deep red כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
deep red כתב:
שניכם צודקים! ביקשו את פרקליטו של השטן אז באתי:)
אני חייב לומר שאם המחצית השנייה הייתה גארבג' הייתי מרגיש הרבה יותר טוב.
ביום שני הבא יהיה מבחן רציני לקבוצה, כולל המאמן, מול קבוצת פלייאוף עליון ומאמן מאוד מוכשר.
לדעתי זה יהיה מדד הרבה יותר מוצלח מנהריה לבחון האם הקבוצה משתפרת.
הייתי מחכה עם הקביעה שחולון היא קבוצת פליאוף עליון עד שבוע הבא. יש מצב שננצח ואז היא קבוצה סופר חלשה שבושה שלא הבסנו 30 הפרש.
בהתאם יש גם עוד סיכוי שדן שמיר הוא מאמן בדיחה שמפסיד למאמן הכי חלש בליגה.
לא בושה, מביך. מבוכה כמו זו שהייתה כשהפסדנו לקריית גת (בלי קילינגסוורת'). באותו משחק מאמן העל לא הצליח למצוא פתרון למשחק שיא של הפורוורד האימתני א.רוזנברג שקלע מולנו 17 נק'. מסתבר, אגב, שזה שיא קריירה אצלו. מובן בהתחשב בכך שבכל הקריירה בליגת העל הוא קלע 19 נק'. מאז קרית גת השלימה ריצה מטורפת לקרקעית הליגה. יש עוד רגעים מביכים מהעונה (אחד מהם היה מול הטוענת לקרקעית).
אם נפסיד לחולון, זה יהיה פחות מביך (כמו שלא באו בטענות על ההפסד למכבי).
בניגוד למה שנראה אולי, אף אחד לא מחכה לשרון בפינה. הייתי גם מאלו שחשבו שנכון לתת לו עוד הזדמנות (אם יש מישהו מספיק משועמם הוא יכול לדפדף אחורה לאשכול המדובר). אשמח אם ילך לו ומאושר אם ננצח את חולון. אבל לפני שאתלהב משיפור אני ארצה לראות את הפועל משחקת טוב רוב המשחק, בשני צידי המגרש, נגד קבוצה בחלק העליון של הטבלה. או 2 מה3, כדי לא להיות גרידי.
נכון. אתה לא מחכה בפינה, ואתה בכלל לא גרידי.
הפועל כרגע למעשה מקום שני בליגה אחרי 8 מחזורים (אנחנו שלישי רק כי ראשל"צ שיחקו משחק אחד יותר מאיתנו בבית הפנימי, אבל המאזן הפנימי שלנו יותר טוב). זה עם סגל ששני הישראלים הבכירים שבו זה רביב שחצי מהזמן פצוע והחצי השני בערך ב-30% מהיכולת שלו, ומתן נאור, שאתה בילית את כל הקיץ בהסברים למה הוא חייב להכפות על המאמן בכל מחיר בלי קשר ליכולתו המקצועית, אבל אז אתה מבקר את המאמן על זה שהוא משתף אותו 14 דקות כי הוא "לגמרי אאוט" (אחלה שכפית על המאמן את הישראלי השני היקר שלו בסגל ואז אתה בא בטענות שהוא נותן לו לשחק - אבל אני בטוח שאתה מצליח ליישב את זה בראש כמו שאר הסתירות הפנימיות בהודעות שלך). כלומר סגל ישראלי שתורם הכי מעט בליגה, וששני השחקנים הבכירים והמנוסים שבו לא מספקים את הסחורה עד כה (כל אחד מסיבותיו). אז זה אולי נורא אופנתי להגיד שלהפועל יש השנה סגל מצוין ונפלא, אבל אם זה נכון אז זה בזכות אברהמי - הזרים שהוא בחר, גינת שהוא הביא ובלאט שהוא קידם מאפס ובנה עליו. לא הונחת פה על אברהמי משמיים שום סגל מדהים.
על פי הסטנדרטים שהצבת ("משחקת טוב רוב המשחק בשני צידי המגרש נגד קבוצה בחלק העליון של הטבלה") אין אף קבוצה שמשחקת טוב בליגה חוץ ממכבי. כמו שעל פי הסטנדרטים שהצבת למשחק מול נהריה (לפיהם העובדה שמצמצמים מולך יתרון של 20 הפרש ל-6 בזמן מסוים של המשחק, במשחק חוץ מול יריבה עם תקציב גבוה משלך, היא כישלון) אין דבר כזה הצלחה בכלל. אם ההפסדים מול אילת וקרית גת בחוץ הם בושה ומבוכה אבל גם הניצחונות על ראשל"צ-חיפה-נהריה-הרצליה לא שווים כלום (אפילו כישלון כי ראשל"צ וחיפה הובילו עלינו ואילו נהריה והרצליה חזרו מולנו מפיגור גבוה לפיגור נמוך) אז ברור שהצלחה זה דבר שאינו פרקטי לאף קבוצה בליגה.
ואני מחכה לשמוע אם דן שמיר עדיין "מאמן מאוד מוכשר" כשהוא הפסיד אתמול ל-"טוענת לקרקעית", ועוד בבית. הרי לפי הסטנדרטים שלך לא יכול להיות מאמן שהוא לא כישלון בליגה. אם כל יריבה היא "סופר חלשה" והכל "מביך" ושחקנים כמו אסנטי-דאגלס-שולדבראנד זה שחקנים שאתה מזלזל בהם שאיך אפשר לא לקרוע אותם 40 הפרש כשהם על המגרש (כל אחד מהם תרם בעונה שעברה יותר מהישראלים שלנו חוץ מרביב והם כולם שחקני ליגה טובים ויקרים) אז אתה חי ביקום מקביל שלא מכיר את הליגה הזאת ולא מבין את הליגה הזאת. אולי התבלבלת לחשוב שאנחנו מכבי עם תקציב של 100 מיליון אבל אנחנו לא, אנחנו עוד קבוצת ליגה עם תקציב בערך 6 בליגה שבינתיים ניצחה את תקציבים 3-5 וממוקמת במקום טוב.