תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 07:55

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 725 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 25  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אברהמי
הודעהפורסם: 15 נובמבר 2016, 17:58 
סמל אישי של המשתמש
hapoel15 כתב:
נו אני לא מאמין שהשעה תיכף 4 אחהצ ועדין הדביל הזה מאמן את הקבוצה שלנו.

אבל הוא עשה בית ספר לפרנקו.
אתה חושב שעוד מאמן יכול להפסיד 3-0 לירושלים בעונה הסדירה ואז לעוף מולם בפלייאוף אחרי יתרון של כ20 נקודות במשחק המכריע?

העביר לפרנקו שיעור ועל זה מגיע לו קרדיט לפחות עד 2020.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2016, 19:36 
סמל אישי של המשתמש
סאבג'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2016, 19:47 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
טכנית לארז כתב:
מרגיש שהוא כל הזמן על שעון חול.
השאלה מה ההנהלה של הקבוצוה נותנת לו להרגיש.
אם הוא מקבל מההנהלה עשירית ממה שהוא מקבל פה בפורום, אין לו באמת סיכוי.

שורה תחתונה נראה שעניין של זמן עד שזה ייגמר.

כל הנהלה אחרת בליגה הייתה מפטרת את שרון כבר לפני חצי שנה, בעוד אצלנו אתה אפילו לא שומע בדל שמועה בתקשורת (חובבת האש והרייטינג, כן?) על אופציה לפיטורין.
בלי להכנס להאם ראוי או לא, יש לך ספק שהוא מקבל מהם גיבוי מוחלט?

אפילו ביהב נתנו לפרנקו לסיים עונה הרבה יותר אנדרייטד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2016, 19:58 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
ברור שהקו האחורי חלש. אבל זה היה ברור גם בקיץ. כמו שהיה ברור שמי שמחתים בקבוצה אחת שני גבוהים זרים פלוס מתן נאור, איידן ותומר גינת - זורק כסף לפח. כי אין שום סיכוי שיהיו מספיק דקות לכולם (כששואלים: מאיפה יהיה כסף להחתים רכז זר? שיביא את הכסף מי שברוב ניהולו המופלא איפשר את ההחתמות האלה. הוא אחראי). כמו שהיה ברור שהפועל חייבת, חייבת רכז סקורר זר או קומבו זר. אבל הפועל הביאה זר שהוא 2 נטו (ולמרות כל הדיבורים, בריון אלן הוא בדיוק אותו סוג השחקן שבנקס. הוא 2. לא היה עוזר בכלום להפועל בניהול המשחק ובהובלת הכדור).
ואם אחרי 3 עונות עם רביב בליגת העל, עדיין מה שהפועל חיפשה בקיץ זה שוטינג גארד, ולא רכז סקורר או קומבו אמיתי - זה מראה שהמועדון הזה לא מתקדם בכלום. ושהוא מנוהל מקצועית רע מאוד. ושנכנסים עונה אחרי עונה בדיוק לאותן בורות.
אבל העיקר שהביאו העונה מנהל מקצועי. זה מה שחשוב. הביאו מנהל מקצועי והמשיכו להתנהל מקצועית באופן נוראי. באמת תודה רבה לכם.
ולגבי אברהמי: מה הסיפור בדיוק? למה צריך לחכות? שהעונה תלך פייפן לגמרי? מה לא היה ברור עוד במשחקי האימון בקיץ? כבר אז היה צריך לעשות את המהלך. אבל חיכו. ומה לא היה ברור אחרי גביע ווינר? או אחרי אילת והדרבי? אתם לא רואים את היכולת? את ההתקפה האיומה? את ההגנה הלא קיימת? מה בדיוק יש פה לנתח יותר מדיי?
2,500 מנויים יש לקבוצה הזו. 2,500. וזה מה שהם צריכים לקבל. את הכדורסל הנוראי הזה. את הניהול המכעיס הזה. לפחות בפעם הבאה תודיעו להם מראש שהעונה הלכה לפח.

אבל אם זה היה ברור לך עוד לפני שהתחילו האימונים למה קנית מנוי ולא חסכת מעצמך את השואה הספורטיבית שהיא הפועל תל אביב כדורסל?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2016, 20:04 
ItaiH6 כתב:
purvis short כתב:
ברור שהקו האחורי חלש. אבל זה היה ברור גם בקיץ. כמו שהיה ברור שמי שמחתים בקבוצה אחת שני גבוהים זרים פלוס מתן נאור, איידן ותומר גינת - זורק כסף לפח. כי אין שום סיכוי שיהיו מספיק דקות לכולם (כששואלים: מאיפה יהיה כסף להחתים רכז זר? שיביא את הכסף מי שברוב ניהולו המופלא איפשר את ההחתמות האלה. הוא אחראי). כמו שהיה ברור שהפועל חייבת, חייבת רכז סקורר זר או קומבו זר. אבל הפועל הביאה זר שהוא 2 נטו (ולמרות כל הדיבורים, בריון אלן הוא בדיוק אותו סוג השחקן שבנקס. הוא 2. לא היה עוזר בכלום להפועל בניהול המשחק ובהובלת הכדור).
ואם אחרי 3 עונות עם רביב בליגת העל, עדיין מה שהפועל חיפשה בקיץ זה שוטינג גארד, ולא רכז סקורר או קומבו אמיתי - זה מראה שהמועדון הזה לא מתקדם בכלום. ושהוא מנוהל מקצועית רע מאוד. ושנכנסים עונה אחרי עונה בדיוק לאותן בורות.
אבל העיקר שהביאו העונה מנהל מקצועי. זה מה שחשוב. הביאו מנהל מקצועי והמשיכו להתנהל מקצועית באופן נוראי. באמת תודה רבה לכם.
ולגבי אברהמי: מה הסיפור בדיוק? למה צריך לחכות? שהעונה תלך פייפן לגמרי? מה לא היה ברור עוד במשחקי האימון בקיץ? כבר אז היה צריך לעשות את המהלך. אבל חיכו. ומה לא היה ברור אחרי גביע ווינר? או אחרי אילת והדרבי? אתם לא רואים את היכולת? את ההתקפה האיומה? את ההגנה הלא קיימת? מה בדיוק יש פה לנתח יותר מדיי?
2,500 מנויים יש לקבוצה הזו. 2,500. וזה מה שהם צריכים לקבל. את הכדורסל הנוראי הזה. את הניהול המכעיס הזה. לפחות בפעם הבאה תודיעו להם מראש שהעונה הלכה לפח.

אבל אם זה היה ברור לך עוד לפני שהתחילו האימונים למה קנית מנוי ולא חסכת מעצמך את השואה הספורטיבית שהיא הפועל תל אביב כדורסל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2016, 20:40 
hapoel15 כתב:
purvis short כתב:

אני מסכים איתך עם הכל חוץ מהקשקוש על בריון אלן. בריון אלן הוא ממש אבל ממש לא סקורר בסגנון של בנקס. נכון, הוא 2 טהור שלא מסוגל לנהל התקפה בחיים, אבל בריון אלן זה שחקן שאוהב את המשחק מעל הטבעת, אוהב לרוץ,
להכנס בכוח, ללכת לקו. יש לו מכלול יותר רחב משל בנקס אבל הוא פחות מוכשר ממנו משמעותית.

בסדר גמור. אבל אלן לא היה פותר את הבעיות המהותיות של הקו האחורי. הובלת הכדור, יצירת מצבים לאחרים, ניהול ההתקפות. הורדת התלות ברביב.
ההחלטה ללכת על 2 אמיתי ולא על קומבו או רכז סקורר היא בעיני הטעות הכי גדולה שעד כה הרסה את העונה. אם היה לך שחקן בסגנון דילייני או ריינולדס כל בניית הסגל הייתה מתאזנת. הכדור היה בידיים של שחקן שיודע לעשות את זה ולא בידיים של תמיר. היית יכול אפילו לשחק עם טאקר כ2. היית פחות תלוי ברביב. הובלת הכדור הייתה הרבה יותר טובה. ההתמודדות עם הלחץ. היה לך שחקן איכותי בתפקיד הכי חשוב בקבוצה.
ההחלטה להביא 2 אמיתי היא שגיאה איומה. ללכת בעיניים פקוחות לתור הבור. וזה עוד אחרי העונה שעברה שראינו כמה חשוב סוג השחקן הזה וכמה הוא מקל על כל המערכת. ואחרי העונה הראשונה של קטש שראינו איך נראתה הקבוצה כשלא היה לה שחקן כזה.
ולצערי ההחלטה הזו מראה שבבניית הקבוצה הפועל נותרה בבעיה מקצועית קשה. בשורה התחתונה חובה להביא מחר בבוקר שחקן כזה כי אחרת העונה עלולה להיות עצובה.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2016, 22:05 
לפי ההודעות שלכם נשמע שהקבוצה לא מסוגלת לעשות סל.
הבעיה הגדולה היא משחק ההגנה ואפס תרגילים בהתקפה.
שני דברים שתלויים קודם כל במאמן.

אז לפני שחושבים בכלל להחליף את בנקס או כל שחקן אחר - חייבים להעיף את אברהמי!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2016, 08:57 
מבין המאמנים הפנויים יש שניים שבעיני הם שדרוג לאברהמי - דרוקר ופרנקו
אני חושב שצריך לתת לדרוקר קרדיט גדול על ראשון לציון בשנה שעברה, גם על בניית הקבוצה,
וגם על אימון הקבוצה, שהיתה בענק הקבוצה הבינגו של הליגה.
(זה שהוא פוטר לא באמת קשור בעיני לסדרת ההפסדים אלא ליחסים עם פרי).

בקיצור,
אם יחליטו להחליף את שרון אז יש לי הרגשה טובה בקשר לדרוקר ולחיבור אלינו.
מה שבטוח מהפרשנות של פרנקו במשחקים שלנו (מלקק למועדון ויורד על אימון הקבוצה) זה שהוא
חם מאוד על התפקיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2016, 09:35 
itamarrose כתב:
מבין המאמנים הפנויים יש שניים שבעיני הם שדרוג לאברהמי - דרוקר ופרנקו
אני חושב שצריך לתת לדרוקר קרדיט גדול על ראשון לציון בשנה שעברה, גם על בניית הקבוצה,
וגם על אימון הקבוצה, שהיתה בענק הקבוצה הבינגו של הליגה.
(זה שהוא פוטר לא באמת קשור בעיני לסדרת ההפסדים אלא ליחסים עם פרי).

בקיצור,
אם יחליטו להחליף את שרון אז יש לי הרגשה טובה בקשר לדרוקר ולחיבור אלינו .
מה שבטוח מהפרשנות של פרנקו במשחקים שלנו (מלקק למועדון ויורד על אימון הקבוצה) זה שהוא
חם מאוד על התפקיד.

מבינוניות לבינוניות
צריך מאמן רציני עם ניסיון ולא עוד מאמן !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2016, 10:38 
לא שאני תומך נלהב של דרוקר,
אבל אחד שזכה ביול"ב ובנה וניהל את ראשלצ של עונה שעברה (אחת הקבוצות המלהיבות בתולדות הליגה חוץ ממכבי)
- אי אפשר לומר שהוא עוד מאמן.
דבר אחד בטוח, כדורסל הוא יודע. זה לא תמיד מספיק (ארז) וזה לא תמיד בנמצא אצל מאמנים (אברהמי?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 נובמבר 2016, 11:02 
סמל אישי של המשתמש
השאלה היא גם כמה הם מוכנים לאמן בקבוצה "קטנה" עם מנהל מקצועי.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2016, 11:20 
ההתעסקות האובססיבית באברהמי, למן פתיחת העונה, מיותרת ומזיקה. זה לא שאני מתפעל ממנו, אבל אני לא רואה מאמני-על שרק מחכים לקבל אצלנו הזדמנות. לכל מאמן, יהא אשר יהא, יהיה קשה לתפקד אם הוא ימצא כל יום, כל היום, תחת זכוכית מגדלת.
אני גם לא בטוח שאברהמי הוא האשם היחיד. הפציעה של רביב, שאני בספק רב אם הוא יתאושש ממנה העונה, והכשלון (לפחות עד עתה) עם בנקס (שחקן
בעל יכולת מוכחת שאיש לא יכול היה לצפות שדווקא אצלנו ילך לאיבוד) טרפה הרבה קלפים ושינויים עולים ממון רב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2016, 11:53 
אברהמי מייעץ לשאר המאמנים בעניין בחירת זרים. ( פז :HEART2: )
מה לגבי לקבל ייעוץ בענייני אימון וניהול משחק? אפשר להתקזז?

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4879749,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2016, 13:56 
נו, הוא מושלם לתפקיד מנהל מקצועי, עכשיו צריך מאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2016, 18:26 
אבא של קידר כתב:
ההתעסקות האובססיבית באברהמי, למן פתיחת העונה, מיותרת ומזיקה. זה לא שאני מתפעל ממנו, אבל אני לא רואה מאמני-על שרק מחכים לקבל אצלנו הזדמנות. לכל מאמן, יהא אשר יהא, יהיה קשה לתפקד אם הוא ימצא כל יום, כל היום, תחת זכוכית מגדלת.
אני גם לא בטוח שאברהמי הוא האשם היחיד. הפציעה של רביב, שאני בספק רב אם הוא יתאושש ממנה העונה, והכשלון (לפחות עד עתה) עם בנקס (שחקן
בעל יכולת מוכחת שאיש לא יכול היה לצפות שדווקא אצלנו ילך לאיבוד) טרפה הרבה קלפים ושינויים עולים ממון רב.

כל מאמן שיהיה בפועל ימצא תחת זכוכית מגדלת כל יום. זה הפועל. אני מי שלא מסוגל להתמודד עם זה לא צריך להיות כאן. בנוסף לכך שרון הוא גם מאמן רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2016, 20:11 
לא מבין את חוסר הפרגון לאברהמי בנושא הזה.
עובדתית יש לו את הזרים שקולעים הכי הרבה בליגה (אם היתה שם עמודת ריבאונד או עמודת מדד אני מניח שגם בהן היינו מובילים), ומן הסתם היה לו חלק משמעותי מאוד בבחירה שלהם. קצת מדהים שהוא מקבל אפס קרדיט על זה, עם כל המאמנים הקודמים שנקטלו פה (בין השאר על ידי) על בחירת זרים גרועה. שלושה מהזרים שלנו נמצאים בטופ 10 במדד הממוצע, דבר שלא קיים באף קבוצה אחרת.

נראה לי קצת משעשע שיש פה משתמשים שמתייחסים לאיזה כישלון באי החתמה של יפתח זיו (דבר שבכלל לא רלוונטי במועדון שתמיר בלאט חתום בו על חוזה ארוך טווח) לעומת אשדוד האימתניים, אבל קצת מתעלמים מהעובדה שלהפועל יש זרים שקולעים יותר מפי 2 מהזרים של אשדוד. בתקציב זרים די דומה. מעניין אותי אם זה היה הפוך, מה אותם משתמשים היו אומרים. כי כשלהפועל יש זרים לא טובים, אותם משתמשים מדברים ארוכות על הניהול המקצועי הכושל ואיך יש פה את הזרים הגרועים בליגה. כשהזרים בהפועל הכי פרודוקטיביים בליגה וזה מגובה במספרים, הם פשוט מוצאים סיבות אחרות (רנדומליות ומטופשות ברובן) לצקצק ש-"שום דבר לא השתנה" כי הניהול המקצועי עדיין הכי גרוע בליגה. יותר כנראה מקבוצות שיש להן תקציב זרים גבוה מהפועל + 5 זרים + שתי החלפות שכבר נעשו ועדיין הזרים שלהן תורמים בערך חצי משל הפועל.

לפי תהליך החשיבה הפגום של אותם אנשים, לעולם לא יכול להיות שיפור. אם "שום דבר לא השתנה" כשמהזרים הכי פחות פרודוקטיביים בליגה יש לנו את הזרים הכי פרודוקטיביים בליגה, כי יש לאותם משתמשים עכשיו סיבות אחרות להתלונן, אז שום דבר לעולם לא יכול להשתנות. רק מציע לקחת את הדברים האלה בפרופורציות הראויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2016, 20:17 
אבל זה אותם אנשים שבעונת העליה סיפרו כמה חרא עם ארז לעונת עבודת הקודש של עידן פלדה בבאר יעקב, ואם רק היה לנו את עידן פלדה במקום את ארז כמה כיף היה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 נובמבר 2016, 20:23 
סמל אישי של המשתמש
כנראה מתגעגעים לחיפוש האינסופי של ארז אחרי הרכז הטהור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 נובמבר 2016, 20:28 
סמל אישי של המשתמש
פז, אברהמי מקבל קרדיט על סגל הזרים (וכך גם אפי, בונן ואתה). גם קרדיט על השיפור של בלאט ועל ההעברה של מתן ל4. גם על התאמות במהלך משחקים הוא מקבל קרדיט.

אבל לחובתו צריך לספור את הטיילת עש ההגנה של הפועל תל אביב, משחק ההתקפה המבוסס כמעט לחלוטין על יכולת אישית, הכנה לא טובה למשחקים ותוכניות משחק לא טובות (אם בכל משחק צריך לבצע התאמות משמעותיות, ההכנה שלו ושל הקבוצה לא טובה) וניהול משחק לא טוב לעיתים קרובות.

יש העונה סגל טוב, טוב מאוד אפילו, והתחושה היא ששרון הוא החוליה החלשה ומה שמונע ממנה לנסוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2016, 20:41 
דני גולפיטק כתב:
אבל זה אותם אנשים שבעונת העליה סיפרו כמה חרא עם ארז לעונת עבודת הקודש של עידן פלדה בבאר יעקב, ואם רק היה לנו את עידן פלדה במקום את ארז כמה כיף היה

לא מספיק שאתה קשקשן חסר מושג אתה גם שקרן עלוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 16 נובמבר 2016, 21:03 
סמל אישי של המשתמש
JohnnieWalker כתב:
פז, אברהמי מקבל קרדיט על סגל הזרים (וכך גם אפי, בונן ואתה). גם קרדיט על השיפור של בלאט ועל ההעברה של מתן ל4. גם על התאמות במהלך משחקים הוא מקבל קרדיט.

אבל לחובתו צריך לספור את הטיילת עש ההגנה של הפועל תל אביב, משחק ההתקפה המבוסס כמעט לחלוטין על יכולת אישית, הכנה לא טובה למשחקים ותוכניות משחק לא טובות (אם בכל משחק צריך לבצע התאמות משמעותיות, ההכנה שלו ושל הקבוצה לא טובה) וניהול משחק לא טוב לעיתים קרובות.

יש העונה סגל טוב, טוב מאוד אפילו, והתחושה היא ששרון הוא החוליה החלשה ומה שמונע ממנה לנסוק.

עדיין עם כל הסגל הטוב החוליה החלשה היא ברורה למי שלא בא עם אג'נדה והבעיה היא שהיא באה במה שהיה אמור להיות המניה הכי בטוחה בכל הבנייה.
ההחתמה של בנקס לא עברה בהתנגדות של אף אחד בדיוק משתי הסיבות הברורות:
1) הוא היה מלך או סגן מלך הסלים בליגה האיטלקית ולכן אמור להיות באנקר בייצור נקודות.
2) הוא אמור לקבל אזרחות ישראלית מהר מאוד כי אשתו רוצה לעשות עלייה.

מרגע ששני הדברים לא קרו והוא נכנס לסחרור שמציג אותו באור די מביך מתברר שההחתמה שלו דפקה אותנו גם בסגל הישראלים (כי לא נביא עוד שחקן ישראלי כשהוא אמור להיות אחד משלושה גארדים ישראלים שלנו) וגם בסגל הזרים (כי כל עוד הוא לא קיבל אזרחות אנחנו לא יכולים להביא עוד גארד זר שזועק לשמיים שצריך ולהקפיא את אחד הזרים הפרודוקטיבים או את מי שאמור בסופו של דבר להפוך לאחד הישראלים המובילים שלנו ועד אז לשלם על חמישה זרים שרק ארבעה מהם ישחקו).
הפציעה של רביב גם לא עזרה במיוחד כשנשארנו עם בלאט ובנקס בקו האחורי, ועם קו אחורי כזה היה אפשר לצפות להרבה יותר גרוע מ3-3 אחרי 6 משחקים למרות שאת כולם זה מעצבן שדווקא שני הפסדים באו נגד שתיים מהקבוצות הגרועות בליגה ועוד אחד נגד מכבי מביכה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 16 נובמבר 2016, 21:20 
ItaiH6 כתב:
מתברר שההחתמה שלו דפקה אותנו גם בסגל הישראלים ( כי לא נביא עוד שחקן ישראלי כשהוא אמור להיות אחד משלושה גארדים ישראלים שלנו)

כמו ברנדוויין למשל?
לא היתה להחתמה של בנקס שום השפעה של הסגל הישראלי.
מה שהשפיע על הסגל הישראלי ועל התרומה הדלה ממנו זה הפציעה של רביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2016, 21:23 
רדנקו כתב:
דני גולפיטק כתב:

לא מספיק שאתה קשקשן חסר מושג אתה גם שקרן עלוב.

:HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 16 נובמבר 2016, 22:03 
JohnnieWalker כתב:

לא מסכים, ההתייחסות היא כאילו הסגל הזה נפל על אברהמי מהשמיים כולל הזרים. אצל מאמנים אחרים, הם נשפטו בעיקר על נושא הרכבת וניהול הסגל / בחירת הזרים.
צריכים להיות סטנדרטים אובייקטיביים כלשהם לבדוק דברים, אחרת מדובר בססמאות ופרשנות יציע שאין לה ערך.
באופן כללי יש הרבה דברים שהם עניין של פרספקטיבה, ופרספקטיבה משתנה לפי דיעה קדומה. יש דברים שאברהמי עושה שנתפסים בצורה מסוימת כשאצל מאמן אחר היו נתפסים אחרת - הזרים זה רק חלק מהעניין. דיברתי על זה הרבה בעונה שעברה שהצורה בה נתפסו למשל צביקה שרף ועופר ברקוביץ' בתקשורת (בתור המאמנים הכועסים שהשחקנים הסוררים לא מבצעים את הוראותיהם) לעומת הצורה בה נתפס אברהמי היא אבסורדית. אתה אומר שהתחושה היא ששרון החוליה החלשה ומה שמונע מהקבוצה לנסוק, בעיני מישהו אחר הקו האחורי הוא כרגע החוליה החלשה ומה שמונע ממנה לנסוק.
בסוף יש דבר אחד שהוא אובייקטיבי וזה מבחן התוצאה, ועל זה אברהמי צריך להשפט. אם הוא ישפט לפי הדיעות הקדומות שיש עליו בקהל וכל מיני פרשנויות יציע סובייקטיביות אז די חבל על הזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2016, 22:23 
אני חושב שהפועל תראה יותר טוב עם באנקס ומאמן אחר מאשר עם שרון וגארד אחר (שגם ככה צפוי להצטרף כי באנקס מבוא לישראלי).
אני לא רואה איך הפועל תראה אחרת פתאום גם אם הקו האחורי שלה התייצב, צורת המשחק תישאר זהה וחלק מהדעות הקדומות עליו הורווחו ביושר אז לצייר מציאות של הכל דיעות קדומות ושופטים אותו מהבית, או שהוא מאמן יותר טוב מ 2-3 מאמנים אחרים בליגה היא מצחיקה.
יש כאן סגל מדהים אם נפגע ברכז, ושרון הוא ללא ספק החוליה החלשה במערכת.

הפועל חולון הופיע נגד ירושלים עם קו אחורי של קאליף וויאט (אחד השומרים הפחות טובים בליגה בשנתיים האחרונות מבין הגארדים), גוני שניזון ממלחמה אבל הגובה והפיזיות שלו מגבילים אותו וללא פול דלייני, הגארד ששומר אולי הכי טוב בליגה וזה לא מנע מהם לעצור אותם על 60-70 בצוגת הגנה גדולה רק כי הם מתואמים, רוצים ויודעים את מי לשמור ומתי, מי קלעי ומי לא, את מי להפנות לימין ולמי להפנות לשמאל, בזמן שאנחנו נותנים לגאודלוק ופניני 2 קלעים הכי גדולים של מכבי יחד עם סילבן, לדפוק לנו 11 שלשות בבית שלנו אחרי מבטים חופשיים.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

נערך לאחרונה על ידי בוריס בתאריך 16 נובמבר 2016, 22:28, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2016, 22:27 
אתה זכאי לדעתך כמו שכל אחד זכאי לדעתו. המציאות היחידה שאני מצייר היא שמאמן צריך להשפט על סמך מבחן התוצאה ולא על סמך מה שבוריס או כל אוהד אחר חושב. אם זה נראה לך מצחיק אז אשריך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2016, 22:39 
מבחן התוצאה זה אלמנט של כמה גורמים.
מבחן התוצאה זה פשוט להסתפק מניצחונות וזה יפה, אבל יש גם דרך בכדורסל אתה לא יכול להתעלם מזה גם אם אני רק אוהד ויש לי זכות בסיסית להביע את עצמי אז כן.

יש מיליון דברים חוץ ממבחן התוצאה, יש שפות גוף, יש שיטת משחק, יש יכולת הגנתית ויש מיליון חלקים שהמשחק בנוי ואני לא צריך להסביר לך עליהם.

אתה בליגה אינסופית, וכמה ניצחונות או הפסדים בהתחלה לא באמת משקפים עונה שלמה.
החודשים הראשונים בשנה הם גם לראות את יסודות הקבוצה, איך היא נראית, מהם תכונות המשחק שלה, במה היא דוגלת כדי לדעת לאן היא הולכת.
ההאשמות אליו נובעות גם מאיכות הסגל, מאוד איכותי עם המון פוטנציאל וכרגע אין אוהד אחד שיכול להעיד שאנחנו בדרך לממש אותו אחרי 2 הפסדים ל 2 הקבוצות החלשות בליגה אולי.

גליל למשל אם אותו מאזן, תקציב הרבה יותר נמוך וישראלים שלא הייתי לוקח אף אחד מהם כרגע להפועל אבל תענוג לראות אותם, הם שומרים, רצים, משחקים חכם, מפעילים את הגבוהים, הישראלים עם ביטחון והלחץ על כל המגרש שלהם תענוג.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2016, 23:49 
זה נקרא קבוצה מאומנת. הפועל קבוצה מוכשרת, לא מאומנת. ולכן מימוש הפוטנציאל שלה הוא נמוך.
הלוואי וזה ישתפר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2016, 00:02 
בוריס, אתה נקודתית בוחר לתת דוגמא את גלבוע וחולון ולא את ראשלצ-נהריה-חיפה-ירושלים (שהתקציב שלהן גם גבוה משלנו) וכל שאר הקבוצות בליגה כי זה ספציפית מה שמשרת כרגע את מה שאתה מנסה להגיד, אבל זה לא משהו שמשקף את המצב בליגה בשום צורה. אם שרון צריך להיות מפוטר אז כל המאמנים האלה צריכים להיות מפוטרים קודם.

אני ברוב שעמומי וחוסר חיי כותב בפורומים האלה של הפועל קרוב ל-20 שנה (כדורגל/כדורסל), גם שמעתי וגם כתבתי בעצמי כבר את כל הביקורות על כל המאמנים בכל הענפים, רק כדי לראות "חסר מושג" שהקבוצה שלו "לא מאומנת" מוחלף על ידי עוד "חסר מושג" שהקבוצה שלו "לא מאומנת" שמוחלף על ידי "מאמן סמכותי וקוסם יודע כל" בסכומי עתק שבסוף נכשל בצורה קולוסאלית יותר מכל קודמיו, וכן הלאה. כל אותם מאמנים שעכשיו פנויים בשוק, הייתי שם כשהם הוגדרו שנה שעברה על ידי אוהדי קבוצותיהם בקונצנזוס מופלא בתור חסרי מושג שהקבוצות שלהם לא מאומנות והשחקנים עושים להם שביתה איטלקית, והיום מריירים עליהם פה, ראיתי את אריק שיבק שבהפועל זה אחד המאמנים שקיבל את הביקורות הכי צולבות של מאמן בהפועל אי פעם והיום הוא אילן גבוה להתלות בו, ראיתי את אלפסי בעונה שעברה מאמן העונה וחלומו של כל מועדון והעונה הופך בן רגע לכישלון ענק בתקציב כפול והראשון שמועמד ללכת הביתה, זו מעגליות שאין לה סוף כמעט כמו ההודעות של פרביס. ראיתי גם את הקבוצה של אובראדוביץ' בשבועות האחרונים נראית הקבוצה הכי לא מאומנת באירופה ומפסידה לרמי הדר, ראיתי את הקבוצה של סיניור פיאנג'יאני בשבועות האחרונים נראית הכי לא מאומנת בארץ ומפסידה למאיר טפירו, ובאופן כללי אני חושב שהסיפור הזה יצא מזמן מפרופורציה. אמרתי כאן דברים דומים גם שנה שעברה בלי שום קשר למעורבות כזאת או אחרת במועדון, אתה יכול לבדוק. וכבר לפחות 4 שנים אני אומר פה שההשקעה של סכומי עתק במאמן על חשבון תקציב השחקנים היא טעות ושמאמן לא נותן את היתרון האדיר שאנשים חושבים, בטח לא ב-pool המאמנים בארץ, וגם את זה אתה יכול לבדוק. אני גם כל הזמן הזה אמרתי שבסופו של דבר מאמן צריך לדעת לבנות ולנהל סגל שחקנים טוב, זה אומר לדעת גם לבחור את השחקנים הכי טובים ולעשות את השינויים הנכונים תוך כדי תנועה, וגם לדעת להתנהל איתם אם הם "הדקייסים" או "בעייתיים", ולדעתי בתחום הזה אברהמי עושה עבודה טובה מאוד שהוא לא מקבל עליה קרדיט מספיק.

שוב אני אומר, אתה זכאי לדעתך ואפשר לכתוב פה עוד 10 עמודים על נושא המאמן, אני בטוח שגם יכתבו. אני רואה את זה אחרת. בסוף מה שמשנה זה לא איך אני רואה את זה ולא איך אתה רואה את זה, הדבר היחיד שקובע זה מבחן התוצאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 17 נובמבר 2016, 00:57 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
ItaiH6 כתב:
מתברר שההחתמה שלו דפקה אותנו גם בסגל הישראלים ( כי לא נביא עוד שחקן ישראלי כשהוא אמור להיות אחד משלושה גארדים ישראלים שלנו)

כמו ברנדוויין למשל?
לא היתה להחתמה של בנקס שום השפעה של הסגל הישראלי.
מה שהשפיע על הסגל הישראלי ועל התרומה הדלה ממנו זה הפציעה של רביב.

נראה לי שברנדוויין היה החתמה זמנית במקום רביב הפצוע.
מאז שרביב חזר מקום קבורתו לא נודע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 725 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 25  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: