תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 21:08

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 17 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מחזור 2 - שאר המשחקים
הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2016, 23:33 
סמל אישי של המשתמש
כי מוות לאשכול שאר הליגה, בלתי נסבל הדבר הזה.

חולון עם ניצחון יפה 80:75 בנהריה. חולון קבוצה טובה שבבסיסה ההחלטה ללכת על שילוב של וואייט ודילייני. שני גארדים מעולים ומוכחים שמשלימים אחד את השני מצוין. דילייני בעל הבית, מנהל משחק, אתלטי, סקורר, דומיננטי, שומר, חכם, מנהיג. וואייט משלים אותו טוב, סקורר קטלני עם קליעה ברמה גבוהה שעכשיו לא צריך לנהל את המשחק ולא הכל תלוי בו כמו באילת. חוץ מהם אף אחד לא מבריק אבל זה מספיק להם בשביל לנצח. יש להם עונה שלמה להשתדרג עם שני הזרים האחרים והם יכולים להפוך לקבוצה חזקה מאוד. נהריה לא נראית רע עד עכשיו אבל מפסידה שני משחקים צמודים בבית ואף אחד לא מבטיח לה שמשחקים נגד קבוצות פחות טובות אחר כך הם ינצחו. היא מקבלת תרומה יפה מהזרים אבל כלום מהישראלים, בעיקר שולדבראנד שמשום מה קבוצות ממשיכות ליפול בפיתוי ולהמר עליו בבנייה שלהן.

ירושלים מנצחת את קרית גת 88:79, לא משחק מעניין במיוחד אבל מה שכן מעניין זו היכולת שבר טימור שהופך לאחד השחקנים המובילים בליגה. נראה שהוא שיפר את המשחק שלו בכל אספקט אפשרי, בעיקר הקליעה שלו. בשנתיים הקודמות הוא היה בעיקר שחקן משלים בירושלים שניזון משחקנים כמו דונטה סמית' ואליהו, השנה הוא נראה כמי שהופך לשחקן מוביל לגיטימי שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מחזור 2 - שאר המשחקים
הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2016, 23:40 
לחולון יש בסיס טוב. יש לה את דילייני שהוא אדיר, סגל ישראלי חביב ומאמן טוב.
אני לא חושב שוואייט הוא גארד מעולה (הייתי מאוד מתבאס אם הוא היה אצלנו) אבל בסיטואציות מסוימות הוא יכול להיות יעיל ואני חושב שחולון זו סיטואציה כזו.
בעיני הפוטנציאל אצלנו ואצל ראשון גבוה יותר אבל בליגה שלנו הדברים נזילים.
נהריה נבנתה בצורה טיפשית לדעתי. אמנם יש להם זרים לא רעים בסך הכל אבל יש שם כל מיני מוגבלויות בילט אין בסגל שימנעו מהם להגיע לצמרת. יגרדו את קצה הפלייאוף לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2016, 00:00 
סמל אישי של המשתמש
כשהגבוהים שלך זה שולדברנד וינסי גייטס מצבך רע מלכתחילה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2016, 00:33 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
לחולון יש בסיס טוב. יש לה את דילייני שהוא אדיר, סגל ישראלי חביב ומאמן טוב.
אני לא חושב שוואייט הוא גארד מעולה (הייתי מאוד מתבאס אם הוא היה אצלנו) אבל בסיטואציות מסוימות הוא יכול להיות יעיל ואני חושב שחולון זו סיטואציה כזו.
בעיני הפוטנציאל אצלנו ואצל ראשון גבוה יותר אבל בליגה שלנו הדברים נזילים.
נהריה נבנתה בצורה טיפשית לדעתי. אמנם יש להם זרים לא רעים בסך הכל אבל יש שם כל מיני מוגבלויות בילט אין בסגל שימנעו מהם להגיע לצמרת. יגרדו את קצה הפלייאוף לדעתי.

אין ספק שמבין שניהם, דילייני הוא הכוכב האמיתי. שחקן שעושה הכל.
אני כן חושב שבליגה הזאת, בסך הכל, וואייט הוא גארד מעולה. תעשה שנייה זום אאוט מההתמקדות בחסרונות שלו ותסתכל על השורה התחתונה - הוא גארד שנותן באנקר 15 נקודות ו-4 אסיסטים למשחק, עם קליעה ברמה גבוהה שגם מגיע לטבעת ומגיע לקו ועושה נקודות בכל דרך אפשרית. זו ליגה שחצי מהזרים שמוחתמים בקיץ לא מסיימים בכלל את העונה, אז כן, שחקן שהוא כזה באנקר מבחינת סקורינג הוא אחד הטובים בליגה וזו החתמה מעולה של חולון. תעבור על הסקנד גארד/סווינגמן הזר של כל הקבוצות בליגה מחוץ לירושלים ומכבי ותגיד לי את מי אתה לוקח לפניו. פטריק ריצ'רדס, פייריה הנרי, ניק פאוסט, סטיבן דניס, צ'ייס סיימון, דבו ג'וזף, סיגרס, קוואלס. אני לוקח את וואייט לפני כולם. היחידים שלא הם טאקר/בנקס והיליארד. כשמדובר בשחקן מוכר, בטח עם קטעים מעצבנים וחוסר יציבות כמו וואייט, מאוד קל ליפול לחסרונות שלו, אבל רוב הסיכויים שהוא ייתן תפוקה יותר טובה מכל השחקנים האלה (שחלקם גם לא יסיים את העונה). זה הופך אותו בשורה התחתונה לשחקן מעולה לליגה, על כל חסרונותיו, ואכן בחולון הוא נכנס למשבצת שמתאימה לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2016, 00:41 
מאז שארז עזב למכבי אין מי שיגיד יינזי גייטס.
נפער לי בור בלב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2016, 00:51 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
מאז שארז עזב למכבי אין מי שיגיד יינזי גייטס.
נפער לי בור בלב.

נו באמת, גייטס עלק.
כל אחד ששמע את אדלשטיין מפרשן יודע שקוראים לו יינזי גיינז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: מחזור 2 - שאר המשחקים
הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2016, 12:15 
ברגעים אלו ממש מתנהל משחק שבמקרה היריבה שלנו מהמחזור הראשון (שיתקיים בעוד שלושה ימים) משחקת בו.
למה לא משודר באף אחד מכל הערוצים של רקנאטי ורק משודר באינטרנט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2016, 12:31 
צריך לזכור גם שוויאט על כל חסרונותיו הוא שחקן של מאני טיים שמנצח משחקים. כשיש לך בקבוצה שניים כאלה, הסיכויים שלך להגיע גבוה הם טובים, גם אם שאר הקבוצה לא מבריקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2016, 13:18 
אין ספק. יבוא לידי ביטוי גם בפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2016, 13:45 
סמל אישי של המשתמש
כבר מעכשיו יש לי תחושה שהסיכוי שתהיה סדרה השנה בינינו לבין חולון די גבוה.
וכבר מעכשיו אין לי כוח לשיט הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2016, 14:10 
חיפה הפסידו 87-79 בהרצליה. חבל שלא פוגשים אותם גם יום אחרי שהם חוזרים מהמסעות שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2016, 14:56 
סמל אישי של המשתמש
חיפה נראו כל כך מוגבלים התקפית. כל המשחק הם לא הצליחו לייצר שום דבר במשחק עומד, וחיו רק על ריבאונד התקפה (20), מתפרצות (11 חטיפות) וכמה מהלכי האסל.
בסך הכל יש להם עוד פחות כלים התקפיים מהקבוצה של העונה שעברה (שגם לא הייתה מוכשרת במיוחד). הגארדים שלה עם יכולת אישית נמוכה, ועם כל הכבוד למציאות הדרום-מרכז אמריקאיות של ג'ף רוזן, לכל גארד אמריקאי בינוני שמגיע לליגה הזאת יש יותר כישרון מאשר לחבר'ה האלה. לורגאס לפחות היה ערך מוסף עם הקשיחות והפיזיות שלו, צמד המקסיקנים נראה כמו שנמוך לעומת ורגאס וקולמן.
הפורוורדים שלהם הם שחקנים ללא שום יכולת לייצר משהו והם בעיקר חיים על חיתוכים ושלשות מזדמנות, גרייבס הוא הזר היחיד בעמדות האלה והוא יותר חלש מכל הישראלים שם. אין להם שום ערך מוסף, לא קליעה מבחוץ, לא ריבאונד, לא אתלטיות, לא פליימייקינג, לא הגנה יוצאת דופן. ווילי וורקמן ועמית שמחון זה הכי טוב שיש להם בעמדות האלה.
עמדת הסנטר נראית דווקא בסדר, מיצ'ל מספק איזושהי אופציה התקפית לקבוצה המוגבלת הזאת ולפיימוס יש נוכחות משמעותית בריבאונד למרות שהוא עשה לא מעט שטויות, אבל אין שם משהו שמהווה איזשהו איום רציני.

בסך הכל אם נשתווה אליהם ברמת האינטנסיביות ונשחק כדורסל נורמלי אין שום סיבה שאנחנו לא צריכים לנצח אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2016, 16:35 
בהכנה מיצ'ל היה נראה לא קשור לענף. הם עדיין לוחצים כל הזמן? כי זו עלולה להיות שם בעיה מולם עם הקבוצה שלנו. מכל בחינה אחרת, למרות כל הבעיות שלנו אין שום סיבה שלא ננצח שם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2016, 03:55 
סמל אישי של המשתמש
האוול ישחק ברביעי?

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2016, 20:06 
כל משחק שאני רואה בערב הכדורסל הפרשן טורח לספר שהבעיה של הכדורסל הישראלי זה שהמאמנים לא נותנים דקות לישראלים צעירים.
טפירו, בהיותו מאמן צעיר וחסר ניסיון, האמין לסיפורים האלה. מה שקורה בפועל זה שנועם לייש צריך לשמור על מרפי הולוואיי ובן אלטיט קולע 0 מ-4 מהעונשין.
אם החוק הרוסי מאפשר 120 דקות במשחק לזרים, אז קבוצה דלת תקציב כמו אשדוד חייבת לתת 120 דקות לזרים. זו הדרך היחידה לשרוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2016, 22:24 
סמל אישי של המשתמש
כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2016, 08:18 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
כל משחק שאני רואה בערב הכדורסל הפרשן טורח לספר שהבעיה של הכדורסל הישראלי זה שהמאמנים לא נותנים דקות לישראלים צעירים.
טפירו, בהיותו מאמן צעיר וחסר ניסיון, האמין לסיפורים האלה. מה שקורה בפועל זה שנועם לייש צריך לשמור על מרפי הולוואיי ובן אלטיט קולע 0 מ-4 מהעונשין.
אם החוק הרוסי מאפשר 120 דקות במשחק לזרים, אז קבוצה דלת תקציב כמו אשדוד חייבת לתת 120 דקות לזרים. זו הדרך היחידה לשרוד.

והוא כבר במאזן 0-2.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 17 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: