ranjef כתב:
זה נכון. בכל קבוצה נורמלית הוא היה מקבל כדורים לאחר שיוצא מחסימה, כפולה ומשולשת.תרגיל לקלעי שכל מאמן יודע.
יכול להיות שהוא היה מחטיא כמו שהוא מחטיא הכל מתחילת העונה, אבל לפחות היה מקבל תנאים יותר טובים.
פה הוא מקבל כדור וצריך לאלתר כמו כל ההתקפות שלנו. אז הוא נכנס ראש בקיר ומדי פעם יוצא איזה פוקס הזוי כמו שהיו
היום כמה פעמים כאלה.
תשמע, אתה מברבר פה די הרבה בלי קשר לכדורסל, אבל חלאס, יש גבול.
מה לעזאזל הקשר בין בנקס ליציאה מחסימה? מה? אין לך בכלל שמץ של מושג על מה אתה מדבר.
בנקס קלע 19 נקודות למשחק בעונה שעברה באיטליה כשהוא קולע 1.3 שלשות למשחק. זה אומר ש-4 נקודות מתוך ה-19 למשחק הגיעו מחוץ לקשת. השאר בתוך הקשת או מהקו. הוא לא קלעי, אין לו קליעה מבחוץ ברמה גבוהה, והוא נטו שחקן פיק-אנד-רול שמעולם לא שיחק על תרגילי קליעה.
קח סרטון ביצועים של 10 דקות מהעונה שעברה ותספור כמה פעמים הוא יצא מחסימה:
https://www.youtube.com/watch?v=n_B6K6_eKSQ. אני ספרתי 4 פעמים מתוך קרוב ל-100 מהלכים שיש בסרטון הזה.
וכמובן שלאברהמי אין שום אשמה בזה שבנקס קולע באחוזים מחרידים זריקות פנויות לגמרי, בקושי מצליח לכדרר ומשוטט כמו תייר בהגנה. יש כל כך הרבה מקרים של שחקנים הרבה יותר גדולים שנכשלו במקומות מסוימים, כולל אצל מאמנים הרבה יותר גדולים, ממיליון סיבות בערך. אני יכול להביא דוגמאות מפה עד הודעה חדשה, מהפועל, משאר הליגה, מה-NBA, אבל זה באמת לא משנה כי כל בנאדם עם טיפה שכל ישר יודע את זה. אבל ברור שזה שבנקס נראה כמו זין מהלך זה באשמת אברהמי. למה? ככה. כי קוראים לו שרון אברהמי. מביך.
בכל אופן, אין ספק שבנקס הוא הבעיה הכי גדולה שלנו כרגע. הוא ורביב. ובמקרה שני אלה היו אמורים להיות שני הגארדים הפותחים שלנו. כך שהמצב לא משהו. אני לא יודע מה אפשר לעשות חוץ מלקוות שרביב יבריא ושבנקס יחזור להיות השחקן שהוא היה כל הקריירה ולא כמו העב"מ שאנחנו מקבלים עד עכשיו.