תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 19:13

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 146 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל תל אביב נגד ק.גת
הודעהפורסם: 14 נובמבר 2016, 22:44 
אתה לא תקלע 95 נקודות בהרבה משחקים העונה, וזה בטח לא משהו לבנות עליו בתור שיטה. אבל אני לא אתפלא אם זה מה ששרון בנה עליו.
עד עכשיו היתה התקפה שקלעה הרבה בעיקר כי טאקר התפוצץ (בגלל יכולת אישית נטו ולא כחלק משיטה של המאמן), והאוול ודארל אתה פחות או יותר יודע מה תקבל מהם. אבל ההגנה שערורייתית, חסרת כל כיוון,
שחקנים מחפשים את מי הם שומרים אחרי חסימה כי אין להם מושג, ולכן לא מפתיע שיש לנו את ההגנה החלשה בליגה, שזה בדיוק הפוך ממה שהיינו מאז שעלינו לליגת העל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 נובמבר 2016, 23:53 
ranjef כתב:
פאקינג רוזנברג מצטיין עלינו. מי זה?!? מי שמע עליו? אחרי שכבר הובלנו ושוב נותנים להם את המשחק.
למה זה מגיע לי? להפסיד עם סגל כמו שלנו לסגל כמו של קרית גת צריך כישרון מיוחד.

עד היום קלע בכל המשחקים ששיחק, יחד, נקודה אחת (1) מהעונשין בלבד, עלינו חוגג עם 17 נקודות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2016, 00:09 
purvis short כתב:
יש גרף שיפור. את העונות הקודמות זרקנו לפח בתחילת הפגרה. את הנוכחית זרקנו לפח בתחילת האימונים.

פרוויס עכשיו מציגים בפניך תקציב X.
מה יותר נחוץ? מאמן או רכז זר?

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 נובמבר 2016, 00:10 
סמל אישי של המשתמש
מאמן חד משמעית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2016, 00:11 
סמל אישי של המשתמש
עם התקציב שיש להפועל, אפשר להביא את שניהם ועוד שחקן לכדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 נובמבר 2016, 00:29 
בוריס כתב:
purvis short כתב:
יש גרף שיפור. את העונות הקודמות זרקנו לפח בתחילת הפגרה. את הנוכחית זרקנו לפח בתחילת האימונים.

פרוויס עכשיו מציגים בפניך תקציב X.
מה יותר נחוץ? מאמן או רכז זר?

רכז זר ללא ספק, אף מאמן לא יצליח עם הקו האחורי הקיים במצבו כיום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2016, 01:01 
ranjef כתב:
פאקינג רוזנברג מצטיין עלינו. מי זה?!? מי שמע עליו? אחרי שכבר הובלנו ושוב נותנים להם את המשחק.
למה זה מגיע לי? להפסיד עם סגל כמו שלנו לסגל כמו של קרית גת צריך כישרון מיוחד.

אלכס רוזנברג קלע הערב פי 85 מהממוצע העונתי שלו עד ערב המשחק.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2016, 02:59 
הוקיץ' כתב:
לא ראיתי את המשחק מעבר לפריצות אבל דבר אחד ברור - לקבוצה הזאת אין קו אחורי.
לימונד לא בעניינים עדיין, בלאט הוא שחקן גבולי לליגת העל ועל בנקס אני מעדיף שלא להרחיב כי אני סתם אתעצבן. נשארנו עם טאקר שהוא באמת שחקן נהדר, אבל ביום שהוא לא פוגע אנחנו נשארים בלי כלום.
וויליאמס והאוול מצוינים, אבל זאת ליגה של גארדים לא יעזור כלום. בינתיים הקו האחורי שלנו נותן את התפוקה הכי חלשה בליגה בשני צידי המגרש.

אין קו אחורי כי מישהו חשב שצריך בעמדות 4-5 להחתים חמישה שחקנים (האוול, וויליאמס, נאור, איידן וגינת) במקום לנתב את הכסף לחזק את הקו האחורי. אין קו אחורי בגלל שבזמן שאנחנו מקדמים את צעירים כמו תמיר וגינת (שאני אוהב והכול) בקיץ היה פנוי צעיר בשם יפתח זיו, אחרי עונה טובה בהרצליה, שהוא באמת שחקן עם עתיד גדול. אבל כמובן שלא הבאנו אותו. ואין קו אחורי כי למרות שברור שהפועל חיייבת רכז זר סקורר, או קומבו אמיתי, כזה שיוריד את העומס מרביב ומתמיר וינהל את המשחק וייקח על עצמו. אז הביאו זרים שהם 2 נטו (בריון אלן ואחר כך בנקס).
מה לעשות, כשככה קבוצה מנוהלת, אז ככה הסגל נראה. זה פשוט וקל, והכול היה ברור עוד בקיץ. כמו שכבר במשחקי האימון היה ברור שצריך להחליף את שרון.
אז היה ברור. גם היה ברור שוולי ג'אדג' לא ברמה. אז מה? אז הוא לא פתח את העונה בהפועל?
הדבר שהכי ברור הוא שאוהדי הפועל צריכים עונה אחרי עונה לצפות בדבר המביש הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2016, 07:46 
תהייה מקצועית (או שמא לא)- אפשר לדעת למה עודד ברנדויין לא רואה אפילו דקה אחת של פרקט כבר שלושה מחזורים? ברור שבתמונה הגדולה צריך פתרון משמעותי יותר לקו האחורי, ומן הסתם הוא יגיע, אבל עד אז יש בסגל רכז עם נסיון, פיזי ולוחם, ונותנים לו לחמם את הספסל? הכנסה שלו למשחק נדרשה בבירור בדרבי, כשבלאט התקשה להתמודד עם מקל, ואמש, כשאף גארד לא תיפקד, זה כבר זעק לשמיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2016, 08:06 
הישראלים שלנו קלעו בכל ששת המשחקים פחות מהישראלים של היריבה.
יותר מזה, בשום משחק העונה אף ישראלי לא הגיע אצלנו לספרות כפולות.
לעומת זאת, הזרים שלנו קלעו בכל משחק יותר מהזרים של היריבה.

זו סטטיסטיקה די מדהימה. אמנם הזרים זה מה שמנצח משחקים, אבל התלות בהם מוחלטת באופן קיצוני כל עוד אנחנו לא מקבלים תפוקה התקפית מרביב. ואם קבוצות אחרות מקבלות הבלחות גם מישראלים מוגבלים שמחפרים על יום רע של חלק מהזרים (למשל רוזנברג ושולמן אתמול), אצלנו זה לא קרה באף משחק העונה. אני אפילו לא מדבר על 57 הנקודות שהישראלים של אשדוד קלעו מול ירושלים למשל, או על ה-24 נקודות של שלומי הרוש בחולון אתמול, אלא על ישראלי אחד שיקלע משחק אחד בדאבל פיגרס. זה לא קורה.

ושוב, מצחיק להמשיך להגיד את זה כשהוא לא מוצא את עצמו, אבל הפיתרון היחיד שיכול להיות לעניין הזה (מלבד להחזיק אצבעות חזק חזק שרביב יחזור לשורותינו) הוא אזרוח של בנקס. בלי זה, מה שנשאר זה השלשה או שתיים של בלאט ומתן במשחק. וזה לא מספיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2016, 08:34 
זה נכון אבל לא נראה לי הבעיה. אנחנו קבוצת ההתקפה השנייה בטיבה בליגה נכון להיום אחרי החלאות.
אממה? אנחנו גם קבוצת ההגנה הכי גרועה, בפער גדול. ממוצע ספיגה 85.7, השנייה אחרינו היא נהריה (מקום אחרון) עם ממוצע ספיגה 81.7.
5 קבוצות סופגות בממוצע מעל 80 נקודות. מלבדנו, אלו הן הרצליה, חיפה,קרית גת ונהריה, ושלא במפתיע הן במקומות - 8,9,11,12 בהתאמה.
זה לא יכול להימשך ככה, כי ביום כמו אתמול שלא נהיה באיזו תצוגה התקפית מטורפת (ולא ש-75 שקלענו אתמול זה יום רע, זה אמור להספיק נגד קרית גת), נפסיד לכל קבוצה בליגה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2016, 08:48 
זה העניין, שאנחנו קבוצת התקפה טובה אך ורק כי הזרים טובים (בעיקר בקו הקדמי). תסתכל על חלוקת הנקודות של השחקנים אצלנו, היא הכי קיצונית בליגה בהבדלים בין ישראלים לזרים. אבל ברגע שטאקר תופס יום רע כמו אתמול, אין מי שיכנס למשבצת הזאת ויתן לך את מה שחסר ממנו. זה לא אומר שהבעיה הגדולה היא לא בהגנה, אלא שגם התקפית אנחנו נשענים בלעדית על 3.5 שחקנים כרגע שאין לך איך לשרוד יום רע שלהם.

ועוד משהו בשוליים. ריצ׳ארד האוול ודרל וויליאמס, שהיה ברור עוד בקיץ שלא יכולים לשחק דקה ביחד ושלא מתאימים אחד ליד השני, פשוט מפרקים את הליגה. אני לא זוכר צמד גבוהים כזה דומיננטי בהפועל אי פעם. ביום כזה שהם מצליחים יחסית להמנע מעבירות ולשחק כמעט כל המחצית השניה (ועוד לקלוע ביחד 12/13 מהעונשין, שזה יכול לקרות רק בסופר מון או משהו), אנחנו צריכים לנצח - למרות שהם כבר נפלו מהרגליים בסוף. חבל לי בשבילם שבגלל ההפסד התצוגה שלהם די נבלעת בחרא מסביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2016, 09:17 
Fez כתב:
חבל לי בשבילם שבגלל ההפסד התצוגה שלהם די נבלעת בחרא מסביב.

זה לא רק המשחק אתמול.
עד שכבר יש לך שני גבוהים כאלה, שגם מכבי וגם ירושלים היו מתים שאפילו אחד מהם יהיה אצלם עכשיו, ואנחנו נראים ככה, עם מאזן כזה, במקום להפחיד את הליגה - זה מרתיח עוד יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2016, 09:57 
סמל אישי של המשתמש
ranjef כתב:
Fez כתב:

זה לא רק המשחק אתמול.
עד שכבר יש לך שני גבוהים כאלה, שגם מכבי וגם ירושלים היו מתים שאפילו אחד מהם יהיה אצלם עכשיו, ואנחנו נראים ככה, עם מאזן כזה, במקום להפחיד את הליגה - זה מרתיח עוד יותר.

המאמנים הקודמים שלך לא היו בוחרים אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2016, 09:58 
המאזן שלנו הוא כמו של רוב הליגה, חוץ ממכבי וחולון אף קבוצה לא עם מאזן חיובי. זו ליגה של 50-50 שההבדלים בה בסוף מאוד קטנים והשפיץ של הנעל משחק תפקיד גדול. תיקח כמה משחקים צמודים ואתה מקום רביעי כמו נהריה שנה שעברה, תפסיד כמה משחקים צמודים ואתה מקום אחרון כמו נהריה השנה.

זה לא שהכל מזל או משהו, לאורך זמן חייבים לייצר יתרונות מקצועיים. אבל בסוף אתה בונה על שוברי שיוויון ספציפיים ואם הם לא מסתדרים מסיבות שונות (רביב כישראלי הטוב בליגה, בנקס כאזרח ובכלל) קשה להפריד את עצמך מהדבוקה הזאת של שאר הליגה. תראו קבוצות עם תקציב גדול משלנו כמו ירושלים, ראשל״צ וחיפה שבינתיים בבעיה דומה למרות יותר שוברי שיוויון פוטנציאליים (או לפחות יותר כסף לשוברי שיוויון פוטנציאליים) שלא שוברים את השיוויון. אני מקווה שלאורך זמן נצליח, אבל אנחנו עדיין תלויים לדעתי באותם שוברי שיוויון מקוריים. זה שטאקר מצוין והאוול-וויליאמס רמה מעל הליגה זה חשוב מאוד אבל לא יספיק בפני עצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2016, 10:19 
ranjef כתב:
Fez כתב:

זה לא רק המשחק אתמול.

חלק ממה שפרוויס אומר מאוד לא הוגן ( ואני דווקא מסכים עם חלק מהביקורת שלו בדרך כלל), וגם העניין עם הקו הקדמי המדהים מול חולשת הקו האחורי.
על פניו הקו האחורי (בחמישייה) של הקבוצה היה אמור להיות חזק מאוד, עם הגארד הישראלי הטוב בליגה (רביב) וסגן מלך הסלים של הליגה באיטליה (בנקס).
רביב נפצע והמשבר המתמשך של בנקס הוא גדול בהרבה מ"לא מפעילים אותו נכון" ודברים שקשורים במאמן ובבניית סגל, והוא משבר לחלוטין לא צפוי.
זה נכון שרביב היה ענק והגיע למיצוי מלא של הפוטנציאל שלו רק ליד מובילי כדור טובים שהם גם סקוררים (קרלון ונייט) שהורידו ממנו את נטל הובלת הכדור, אבל אני לא זוכר את פרוויס מתריע על זה כשהחתמנו את בנקס, אלא רק עכשיו.
בכל מקרה, מאמין שיחתימו מתישהו רכז זר עם אוריינטציה הגנתית (בסגנון דמונטז ז"ל).
צריך לזכור שגניבות כמו קרלון (שהגיע בסכום מגוחך) ונייט , סקוררים בחסד שגם מובילים כדור ברמה הכי גבוהה, זה דבר שקורה פעם בכמה שנים במקרה הטוב.
שניים ששיחקו בישראל שנה שעברה ויכולים ליצור עם רביב קו אחורי שמזכיר את שני המקרים הנ"ל - סקוטי ריינולדס ודיאנטה גארט.
זה סוג השחקן שצריך - אבל לדעתי אין שום סיכוי שתקציבית נוכל לעמוד בחוזה כזה לשנה שלמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2016, 10:23 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
המאזן שלנו הוא כמו של רוב הליגה, חוץ ממכבי וחולון אף קבוצה לא עם מאזן חיובי. זו ליגה של 50-50 שההבדלים בה בסוף מאוד קטנים והשפיץ של הנעל משחק תפקיד גדול. תיקח כמה משחקים צמודים ואתה מקום רביעי כמו נהריה שנה שעברה, תפסיד כמה משחקים צמודים ואתה מקום אחרון כמו נהריה השנה.

זה לא שהכל מזל או משהו, לאורך זמן חייבים לייצר יתרונות מקצועיים. אבל בסוף אתה בונה על שוברי שיוויון ספציפיים ואם הם לא מסתדרים מסיבות שונות (רביב כישראלי הטוב בליגה, בנקס כאזרח ובכלל) קשה להפריד את עצמך מהדבוקה הזאת של שאר הליגה. תראו קבוצות עם תקציב גדול משלנו כמו ירושלים, ראשל״צ וחיפה שבינתיים בבעיה דומה למרות יותר שוברי שיוויון פוטנציאליים (או לפחות יותר כסף לשוברי שיוויון פוטנציאליים) שלא שוברים את השיוויון. אני מקווה שלאורך זמן נצליח, אבל אנחנו עדיין תלויים לדעתי באותם שוברי שיוויון מקוריים. זה שטאקר מצוין והאוול-וויליאמס רמה מעל הליגה זה חשוב מאוד אבל לא יספיק בפני עצמו.

פז, כשניצחנו את האלופה, וכשהיינו 2:0, ובכל המשחקים עד עכשיו, אנחנו נראים פשוט לא טוב מבחינת קבוצה. אז עכשיו כשאנחנו 3:3 אתה אומר שהמצב כמו ברוב הליגה ועניין תקציבי, זה לא קשור בכלל לאין כדורסל שאנחנו מקבלים וממשיכים לקבל.
יש 0 תקשורת בין השחקנים, וחוסר הבנה מי עושה מה.
זה לא רק האין הגנה, זה גם החוסר תיאום בהתקפה.
הקבוצה נראית לא טוב, ועצם זה שאתה מציין את התפוקה של הקו הקדמי זה מעצים את זה ומעצבן יותר, כי הפוטנציאל במיוחד השנה עצום, הבלאגן זועק.
אני לא יודע אם צריך להחליף עכשיו את שרון, בטח שלא מהר ולא לעשות צעד פזיז ופופוליסטי, אלא כצעד מקצועי ושקול.וזה גם מחרפן. את תמיהתי על ההחתמה כתבתי באשכול על החתמתו בשנית, אבל יש בעיה בקבוצה הזאת. מקווה שחשבו כבר על אלטרנטיבה מבעוד מועד.
אין כדורסל, זו לא התוצאות ולא התקציב, פשוט אין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2016, 13:09 
דרך אגב, נקודת אור גדולה מאתמול זה ריצ'ארד הוואל.
מעבר למספרים ראו עליו שבניגוד להרבה משחקים אחרים הוא רצה יותר ושמר יותר למעט מספר טעויות בודדות.

19 נקודות, 11 ריבאונדים, 5 אסיסטים, 2 חטיפות, 5/5 מהקו, 7/11 מהשדה, 29 מדד.
יופי ריץ'!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2016, 13:19 
לא חייבים רכז עם אוריינצטיה של הגנה... צריך שחקן שעושה הגנה הכי בייסיק שיש

כלומר בפיק אנרול שם יד וגוף ולא נעמד במקום
לא רץ לתת עזרה רק בשביל להגיד עזרתי
לא רץ לעזרה ומשאיר שחקנים לקליעה מבחוץ בלי טיפת מחשבה

הגנה פשוטה, הכל עניין של רצון, לא יכולת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2016, 19:50 
סמל אישי של המשתמש
דרך אגב, למי שקוטל את המשחק כשבקושי ראה שתי דקות, בשמונה הדקות הראשונות של הרבע השלישי היה כדורסל מעולה מצד הקבוצה גם בהגנה וגם בהתקפה, כדורסל שלא היה יכול להיות 8 דקות ברצף אם הקבוצה הייתה לא מאומנת. לא סתם הנקודות היחידות שקרית גת קלעה בדקות האלה היו מהקו וגם הן בגלל מתנות של השופטים.
חבל שזה לא נמשך יותר אבל כשמתן לא יכול להמשיך באינטנסיביות הזאת אחרי 8 דקות רצופות וצריך היה לחזור לחמישיה עם שניים מבין רביב (שנראה אתמול כאילו הוא משחק עם חום גבוה ובלי טיפה אוריינטציה במרחב), בנקס (אין מה להרחיב לגביו, הבן אדם בשוק טוטאלי שנראה לי שהדבר היחיד שיכול להציל אותו זה אזרחות והבאה של עוד גארד זר שיוריד ממנו את מעט הציפיות שנשארו) ובלאט.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2016, 20:01 
הקבוצה שיחקה כדורסל שהיה רחוק מלהיות מעולה. חלק נכבד מהנקודות נעשה מריבאונדים בהתקפה אחרי זריקות רעות. היו גם זריקות טובות שנוצרו כתוצאה מפיק אנד רולים עם רביב.
בהגנה שיחקנו סוף סוף עם חמישיה של חמישה שחקנים ששומרים.זה היה כל ההבדל. לא שיחקנו הגנה מיוחדת, אבל היו על המגרש 5 שחקנים ששולחים ידים, מזיזים רגליים ומתאמצים. גם בהגנה וגם בהתקפה.
מתן היה יכול להחזיק הרבה יותר משמונה דקות. אלא שהמאמן הגאון החליט להחזיר למשחק במקומו את בנקס שהרג אותנו בכל המחצית הראשונה בהגנה ושם בדיוק הפסדנו את המשחק.
מתן לא הראה שום סימנים של עייפות.
ככה זה כשלמאמן שלך יש הרגל קבוע להחליף הרכב שעובד יותר מכמה דקות והוא מחליט להחזיר שחקן שעשה לו נזק בכל שניה שהוא על המגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 נובמבר 2016, 20:11 
סמל אישי של המשתמש
בנקס, לא עושה הגנה. ברור ומקובל על כולם. לא נראה שהוא בכלל מסוגל, אולי זה אפילו לא הוגן לדרוש ממנו כזה דבר.
אבל הבנאדם על המגרש חצי שלם, לקלוע הוא לא שכח, והוא בקושי מקבל כדור, ובטח שאין שום תרגיל לפנות אותו לזריקה. חסימה מגבוה, חסימה כפולה... נאדה, אופציה אחרונה למסירה. מה אברהמי מתכוון לעשות בעניין?

לגבי רביב, אני מאוד מוטרד. לא עולה לג'אמפ, כמעט לא חודר. זו כנראה הפציעה ואני לא מבין איך היא אמורה להשתפר תוך משחק אינטנסיבי. ברור לי שהוא גם על איזשהו נוגד דלקת/כאבים. לא אופטימי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 15 נובמבר 2016, 22:22 
deep red כתב:
בנקס, לא עושה הגנה. ברור ומקובל על כולם. לא נראה שהוא בכלל מסוגל, אולי זה אפילו לא הוגן לדרוש ממנו כזה דבר.
אבל הבנאדם על המגרש חצי שלם, לקלוע הוא לא שכח, והוא בקושי מקבל כדור, ובטח שאין שום תרגיל לפנות אותו לזריקה. חסימה מגבוה, חסימה כפולה... נאדה, אופציה אחרונה למסירה. מה אברהמי מתכוון לעשות בעניין?

לגבי רביב, אני מאוד מוטרד. לא עולה לג'אמפ, כמעט לא חודר. זו כנראה הפציעה ואני לא מבין איך היא אמורה להשתפר תוך משחק אינטנסיבי. ברור לי שהוא גם על איזשהו נוגד דלקת/כאבים. לא אופטימי.

רואים שהוא פשוט לא מסוגל לנתר על הרגל מהמקום. בצעד וחצי הוא הצליח, אבל ג'אמפ הוא פשוט לא מסוגל לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 15 נובמבר 2016, 22:35 
deep red כתב:

גדול. עכשיו אנחנו ממציאים דברים.
פתאום אדריאן בנקס, קלע שלשות בינוני לאורך הקריירה, צריך שיעשו לו חסימות לקליעה.
שחקן שכל הקריירה שלו מתבסס על חדירה ויצירת זריקות לעצמו פתאום צריך שיעשו תרגילים בשבילו.
מתחילת העונה או שהוא בורח מכדורים או שהוא זורק זריקות נוראיות באחוזים מזוויעים, ופתאום מסתבר שהבעיה שבכלל לא מוסרים לו.
כמה תירוצים עוד נמציא בשבילו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 נובמבר 2016, 22:50 
סמל אישי של המשתמש
https://youtu.be/n_B6K6_eKSQ
בשנה שעברה. וכן, גם לגאודלוק חוסמים לזריקה. וזה שהוא עומד בweak side פנוי רבע שני וממתין לכדור שלא מגיע גם במחיר של זריקות מופרכות של טאקר (אליל והכל ), מראה שאין יד מכוונת.
אז ברור שהוא חלש, אבל זה מה שיש וכדאי שהמאמן יחשוב קצת על להכניס אותו למשחק.ואם לא ,אז שיושיב אותו ולא ייתן לו לשוטט חסר מעש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2016, 23:27 
אני ראיתי לפחות חמישה-שישה משחקים של ברינדיסי בעונה שעברה. תאמין לי שאני לא צריך את הסרטון הזה בשביל לדעת מה הלך שם.
למרות זאת ראיתי אותו. אני ספרתי 4 פעמים לאורך סרטון של למעלה מעשר דקות שהוא קיבל חסימות אוף דה בול. גם אם נניח שכל 4 החסימות הגיעו כתוצאה מתרגיל מתוכנן זה עדיין בעיקר מראה שזה תרגיל שלא ממש שיחקו בשביל בנקס בעונה שעברה.
גם בשביל גאודלוק עושים חסימות? אתה ברצינות משווה את יכולת הקליעה של גאודלוק, אחד השוטרים הטובים באירופה, לזו של בנקס?
זה שהוא בורח מהכדור זו לא אשמתו של שרון. זה לא קשור ליד מכוונת. עובדה שטאקר לא צריך הזמנה מיוחדת בשביל להיות אקטיבי במשחק. כך גם רביב ובלאט או נייט וסימונס בעונה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 146 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: