תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 08:33

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 725 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 25  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 20 נובמבר 2016, 14:32 
el dudernio כתב:
עם כל מאמן אחר לא היה לך את הסגל הזה

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

יאללה יאללה
אז בעצם היתרון הגדול של שרון אברהמי הוא שהוא נותן שיכתיבו לו מה הסגל?
הביתה
ומהר

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אברהמי
הודעהפורסם: 20 נובמבר 2016, 15:00 
עם כל מאמן אחר לא היה לי את הסגל הזה?
זה מאמן או סקאוט? הקבוצה לא משחקת כדורסל יא חתיכת עיוור.
מה זה עוזר שהוא הביא אותם אם הוא לא יודע לחבר אותם.
זה כמו שאני אביא לך הביתה סוני פלייסטיישן 4 ומקרן 4D עם מסך ומערכת קלנוע ביתית ואני אגיד לך שומע
אין לי כבלים לחבר את כל המערכות כדי שיעבדו ביחד...
אז מה? אני יכול להגיד שאם לא אני לא היה לך את כל אלה? לא. כי כל עוד אני לא יודע לחבר אותם זה לא שווה כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2016, 15:12 
hapoel15 כתב:

זה כמו שאני אביא לך הביתה סוני פלייסטיישן 4 ומקרן 4D עם מסך ומערכת קלנוע ביתית ואני אגיד לך שומע
אין לי כבלים לחבר את כל המערכות כדי שיעבדו ביחד...

תביא. אני אסתדר.
:D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 נובמבר 2016, 15:17 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שהוא התכוון שמאמן אחר היה עולה יותר ולכן היה תקציב זרים נמוך יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2016, 15:28 
אם ככה, שים את קורקי מאמן ותביא רכז זר בלי לשחרר את איידן

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 נובמבר 2016, 15:42 
סמל אישי של המשתמש
בינתיים יכולת המיצוי של שרון מדהימה. הוא מצליח להוציא 100% משחקני היריבה.
אף קבוצה מולנו לא יורדת מ80 נק'. כבוד.
האשימו את העדרו של רביב, את בלאט ואת בנקס.
מי לא ? אברהמי. כל השחקנים לא רוצים לשמור, הוא בסדר.
אתמול רביב שמר יופי, בלאט היה לפחות בסדר ובנקס היה בעיקר על הספסל. אז מה? מי אשם הפעם?
אם הפועל הייתה קולעת 90, ניחא, אבל כל משחק הוא צמוד ומשם זה ממש עניין של מזל. גם אתמול, כדור בפנים מזריקה מתרגיל והקהל היה מגיב מאוד אחרת (כמי ששמע את אי השקט של הקהל במשחק).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2016, 16:47 
Red or Dead כתב:
אם ככה, שים את קורקי מאמן ותביא רכז זר בלי לשחרר את איידן

מהאנשים שהביאו לכם בכדורגל את "כל הקבוצה גרועה, עדיף שיעלו כבר עם הנוער"

אברהמי לא מאמן טוב, אני חושב שיש הסכמה די רחבה על זה. עם זאת הוא זול וכרגע במבחן התוצאה הוא בסדר גמור (בדרך מוזרה ולא כמו שציפינו, אבל אנחנו בצמרת)
אני לא אבכה אם יחליפו אותו אבל בחייאת, זאת לא סיבה להביא טיעונים ברמה לוגית של ילד בן 12

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2016, 17:11 
אברהמי מאמן חלש מאוד
היה חלש עוד בלאומית
המשיך חלש בעונה שעברה עד שהגיע השחקן הכי טוב בליגה והפך לך את העונה
ומצליח להוציא 30% מהסגל שלנו ולגרד ניצחונות בקושי, כשכל קבוצה שמשחקת נגדך נראית בהתקפה כמו גולדן סטייט
אז תחסוך ממני את הזיוני שכל
לא היה מאמן ולא יהיה כזה, וחבל שהפוטנציאל הגדול שיש פה יילך לאיבוד בגלל שאין מישהו על הקווים שמסוגל לעשות איתו משהו

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2016, 17:15 
אתמול ברבע הרביעי כמעט חתכתי ורידים.
היינו בהרכב עם רביב,בלאט,טאקר דארל והאוול.
מולנו שיחקו בן צבי ולוי אשכול - והמשחק צמוד, והם קולעים סל מתי שהם רוצים, וההתקפה שלנו תקועה. הסתכלתי על החמישיות שוב ושוב. ועדיין לא האמנתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 20 נובמבר 2016, 20:56 
סמל אישי של המשתמש
Red or Dead כתב:
el dudernio כתב:
עם כל מאמן אחר לא היה לך את הסגל הזה

יאללה יאללה
אז בעצם היתרון הגדול של שרון אברהמי הוא שהוא נותן שיכתיבו לו מה הסגל?
הביתה
ומהר

אדלשטיין לא היה מרשה שפז ועוד כמה יתערבו לו בגלל אגו. כנל קטש וכו...
אותו הדבר נאמר גם שנה שעברה לגבי נייט. אז נכון הנחיתו אותו על שרון אבל היכולת להתמודד עם שחקנים כאלו היא אחת מהמעלות של מאמן.
בנוסף גם קטש וגם אדלשטיין ניסו כל שנה להביא שחקנים מכל העולם כדי לצאת גדולים במקום לקחת את הזרים המוכחים בארץ. כבר שנים מדברים פה על כמה זה טעות ולא נכון אבל כאשר ה"כבוד" של המאמן גדול מ"הצלחת" הקבוצה זה נראה כמו שזה נראה עד עכשיו. קבוצה מוגבלת שמתקשה בקבלת החלטות ברגעים קריטים.
אז שוב שרון לא עילוי אבל יש לו ייתרונות. הדבר הזה שהוא מצליח למקסם את שחקני היריבה ועדין להיות בצמרת של הליגה זה בכלל הזוי. כי זה בערך אומר שמבחינתכם היינו צריכים להיות היום עם מאזן 7:0. רק בגלל הסגל ששום מאמן לא היה מסכים שיהיה לו כי הוא חייב היה להביא 4 זרים שהוא בוחר בפינצטה כדי להראות כמה העיין שלו בשחקני הליגה הרביעית למקומות עבודה בהלסינקי רבתי מקצועית ומהווה את ההבדל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 נובמבר 2016, 21:44 
סמל אישי של המשתמש
אז אנחנו נמשיך להרשות 85 נק' בממוצע ליריבה, ולנצח בהפרש של 4 נק' בממוצע. ונמשיך לחשוב שזה בסדר ושככה בעצם התכוונו זה יקרה, ולא סתם הכשרון של השחקנים שלנו כמו טאקר או וויליאמס שמנצח לנו את המשחק.
גם מול חיפה, גם מול ראשון, גם מול גלבוע, הכל הוכרע בדקה האחרונה. אני בטוח שזה הכל מתוכנן, אבל יכול להיות שהפעם הבאה השלשה תכנס,הכדור לא יצא לחוץ. ואז לא נבין למה ה"מזל נגדנו", כשבעצם לא צריך להגיע לזה כל פעם.
העיקר שאדון מאמן בלי אגו ולא מתעקש לבחור שחקנים.
כ"כ מדכאת ההגנה שלנו שאפשר לפתוח הימורים את מי בנהריה נהפוך לסופרסטאר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 נובמבר 2016, 22:00 
סמל אישי של המשתמש
הכשרון של השחקנים מנצח משחקים. לא רק אצלינו. גם בחולון, מכבי, ירושלים וכל קבוצה עם שאיפות. אבל אולי כדי באמת שנחזור להיות קבוצה סופר מאומנת אבל ללא כישרון ונחזור להפסיד 40 משחקים רצופים בשניות הסיום.

ולא, לא התכוונת שזה יקרה אבל היה ברור מהרגע הראשון שהצד החזק שלך זה ההתקפה והיא זאת שתנצח לך משחקים. בנוסף אתה מחפש עוד גארד שיוכל לתת את הקפיצה ההגנתית שאתה צריך וכבר אחרי החזרה של רביב אתה רואה שיפור הגנתי ואם טיפה ריכוז של טאקר וויליאמס גליל לא עוברים את ה 70. זה מאוד "הפועל" לראות הכל שחור. אבל ממש לא "חובה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2016, 22:05 
סמל אישי של המשתמש
אני רק שאלה
מה תפקידו של אפי בקבוצה?
לא כל כך מבין מה התרומה של מנהל מקצועי
לא היה עדיף נגיד לחסוך את המשכורת שלו ושל שרון ולהביא מאמן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 נובמבר 2016, 22:16 
סמל אישי של המשתמש
למשל מישהו כמו אדלשטיין שיחפש רכז טהור שנתיים בזמן שאנחנו עולים עם קאונסיל למשחקי ההכרעה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2016, 01:04 
סמל אישי של המשתמש
אני בדרך כלל בעדו העונה אבל כשלפחות פעמיים במשחק שחקנים עושים חילוף מאחורי הגב שלו זה אומר דרשני.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2016, 10:52 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
אני בדרך כלל בעדו העונה אבל כשלפחות פעמיים במשחק שחקנים עושים חילוף מאחורי הגב שלו זה אומר דרשני.

בוקר טוב אליהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2016, 12:37 
el dudernio כתב:
למשל מישהו כמו אדלשטיין שיחפש רכז טהור שנתיים בזמן שאנחנו עולים עם קאונסיל למשחקי ההכרעה?

ההסבר היחיד שעולה לי לראש לדברים שאתה כותב פה זה שאתה שרון אברהמי. גם אמא שלו לא הייתה מגנה עליו ככה.
כמה טיעונים מגוחכים אחי?! כמה?!
אברהמי הוא המאמן הראשון בליגה שמשאיר זרים מהעונה החולפת? זה שרמי הדר לא בנה סגל לא בחיפה ולא במכבי
ומסתדר עם הסגלים שהוכתבו לו בצורה מדהימה נעלם מעינייך? בוא נשווה רק לקטש ולג'ינג'י כאילו זה שני המאמנים היחידים בעולם כדי שאולי מישהו יהיה איתך בדעה. לא משנה כמה עובדות תתן פה, וכמה מספרים, וכמה נתונים, שום דבר
לא יוכל לשנות את מה שהעיניים שלנו רואות.
מה שהעיניים שלנו רואות זה מאמן לא מוכשר, חסר ביטחון, חסר עמוד שדרה, ובעיקר חסר מודעות.
מה שהעיניים שלנו רואות זה בזיון שחייב להיפסק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 נובמבר 2016, 13:08 
סמל אישי של המשתמש
רמי הדר עזב את חיפה מאותה סיבה שפרנקו עזב את חיפה והיא שהוא ביקש להיות בעל דעה ושיפסיקו להכתיב לו הכל על ידי סוכני שחקנים. בכל מקרה הלוואי והיה לנו את רמי הדר אבל הוא העדיף להיות העוזר של ארז בידיעה שזה יתפוצץ והוא יקבל הזדמנות.

מעבר לזה אין יכולת להתדיין עם אדם שקובע שהוא נציג האמת המזוקקת והשני מציג טיעונים מגוכחים ולא משנה מה הוא יכתוב.

אף אחד לא טוען שאנחנו משחקים כדורסל טוב. אני רק אומר שההסתכלות האוטומטית על הצד השחור כבר נמאסה עלי, אי אפשר שכל דבר טוב זה למרות המבוקר וכל דבר רע זה בגללו. זאת התייחסות לא רצינית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2016, 13:28 
הרבה יותר נמאס לקרוא אותך עם עמדת ה'פסאודו אנטי עדר' שלך, מזמן הפך פאתטי, כמו גם החבר הצפוני שלך שאצלו אסור בכלל לבקר שום דבר. ואתה מבקר אנשים אחרים שהם לא ענייניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2016, 13:43 
סמל אישי של המשתמש
hapoel15 כתב:
el dudernio כתב:

ההסבר היחיד שעולה לי לראש לדברים שאתה כותב פה זה שאתה שרון אברהמי. גם אמא שלו לא הייתה מגנה עליו ככה.
אברהמי הוא המאמן הראשון בליגה שמשאיר זרים מהעונה החולפת? זה שרמי הדר לא בנה סגל לא בחיפה ולא במכבי
ומסתדר עם הסגלים שהוכתבו לו בצורה מדהימה נעלם מעינייך? בוא נשווה רק לקטש ולג'ינג'י כאילו זה שני המאמנים היחידים בעולם כדי שאולי מישהו יהיה איתך בדעה. לא משנה כמה עובדות תתן פה, וכמה מספרים, וכמה נתונים, שום דבר
לא יוכל לשנות את מה שהעיניים שלנו רואות.
מה שהעיניים שלנו רואות זה מאמן לא מוכשר, חסר ביטחון, חסר עמוד שדרה, ובעיקר חסר מודעות.
מה שהעיניים שלנו רואות זה בזיון שחייב להיפסק.

נו, אני רוצה לשמוע את מי היית מביא. נגיד דני פרנקו זה שיפור על פני אברהמי, אבל הוא עולה הון תועפות, וזה פשוט המון כסף שאין בתקציב. מי יש חוץ ממנו. ביקורת על אברהמי היא מובנת (חלקה מוצדקת וחלקה מוגזמת בעיניי), אבל אתם באמת לא מבינים כמה זה מופרך ואבסורדי לדרוש החלפה של מאמן במחזור 7 כשאנחנו מקום שלישי במאזן 4:3 (עם תקציב של מרכז טבלה פלוס)?
ומצחיק שאתה כותב עכשיו שיש לנו את "הסגל הכי טוב מאז שחזרנו לליגה", "יש לנו פרארי", "אברהמי הוא המאמן הראשון שמשאיר זרים מהעונה החולפת?".
כי זה מה שכתבת בתחילת העונה (viewtopic.php?p=2214813#p2214813):
hapoel15 כתב:
אני האחרון שיבוא בטענות על משהו. סתם מתבאס מהמצב.
ולא אני לא תופס מהזרים שלנו ככ. טאקר הוא היחידי שאני שקט לגביו. באנקס יצור, את וויליאמס לא ראינו עדיין
והוואל לא מתאים לקבוצה כזאת לא אתלטית. הוואל לא שחקן שמשחק מעל הטבעת וראינו ב2 העונות האחרונות מה ההבדל
בין קבוצה שמשחקת מעל הטבעת ( וויליאמסון, גף, קונגר, ואפילו רותבארט) ושנה לפני זו קבוצה שלמה שחוץ מגייטס אף אחד לא יודע להטביע (אובאנון וסקוט עם 3 דאנקים כל העונה יחד) או אפילו רצה להטביע.
משחק מעל הטבעת בליגה כמו שלנו הוא ככ חשוב. הכדורסל פה בנוי על אנרגיות ומומנטום הרבה יותר מעל כשרון.
כמו באנביאי גם פה הליגה כבר רובה מכוונת לסמול בול וכל 4 פה הוא אוטומטית גם 5 וכנל 4 ל3.
הקבוצה הזאת לא אתלטית על הנייר (אולי נראה דברים אחרים) וזו בעיה בליגה שלנו.
אני מתנצל לנפץ לכם את האופטימיות אבל ברנדווין עם כמה שאני אוהב אותו לא מתאים להפועל הנוכחית בכלל ולמועדון בפרט.

אז יכול להיות שכן מגיע לו קרדיט בבניית הקבוצה ושהעבודה הזאת היא לא טריוויאלית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 נובמבר 2016, 14:42 
סמל אישי של המשתמש
סוס יובל ענה בשמי.

עכשיו אתה מוזמן להמשיך להיות אנטי כי זה מגניב... חבורת אלפקות נהייתם לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2016, 14:46 
סמל אישי של המשתמש
וצריך להתייחס לטענה ש"אין תרגילים בהתקפה", "הכל אלתורים" ו-"יכולת אישית". זה קשקוש כל כך מופרך. מי שטוען את זה, לא רק שהוא לא מבין כדורסל, הוא גם לא רואה כדורסל ולא בקיא ברמה בסיסית. או שהוא פשוט מסרב לתת קרדיט לאברהמי על שום דבר גם אם יש דברים טובים בקבוצה. הקבוצה מתפקדת התקפית מצוין עד עכשיו. אמנם זה פחות בולט ויזואלית על רקע ההגנה החלשה שלנו, וזה נראה כאילו אנחנו מחליפים סלים עם היריבה. וההתקפה שלנו לא מרהיבה במיוחד (זה בעיקר כי אין לנו שחקנים וירטואוזים). אבל אנחנו קולעים בכמות וביעילות טובה וזה מנצח לנו משחקים עד עכשיו, וזה לא טריוויאלי בכלל.

אין דבר כזה שאין שום סכמות, עקרונות ותרגילים בהתקפה, הכל אלתורים ויכולת אישית, וההתקפה שלנו מגיעה ל-85 נקודות כל משחק. אם מה שאומרים פה היה נכון, שהקבוצה לא מאומנת, היינו מגרדים את ה-75 נקודות וזה לא משנה כמה כישרון התקפי יש לנו. אפשר לראות בכל מסגרת קבוצות עם כישרון התקפי, כשהן "לא מאומנות", לא מתפקדות, לא משחקות טוב, הן פשוט לא יגיעו למצבי קליעה נוחים והן גם לא יקלעו בסופו של דבר.

כמובן שכישרון ויכולת לבצע זה הבסיס. וכשיש את זה, גם יותר קל להגיע למצבי קליעה נוחים וגם לקלוע אותם. כשיש פחות כישרון, העבודה הרבה יותר קשה. אבל זה לא אומר שהכל יעבוד מעצמו. אפשר לראות כל כך הרבה סיטואציות שקבוצות לא מממשות את היכולות שלהן בהתקפה, לתקופה מסוימת או בכלל לא.

לפני שנתיים, בעונה הראשונה של קטש, הייתה לנו קבוצה עם המון כלים התקפיים. רביב, סקוט, אובאנון, גייטס, שולדבראנד. זו הייתה קבוצה עם המון חסרונות (כבדה, לא אתלטית, משחק ריצה לא קיים, צבע חדיר), אבל התקפית היא הייתה מאוד מוכשרת. וובסוף העונה ההתקפה שלנו נראתה זוועה שאין לתאר. כמה בכו פה על "הפיק אנד רול של קטש", על השבלוניות, על האיטיות, על זה ששחקנים לא יודעים מה לעשות בכלל - ובצדק. ב-11 המשחקים האחרונים של העונה, 8 מחזורים אחרונים בליגה ו-3 בפלייאוף, הגענו ל-80 נקודות רק 4 פעמים. ב-5 משחקים מתוך 11 לא הגענו ל-70 נקודות (והפסדנו את כולם). ועוד תלונה הייתה, שאין לנו רכז. החיסרון במנהל משחק כל כך בלט, שבקיץ אחר כך הייתה חרדה כל כך גדולה להביא רכז עד שהבאנו "רכז טהור" כמו באטל שחירב לנו עוד עונה.

אז נחשו מה, גם בקבוצה הנוכחית אין ממש רכז. רכז זר אין לנו. לבלאט אמנם יש הרבה אסיסטים בשורה הסטטיסטית, יש לו ראיית משחק טובה וקבלת החלטות מצוינת במשחק המעבר, אבל הוא לא ממש מתפקד כשחקן פיק-אנד-רול וכרכז במשחק העומד. רביב לא ממש רכז ובכל אופן הוא לא התחיל את העונה וההתקפה שלנו לא נראתה או נראית עכשיו פחות טוב בלעדיו. ובנקס לא רכז בכלל. ובכל זאת ההתקפה שלנו עובדת מצוין. שימו את הקבוצה הזאת בידיים של קטש, עם הפיק-אנד-רול הסיזיפי והומונוטוני שלו, והייתם כנראה מקבלים את אותו משחק התקפה כמו שהיה לנו איתו בהפועל. אתמול במשחק של אילת נגד נהריה הייתה התקפה שבה אלון ספיר קיבל את הכדור ועשה פיק-אנד-רול עם רוברט רות'בארט. זה היה מהלך הכדורסל הכי גרוע שאפשר להעלות על הדעת.

ולגבי "היכולת אישית" שהיא הדבר היחיד שניתן לייחס למשחק ההתקפה שלנו? זו אימרה שפשוט לא קשורה למציאות. כן, הזרים שלנו מוכשרים התקפית. אבל טאקר זה לא שחקן שהולך לבד ועושה סל (למרות שהוא עשה את זה כמה פעמים כשהוא היה צריך). לא על זה מבוסס המשחק שלו. הוא מקבל כדורים לשלשות פנויות או לחדירות עד הסל. הוא צריך לקבל את הכדורים האלה בשביל לעשות נקודות. יש לנו קו קדמי אדיר עם וויליאמס והאוול. אבל מעבר לנזק שהם עושים ליריבה בריבאונד ההתקפה, הם לא שחקנים שמייצרים לעצמם את הנקודות. הם לא שחקנים שרק צריך לדחוף להם כדורים והם יעשו סל, הם צריכים לקבל את הכדורים הנכונים בשביל לעשות נקודות. האוול צריך לקבל את הכדורים בתנועה, עם הפנים לסל, בחיתוכים או בפיק-אנד-רול. וויליאמס צריך לקבל את הכדור בפיק-אנד-רול או באיזור הצבע. תמיר בלאט זה שחקן שיכול לעשות נקודות רק משלשות וזה לא טריוויאלי שימצאו אותו כמות כזו של פעמים לשלשה פנויה (רוב השלשות שלו הן קץ'-אנד-שוט ומקצתן מכדרור). בנוסף יש לנו את מתן שהוא שחקן של 24 דקות במשחק שבהן הוא סוג של עול התקפי, ההגנות מהמרות עליו ואם הוא היה קולע את הזריקות הפנויות שהוא מקבל מצבנו היה יותר טוב. דווקא בנקס הוא שחקן של יכולת אישית נטו, שחקן שרק צריך פיק-אנד-רול ובעיקר ריווח בשביל שהוא יעשה את הנקודות שלו לבד, ועד עכשיו זה לא עובד. וצריך לזכור שאנחנו עדיין לא מקבלים מרביב אפילו קצת מהיכולת ההתקפית שלו.

בקיצור, להסתכל על קבוצה שקולעת 85 נקודות כמעט כל משחק, מקום שני בליגה בנקודות ושלישי באסיסטים, ולהגיד שהכל מקרי ומבוסס על יכולת אישית ואלתורים, זו פשוט ביקורת לא רצינית ולא הוגנת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2016, 15:15 
באופן כללי המשפט הזה "אין תרגילים בהתקפה" זה משפט מצחיק שמעיד רק על מי שאומר אותו. אין דבר כזה שאין תרגילים, כמעט כל הליגה משחקת פחות או יותר את אותם תרגילים בסיסיים שהם וריאציות שונות של פיק אנד רול, ובכלל מורכבות התרגילים היא לא איזשהו אינדיקטור לרמת האימון או איכות הכדורסל. מי שחושב שמאמנים ממציאים מחדש את הכדורסל מדי יום פשוט לא מבין את המשחק. החכמה באימון התקפה זה לא להמציא כל מיני תרגילים מורכבים אלא לשחק לחוזקות שלך כקבוצה וכאינדיבידואלים, לעשות את התרגילים הנכונים לשחקנים הנכונים, לייצר ולנצל מיסמאצ'ים מול יריבות, להגיע לרמת ביצוע גבוהה וכן הלאה.

המטרה של תרגיל זה לייצר יתרון, כשיתרון יכול להיות או חילוף בהגנה שיוצר מיסמאצ', או עוד שבריר שניה שיש לך לייצר זריקה עד שהשומר ממול מתאושש מחסימה, או מצב של יתרון מספרי בצד מסוים של המגרש שיכול להביא לזריקה פנויה וכן הלאה. בכל מקרה בסופו של התרגיל עדיין היכולת האישית תבוא לידי ביטוי. זה שבסוף הסל נבע מיכולת אישית לא אומר שלא היה תרגיל ובכלל לא בהכרח יש קשר בין הדברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 נובמבר 2016, 15:22 
די עם ניתוחים מקצועיים מפורטים ומנומקים.
אתם מפריעים לצעקות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2016, 15:28 
סמל אישי של המשתמש
זה שזה ארוך, לא עושה את זה מנומק.
למרות שאני מסכים שההתקפה סבבה. (אבל כן צריך רכז)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 נובמבר 2016, 15:39 
דווקא יש שם כמה נימוקים ואפילו דוגמאות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2016, 17:09 
סמל אישי של המשתמש
לא ממש.
ולא שאני מאשים או משהו, די קשה לנמק כדורסל ועוד בפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 נובמבר 2016, 17:38 
סמל אישי של המשתמש
אלפקה כשרביב או בנקס חודרים ומוציאים לסל מחצי מרחק לטאקר או לשלשה של בלאט שנמצא בכושר אז אנחנו טוענים שזה לא הנחיה של המאמן אלא גדולה של שחקן, אצל האחרים זה אימון.

כאשר בכל פעם במשחק צמוד אנחנו מצליחים להוביל את הכדור לחדירה של טאקר זה הנחיה של מאמן.

אפשר להמשיך עם הבידודים של ווליאמז והאוול לזריקות מחצי מרחק ועוד.. אבל נעזוב כי אי אפשר לבצע דיון רציני בנושא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2016, 17:49 
hapoel15 כתב:
el dudernio כתב:

בואנה אברהמי מדבר מאיזה חמישה יוזרים שונים באותו עמוד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2016, 18:02 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
אלפקה כשרביב או בנקס חודרים ומוציאים לסל מחצי מרחק לטאקר או לשלשה של בלאט שנמצא בכושר אז אנחנו טוענים שזה לא הנחיה של המאמן אלא גדולה של שחקן, אצל האחרים זה אימון.

כאשר בכל פעם במשחק צמוד אנחנו מצליחים להוביל את הכדור לחדירה של טאקר זה הנחיה של מאמן.

אפשר להמשיך עם הבידודים של ווליאמז והאוול לזריקות מחצי מרחק ועוד.. אבל נעזוב כי אי אפשר לבצע דיון רציני בנושא.

הזריקה האחרונה לא הייתה שלנו, וזו זריקת קוביה אם היא נכנסת - הפסדת. ולהגיד ש3 (מ4) ניצחונות בהפרש של 4 ומטה זו תוצאה של אימון, זה קצת יומרני.
מה שמביא אותנו למצב הזה זו הגנה מחורבנת ולזה אחראי אדון מאמן, מה שמנצח את זה, זה כשרון ומזל (למשל שוויליאמס לקח את הריבאונד מהזריקה של מתן. או שגם זה אימון?)
מקווה שימשיך לעבוד לטובתנו, אבל לא הייתי בונה על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 725 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 25  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 16 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: