תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 19:06

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 41 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מחזור 6 שאר המשחקים
הודעהפורסם: 12 נובמבר 2016, 14:57 
כי מוות לאשכול שאר הליגה.

מכבי מגיעה להרצליה במאזן מושלם, 48 שעות אחרי ההפסד באתונה.

המשחק היותר מעניין מגיע מנהריה, שמגיעה עם הגב אל הקיר והפסד ביתי שיביא אותם ל 1-5 יכול לשלוח את אלפסי הביתה.
נהריה מגיעה עם 5 זרים (כולל קיצ'ן שיעשה בכורה נורמלית) מול ראשל"צ שתופיע עם 3 זרים בלבד אחרי ששיחררו את היליארד.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מחזור 6 שאר המשחקים
הודעהפורסם: 12 נובמבר 2016, 18:24 
יש דיבור די חזק על זה שהיליארד הולך להחליף את פאוסט בנהריה אחרי המשחק.
אני כבר העלתי סימני שאלה לגבי טיג ופאוסט אחרי משחק האימון הראשון שלנו מול נהריה, ובאופן כללי מהיכרות איתם, אבל צריך להגיד שאם אכן גם פאוסט יחתך עכשיו אז שניהם סוג של קורבן כאן. זה לא שהם היו גדולים, אבל סה"כ שניהם בשביל שחקנים בני 23 בעונת רוקי באירופה הראו לא מעט פוטנציאל והם לא ממש היו הבעיה של נהריה (בטח כשחושבים על זה שזו קבוצה שנבנתה עם 5 זרים ועוד 5 ישראלים לגיטימיים ולא אמורה לקום וליפול עליהם). שניהם נתנו כמה משחקים טובים מאוד והראו יכולת להשתלט על משחקים כשנתנו להם את הקרדיט, זה יותר מ-90% מהשחקנים בגילם שבאים לפה.

אני כבר אמרתי לא פעם שלדעתי להביא רוקי (או שחקן כמו טיג שהוא בגיל של רוקי ופשוט יצא מוקדם לדראפט) זה סיכון שברוב המקרים לא שווה לקחת בקבוצות ששואפות גבוה וגם רואים את זה באחוזי ההצלחה של רוקיז בליגה בשנים האחרונות, שירדו מאוד ביחס לעבר (מכל מיני סיבות, ביניהן הדי ליג ששואבת את הרוקיז הבכירים). אבל אם כבר הבאת שחקן מהסוג הזה אז הציפיות ורמת הסבלנות צריכות להיות בהתאם, אי אפשר לצפות ממנו להיות רמה מעל הליגה תוך יום. מה שקורה זה שבסוף אם הקבוצה מפסידה אז הם יהיו הראשונים לשלם את המחיר גם אם הם סה"כ היו בסדר והראו פוטנציאל טוב. זה רק מראה כמה שחקן שאין לו רקורד ובא עם תווית של "הימור" הוא שחקן שיהיה לו מאוד קשה להצליח ותמיד יהיה "החשוד המיידי".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2016, 18:43 
עצרו הכל. יש שחקן בליגה בשם פאוסט?
מתי לוציפר חותם במכבי?

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2016, 18:59 
פאז מה שלא הבנתי זה את השינוי הקיצוני של אלפסי בבניית הסגלים של העונה הנוכחית והקודמת לה.
בשנה שעברה הייתה לו קבוצה שהייתה סמל הסמול בול, אתלטית, קלילה שזה עזר לה לנצח לא מעט משחקים וזה גם מה שהביא אותה למקום 4, בנוסף הוא הביא את אומה שאמור להביא לו בסיס שך קליעה בהתחשב שברקוביץ' לא קלעי.

עכשיו מעבר לזה שהוא הביא את 2 הגבוהים הכבדים ביותר שאפשר להביא (ועוד כצמד) אני מדבר על יינסי גייטס ושולדבראנד הוא גם בחר להביא רכז בלי קליעה בכלל (טיג) לצד ברקוביץ וכבר שהוא החליף את טיג הוא הביא שוב פעם שחקן בלי יכולת קליעה גבוהה והוא הפקיד את הקליעה שלו בידיים של דגלאס ושולדי (2 ישראלים שמראים בליגה ובאירופה שאין להם את היציבות ואת היכולת להחזיק אצל קבוצה שמשחקת 2 משחקים בשבוע את מימד הקליעה שהוא אחד החשובים בכדורסל של היום).

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2016, 19:21 
זה בעיקר מראה שלא באמת היתה פילוסופיה של כדורסל בבניה של שנה שעברה אלא הרבה מקריות, שזה אגב לגיטימי בתקציב הנמוך שהיה להם (כשיש לך תקציב נמוך אז אתה מחפש מציאות ופחות בוחר בפינצטה).
העונה התקציב שלהם גבוה בערך פי 2 וכשיש כסף אז מאמנים אוהבים שיש להם את הסייז, העומק בפנים, ה-"ביטוח" וכו' (גייטס, שולדבראנד, נאש ונסטרנקו זה הכי כבד ועמוק בליגה).

צריך גם להגיד שסה"כ יש פה סטיית תקן מסוימת, כמו ששנה שעברה הם ניצחו את כל המשחקים הצמודים אז השנה בינתיים הם מפסידים את כל המשחקים הצמודים. אני חושב שחוץ מהמשחק מול חיפה (שהיה תבוסה די מחפירה) כל שאר המשחקים היו פחות או יותר בידיים שלהם, והם הפסידו אותם עם מופע לוזריות ברבע האחרון. היתה להם גם הגרלה די קשה (קיבלו כבר את מכבי וירושלים בליגה, ובאירופה התחילו עם 4 המשחקים היותר קשים בבית בניגוד לראשל"צ שהתחילו עם הקלים). לא הייתי קובר אותם עדיין למרות שגם אני לא אוהב את הבניה שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2016, 19:27 
בוריס כתב:
פאז מה שלא הבנתי זה את השינוי הקיצוני של אלפסי בבניית הסגלים של העונה הנוכחית והקודמת לה.
בשנה שעברה הייתה לו קבוצה שהייתה סמל הסמול בול, אתלטית, קלילה שזה עזר לה לנצח לא מעט משחקים וזה גם מה שהביא אותה למקום 4, בנוסף הוא הביא את אומה שאמור להביא לו בסיס שך קליעה בהתחשב שברקוביץ' לא קלעי.

עכשיו מעבר לזה שהוא הביא את 2 הגבוהים הכבדים ביותר שאפשר להביא (ועוד כצמד) אני מדבר על יינסי גייטס ושולדבראנד הוא גם בחר להביא רכז בלי קליעה בכלל (טיג) לצד ברקוביץ וכבר שהוא החליף את טיג הוא הביא שוב פעם שחקן בלי יכולת קליעה גבוהה והוא הפקיד את הקליעה שלו בידיים של דגלאס ושולדי (2 ישראלים שמראים בליגה ובאירופה שאין להם את היציבות ואת היכולת להחזיק אצל קבוצה שמשחקת 2 משחקים בשבוע את מימד הקליעה שהוא אחד החשובים בכדורסל של היום).

כל מילה.
טיג ופאוסט הם גם קורבנות של חוסר סבלנות, אבל בעיקר של בניה רעה.
אריק אלפסי פשוט בנה קבוצה הזויה. כאילו לקח הרבה חתיכות שנראו לו טוב מבלי לחשוב איך הן מתחברות לפאזל. במקום ששחקנים יחפו על החסרונות אחד של השני, החסרונות שם סתם נערמים.
לברקוביץ' אין קליעה? נביא לידו גארד בלי קליעה. שולדברנד הוא גבוה כבד שלא שומר או לוקח ריבאונד? נביא לידו גבוה שאפילו גרוע ממנו בכל האספקטים האלה. טיג צעיר וחסר ניסיון באירופה? נביא לידו גארד שמעולם לא שיחק כדורסל מקצועני.
אני אפילו לא זוכר את הסדר הכרונולוגי שבו קרו הדברים, אבל הנקודה ברורה.
מה שעוד יותר עצוב זה שהחילופים לא משפרים את המצב. היליארד וקיצ'ן אולי מנוסים מטיג ופאוסט, אבל בעיני פחות מוכשרים בכל הקשור לייצור נקודות. קיצ'ן גם קלעי די חלש כדי להוסיף חטא על פשע.
כל זה רק מדגיש בעיני עד כמה הקונספט הזה שמרכז מיליון סמכויות בידיים של מאמן הוא שגוי. לא כל מנהל משחק דגול, יודע להנחיל שיטה ותרגילים. לא כל מי שיודע להנחיל שיטה ותרגילים יודע לבנות קבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2016, 20:34 
סמל אישי של המשתמש
פתיחה מטורפת של הרצליה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 נובמבר 2016, 21:49 
סמל אישי של המשתמש
זה יותר האחוזים של מכבי משלוש. הם פנויים ולא פוגעים. מה זה? רק נגדנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2016, 22:13 
סמל אישי של המשתמש
הרצליה מובילה את הכדור פחות טוב מקבוצת קט-סל בנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2016, 22:21 
איזה תחת יש למכבי הבני זונות האלה

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2016, 22:21 
תום מעיין מוכר בדוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 נובמבר 2016, 22:22 
בחיים לא ראיתי סוף משחק עלוב יותר מזה של הרצליה הערב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2016, 22:23 
איך מכבי יעזבו את הליגה, שופטים כמו פה יש רק בישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 נובמבר 2016, 22:23 
יופי סוני!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2016, 22:24 
הצדק ניצח
שיזדיינו הצהובים

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
הרצליה פח אה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

איך לא ניצחנו את הזבלים האלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2016, 22:25 
סמל אישי של המשתמש
מכבי יתנו להדר עד מחר בבוקר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2016, 22:26 
ב-2.30 לפנות בוקר תצא הודעה לעיתונות ,
היה בטוח שיש להם כבר מאמן מחליף

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2016, 22:53 
סמל אישי של המשתמש
משעור זה תופעה.
לא הכי מוכשר, לא קלעי גדול, לא טכני מספיק. אבל איכשהו יש לו קצת מכל דבר והרבה הרבה נחישות וזה הופך אותו לשחקן הכי יעיל בליגה.
אני אוהב אותו ואת הגישה שהוא מביא לפרקט.

מדהים שעל שון דאוסן מדברים במונחים של אנביאיי ומשעור פותח עונה שניה בהרצליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2016, 00:10 
שמוליקיפוד כתב:
משעור זה תופעה.
לא הכי מוכשר, לא קלעי גדול, לא טכני מספיק. אבל איכשהו יש לו קצת מכל דבר והרבה הרבה נחישות וזה הופך אותו לשחקן הכי יעיל בליגה.
אני אוהב אותו ואת הגישה שהוא מביא לפרקט.

מדהים שעל שון דאוסן מדברים במונחים של אנביאיי ומשעור פותח עונה שניה בהרצליה.

אחרי שאיבדנו כול זיק של זהות בכדורגל,
אני חושב שצריך ללכת על משעור בכול הכוח, איך הערבי היחיד בליגה לא אצלנו????

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2016, 04:44 
סמל אישי של המשתמש
מרגש,
מכבי באמת מכנסת ישיבת הנהלה דחופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2016, 08:23 
תודה לך הרצליה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2016, 08:38 
כמה זמן יקח עד שיעלו את ווימס על המטוס והם יודו בטעות?
אשכרה זה לא אותו שחקן מלפני 3 שנים - אין לו קליעה, אין לו חדירה לסל, הוא לא אתלט במיוחד, לא תורם ורק הורס

קטע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2016, 09:08 
אני לא מבין איך מכבי ת"א מתקשה נגד כל הקבוצות בליגה, בטח במשחקי החוץ, ורק נגדנו היא טיילה וניצחה בלי טיפת מאמץ.
וביחס למשעור, הלואי וישחק אצלנו, אני מאוד אוהב את השחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2016, 10:20 
כי רמת האינטנסיביות שמכבי באה לדרבי, היא פי 10 מרמת האינטנסיביות שלה במשחקים נגד נהריה, הרצליה, אשדוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2016, 10:22 
סמל אישי של המשתמש
אבא של קידר כתב:
אני לא מבין איך מכבי ת"א מתקשה נגד כל הקבוצות בליגה, בטח במשחקי החוץ, ורק נגדנו היא טיילה וניצחה בלי טיפת מאמץ.

א. כי מכבי באה נגדך ונגד ירושלים בשביל לדרוס לשחוט ולתת בראש כאילו זה גמר היורוליג. זה לא עוד משחק בשבילם. זה משחק עם מוכנוצ מנטלית שלא קיימת אצלם לקראת שום התמודדות.
ב. הלוואי משעור לשנה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2016, 11:27 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
אבא של קידר כתב:

א. כי מכבי באה נגדך ונגד ירושלים בשביל לדרוס לשחוט ולתת בראש כאילו זה גמר היורוליג. זה לא עוד משחק בשבילם. זה משחק עם מוכנוצ מנטלית שלא קיימת אצלם לקראת שום התמודדות.
ב. הלוואי משעור לשנה הבאה.

אין סיכוי
אם הוא ימשיך בקצב הזה הוא יחתום ביהב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2016, 11:46 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
איך לא ניצחנו את הזבלים האלה

בנקס

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2016, 16:48 
הערב משחק שלישי למחזור.
מכבי אשדוד-הפועל ירושלים.

אשדוד אחרי המשחק הלא רע מול מכבי ת''א בבית ועם קצת מזל היו יכולים לנצח, ירושלים אחרי 2 הפסדים רצופים כולל אחד מעליב בחולון.
הפסד של ירושלים ויהיה שם כאוס רציני (פורום האוהדים שלהם פועל שעות נוספות לאור 2 ההפסדים), שבוע לפני שהם משחקים נגד מכבי תל אביב.

אשדוד מנגד, הקבוצה שמקבלת הכי הרבה נקודות מהישראלים שלה, קרובה לסיכום עם לה קווינטון רוס מאילת על פי מספר אתרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 41 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: