, אלא פשוט לראות אותו משחק מספיק זמן, ולהבין שאין לו שום יכולת: א. לסגור לריבאונד. ב. לשמור ג. לשחק כדורסל חכם (זה בשביל מר איי.קיו, שהמדד היחיד שלו לבחינת שחקני כדורסל זה "שחקן חכם/שחקן טיפש"). ד. להשפיע על הקבוצה שלו לטובה במשחקים מכריעים.
5. לבוא ולטעון, "יש אנשי מקצוע שמשלמים לו כסף כדי לשחק כדורסל בליגת העל, הוא קולע 8 נקודות, הוא גבוה, חתיך, חמוד וממש שחקן בסדר" - זו לא הוכחה אובייקטיבית לוויכוח שאליו נדחפת כדי להתנגח בי אישית ("מה אתה עושה בחיים?", פתחת בזלזול כאילו זה האישיו או שאני חייב לך משהו).
6. יש מספיק "אנשי מקצוע" שלא היו נוגעים בו לקבוצה שלהם בשום מצב ואני מאמין שתוך שנתיים-שלוש גם אלה שעדיין לוקחים אותו על תקן ישראלי בכיר לא יחזרו על הטעות הזו.
7. פעם הבאה שכל אחד שכותב פה יבקש את רשותך ויציג תעודת מאמן/מסמכים לגבי המקצוע שלו, לפני שהוא כותב דעה לגבי שחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 דצמבר 2016, 12:26 
סמל אישי של המשתמש
בקאמפ.
עוד משחק של הויקינג עם דו ספרתי בשורת הנקודות ו 4 ריבאוד (וגם 3 חטיפות?) ופלוס מינוס חיובי.

ועכשיו אחרי 9 משחקים נהריה עם הפרש סלים של 24- בכללי ו +3 כאשר שולדי משחק.

ובכלל אחרי 9 משחקים יש לו 4 משחקים בדאבל פיגרס ועוד משחק עם 9. אתה רוצה להסביר לנו עוד דברים על אנומליה? ואם לירות לעצמי ברגל אז אני מבין שאתה לא אוהב את שולדי, גם אני לא את זהבי אבל עם השורה התחתונה קשה להתווכח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 04 דצמבר 2016, 12:48 
el dudernio כתב:
בקאמפ.
עוד משחק של הויקינג עם דו ספרתי בשורת הנקודות ו 4 ריבאוד (וגם 3 חטיפות?) ופלוס מינוס חיובי.

ועכשיו אחרי 9 משחקים נהריה עם הפרש סלים של 24- בכללי ו +3 כאשר שולדי משחק.

ובכלל אחרי 9 משחקים יש לו 4 משחקים בדאבל פיגרס ועוד משחק עם 9. אתה רוצה להסביר לנו עוד דברים על אנומליה? ואם לירות לעצמי ברגל אז אני מבין שאתה לא אוהב את שולדי, גם אני לא את זהבי אבל עם השורה התחתונה קשה להתווכח.

מה אתה באמת אמיתי שאתה משווה שנאה/יכולת לזהבי?
יהונתן שולדבראנד הוא בחור חמוד ואחלה גבר. אין לו דם של ספורטאי תחרותי וכל החסרונות שלו מנתקזים בסוף לשם.
כן מספרים, לא מספרים. זה שחקן שלא משנה כמה מספרים יתן, לא יוכל להביא אינטנסיביות שהיא שם המשחק בענף הזה.
הוא לא נראה מחובר אף פעם, די פוקר פייס, אדיש ופשוט לא נראה כמו מישהו שממש בא לו לנצח. נראה כמו
שחקן שסבבה לו עם החוזים שלו ולא שואף יותר מדי וזה המתכון המושלם לזריקת פוטנציאל לפח.
יהונתן שולדבראנד שחקן כדורסל בינוני מאוד, אפס תכונות של ספורטאי תחרותי, ואדישות שאין לה מקום במגרש הכדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 דצמבר 2016, 12:54 
סמל אישי של המשתמש
הפועל15 קח אוויר ותרגע. תחשוב על מה שכתבתי ואז אם תמצא לנכון להגיב תגיב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 04 דצמבר 2016, 13:00 
el dudernio כתב:
הפועל15 קח אוויר ותרגע. תחשוב על מה שכתבתי ואז אם תמצא לנכון להגיב תגיב.

השוואת את מקרה זהבי על בסיס "שחקן שאני לא אוהב אבל לא יכול להתכחש ליכולות שלו"
ליהונתן שולדבראנד, אז אל תגיד לי תרגע. קח אחריות על השטויות שאתה מדבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2016, 13:04 
אני מת על מומחי המספרים והפלוס-מינוס. שולדבראנד אתמול בדקות האחרונות ישב על הספסל, וזה במשחק "טוב" שלו, כן? קלע דו-ספרתי הרי. אלפסי העלה אותו לפארקט בסוף בדיוק בשתי התקפות - כשנהריה היתה עם הכדור ביד. נסה להבין מה זה אומר על הפלוס-מינוס האידיוטי שאתה ממשיך להשתמש בו, בלי לראות בכלל את המשחק.
לגבי האזכור שלו במשפט אחד עם זהבי? :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 725 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 25  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: