bergkamp כתב:
el dudernio כתב:
זה לא שהוא נזק מהלך
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
זהו בדיוק, שהוא כן נזק מהלך. כל הגישה שלו למשחק, העובדה שהוא שומר גבוהים אבל לא מסוגל לקחת ריבאונד חשוב בקראנץ' על אף אחד בליגה, הרגליים הכל כך איטיות שלו שמשתלבות עם חוסר הבנה הגנתית זועק לשמיים.
השתמשתי בכוונה באנומליה כי אתה אוהב לזרוק את המילה הזו הרבה פעמים כשסטטיסטיקה לא מתאימה למה שאתה חושב. שולבראנד נתן העונה שני משחקים של 16 ו-17. בגלל זה הממוצע שלו מגיע ל-8 נקודות, בכל שאר המשחקים הוא הרבה מתחת ל-8. גם כשקלע 17 הקבוצה שלו קיבלה 30 הפרש מחיפה.
זה שתשעה מעשרה מאמנים יגידו, לטענתך, שהוא "שחקן ליגה טוב" רק יוכיח שהם לא מאמני ליגה טובים, וראינו בעונות האחרונות מאמני ליגה "טובים" ומה הם הצליחו להפיק בהפועל (בין שלל הסיבות גם בגלל ההתבססות על גבוה שחלש בכל אספקט ששחקן גבוה צריך להיות טוב בו בליגה). הסיבה היחידה בעיני ששולדבראנד ימשיך לקבל חוזים זה שהוא מסוגל לקלוע מבחוץ וההתאהבות של מאמנים בסטרץ' 4 והריווח וספייסינג ושמייסינג. בשורה התחתונה, קבוצה עם שולדבראנד לא תגיע לשום מקום. כן, גם רותבארט הוא אחד כזה. הלפרין אמנם אובר פייד בענק אבל אין באמת מה להשוות כי זו סקאלה אחרת - גם של שכר וגם של יכולת. ברור שלא הייתי לוקח אותו בסכומים שהוא מרוויח, אבל את השמות שהזכרתי מקודם שמרוויחים פלוס מינוס כמו שולדבראנד, הייתי לוקח הרבה לפניו. וזה כמובן בלי לציין שהייתי לוקח לפניו כל שחקן צעיר שמרוויח חצי ממנו וגם אם יתרום חצי מהמספרים שלו, יעשה הרבה פחות נזק בלונג ראן והרבה יותר תועלת במאני טיים.
שמע, אם כבר הלכת ובדקת לא יכולת להביא נתונים אמיתיים?
העונה הוא אכן קלע 17 ו-16 בשני משחקים אבל גם קלע 10 ו-9 בשני משחקים נוספים. כלומר בארבעה מתוך שמונת המשחקים שהיו עד כה הוא קלע מעל לממוצע שלו. נשמע כמו ממוצע די אמין, לא?
בעונה שעברה, אותה הוא סיים עם 10 נקודות למשחק, הוא קלע 10 נקודות או יותר ב-19 מתוך 33 משחקים. אני עדיין מחכה למצוא את האנומליות.
בכל אופן, זה קצת מצחיק שממשיכים לדבר על ההגנה והריבאונד וכל שאר החסרונות שלו כשאף אחד לא מתווכח על זה בכלל.
ולהגיד ששחקן של 9-10 נקודות למשחק בליגה מקבל חוזה רק כי מאמנים אוהבים סטרץ פור זה קצת מצחיק, לא? כמה שחקנים ישראלים יש שקולעים כמות כזו של נקודות באחוזים כאלה?
לא בדקתי שום דבר, זכרתי מהראש שהיו לו 16 ו-17. ואני מבין שגם אתה רוצה להתקטנן על המילה "אנומליה" או לחפש מספרים שלא מספרים שום דבר, אז לבריאות. הנקודה היא שמי שרואה את שולדבראנד משחק בליגה עונה חמישית וחושב שהוא "שחקן ליגה טוב" בגלל מספרים, אחוזים או בגלל אידיוטים שימושיים שממשיכים לתת לו חוזים, אין לי שפה משותפת איתו כי כנראה הוא ואני לא רואים את אותם דברים.
נ.ב. הקליעה והאחוזים שלו יכולים - אולי - להיות יעילים בקבוצה גדולה עם רוטציה רחבה שבה הוא רול פלייר של כמה דקות בודדות כשהקבוצה זקוקה לסקור גבוה יותר (כמובן שהיא תשלם על זה גם בצד ההגנתי, אבל נגיד שאפשר למצוא לזה פיתרונות). בכל קבוצת אמצע עם תקציב מוגבל, להחתים שחקן כמוהו על חוזה גבוה ולתת לו 25 דקות במשחק זה מראש להכריז: אין לי מושג בכדורסל, אני רוצה לזרוק כסף לפח.