תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 08:23

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3241 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98 ... 109  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 11 נובמבר 2016, 08:58 
el dudernio כתב:
יש התחממות ויש פגיעה בסביבה אלו שני דברים שונים.

ולא נפסיד דבר עם נפסיק לזהם לכן צריך לעשות את זה ללא קשר. לדעתי האישית חלק גדול מההקשר ההדוק שיש בין שני הדברים הוא לצורכי שיווק האג'נדה ומכירתה לציבור לצורך קבלת אפקט משמעותי יותר. בדיוק כמו שהאדם הממוצע יקשר את המסת הקרחונים לעליית מפלס המי האויינוסים

פיסיקלית, המסת הקרחונים גורמת לגושי קרח שהיו באוויר לשקוע לתוך המים, ככה שזה כן אמור להשפיע על עליית המפלס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 נובמבר 2016, 09:07 
סמל אישי של המשתמש
יש גם רופא אחד שטוען שחיסונים מזיקים לנו ושמדובר בקונפירציה של חברות התרופות. אולי שווה להקשיב לו, הוא כמו דארווין מול כל שאר הרופאים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חשבתם שבישראל גרוע? אל תשכחו מי המלכה (או; הבחירות בארה"ב)
הודעהפורסם: 11 נובמבר 2016, 09:46 
בכלל אפשר להתחיל לפעול לפי הדעה של חצי אחוז מהממומחים בתחום בכל דבר.
אפשר גם לחדש את הסטטיסטיקה ולעלות את רמת המובהקות הדרושה לפרסום ל90 אחוז, יהיו לנו מלא גילויים ולונה פארק.
יש מצב שחצי אחוז מהמדענים לא מאמינים באבולוציה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2016, 09:49 
סמל אישי של המשתמש
הרחב את ההגדרה של מדענים למחלקות לתיאולוגיה ואתה מסודר.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 נובמבר 2016, 09:52 
סמל אישי של המשתמש
נועם
כן אבל מעט.
פיזקלית התפשטות חומר בחום תשפיע הרבה יותר וזה עיקר הבעיה.

איציק אף אחד לא אומר שזאת תאוריה מנותקת מהמציאות אבל יש בה לא מעט חורים ולכן לא ראוי להתייחס למי שטוען אחרת כהזוי. הסיבה שזה נהיה אקסיומה היא לצורכי תקשורת.

אבל עזבו אין כאן באמת דיון או נסיון להחכים אלא נהירה אוטומטית אחרי מידע כשהידע שלכם בנושא הוא מינמאלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2016, 10:06 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
כן אבל מעט.
פיזקלית התפשטות חומר בחום תשפיע הרבה יותר וזה עיקר הבעיה.

איציק אף אחד לא אומר שזאת תאוריה מנותקת מהמציאות אבל יש בה לא מעט חורים ולכן לא ראוי להתייחס למי שטוען אחרת כהזוי. הסיבה שזה נהיה אקסיומה היא לצורכי תקשורת.
כן, זה בדיוק מה שאמרת קודם, ולא ענית לתשובות שלי.
לפי מה שאתה אומר, כל הקהילה המדעית מקבלת תיאוריה רק בגלל יחסי ציבור, כלומר הקהילה המדעית לא רצינית בעיניך.
החברות המזהמות והפוליטיקאים קופצות על כמה מדענים תמהונים שלא מסכימים בשביל שלא יכריחו אותם להפסיק את הזיהומים. הם הרציניים בעיניך.

הכל מתמצה לענין הזיהום. מי שאומר שאין חימום רוצה להמשיך לזהם כי זה יותר זול.
ה"נזק" שתביא רגולציה בתחום הוא שחברות אמריקאיות תתחרנה שווה בשווה בחברות הגרמניות שכן מחויבות שלא לזהם, בלי היתרון שיש להן היום.
נאמר שאתה חושב שהתיאוריה של חימום גלובלי יש סיכוי נמוך שהיא נכונה, אז כמה נמוך? גם אם זה רק אחוז אחד סיכוי הנזק למין האנושי יהיה עצום אם זה נכון.
ככה שצריך גם אם הסיכוי שהחימום נכון נמוך להתייחס אליו כאילו שהוא נכון, כלומר להפסיק לזהם.

ואם אתה מעריך שהסיכוי נמוך רק כי יש כמה "דרווינים" שלא מצליחים לשכנע את הקהילה המדעית זה די מוזר בעיניי
(דרווין מעולם לא התקשה לשכנע, התיאוריה התקבלה כי היתה מקובעת בעובדות, רק בציבור הנבער היתה התנגדות דתית. למה בחרת דווקא בדרווין? הוא הרי כן שכנע ובקלות.).
לא יותר הגיוני להעריך את הסיכוי כגבוה כשרוב המדענים מסכימים עליו ככזה?

יש דברים בתיאוריות המקובלות במדע שאני לא מסכים איתן כי אני תמהוני, אבל זה רק אומר שאני חושב על תיאוריות חליפיות ולא שאני מהמר על החיים שלי שאני צודק (שזה מה שהאנטי חימום עושים). עד שלא אוכיח משהו אחר (גם לעצמי) אני מקבל את הדיעה המקובלת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 נובמבר 2016, 10:17 
סמל אישי של המשתמש
הקהילה המדעית מקבלת תאוריה כי רק בשנים האחרונות התחילו להציג תאוריות חילופיות. אני לא מסתובב עכשיו בחוגים האלו אז אני לא יודע איך בדיוק מה הטון של הדברים כרגע.

בכל מקרה הצורך בהפסקת הזיהום הוא קיים ללא קשר להתחממות וגבר ציינתי את זה כאן לא מעט. ההצגה שלכם את הדברים כאילו מי שטוען שטוען נגד תאוריית ההתחממות הגלובלית בעד המשך זיהום היא לא נכונה. אם אותו אדם שעליו אנחנו מדברים טוען ככה אז הבעיה היא שונה ולא קשורה בכלל בהתחממות.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2016, 10:20 
סמל אישי של המשתמש
אבל זה בדיוק הויכוח הפוליטי בחברה האמריקאית. זאת הסיבה שטראמפ ממנה מתנגד חימום.
הוא לא מתנגד חימום כי הוא מדען בנפשו, קרא את כל המחקרים והדיונים והגיע למסקנה משלו. הוא מתנגד כי הוא לא רוצה רגולציה נגד זיהום.
כל מי שאינו מדען ותומך במתנגדי תיאוריית החימום הגלובלי עושה זאת בכדי להעניק תמיכה פוליטית להמשך הזיהום וליתרון תחרותי לחברות האמריקאיות המזהמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 נובמבר 2016, 10:24 
סמל אישי של המשתמש
ככה הוא יוכל לפתוח מחדש את מכרות הפחם, לחזור להשתמש באנרגיה מזהמת ולהחזיר משרות לאנשי הצווארון הכחול בפנסילווניה

נערך לאחרונה על ידי סומך בתאריך 11 נובמבר 2016, 10:49, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 נובמבר 2016, 10:48 
סמל אישי של המשתמש
לא מכיר את האדם עצמו אבל ממה שקראתי כאן עליו לםני שהתחלתי להגיב הוא טוען שיש חימום גלובלי אבל לא מעשה ידי האדם.

אני מגיב רק לטענה הזאת לא מתייחס לפוליטיקה הפנימית

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:י
הודעהפורסם: 11 נובמבר 2016, 10:53 
Officer Barbrady כתב:
אדום מטלי כתב:
Officer Barbrady כתב:
deep red כתב:
חבל, אני דווקא כן מקווה שהוא והחבר'ה אצלנו יעשו את כל מה שהם הבטיחו לציבור הבוחרים שלהם. והעובדה שאתה והימין רצו שטראמפ יבחר אישרר את העובדה: הגזענות ושינאת האחר של הישראלים לא קשורה לזה שהערבי הוא אויב. זו גזענות פשוטה כלפי כל מי שהוא זר.
שלא לדבר עם היכולת להזדהות עם שנאת נשים, שחורים (סודנים) ולהט"בים. קריעת המסיכה הזו היא תענוג אמיתי. רואה? גם לפרוגרסיבים נמאס מpc לפעמים.

ואני מבין שאתה מנסה לקושש משהו שיחשב אלימות (!!!) וכל מה שמצאת זה שריפה של פיניאטה וכמה פחים? (כי זה מה שהיה בקישור שלך. קראתי).
נו, טוב, כנראה שהצעד הבא הוא רצח הנשיא. אני בטוח שזה אקוויוולנטי.
אם היה לי כח הייתי מצמיד פה את המם של הפיראט מprincess bride מסביר לך שאתה כנראה לא מבין מה זו דמוקרטיה ומהו אקט אנטי דמוקרטי, למרות שאתה חוזר על המילה הזו שוב ושוב.

זאת גם המסקנה שלי. רק שאני חושב שהמסכה אף פעם לא הייתה שם, אתם הליברלים פשוט הייתם עיוורים. הייתם בטוחים שאתם סוחפים את כולם אחרי האידיאולוגיה שלכם, אחרי הרב תרבותיות וטשטוש הלאום והדת. הייתם בטוחים שאתם יכולים להילחם נגד הטבע השבטי של האדם ופתאום הכל התפוצץ לכם בפנים. בישראל, באירופה ובארה"ב. אז לא, מצביעי הליכוד, טראמפ והברקזיט הם לא בבונים מפגרים שלא מבינים מהחיים שלהם- הם הם דווקא אלה שמבינים. הם לא יכולים להתנתק מהזהות הקולקטיבית שלהם, לא מהלאום שלהם, לא מהתרבות שלהם, לא מהדת שלהם. וכשמגיעים מיעוטים שקוראים תיגר על הזהות שלהם, הם לא רצים אליהם בזרועות פתוחות אלה ממליכים את טראמפ או מארי לה פן, או יוצאים מהאיחוד האירופי או בוחרים בכל מיני מפלגות קיקיוניות במזרח אירופה. במקרים קיצוניים הם מתאסלמים ועורקים לדאע"ש. למה? כי הקיצוניות הליברלית המערבית הביאה אותם למצב שהם מוכנים להתאבד בסוריה והעיקר להרגיש חלק מקולקטיב כלשהו. אז זה לא עניין של PC ולא מיאוס מהממסד הפוליטי, זה ציון נכשל לכל מיני רעיונות פוסט מודרניים שלא לוקחים בחשבון את העובדה שהאדם הוא יצור שבטי.

כמה הערות:

1. מה שסומך אמר: מי שמפחד מהמיעוטים ומהזרים הם דווקא אלו שלא מכירים אותם, שלא מתחככים בהם. אני עושה את כל הקניות והרבה מהסידורים שלי בכפר קרע. אנשים מאיזורים רחוקים שואלים אותי אם אני לא מפחד להסתובב שם. שואלים בכנות. בעיני זה כה מגוחך. אני באופן אישי מרגיש שם הרבה יותר בטוח מאשר בתל אביב.

2. מעניין למה האוכלוסיה ה"שבטית" כפי שאתה מכנה אותה, היא באופן מובהק הרבה פחות משכילה. האם יש קשר בין התפתחות תרבותית לבין היכולת לחיות בשלום עם אנשים שונים ממך?

3. מעניין שהגרמנים הפכו ברגע אחד מליברלים לשבטיים בעזרת היטלר, ואחר כך חזרו שוב להיות ליברליים. הם לא למדו כלום?

4. אנשים אכן שבטיים, אבל במקום מתקדם וליברלי השבטים מצליחים להיות אחד ליד השני בלי חיכוך, ואפילו להרוויח וליהנות מהשונות. זה לפעמים מאתגר, אבל יש מקומות בעולם שזה אשכרה עובד בהם.

1. זה מאד נחמד לעשות קניות ולחזור לשכונה היהודית וההגמונית שלך, אבל זה לא נקרא לחיות עם האחר. אני פשוט אתן את הדוגמא של אירופה- ליברלית ללא גבולות עד שהגיעו פליטים שיצרו ריכוזים גדולים עם תרבות שונה. מה קרה אז לאירופה? ראה אשכול: "די נחמד מה שקורה באירופה".

2. זה לא ממש מדויק. אני יכול לייחס את זה לעובדה שמוסדות ההשכלה הגבוהה הם המעוזות הקיצוניים ביותר של הליברליזם המערבי ולכן הם סוג של שבטיות לבנה משל עצמה. המוסלמים והשחורים שלומדים במוסדות האלה לא ממש מקבלים את האחר.

3. הגרמנים חוו טראומה קיצונית אחרי היטלר והלכו להוביל את טשטוש הגבולות הלאומי. עכשיו הם שורפים מרכזי פליטים ויוצאים עם אלות לרחובות.

4. אני לא בטוח שבמקומות ליברלים זה עובד. זה בדיוק מה שאני טוען כאן, שהמדינות שיצרו את הרב תרבויות והגלובליזציה, דוחות את הרעיונות האלה ביתר שאת (טראמפ, ברקזיט, מארי לה פן).

אוי, אתה שוב טועה...
1. אני גר במושב יהודי, כי ככה זה כאן. אין לי שום בעיה שיגורו אצלי במושב ערבים. למעשה חייתי 5 שנים בעיר מעורבבת, והיו לי שכנים ערבים ללא בעיות. אז בוא לא נדבר על הגמוני. האזכור כאן רק היה לכך שאני מסתובב ברגל, באופניים, ברכב בכל מקום בכפר קרע, ללא בעיה, בעוד מי שלא מכיר חושב שזה מפחיד. זה מה שקורה כשיש הפרדה.

2. כאן אתה פשוט אומר דבר לא נכון. אין לי מה להוסיף.

3. הגרמנים לא שורפים מחנות פליטים, כהכללה. קיצונים ומפגרים יש בכל מקום.

4. זה עובד, ואירופה כהכללה היא באמת לא דוגמא טובה לכך. לא מכיר איך בגרמניה, אבל באנגליה וצרפת לא השכילו לקלוט מיעוטים, ואיפשרו להם לחיות בתוך עצמם בגיטאות שלהם. מצב כלכלי מחורבן יוצר תסיסה, ואז הופכים את זה לבעיה דתית או גזעית. במדינות שהן מדינות הגירה קלאסית (ארה״ב, קנדה, אוסטרליה) השכילו לעשות את זה נכון יותר. באוסטרליה לפחות, הקליטה של מהגרים מכל העולם חכמה הרבה יותר, כולם מעורבבים הרבה יותר מההתחלה, ומתיישרים מלכתחילה לתרבות והתנהלות מסוימת. ואז לא מתהווים רובעים של סינים, הודים או עירקים, וממילא לא מגיעים למצב של תסיסה של מיעוט מסוים, ומאידך אין צורך בגילויים גזעניים שכאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2016, 10:54 
סמל אישי של המשתמש
אוי, נו, באמת?
אתה לא ילד קטן. זה העולם שלנו. יש מלחמה על הזיהום.
אתה תומך במזהמים למרות שאתה יודע שהאינטרס שלהם הוא לשקר ואתה חושד ברוב המדענים בתחום שהם משקרים לצורך יחסי ציבור רק כי הם רוצים להוריד הזיהום.

נערך לאחרונה על ידי its-sick בתאריך 11 נובמבר 2016, 10:59, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 נובמבר 2016, 10:58 
מטלי, אני יודע שזו סטייה מהנושא, אבל אני מאוד מקווה שאתה לא מגיע לכפר קרע בלי לאכול בשווארמה "המלך".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2016, 11:02 
סמל אישי של המשתמש
היות וכל הנושאים כרגע קשורים בזיהום (גם טראמפ עצמו זוהמה) אז אני לא בטוח שסטית מהנושא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2016, 11:30 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
אוי, נו, באמת?
אתה לא ילד קטן. זה העולם שלנו. יש מלחמה על הזיהום.
אתה תומך במזהמים למרות שאתה יודע שהאינטרס שלהם הוא לשקר ואתה חושד ברוב המדענים בתחום שהם משקרים לצורך יחסי ציבור רק כי הם רוצים להוריד הזיהום.

אני לא תומך במזהמים.
אני מדבר מדעית נטו, אני אפילו לא הבעתי דעה לגבי המינוי הצפוי של טראמפ. רק ציינתי שלהתייחס לבן אדם כהזוי בגלל שהוא טוען נגד סיבת ההתחממות הגלובלית היא לא ראויה ולא ענינית בעייני.
אני גם לא חושד במדענים אני חושד בתקשורת ובהתייחסותה לנושא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2016, 11:34 
סמל אישי של המשתמש
התקשורת מאז תחילת השיח תמיד קיבלה עליה את דעת הקונצנזוס בקהילה המדעית. רק הפוליטיקאים לא קיבלו.
לא משנה מה אתה חושב על האינטרסים של התקשורת, אתה צריך להתייחס לאינטרסים של שני הצדדים פה. התקשורת זה משני.
בצד אחד יש את כל המדענים בתחום (מינוס כמות אפסית שלא) ובצד השני הפוליטיקאים שמתנגדים לרגולציה נגד זיהום.
כשאתה מתייחס לתקשורת זה תירוץ והתחמקות.
למה אתה מקבל את מה שהפוליטקאים המושחתים רוצים ולא את מה שהמדענים אומרים?
השאלה היא עדיין: למה אתה תומך במזהמים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2016, 11:35 
סמל אישי של המשתמש
מטלי:
1. אני לא חושב שאתה צריך להתנצל על העובדה שאתה גר במושב יהודי, אתה בן אדם וזאת זכותך לגור עם השבט שלך. ואני לא טענתי שמצביעי טראמפ פוחדים פיזית מהמיעוטים (אולי מהמוסלמים קצת), אלא שהם פוחדים לאבד את הזהות השבטית שלהם. ואני לא כל כך מסכים עם המסקנות שלך, אני לא חושב שיהודים בלוד וביפו ובירושלים כל כך אוהבים את השכנים הערבים שלהם. בעכו זה אפילו הגיע למהומות אלימות, ואפילו מ"מ ראש העיר בכרמיאל השבוע אמרה את זה בצורה הטובה ביותר:
ציטוט:
מ"מ ראש העיר, רינה גרינברג, פירסמה בסוף השבוע שעבר סטטוס חריף בפייסבוק, בו הצהירה: "אומר בצורה חד משמעית - כרמיאל אינה עיר מעורבת. לא יקום כאן מסגד, לא יקום כאן בית ספר ערבי, לא יקום כאן מתנ"ס ערבי. האוכלוסייה הערבית בכרמיאל, כמוה ככל התושבים המרכיבים את הפסיפס האנושי בכרמיאל, משתלבת במוסדות הקיימים".

4. איך זה עובד, אם ביבשת היחידה שזה יכול לעבוד בה- זה נכשל? מערב אירופה זה אולי המקום היחיד שהניסוי הליברלי של רב לאומיות\תרבותיות יכול לעבוד. בבריטניה זה לא עבד, בצרפת לא וגרמניה בסימן שאלה. אין קונים לזה, אף אחד לא רוצה מסגדים ליד הבית שלו וחסימת כבישים בשישי בצהריים לתפילה המונית. אגב, זה כמובן מתבטא ביתר שאת כשזה מגיע לחרדים. כולם יודעים מה קורה במדינה כשמקימים בית כנסת או ישיבה בשכונה חילונית- ובצדק.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2016, 11:49 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
התקשורת מאז תחילת השיח תמיד קיבלה עליה את דעת הקונצנזוס בקהילה המדעית. רק הפוליטיקאים לא קיבלו.
לא משנה מה אתה חושב על האינטרסים של התקשורת, אתה צריך להתייחס לאינטרסים של שני הצדדים פה. התקשורת זה משני.
בצד אחד יש את כל המדענים בתחום (מינוס כמות אפסית שלא) ובצד השני הפוליטיקאים שמתנגדים לרגולציה נגד זיהום.
כשאתה מתייחס לתקשורת זה תירוץ והתחמקות.
למה אתה מקבל את מה שהפוליטקאים המושחתים רוצים ולא את מה שהמדענים אומרים?
השאלה היא עדיין: למה אתה תומך במזהמים?

איציק לפחות 5 פעמים טענתי שצריך להפסיק את הזיהום. להגיד שאני תומך בהם זה בין לסלף ללשקר.
אני לא מקבל את מה שהפוליטקאים אין לי שום התייחסות לפולטקאים. אני קובע את עמדתי על בסיס מחקרים והרצאות של מדענים מכל העולם שקראתי. מחקרים שמציעים הסבר חלופי וגם מעלים סתירות ובעיות בתאוריה המקובלת.

אפילו הבאתי פה גרף שמראה שבעבר יש תיעוד מדעי לטמפרטורות גבוהות יותר ושאנחנו עכשיו נמצאים בשיא של מחזור התחממות. בנוסף בגרפים האלו (ברזולוציה טובה יותר) רואים שעליית ריכוז דו תחמוצת הפחמן עוקבת את העלית בטמפרטורה ולא להפך, הדבר גם מובן מדעית כי ככל שהאויר חם יותר להחזיק יותר ואז ישנה הפרה של האיזון בין האויר לים וכו' אבל זה כבר להיכנס ממש לביוכמיה של האוקינוסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2016, 13:20 
סמל אישי של המשתמש
נאמר ואתה צודק (כנראה שלא). אז מה?
מה אכפת לך שיפסיקו לזהם ושהציבור יחשוב שזה בגלל התחממות?
הרי הציבור מחליט על זה לפי מחנות פוליטיים ובלי לקרוא מאמרים.
כתוב מאמר אם תעלה על משהו, אבל מה זה עוזר לעולם כשאתה מנסה לשכנע אנשים בפורום ציבורי שהעולם לא מתחמם?
פוליטיקאי שמתנגד לתיאוריות התתחממות הוא אינטרסנט, וצריך להילחם בו כי הוא הולך לזהם לנו את העולם.
הוא לא מומחה בתחום שחקר והחליט, הוא מאמץ את התיאוריה שטובה לאלו שמשחדים אותו ורוצים לזהם לנו את הסביבה בשביל להרויח כסף.
גם אם יש לך כוונות טהורות, אתה תומך באנשים מושחתים ועוזר להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2016, 13:34 
אמיר כתב:
זוהי המפלגה שביבי החליט לקשור את ישראל אליה.

לא שיש לדפקט הזה איזשהו סיכוי שבעולם לזכות במועמדות (ובטח ובטח שלא בבחירות), אבל עדיין, כמות האידיוטים שקיימים במפלגה הרפובליקאית היא מפחידה לפרקים (ומצחיקה תמיד).

כרגיל, השמאל פה אלוף העולם בלראות את הצעד הבא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2016, 14:48 
מה שהולך בטוויטר של הדונלד בשעות האחרונות:
אתמול בלילה:
ציטוט:
Just had a very open and successful presidential election. Now professional protesters, incited by the media, are protesting. Very unfair!
היום בבוקר:
ציטוט:
Love the fact that the small groups of protesters last night have passion for our great country. We will all come together and be proud!

הבנאדם חולה רוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2016, 14:51 
סמל אישי של המשתמש
אני לא בטוח שאם יהיה לדפקט אוברדוז קוקאין אז פנס כנשיא מנחם אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2016, 14:52 
סמל אישי של המשתמש
הנשיא הנבחר חולה רוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2016, 14:53 
סמל אישי של המשתמש
לוקח בחזרה את מה שאמרתי על הדמוקרטים האמריקאים, גם הם בכיינים אנטי דמוקרטיים.

זה מה שמנכ״ל GRUBHUB שלח במייל לעובדים שלו, שבעצם מורה לתומכי טראמפ להגיש התפטרות:

I absolutely reject the nationalist, anti-immigrant and hateful politics of Donald Trump and w
ציטוט:
ill work to shield our community from this movement as best as I can. As we all try to understand what this vote means to us, I want to affirm to anyone on our team that is scared or feels personally exposed, that I (and) everyone else here at Grubhub will fight for your dignity and your right to make a better life for yourself and your family here in the United States.

If you do not agree with this statement then please reply to this email with your resignation because you have no place here. We do not tolerate hateful attitudes on our team.

כתבת הגארדיאן:

ציטוט:
It's about time for presidential assassination

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2016, 14:56 
Noam כתב:
5000 מפגינים בניו יורק, כשיש עוד 12 שמות של ערים בכתבה שנכנסתי אליה (התוצאה הראשונה בגוגל בחיפוש Trump protest)
אני מתאר לעצמי שניו יורק המחאה היא הרחבה ביותר, אבל לצורך הערכה נלך מעל הממוצע ונגיד ש3000 איש הפגינו בכל עיר. סה''כ 3*12 ועוד 5 - 41 אלף איש בכל 13 הערים. אני מגדיל את ההערכה כדי להחשיב גם אוניברסיטאות שמחוץ לערים או אזורים קטנים יותר שלא דווחו, ומגיע ל50 אלף.
אוכלוסיית ארה"ב מונה 324,954,000 איש. בחישוב יחסי זה יוצא 0.00015 מאוכלוסיית המדינה. כלומר, 0.015٪.
בהקבלה לאוכלוסיית ישראל (בהערכה גבוהה מאוד, כאמור) זה יוצא 1240 מפגינים, שזה משהו שנכנס 5 פעמים בכיכר הבימה ועוד נשאר הרבה מקום לאריות של הצל.
ועל זה אתם מדברים.

*עקב עצלנות הכותב לצאת מהמיטה, החישוב נעשה מהטלפון הסלולארי וללא דף, ולכן אינו חסין לטעויות מחשבון קלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2016, 14:56 
סמל אישי של המשתמש
אין ספק שמגיע לטראמפ כדור בראש, אבל לא בטוח שזה לא יחמיר את המצב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2016, 15:09 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:

כתבת הגארדיאן:

ציטוט:
It's about time for presidential assassination

לא האמנתי עד שמצאתי את זה ברשת בשניות. קריאה לרצח רבין אמריקה סטייל.
הגארדיאן כבר מזמן איבד את עצמו לדעת, מזמן.

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 נובמבר 2016, 15:13 
סמל אישי של המשתמש
עם הכוורת שמקיפה אותו, הדבר האחרון שאנחנו צריכים זה נבצרות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2016, 15:14 
סמל אישי של המשתמש
היא לא בריטית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2016, 15:21 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
אין ספק שמגיע לטראמפ כדור בראש, אבל לא בטוח שזה לא יחמיר את המצב.

זה יחמיר את המצב מכל בחינה אפשרית.
מצד שני יהיה דיסקו.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3241 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98 ... 109  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: