תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 11:15

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 725 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 25  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 נובמבר 2016, 18:20 
סמל אישי של המשתמש
לא. מה כמעט הפסדנו את המשחק מאחר שמתן זרק לסל. דבר שאני בטוח שקררה נגד ההנחיות של צוות האימון.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 21 נובמבר 2016, 19:03 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
לא. מה כמעט הפסדנו את המשחק מאחר שמתן זרק לסל. דבר שאני בטוח שקררה נגד ההנחיות של צוות האימון.

ה"מה הוא עושה" הכי גדול מאז טוהר בבקעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אברהמי
הודעהפורסם: 21 נובמבר 2016, 19:25 
אני חייב להבין מאיפה מגיעה המשוואה שחוזרת כאן: הגנה מחורבנת=אשמתו של המאמן.
כלומר, אין ספק שלמאמן יש כלים מסוימים שאיתם הוא יכול לנסות ולכפר על שומרים רעים בקבוצה שלו, אבל ההגנה בסופו של דבר הרבה יותר תלויה באיכות השומרים שיש לך בסגל. אצלנו כמעט תמיד נמצאים או בנקס או בלאט (או שניהם) על המגרש והמשמעות היא שהגארדים די בקלילות יכולים להיכנס לתוך הקשת. זה כמובן מכריח עזרה מה שנגמר בהוצאת הכדור לשלשה. אתה יכול לנסות לעזור מהקלעים החלשים של היריבה אבל באופן כללי אתה כבר נמצא בעמדת נחיתות.
אצל חולון לדוגמה, גם יש רוב הזמן לפחות גארד אחד ששומר רע על הפרקט, אבל שם יש את דריון אטקינס בצבע שהוא חוסם אדיר וגם מספיק חכם כדי לדעת לשנות זריקות גם כשהוא לא מתאבד על החסימה. זה יתרון עצום על פני מה שהולך אצלנו בצבע. באופן כללי למרבית הקבוצות בליגה יש איזשהו איום חסימה בצבע וזה עושה הבדל רציני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2016, 20:20 
el dudernio כתב:

טעות נטו של מתן, שלא מתאימה גם לשחקן נוער. דרך אגב, שמשום מה חושב שהוא קלעי שלשות, זורק בממוצע 4 שלשות למשחק, רק במשחק אחד קלע יותר משלשה אחת (24% מה-3). וגם אם היה שחקן של 50% היה אסור לו לזרוק.

אי אפשר להאשים את שרון על כל שטות של שחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2016, 20:31 
סמל אישי של המשתמש
אין שום בעיה לחיות עם 4 זריקות פנויות ל3 של מתן במשחק.
על הזריקה ההיא הוא כמעט הרביץ לעצמו כשהמשחק נעצר.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 נובמבר 2016, 20:52 
סמל אישי של המשתמש
זה לא שיש או אין בעיה. זה פשוט מוזר איך שכשחקנים שלנו מגיעים לזריקות פנוייות ל 3 זה "צריכים לחיות עם זה" וכאשר היריבה מגיעה לשלשות פנויות זה הגנה מחרידה שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2016, 21:04 
סמל אישי של המשתמש
דבר ראשון, יכול להיות שגם ההגנות האחרות מחרידות אבל אותנו זה לא צריך לעניין.
דבר שני, זה שאני וכן לחיות עם 4 זריקות 3 פנויות של מתן במשחק לא אומר שכל הזריקות שהוא לוקח הן באמת פנויות.
דבר שלישי, גם אם אנחנו כן מגיעים להרבה זריקות פנויות זה לא בהכרח אומר שלא היינו צריכים לעבוד בשביל זה. הקבוצות היריבות ממש לא עובדות בשביל להגיע לזריקות חופשיות מולנו, מה שמאפשר להן להקפיץ מולנו את ממוצע הנקודות שלהן.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2016, 21:34 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:

קשה, אבל אני אסביר שוב: אם אתה מסתכל על 3 משחקים מהפתיחה המסחררת שלנו (מה4 שניצחנו) , הם נגמרו בהפרש קטן מאוד. בהפרש כזה, זו הטלת קוביה אם תנצח או תפסיד. וכשזה מגיע לשנייה האחרונה, מה שינצח זה הכשרון.
אם נמשיך לשחק הגנה מחורבנת, נמשיך להגיע למשחקים צמודים (במקרה הטוב), ולא תמיד המזל יהיה לצידנו.
וכשיש לנו על המגרש את רביב בקו הקדמי, ואפשר לשים גם את טאקר בשתיים, אין תירוץ להראות ככה. זו עבודה של המאמן להסתיר חולשות בהגנה,וכרגע אברהמי נראה אובד עצות.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2016, 21:51 
הוקיץ' כתב:
כלומר, אין ספק שלמאמן יש כלים מסוימים שאיתם הוא יכול לנסות ולכפר על שומרים רעים בקבוצה שלו, אבל ההגנה בסופו של דבר הרבה יותר תלויה באיכות השומרים שיש לך בסגל. אצלנו כמעט תמיד נמצאים או בנקס או בלאט (או שניהם) על המגרש והמשמעות היא שהגארדים די בקלילות יכולים להיכנס לתוך הקשת. זה כמובן מכריח עזרה מה שנגמר בהוצאת הכדור לשלשה. אתה יכול לנסות לעזור מהקלעים החלשים של היריבה אבל באופן כללי אתה כבר נמצא בעמדת נחיתות.
אצל חולון לדוגמה, גם יש רוב הזמן לפחות גארד אחד ששומר רע על הפרקט, אבל שם יש את דריון אטקינס בצבע שהוא חוסם אדיר וגם מספיק חכם כדי לדעת לשנות זריקות גם כשהוא לא מתאבד על החסימה. זה יתרון עצום על פני מה שהולך אצלנו בצבע. באופן כללי למרבית הקבוצות בליגה יש איזשהו איום חסימה בצבע וזה עושה הבדל רציני.

נכון. אין למאמן שום תפקיד כשיש שומרים רעים. זה לא שהוא יכול לנסות הלפ אני ריקבר. או פרס אגרסיבי בפיק אנד רול. או דחיפה של השחקנים לקו הצדדי.או שמירה אזורית על צורותיה השונות. לכל הקבוצות בליגה יש שומרי על בקו האחורי. רק אצלנו זה לא ככה ולכן ההגנה שלנו נראית ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 22 נובמבר 2016, 05:30 
סמל אישי של המשתמש
beny כתב:
שמשום מה חושב שהוא קלעי שלשות, זורק בממוצע 4 שלשות למשחק, רק במשחק אחד קלע יותר משלשה אחת (24% מה-3).

לא קלעי שלשות, וקולע באחוזים נמוכים, אבל הוא כן לרוב יודע לקלוע ברגעי קלאץ׳.
וזה לא סותר את זה שזה היה טעות נוראית כאן, ובנס זה לא נגמר בהפסד בגלל זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2016, 05:57 
סמל אישי של המשתמש
deep red כתב:
el dudernio כתב:

קשה, אבל אני אסביר שוב: אם אתה מסתכל על 3 משחקים מהפתיחה המסחררת שלנו (מה4 שניצחנו) , הם נגמרו בהפרש קטן מאוד. בהפרש כזה, זו הטלת קוביה אם תנצח או תפסיד. וכשזה מגיע לשנייה האחרונה, מה שינצח זה הכשרון.
אם נמשיך לשחק הגנה מחורבנת, נמשיך להגיע למשחקים צמודים (במקרה הטוב), ולא תמיד המזל יהיה לצידנו.
וכשיש לנו על המגרש את רביב בקו הקדמי, ואפשר לשים גם את טאקר בשתיים, אין תירוץ להראות ככה. זו עבודה של המאמן להסתיר חולשות בהגנה,וכרגע אברהמי נראה אובד עצות.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

כשהפסדנו 16 משחקים צמודים ברצף זו גם הייתה הטלת קוביה? רבאק, בכינו שנה וחצי על חוסר היכולת שלנו לתפקד במאני טיים. התוצאות של משחקים צמודים הן הרבה יותר דטרמיניסטיות מזה.
בשני המשחקים הראשונים אברהמי גם ניהל את המשחק מעולה, גם עם פתרונות הגנתיים וגם עם הרכבים נכונים, מעבר ליכולת של השחקנים שלנו לתפקד ולבצע במאני טיים. במשחק האחרון זה היה נטו יכולת אישית עדיפה שלנו, עם שתי שלשות של בלאט ו-5 נקודות גדולות של טאקר בזמן שגליל נתקעו בהתקפה והחטיאו כל זריקה אפשרית. אבל גם זה לא הטלת קוביה, זה מאוד דטרמיניסטי.
מה שנכון, אי אפשר להמשיך לספוג 85 נקודות ולהסתמך על זה שנקלע נקודה יותר. ההגנה חייבת להיות יותר טובה. גם עם חיזוק לקו האחורי של גארד שיכול לשמור, וגם עם עבודה יותר טובה של השחקנים הקיימים והמאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2016, 07:28 
רדנקו כתב:
הוקיץ' כתב:

נכון. אין למאמן שום תפקיד כשיש שומרים רעים. זה לא שהוא יכול לנסות הלפ אני ריקבר. או פרס אגרסיבי בפיק אנד רול. או דחיפה של השחקנים לקו הצדדי.או שמירה אזורית על צורותיה השונות. לכל הקבוצות בליגה יש שומרי על בקו האחורי. רק אצלנו זה לא ככה ולכן ההגנה שלנו נראית ככה.

ברור שיש. יש הרבה דברים שמאמן יכול לעשות ונכון לעכשיו אברהמי נכשל בכל הנוגע ללמצוא פתרונות.
העניין הוא שבסופו של דבר גם היכולת שלך למצוא פתרונות לבעיות הגנתיות תלויה ביכולות ההגנתיות של השחקנים שלך. אתה רוצה לעשות הלפ אנד ריקבר בפיק אנד רול? אתה צריך שומר מספיק זריז עם הבנה הגנתית טובה (כלומר לא האוול). גם כשעושים טראפ אגרסיבי על הפיק אנד רול, אם הגבוה לא מספיק נייד גארדים זריזים ואינטליגנטיים יכולים בקלות לנצל את זה. זה בדיוק מה שהיה אגב עם אפיק ניסים נגד אילת.
ברור שההגנה שלנו יכולה וצריכה להיראות יותר טוב, אבל לדעתי עם הכלים הנוכחיים (ולא רק בקו האחורי) אנחנו לא נהיה בשום שלב קבוצת הגנה טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אברהמי
הודעהפורסם: 22 נובמבר 2016, 08:57 
red in blood כתב:
beny כתב:
שמשום מה חושב שהוא קלעי שלשות, זורק בממוצע 4 שלשות למשחק, רק במשחק אחד קלע יותר משלשה אחת (24% מה-3).

לא קלעי שלשות, וקולע באחוזים נמוכים, אבל הוא כן לרוב יודע לקלוע ברגעי קלאץ׳.
וזה לא סותר את זה שזה היה טעות נוראית כאן, ובנס זה לא נגמר בהפסד בגלל זה.

רק הערה קטנה, אם זה נכנס, כולם פה עם הקריאות הקבועות לבנות פסל של מתן בכניסה לאולם (בתור התחלה, בהמשך בכל פינת רחוב בעיר) , חכמה מאוד קטנה לתת את ההערות האלה בדיעבד...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2016, 09:47 
זה לא נקרא חכמה בדיעבד, גם אם זה היה נכנס זו היתה החלטה גרועה. אתה מוביל 12-13 שניות לסיום והכדור ביד שלך, לא היו עליו שחקנים והוא יכל להוריד עוד את השעון בקלות עוד כמה שניות עד שהם יזכרו לעשות פאול ואז ללכת לזריקת עונשין שהיא באחוזים גבוהים יותר ולהשאיר להם מעט מאוד זמן לתקן. מה גם שכל הקבוצה היתה לא מאורגנת לירידה להגנה ואם גלבוע לוקחים את הריבאונד מההחטאה של מתן ורצים למתפרצת זה כנראה 2 נק׳ קלות בצד השני וניצחון שלהם. הוא שיחק רולטה רוסית ואין לזה הצדקה בשלב כזה כשהיתרון אצלך והכדור ביד שלך כל כך קרוב לסיום.
לטרה סימונס היו כל מיני זריקות בסגנון הזה שנה שעברה, זריקות שגם כן היו שערוריה אבל לפחות הגיעו מקלעי של 40% לשלוש ולא ממתן שהוא קלעי של 25% שפשוט לא פוגע העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2016, 16:38 
הוקיץ' כתב:
רדנקו כתב:
הוקיץ' כתב:

ברור שיש. יש הרבה דברים שמאמן יכול לעשות ונכון לעכשיו אברהמי נכשל בכל הנוגע ללמצוא פתרונות.
העניין הוא שבסופו של דבר גם היכולת שלך למצוא פתרונות לבעיות הגנתיות תלויה ביכולות ההגנתיות של השחקנים שלך. אתה רוצה לעשות הלפ אנד ריקבר בפיק אנד רול? אתה צריך שומר מספיק זריז עם הבנה הגנתית טובה (כלומר לא האוול). גם כשעושים טראפ אגרסיבי על הפיק אנד רול, אם הגבוה לא מספיק נייד גארדים זריזים ואינטליגנטיים יכולים בקלות לנצל את זה. זה בדיוק מה שהיה אגב עם אפיק ניסים נגד אילת.
ברור שההגנה שלנו יכולה וצריכה להיראות יותר טוב, אבל לדעתי עם הכלים הנוכחיים (ולא רק בקו האחורי) אנחנו לא נהיה בשום שלב קבוצת הגנה טובה.

אתה צודק שאי אפשר להביא פתרונות הגנתיים אגרסיביים כשאין שחקני הגנה טובים, אחרת רק תייצר עוד חורים.
מבחינת הקו הקדמי, צריך לזכור שגם נהריה שנה שעברה היתה קבוצה בלי חוסמים (האוול גבוה יחיד) שהיתה אחרונה בליגה בחסימות, אבל היא היתה קבוצת הגנה מצוינת כי היו לה שומרים מצוינים ומגוונים שיכלו לשמור כמה עמדות (בראון, קלארק, אסנטי, אפילו ברקוביץ') והיה מאוד קשה לשחק מולם. גם לא היו שם ממש חורים הגנתיים והם יכלו לשמור אגרסיבי.
יש יותר מדרך אחת לייצר הגנה יעילה, בטח בליגה שלנו שבסה"כ רמות הכישרון ההתקפי לא בשמיים ברוב הקבוצות. אתה רואה גם את מכבי עושים הגנה יעילה בחלק מהמשחקים למרות שאין להם שום איום חסימה אפילו מינימלי, נטו דרך הקו האחורי והלחץ של סילי ואוחיון על הכדור עם היכולת שלהם לשבור את החסימות.
אני מסכים איתך שלהפועל כרגע יש איזשהו שילוב של חסרונות הגנתיים גם בקו האחורי וגם בקו הקדמי שמפריע מאוד לפתור את הבעיה הזאת, אבל היא בהחלט פתירה עם שינויים קטנים יחסית (בטח עם החזרה של רביב). בשני המשחקים האחרונים ההרכבים הגבוהים ללא בלאט/בנקס (רביב, טאקר, מתן, וויליאמס והאוול) נתנו דקות טובות מאוד של הגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 נובמבר 2016, 17:39 
סמל אישי של המשתמש
פז אבל זאת בערך החמישיה היחידה שלנו שמסוגלת מבחינה אישית לתת הגנה טובה לכמה דקות רצופות.

ולכן החזרה של לימנונד היתה כל כך חשובה. כי כשהו על המגרש אין בעיה לשחק עם טאקר כ 2 ועם מתן מבלי להיות בבעיה התקפית. עם בלאט אתה לא כל כך יכול את שני הדברים האלו.

אם יהיה לך עוד גארד זר שישמור סביר פלוס בכלל תוכל לעשות קפיצה מבחינה הגנתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2016, 20:54 
נו מה עם האשכול השבוע? ניצחנו למרות אברהמי? איך לא שמרנו על ה-20 הפרש? אין תרגילים בהתקפה מה זה רק 28 אסיסטים? אין הגנה קיבלנו 77 נק' בחוץ מול נהריה רק בגלל שהם החטיאו זריקות חופשיות (קלעו 42% מהשלוש)?
ניהול משחק כמעט מושלם לדעתי. שימוש מצוין בסגל, קרדיט נכון לבנקס ולגינת, כמעט 40 דקות עם שלושה זרים על המגרש שזה מה שקבוצה עם זרים ברמה שלנו חייבת לעשות. בקיצור, בעיקר הרכבים חזקים ונכונים שזה 90% מהעניין במהלך המשחק ולא העיתוי של איזה טיימאאוט או שטויות כאלה.

שוב, בלי קשר לאברהמי - זאת ליגה מאוד צמודה שקשה לייצר בה יתרונות יחסיים, אבל מי שינסה לייצר את היתרונות האלה דרך השקעה כלכלית במאמן לדעתי עושה טעות ואנחנו כבר חווינו את זה על בשרנו. מה גם שהמאמנים שהצליחו בליגה לאחרונה (רמי הדר, אלפסי, במידה מסוימת גורקה, אולי העונה בית הלחמי?) זה מאמנים עם מעט מאוד רקורד שהיו זולים בזמן שהצליחו.

גם בכדורגל, לדעתי שתי הטעויות הכי גדולות של כבירי הן חוזי העתק למנדיונדו ולגוטמן. הטעויות היו גם ברמת העיקרון (הניסיון הנאיבי להביא איזה קוסם עם טייטל סקסי בסכומים לא פרופורציונליים מתוך מחשבה שהוא יתן את היתרון היחסי) וגם ברמת הפרטים (הניסוח המשפטי מול מנדיונדו שהוליד תביעת ענק, והגדרת התפקיד המעורפלת של גוטמן שאפשרה לו למעשה להתפטר ולהמשיך לקבל כסף). שניהם היו כישלון מקצועי, שניהם עול כלכלי עצום על המועדון ושניהם משקפים לדעתי הלך רוח שמקורו בקהל במידה רבה. הנטייה הזאת להאדיר מאמנים לדרגת אלים וקוסמים מחד ולליצנים חסרי מושג מאידך, הססמאות והקלישאות על אוטוריטה מקצועית יחידה מסוגה שתוציא מים מהסלע (או טירוף "המאמן הזר" בכדורגל), האובססיה של שיוך כל חולי אפשרי לחוסר המושג של המאמן. כל הגישה הזאת יוצרת לחץ אדיר לשמות, טייטלים וחוזים מנופחים בשביל מישהו עם שם ומוניטין שיעמוד בפרונט כדי שנוכל להגיד "עשינו את מה שאפשר, תראו איזה שם הבאנו". לסמכויות בלתי מוגבלות כדי שנוכל להגיד "תראו, נתנו לו את כל הכלים להצליח". המנטליות הזאת טבועה בנו כאוהדים. הצמא הזה לגיבור או המושיע, הקוסם או הגאון. ומנגד לאנטי-גיבור - הליצן, החובבן, חסר המושג.
אנחנו לא כאלה מיוחדים בנוף הזה. מספיק היה לראות איך במכבי דיברו שנה שעברה על גודס, לעומת ההילה שקיבל טבק כשהגיע להחליפו. ואיך בירושלים דיברו על פרנקו, לעומת ההילה של פיאנג'יאני. מספיק רפרוף קטן בפורומים שם כדי להבין את השיח, הטרמינולוגיה. מדהים כמה השיח הזה יוצא מפרופורציה, ומוציא מפרופורציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 נובמבר 2016, 21:12 
סמל אישי של המשתמש
טוב, אם חייבים אז חייבים.
מאמן חלש שהצליח להפסיד 3 רבעים לקבוצה סופר חלשה שצמצמה מולנו מ20 עד 6 נק' וזריקה ל3, תוך משחק בהרכבים שכללו את דגלאס, אסנטי ושולדבראנד (עם פציעה שלא אפשרה לו להיכנס למגע) על המגרש בבת אחת.
למזלנו הם החליטו לא לקלוע עונשין והשלשה הלכה החוצה.
שלא לדבר על ההתעקשות לשחק עם מתן שהיה אאוט לגמרי.
לא יודע, עדיין מקווה למאמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2016, 21:15 
:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 נובמבר 2016, 21:32 
באמת משהו היה חסר השבוע..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2016, 21:38 
אני עדיין מחכה לקבוצה הראשונה שהיא לא סופר חלשה ואיך לעזאזל ניצחנו בכל כך מעט. מרגיש כאילו אני שומע שידור חוזר כל שבוע.

ואני מצטער, האמירה "הפסדנו שלושה רבעים מתוך ארבעה" היא אמירה חסרת משמעות. להסתכל על כל רבע בפני עצמו במנותק מהתוצאה הכוללת זה מטופש לחלוטין ומתעלם לגמרי מהדינמיקה של המשחק.
הרי אם ירדת למחצית ביתרון 22 ובסוף הרבע השלישי אתה "רק" ביתרון 20, זה אומר שזה היה רבע רע שלך? לא, זה היה רבע מצוין. לא אפשרת להם לחזור למשחק.
אם היינו גולדן סטייט שמשחקת נגד פילדלפיה אז אולי היה היגיון מאחורי הדברים, אבל בליגה הצפופה שלנו כשכולן מנצחות את כולן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2016, 21:50 
הוקיץ' כתב:
אני עדיין מחכה לקבוצה הראשונה שהיא לא סופר חלשה ואיך לעזאזל ניצחנו בכל כך מעט. מרגיש כאילו אני שומע שידור חוזר כל שבוע.

ואני מצטער, האמירה "הפסדנו שלושה רבעים מתוך ארבעה" היא אמירה חסרת משמעות. להסתכל על כל רבע בפני עצמו במנותק מהתוצאה הכוללת זה מטופש לחלוטין ומתעלם לגמרי מהדינמיקה של המשחק.
הרי אם ירדת למחצית ביתרון 22 ובסוף הרבע השלישי אתה "רק" ביתרון 20, זה אומר שזה היה רבע רע שלך? לא, זה היה רבע מצוין. לא אפשרת להם לחזור למשחק.
אם היינו גולדן סטייט שמשחקת נגד פילדלפיה אז אולי היה היגיון מאחורי הדברים, אבל בליגה הצפופה שלנו כשכולן מנצחות את כולן?

צוחקים ויקטור, צוחקים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2016, 21:54 
מה שמצחיק זה שהוא לא צחק...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2016, 22:47 
beny כתב:
הוקיץ' כתב:

צוחקים ויקטור, צוחקים

נראה לי שאתה טועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 נובמבר 2016, 12:19 
סמל אישי של המשתמש
שניכם צודקים! ביקשו את פרקליטו של השטן אז באתי:)
אני חייב לומר שאם המחצית השנייה הייתה גארבג' הייתי מרגיש הרבה יותר טוב.
ביום שני הבא יהיה מבחן רציני לקבוצה, כולל המאמן, מול קבוצת פלייאוף עליון ומאמן מאוד מוכשר.
לדעתי זה יהיה מדד הרבה יותר מוצלח מנהריה לבחון האם הקבוצה משתפרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2016, 18:17 
סמל אישי של המשתמש
deep red כתב:
ביום שני הבא יהיה מבחן רציני לקבוצה, כולל המאמן, מול קבוצת פלייאוף עליון ומאמן מאוד מוכשר.

הייתי מחכה עם הקביעה שחולון היא קבוצת פליאוף עליון עד שבוע הבא. יש מצב שננצח ואז היא קבוצה סופר חלשה שבושה שלא הבסנו 30 הפרש.
בהתאם יש גם עוד סיכוי שדן שמיר הוא מאמן בדיחה שמפסיד למאמן הכי חלש בליגה.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2016, 20:24 
סמל אישי של המשתמש
לא צריך לחכות, זה כבר נכון.

(האמת שחולון טיפה פחות מחפירים מאחרות)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2016, 21:46 
סמל אישי של המשתמש
שער 5 הוא קרנבל כתב:
deep red כתב:

הייתי מחכה עם הקביעה שחולון היא קבוצת פליאוף עליון עד שבוע הבא. יש מצב שננצח ואז היא קבוצה סופר חלשה שבושה שלא הבסנו 30 הפרש.
בהתאם יש גם עוד סיכוי שדן שמיר הוא מאמן בדיחה שמפסיד למאמן הכי חלש בליגה.

לא בושה, מביך. מבוכה כמו זו שהייתה כשהפסדנו לקריית גת (בלי קילינגסוורת'). באותו משחק מאמן העל לא הצליח למצוא פתרון למשחק שיא של הפורוורד האימתני א.רוזנברג שקלע מולנו 17 נק'. מסתבר, אגב, שזה שיא קריירה אצלו. מובן בהתחשב בכך שבכל הקריירה בליגת העל הוא קלע 19 נק'. מאז קרית גת השלימה ריצה מטורפת לקרקעית הליגה. יש עוד רגעים מביכים מהעונה (אחד מהם היה מול הטוענת לקרקעית).
אם נפסיד לחולון, זה יהיה פחות מביך (כמו שלא באו בטענות על ההפסד למכבי).

בניגוד למה שנראה אולי, אף אחד לא מחכה לשרון בפינה. הייתי גם מאלו שחשבו שנכון לתת לו עוד הזדמנות (אם יש מישהו מספיק משועמם הוא יכול לדפדף אחורה לאשכול המדובר). אשמח אם ילך לו ומאושר אם ננצח את חולון. אבל לפני שאתלהב משיפור אני ארצה לראות את הפועל משחקת טוב רוב המשחק, בשני צידי המגרש, נגד קבוצה בחלק העליון של הטבלה. או 2 מה3, כדי לא להיות גרידי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2016, 02:23 
סמל אישי של המשתמש
דרך אגב, היום חולון הפסידה בבית לאותה טוענת לקרקעית שניצחה אותה בחוץ, לא במגרש הבית המנחוס שלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2016, 02:27 
סמל אישי של המשתמש
שער 5 הוא קרנבל הוא חתיכת נאחס!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 725 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 25  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: