Red Pride כתב:
האמת שאני קצת יותר מעודד ממה שהייתי לפני כמה שעות
לדעתי רבים לא יצאו לבחירות כי לא האמינו שהדבר המחריד הזה יכול באמת להיות אל פרזידנטה, אבל עכשיו משהוכחו על טעותם, בבחירות הבאות הם לא יתעצלו ויצאו להצביע
סיכוי טוב שהוא לא יבחר שוב תוך 4 שנים - אני לא רואה איך הוא מעביר אליו קולות אלא רק איך הוא מאבד את ההילה סביבו, אבל מי יודע
הדבר הראשון והדחוף ביותר שצריך לעשות זה להיפטר מהילארי החלאה
אנשים לא יצאו להצביע? הקולות עדיין נספרים אבל כשהספירה תגמר אני לא חושב שתגלה אחוזי הצבעה נמוכים במיוחד השנה. אולי טיפה פחות מ2012, אבל די בקטנה.
ואשר למישל, זאת בדיחה לא מוצלחת:
1. הילארי הייתה פופולרית ממישל לפני 16 שנה ולאורה בוש הייתה פופולרית משתיהן לפני 8 שנים. אמריקאים אוהבים את הfirst ladies שלהם, כל עוד הן מתמקדות במשפחה, באוכל, ובגינה ולא בפוליטיקה.
2. בדיוק מאותן סיבות אשה לא תבחר לנשיאות ארה"ב בעשרות השנים הבאות. נשים לחלוטין מנותקות ממוקדי ההשפעה בארה"ב. מתוך 50 המושלים בארה"ב 6 הן נשים (או 5, אם מאגי חסן נבחרה לסנאט). בבית המשפט העליון לאורך כל שנותיו היו 4 נשים. וכמובן, במרוץ לנשיאות, להוציא את הילארי, כל הנשים שרצו לנשיאות בכל שנות הרפובליקה קיבלו, במשותף, פחות ממליון קולות בפרמריס של המפלגות הגדולות. אף אשה להוציא את הילארי לא זכתה אפילו במדינה עלובה אחת בפריימריס מאז שנות ה70. האמריקאים אוהבים את הנשים שלהן חלשות, עדינות, ומשפחתיות.