deep red כתב:
חבל, אני דווקא כן מקווה שהוא והחבר'ה אצלנו יעשו את כל מה שהם הבטיחו לציבור הבוחרים שלהם. והעובדה שאתה והימין רצו שטראמפ יבחר אישרר את העובדה: הגזענות ושינאת האחר של הישראלים לא קשורה לזה שהערבי הוא אויב. זו גזענות פשוטה כלפי כל מי שהוא זר.
שלא לדבר עם היכולת להזדהות עם שנאת נשים, שחורים (סודנים) ולהט"בים. קריעת המסיכה הזו היא תענוג אמיתי. רואה? גם לפרוגרסיבים נמאס מpc לפעמים.
ואני מבין שאתה מנסה לקושש משהו שיחשב אלימות (!!!) וכל מה שמצאת זה שריפה של פיניאטה וכמה פחים? (כי זה מה שהיה בקישור שלך. קראתי).
נו, טוב, כנראה שהצעד הבא הוא רצח הנשיא. אני בטוח שזה אקוויוולנטי.
אם היה לי כל הייתי מצמיד פה את המם של הפיראט מסביר לך שאתה כנראה לא מבין מה זו דמוקרטיה ומהו אקט אנטי דמוקרטי, למרות שאתה חוזר על המילה הזו שוב ושוב.
אולי התמונות כאן יותר מפרטות את מה שקורה בהפגנות השקטות והשלוות
http://www.dailymail.co.uk/news/article ... untry.htmlגם השלטים KILL TRUMP שמונפים שם והבובות בדמותו שתלויות הם כלל לא הסתה (ואפילו נהוגים בדמוקרטיות נאורות, זה גם מה שעשה ביבי ותומכיו לרבין בהפגנות בזמנו, ואני בטוח שמבחינתך זה היה לגיטמי לחלוטין).
דרך אגב, אני גם הייתי מאוד מקווה לראות את כל הסלבס שהבטיחו שיעזבו את אמריקה אם טראמפ יבחר מקיימים את הבטחתם

נ.ב לי חבל באופן אישי שבחור כמוך שדווקא מקריאת הודעתיו בעבר נתפש בעייני כשקול ורציני עושה הכללות כמו אחרים כאן, רק שלגביהם זה לא מפתיע.
וברשותך רק אציין שלמרות שתמכתי בטראמפ, אני לא שונא שחורים (למעשה יש לי 2 אחיינים חצי אפרו אמריקאים), אני לא שונא להט"בים (למעשה יש לי אחיינית לסבית ודוד הומו) וגם לא שונא מזרחיים (אישתי הראושנה היתה מצרית ויש לי ילדה מעורבת), אז חבל שאתה זורק דברים ללא ביסוס.
נ.ב2 - ניסיון רצח של טראמפ הוא לא דבר הזוי כלל וכלל, ואם יהיה יחס טוב על זה בקרוב, אני הראשון שאהמר על כך.