תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 11 אוגוסט 2025, 22:52

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 264 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 נובמבר 2016, 11:15 
אני לא חושב שהוא מזלזל, בחלק מהמשחקים בעיקר הראשונים נראה שהוא מאד רוצה אבל זה לא יוצא.
אבל הוא נראה לא מחובר לקבוצה. בדרבי זה היה בולט, ביותר ממקרה אחד לאחר חילוף בהגנה נראה אבוד, לא ידע לאן ללכת או על מי לשמור, ראו על הפנים שלו בלבול.

כשהוא מקפיץ כדור, זה נראה כמו ילד מהקט-סל, שבכל רגע הולכים לחטוף לו כדור. גם חלק מבחירת הזריקות שלו נראה לא קשור למהלך המשחק, אבל זה יכול להיות מיוחס לעובדה שהוא קלעי ותמיד עשה את זה.

הוא עבר שינוי בחיים עם הולדת הילד, ככל הנראה השפיע עליו מאד. כבר ראינו שחקנים כמו דיז'ון תומפסון שאחרי עונה גדולה נראו כמו שום דבר (למרות שאצלו היתה גם פציעה).

בכל מקרה, רכז הוא לא ואפילו לא באופן חלקי ולא יכול לעזור לרביב בחלק מהובלת הכדור, דבר שיוצר תלות בבלאט (שהינו הרכז היחיד בקבוצה), הוא לא אתלט וכמובן לא שומר. כך שבפועל הקבוצה מתנהלת ללא גארד זר, שזו הפונקציה החשובה ביותר ברוב הקבוצות בארץ, גם אם יקלע יותר זה לא ישנה את המצב שהוא לא השחקן שהקבוצה צריכה.

אם יש טעות בציוות בקבוצה, כמו קאונסיל או באטל בשנים קודמות, לא צריך לחכות, כי הזמן לא משפר כלום למעט אולי חסכון כספי. נבנתה השנה קבוצה טובה מאד, חבל שחלק אחד שחסר בפאזל יפגע במכלול.

אני מבין שאנחנו "תקועים" איתו גם בגלל עלות החוזה לשנתיים וגם בגלל קשרי המשפחה, אבל זו לא סיבה לא להביא כבר עכשיו גארד זר שמתאים יותר לצרכי הקבוצה, ולא לחכות לשינוי שלא יקרה.

אני מניח שבינואר יהפך לישראלי (האזרוח הינה החלטה שלהם, וכנראה מחכים לשנת מס חדשה), אין סיבה (למעט שכר זר לעוד חודש וחצי) לחכות עד אז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: בנקס
הודעהפורסם: 08 נובמבר 2016, 17:37 
1. אם הוא לא מחובר זו סיבה לחתוך אותו במחזור 5? אם הוא נגר בלי רקורד שהגיע כהימור ולא מתאים לרמה זו סיבה לחתוך אותו מוקדם, אם הוא סרטן קבוצתי והדקייס שאי אפשר לאמן זו סיבה לחתוך אותו מוקדם, לא מחובר זו לא סיבה לשלוח הביתה שחקן בסדר הגודל הזה כל כך מוקדם. גם סוני ווימס לא מחובר ועדיין לא שלחו אותו הביתה למיטב ידיעתי (הנה כתבה מהיום בוואן "סוני ווימס עדיין לא מחובר": http://www.one.co.il/Article/16-17/2,62 ... tml?ref=hp ומכיוון שזו כתבה של דובי פיק i rest my case).
2. אז זה "נראה שבכל רגע הולכים לחטוף לו כדור". אבל בפועל עד המשחק האחרון (שבאמת היו לו כמה איבודים חסרי אחריות) הוא איבד 2.5 כדורים במעל 30 דקות בממוצע וגם האיבודים האלה לא היו ברובם מכדורים שחטפו לו מהידיים. אז כנראה שלא בכל רגע חוטפים לו כדור.
3. לא מבין איזה שינוי בחיים הוא עבר, יש לו כבר ילד אחד גדול שנולד מזמן ורק עשה לו טוב, לא נראה לי שהילד השני פתאום גרם לו לשכוח לשחק כדורסל. בוא נגיד שמכל הזרים בליגה יש לו כנראה את החיים הכי יציבים ונורמטיביים. אם דארל וויליאמס מצליח לשחק כדורסל אחרי שרצחו את אח שלו והכניסו אותו לכלא על אונס שהוא לא ביצע ובאופן כללי עבר כנראה את החיים הכי קשים שאתה יכול לחשוב עליהם, אז אני בטוח שבנקס יכול לשרוד את זה שנולד לו עוד בן.
4. התלות בבלאט היתה עוד לפני כן בשל הפציעה של רביב והחולשה של ברנדוויין, לא משנה מי היה לך במקום בנקס עדיין היית תלוי בבלאט כל התקופה הזאת כי אין לנו עומק בגארדים. מה שאנשים אולי לא מבינים זה שלאורך זמן בנקס כישראלי יוריד משמעותית את התלות בבלאט ולא יעלה אותה, אני מבין שקשה להסתכל קדימה אבל זה הדבר היחיד שיוריד את התלות ברביב ובבלאט.
5. אני מבין שאין מקום יותר בכדורסל לגארד סקורר בעמדה 2 שלא יכול לשחק 1? בוא נספר את זה לאנדרו גאודלוק ולמכבי. בנקס משחק כל הקריירה ליד primary ball handler כמו בלאט ורביב, אם קבוצות לא היו מסוגלות להסתדר ככה אז לא היתה לו קריירה (וגם לא לגאודלוק או לדייסון או לעוד מיליון שחקנים בסגנון הזה). לא אומר שזה בהכרח הציוות האידיאלי מכל בחינה אבל זה בטח לא איזה דבר שברמת העיקרון לא יכול לעבוד בשום צורה גם אם בנקס יהיה בכושר שיא.
6. לא הבנתי את הסיפא (למה ינואר? מה קשור שנת המס? מה זה אומר שאין סיבה לחכות?).

מקווה מאוד שבנקס ישתלב וישתפר, יכול גם להיות שלא, בכל מקרה את הדיבורים האלה שהוא כבר היה צריך להיות בבית מזמן אני ממש לא קונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 נובמבר 2016, 17:52 
מכל מה שכתבת לא הבנתי איך בדיוק בנקס אמור להפחית את התלות בלאט ורביב? הרי יכולת הובלת הכדור וניהול המשחק שלו לא ממש בשמיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2016, 17:56 
באמת לא נראה לי כל כך מסובך. בנקס כישראלי נותן לך אפשרות להביא עוד גארד זר ולהיות עם 4 גארדים במקום 3 (כששלושה מתוך הארבעה ישראלים בחוק הרוסי). כלומר שאם רביב פצוע יש לך זר, בלאט ובנקס בעמדות 1-2 ואם בלאט פצוע יש לך זר, רביב ובנקס בעמדות 1-2. לעומת זאת בלי בנקס כל פציעה של רביב/בלאט (במיוחד רביב) די מחסלת אותך בקו האחורי ובאופן כללי יש לך הרבה פחות אפשרויות, גם במצבת הגארדים וגם בחוק הרוסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2016, 18:47 
Fez כתב:
באמת לא נראה לי כל כך מסובך. בנקס כישראלי נותן לך אפשרות להביא עוד גארד זר ולהיות עם 4 גארדים במקום 3 (כששלושה מתוך הארבעה ישראלים בחוק הרוסי). כלומר שאם רביב פצוע יש לך זר, בלאט ובנקס בעמדות 1-2 ואם בלאט פצוע יש לך זר, רביב ובנקס בעמדות 1-2. לעומת זאת בלי בנקס כל פציעה של רביב/בלאט (במיוחד רביב) די מחסלת אותך בקו האחורי ובאופן כללי יש לך הרבה פחות אפשרויות, גם במצבת הגארדים וגם בחוק הרוסי.

אני מסכים, וגם לא הצעתי לחתוך את בנקס, רק להביא את הגארד הזר עכשיו ולא לחכות לרגע בו בנקס יחליט להיות ישראלי. אם יהיה גארד זר נוסף ובנקס ישב בחוץ, יהיה לו אינטרס להקדים את האזרוח שלו. וכאמור זה תלוי רק בהחלטה של אשתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2016, 18:58 
זה לא נכון שהוא לא מקדם את זה ושזה תלוי רק בו/באשתו, לכל הידוע לי.
הוא ואשתו עשו מזמן את מה שהם צריכים לעשות, מן הסתם יש להם אינטרס לזרז את זה כמה שיותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2016, 19:09 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
הוא ואשתו עשו מזמן את מה שהם צריכים לעשות, מן הסתם יש להם אינטרס לזרז את זה כמה שיותר.

כל פעם כשאני מגלה שאנשים כותבים בביטחון מוחלט דברים שאין להם בהם שום מושג, אני מופתע מחדש.
אני לא לומד...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2016, 19:50 
Fez כתב:

כל עולה חדש (שעונה להגדרת יהודי) מקבל מקבל תעודת זהות ביום עלייתו אם הוא רוצה, וגם בן זוגו.
אשתו של בנקס הינה יהודיה והיא יכות ל"עשות עליה" ברגע שתחליט (מצ"ב חוברת שיכולה ל"עזור" להם http://www.moia.gov.il/Publications/moleh_he.pdf) ייתכן ששיקולי מס כאלה או אחרים דוחים את זה (לכן גם דברתי על ינואר). כרגע, אין להם שום אינטרס להיות ישראלים. אם יהיה גארד זר ובנקס יישב בחוץ יווצר אינטרס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2016, 19:58 
ברצינות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 נובמבר 2016, 20:30 
אתה טועה לגבי בן הזוג. חבל סתם לכתוב דברים

Sent from my m3 note using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2016, 20:31 
Fez כתב:

לא ראיתי בדיוק שהזכרת שם את נושא האזרחות שלו. ואני מסכים במאה אחוז עם מה שכתב בני לענין האזרחות. ולא צריך אזרחות של בנקס כדי להביא גארד זר שיפתור את הבעיה הקיימת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2016, 21:32 
וואו פז, מצטער, זה האמ-אמא של המוסר הכפול מצידך.
אני זוכר אותך עונה שעברה לא מפסיק להיטפל לטיילור באטל. קורא לו לוזר בכיין, מאשים אותו שהוא מזייף פציעות, מאשים אותו במצב הקבוצה וכנראה גם ברצח ארלוזרוב.
באטל בכל שניה שלו על הפרקט התאמץ הרבה יותר מאדריאן בנקס ועדיין איכשהו בשביל בנקס יש לך את כל התירוצים שבעולם ובקשות סבלנות מפה ועד הודעה חדשה.
מצטער, לא קונה את כל השיט הזה על שפת גוף מטעה. הבן אדם זורק זין על המגרש, לא נלחם, לא שומר ובנוסף משחק פח אשפה. תמיר בלאט הוא נטל בכל שניה שלו על המגרש והוא עדיין טוב מבנקס. זה פשוט לא יאמן ולא מתקבל.
אני לא חושב שצריך לחתוך אותו, מכל מיני סיבות, אבל אני כן חושב שצריך לחפש ברצינות גארד זר, ללא קשר לנושא האזרחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2016, 21:49 
הוקיץ', נו באמת. כל הדיבורים האלה על באטל (שהוא לוזר ובכיין וכו') היו הרבה יותר מאוחר ממחזור 5. למעשה עד מחזור 7 הוא גם היה די בסדר ודיברנו עליו בצורה די חיובית בשלב הזה (בתחילת העונה הוא היה פסיבי, אח"כ היו לו איזה 3 משחקים טובים מאוד במחזורים 5-7 שנתנו לו מעמד, ואז הוא התחיל להיות הבעיה הכי גדולה של הקבוצה עד שהוחלף).
כך שאין פה שום מוסר כפול והריצה הזאת לקבור שחקן בתור סרטן בגוף האומה בגלל שדברים לא מתחברים לו בתחילת העונה היא רעה, בטח כשמדובר בשחקן שעשה דבר או שניים בקריירה שלו גם בארץ וגם באירופה, ובטח כשהוא אמור להיות האקס פקטור שלך בתור ישראלי בהמשך.
אני יכול לתת לך בערך 20 הבדלים מאוד ברורים בין המקרים, שאם אתה לא רואה אותם אתה עיוור. אף אחד לא חסין מביקורת אבל בהחלט מגיע לבנקס הרבה יותר קרדיט והדיבורים שהוא צריך כבר להיות בבית הם לא רציניים בעיני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2016, 23:29 
ברור שיש הבדלים בין המקרים, אחד מהם אגב, הוא שלהבאה של באטל אתה לא היית קשור.
הנקודה היא שהצורה שבה הגבת אז הייתה הזויה וחסרת פרופורציה ולעומת זאת עכשיו אתה סופר רחמן כלפי שחקן שלמען האמת לא נותן סיבות לרחם עליו.
ואני לא אמרתי שצריך לחתוך אותו, רק לא לשבת על התחת ולצפות שהנה אוטוטו השחקן הזה שמתחילת העונה לא מראה טיפת מאמץ ולא מסוגל לחדור על עוז בלייזר פתאום יהפוך לנייט רובינסון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 נובמבר 2016, 23:31 
סמל אישי של המשתמש
דווקא לי זכור שבהתחלה הוא דווקא תמך בבאטל אמר שהוא שחקן טוב ושאם הוא יהיה יותר אגרסיבי נקבל ממנו תפוקה. במחזןר העשירי אחרי 3 משחקי נפל והבעיה שהייתה עם יצירת מצבים והיכולת שלו לעצור שחקן הוא התחיל לטעון שיש משהו שלא עובד.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 08 נובמבר 2016, 23:45 
el dudernio כתב:
דווקא לי זכור שבהתחלה הוא דווקא תמך בבאטל אמר שהוא שחקן טוב ושאם הוא יהיה יותר אגרסיבי נקבל ממנו תפוקה. במחזןר העשירי אחרי 3 משחקי נפל והבעיה שהייתה עם יצירת מצבים והיכולת שלו לעצור שחקן הוא התחיל לטעון שיש משהו שלא עובד.

משהו לא עובד?
הוא נטפל אליו בקטע מגוחך לגמרי, כולל לכנות אותו בכל מיני כינויים שבעיני שחקן צריך לעבוד מאוד קשה כדי לקבל (ובנקס מתקדם די יפה בכיוון הזה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2016, 00:29 
הוקיץ' כתב:
הנקודה היא שהצורה שבה הגבת אז הייתה הזויה וחסרת פרופורציה ולעומת זאת עכשיו אתה סופר רחמן כלפי שחקן שלמען האמת לא נותן סיבות לרחם עליו.
ואני לא אמרתי שצריך לחתוך אותו, רק לא לשבת על התחת ולצפות שהנה אוטוטו השחקן הזה שמתחילת העונה לא מראה טיפת מאמץ ולא מסוגל לחדור על עוז בלייזר פתאום יהפוך לנייט רובינסון.

הוקיץ' בחייך, לצייר את זה שפאז מדבר בצורה סובייקטיבית מטעם תפקידו זה פשוט בלבול מוח.
הסיטואציות של 2 ה שחקנים כל כך כל כך שונות וזה מ 2 סיבות:
1. לא משנה כמה באנקס לא מרשים עכשיו (והוא מציג יכולת רעב לדעתי) אתה לא יכול לתת לו את היחס והקרדיט שנתנו לבאטל.
באנקס הוא סקורר שעשה דברים נורא יפים בקריירה, מספרים גבוהים באופן קבוע.
שחקן עם יכולת אישית כל כך גבוהה שלא יכולנו לצחוק על להביא אותו לפני 2-3 שנים בתחילת עונה.

2. באטל בסיבוב השני (עבר גם פציעה) היה שחקן חלש מאוד, יכול אישית נמוכה וזו הייתה בעיה קשה כי הקבוצה זעקה לגו טו גאי ווינר ובאטל לא היה קרוב ללמלא את החלל הזה גם אם הוא ''ממש נלחם ורצה'' ולכן זה היה זועק לחתוך אותו.
פה הנקודה הגדולה ביותר היא שבאנקס עתיד להיות ישראלי, אתה לא יכול להתעלם מזה, ישראלי ברמתו יכולה לשנות את הפרספקטיבה כלפיו (לא שזה יהיה נחוץ) כי ברגע שהוא יהיה ישראלי הוא יביא מספרים מצויינים לאחד כזה (זר שקולע 14 נק למשל הוא זר שבסיטואציה מסויימת יכול לעוף, ישראלי שקולע 14 נק זו חיה שכמעט ואין אותה בליגה) יש כאן סיכוי לעשות מהלך איתו לשנתיים ולהרוויח ישראלי ברמה הגבוהה של הליגה ועל הדרך לצרף רכז זר.

מכאן נובע שגם כששופטים אותו לרעה, צריך להסתכל לאורך זמן.
היכולת שלו עד עכשיו היא נוראית יחסית למה שהוא מסוגל, ויש עוד את שפת הגוף שלו שלא ממש משדרת חיוביות.
אבל דיבורים על לחתוך אותו הם ממש ממש חסרי ערך במחזור 5.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2016, 01:35 
הוקיץ' כתב:

לא מבין את הדוגמה של נייט. שוב, נייט ברמת המאמץ ההגנתי והמחויבות היה בערך שתי דרגות מתחת לבנקס. לא ניסה אפילו לשמור ולהזכירך כל משחק שני עד הפלייאוף הוא היה בורח לחדר ההלבשה באמצע, עושה כל מיני עבירות הזויות וחסרות אחריות שהיו מוציאות אותו מהמשחק (כולל טכניות ובלתי ספורטיביות וכו'), מתעסק בקשקושים וטראש טוקים עם השופטים ועם השחקנים שהיו גורמים לו לצאת מהמשחק, מתעלם לחלוטין מהתדרוך בטיימאאוטים ועוד כל מיני דברים מוזרים. אהבנו אותו כי הוא נייט והוא משוגע והוא אדיר והוא כיף לצפיה אבל משפט כמו "משחקן שלא מראה טיפת מאמץ פתאום יהפוך לנייט רובינסון" זה משפט שהוא די אבסורדי במהות שלו. כאילו נייט זה דוגמה ומופת להשקעה ומחויבות.

מעבר לזה, באמת לא יודע מה אתה רוצה לגבי באטל. אין פה עניין של "רחמנות", יש פה עניין של סבלנות וניסיון להסתכל על התמונה הגדולה. עדיין לא הבנתי מה התמונה הגדולה שפספסתי בעניין באטל ומה זה קשור לעניין בנקס, אם כבר בעניין באטל אני צדקתי כי באמת ברגע שהחליפו אותו בנייט הקבוצה השתדרגה בכמה דרגות. עד סוף הסיבוב הראשון בכלל הייתי מהיותר סבלניים כלפיו ובטח שלא חיפשתי אותו מההתחלה או משהו כזה, ההפך הוא הנכון. אני מבין שאין לך מה להגיד כאן אז אתה יורד לפסים אישיים אבל ממש אין לי איזה קשר אישי לבנקס, לא החלפתי איתו מילה בחיים ואם כבר אז הוא בא במקום שחקן שהייתי באמת קשור להבאה שלו, אין לי משהו בעדו ואין לי משהו נגד באטל חוץ מזה שאני חושב שבנקס שחקן ב-10 דרגות יותר טוב ויותר חשוב למועדון (בשל נושא האזרחות) ושזה מצדיק יותר סבלנות כלפיו.
ההסתכלות הזאת כאילו אני "מרחם" על בנקס ולא "ריחמתי" על באטל היא לא מובנת לי, כל הטרמינולוגיה הזאת של רחמנות בכלל לא רלוונטית, אני לא שופט את האנשים האלה על רצח אלא שופט את ההתאמה והחשיבות שלהם למועדון הפועל תל אביב. אני מסתכל על דבר אחד בכל אחד מהמקרים וזה מה נכון נקודתית למקרה ומה נכון למועדון, למי אנחנו צריכים להיות סבלניים ולתת יותר קרדיט גם כי זה מגיע לו וגם כי זה חשוב בתמונה הכללית, ולמי זה לא המקרה, בהתאם לנקודת הזמן במהלך העונה ולמקרה הספציפי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2016, 07:00 
לגבי הפסקה הראשונה, לא הבנת את כוונתי.
לא התכוונתי שנייט היה איזה שחקן מחויב בטירוף, אלא שצריכים להיות ריאליים בקשר לסיכויים שבנקס יהפוך פתאום לביג טיים סקורר שאנחנו צריכים (כמו נייט).
התכוונתי שאם הוא היה מראה רצון וגישה חיובית היה לי הרבה יותר קל להאמין שהתקופה הנוכחית היא איזה slump שהוא נכנס אליו ותו לא.

לגבי באטל, אני מתעקש על הנושא הזה מהסיבה שבעיני הביקורת שלך כלפיו הייתה הכל חוץ מעניינית ושקולה (לא שהיה חסר דברים ענייניים לבקר אותו בהם, כן?) ולכן מצחיקה אותי הסבלנות שלך במקרה הנוכחי.
בכל מקרה, גם בהסתכלות על התמונה הגדולה, בעיני צריך להיות ריאלים. אנחנו מספיק משחקים לתוך העונה כדי להגיד שמשהו פה לגמרי לא סבבה וסיכוי טוב שגם אם זה ישתפר, זה לא מספיק ביחס לציפיות והצרכים שלנו.
אני לא אומר לקבור את בנקס. אני כן אומר להיות עם האצבע על הדופק ולהתחיל לחפש גארד זר אחר. סה טו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 נובמבר 2016, 07:44 
הלו הלו יש בחירות בארה"ב, ואתם מתעסקים לי בבנקס

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2016, 07:47 
הוקיץ' הזיכרון שלך קצר, אם תחפש מקרים באמת מקבילים תגלה שאתה גם טועה וגם עושה את זה בצורה די דושית. היו מספיק שחקנים אחרים עם רקורד שנראו פה בהתחלה כמו זומבים ברמה כזו או אחרת (הארפר, תומפסון, סימונס, וויליאמסון) ועדיין אחרי 4-5 משחקים אני דיברתי רק על לתת להם קרדיט וקיוויתי מאוד שיצליחו (עד לשלב שלחלקם לא הגיע יותר ואז ההתייחסות השתנתה), פשוט כי זה לא דבר נכון להביא שחקנים כאלה ולא לתת להם צ'אנס אמיתי. אולי הייתי מעורב גם בהבאה שלהם? אה, ועל בנקס עצמו כשהוא נחתך אחרי 4 משחקים מגליל כתבתי פה בפורום שזו טעות לחתוך אותו כל כך מוקדם, אולי הייתי מעורב גם בהבאה שלו לשם... וכל המקרים האלה אפילו בלי הנסיבות המיוחדות בסיטואציה הנוכחית של בנקס. מקרה באטל בכלל לא קשור כי הביקורת לגביו הגיעה בשלב הרבה יותר מאוחר בסיטואציה שונה לחלוטין (ואין לי מושג מה לא היה ענייני בה, אני חושב שהדברים די קרו אחד לאחד כמו שאמרתי וברגע שהוא הוחלף פתאום נהיינו ווינרים במשחקים צמודים והתחלנו לנצח, אבל זה כבר סיפור אחר).
אם אתה רוצה להוציא את עצמך כאן קטן אני לא אפריע לך, אבל לטעון שלכלכתי על באטל באיזשהו שלב אז איך אני יכול להגיד שלבנקס מגיע עוד קצת קרדיט בתחילת נובמבר (כנראה כי אני דו פרצופי עם מוסר כפול והכל בגלל שאני הבאתי אותו על רפסודה מאיטליה יחד עם ביסקוט אמבלה) זו טענה שהיא גם מטופשת וגם קצת עלובה.

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 09 נובמבר 2016, 07:48, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2016, 07:48 
סמל אישי של המשתמש
תגידו לו שיתחיל לככב, או שאנחנו שולחים אותו חזרה לארה"ב של טראמפ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2016, 11:22 
לא מבין את ההשוואה בין באטל לבנקס, האפשרות שבנקס יהיה ישראלי לבד הופכת את זה לשני מקרים שונים בעליל ואין שום מקום להשוואה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2016, 13:02 
KingAlpaca כתב:
תגידו לו שיתחיל לככב, או שאנחנו שולחים אותו חזרה לארה"ב של טראמפ.

לפחות עכשיו אשתו בטח תזרז את העלייה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2016, 13:21 
הוקיץ' כתב:

שמע, לכלכת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2016, 13:34 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
הוקיץ' כתב:

שמע, לכלכת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2016, 13:39 
סמל אישי של המשתמש
דובראש כתב:
נועם שחם כתב:
הוקיץ' כתב:

שמע, לכלכת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2016, 20:35 
מה לא היה ענייני בביקורת על באטל? לקרוא לו אפס, בכיין ולוזר זה לא הכי ענייני. להאשים אותו בבעיות של קבוצה שהיו לה אלף ואחת בעיות זה גם לא שיא הענייני.
בכל אופן, אני לא קברתי את בנקס בשום שלב. אני פשוט חושב שהגישה שלו בינתיים היא מרתיחה והבעייתיות איתו הרבה יותר עמוקה מסתם שחקן שלא הולך לו. בעיני הוא ראוי להרבה יותר ביקורת מצ'אנסים.

נ.ב. לא היה מוצדק מצדי לנגח אותך על רקע תפקידך בקבוצה. מתנצל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2016, 01:38 
אגב, מדובר פה הרבה על סוג שחקן ועל נושא הרכז/קומבו הזר וחשיבותו - שהיא בהחלט רבה. זה מקום מעניין לנצל"ש אליו את משבר העמדה הזו בליגה העונה בינתיים.
נעבור קבוצה קבוצה מבחינת הרכז/קומבו הזר שלה (מלבד מכבי וי-ם):

ראשל"צ - ג'ו ג'קסון נחתך אחרי דקה וחצי בערך ומאז הם בלי גארד זר.
אילת - הנרי עם 8.5 נק' למשחק ב-30 דקות באחוזים רעים.
חיפה - פרז עם 10 נק' למשחק ב-30 דקות וגם זה רק בגלל המשחק מולנו. ב-3 מתוך 5 משחקים לא הגיע אפילו לדאבל פיגרס. קארוול אנדרסון נחתך לפני תחילת העונה ומנדז-ולדז המחליף שלו עם 9.6 נק' למשחק מאכזב בינתיים.
נהריה - מרקיז טיג הלך הביתה מזמן. קיצ'ן עם 0 נק' במשחקו הראשון.
הרצליה - טוריאן גרין עם 11.6 נק' ב-31.5 דקות, אחוזים מזעזעים מכל טווח. אפשר אולי גם לדבר על דניס שאני מת עליו והוא כרגע עם 12 נק' ב-41% לשתיים ו-7% לשלוש, למרות שאני לא חושב שהוא קומבו קלאסי ותכלס הוא משחק שם רק 2.
אשדוד - דניאל יואינג עם 12.6 נק' בכמעט 35 דקות, בשלושה מתוך חמישה משחקים לא עבר את ה-10.
חולון - דילייני עם 13 נק' למשחק, מת עליו אבל הוא פצוע כל הזמן ועכשיו גם הביאו לו מחליף לחודשיים. וואייט בעצם משחק שם 2-3 ליד 4 גארדים (דילייני, גוני, הרוש, הובר).
קרית גת - טרבור רלפורד הוחלף לפני תחילת העונה, דבו ג'וזף המחליף שלו גם כבר הוחלף. טיישון טיילור הגארד היחיד שדומיננטי התקפית בליגה עם 20.4 נק' למשחק אבל בעייתי מאוד והמאמן שלו לא יכול לראות אותו.
גלבוע גליל - אין להם קומבוגארד זר. האמת שהם בינתיים מסתדרים עם זה לא רע באופן די מפתיע.

בעצם אין כרגע רכז/קומבוגארד אחד ב-"שאר הליגה" שהוא דומיננטי התקפית מלבד טיישון טיילור שהקבוצה שלו במקום האחרון, וגם הוא שחקן שכבר היה קרוב לעלות על טיסה 001 (ואני לא שולל שעוד יעלה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2016, 02:17 
סמל אישי של המשתמש
למה אתה מתעלם מירושלים ומכבי?
הם לא בליגה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 264 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: