הוקיץ' כתב:
לחולון יש בסיס טוב. יש לה את דילייני שהוא אדיר, סגל ישראלי חביב ומאמן טוב.
אני לא חושב שוואייט הוא גארד מעולה (הייתי מאוד מתבאס אם הוא היה אצלנו) אבל בסיטואציות מסוימות הוא יכול להיות יעיל ואני חושב שחולון זו סיטואציה כזו.
בעיני הפוטנציאל אצלנו ואצל ראשון גבוה יותר אבל בליגה שלנו הדברים נזילים.
נהריה נבנתה בצורה טיפשית לדעתי. אמנם יש להם זרים לא רעים בסך הכל אבל יש שם כל מיני מוגבלויות בילט אין בסגל שימנעו מהם להגיע לצמרת. יגרדו את קצה הפלייאוף לדעתי.
אין ספק שמבין שניהם, דילייני הוא הכוכב האמיתי. שחקן שעושה הכל.
אני כן חושב שבליגה הזאת, בסך הכל, וואייט הוא גארד מעולה. תעשה שנייה זום אאוט מההתמקדות בחסרונות שלו ותסתכל על השורה התחתונה - הוא גארד שנותן באנקר 15 נקודות ו-4 אסיסטים למשחק, עם קליעה ברמה גבוהה שגם מגיע לטבעת ומגיע לקו ועושה נקודות בכל דרך אפשרית. זו ליגה שחצי מהזרים שמוחתמים בקיץ לא מסיימים בכלל את העונה, אז כן, שחקן שהוא כזה באנקר מבחינת סקורינג הוא אחד הטובים בליגה וזו החתמה מעולה של חולון. תעבור על הסקנד גארד/סווינגמן הזר של כל הקבוצות בליגה מחוץ לירושלים ומכבי ותגיד לי את מי אתה לוקח לפניו. פטריק ריצ'רדס, פייריה הנרי, ניק פאוסט, סטיבן דניס, צ'ייס סיימון, דבו ג'וזף, סיגרס, קוואלס. אני לוקח את וואייט לפני כולם. היחידים שלא הם טאקר/בנקס והיליארד. כשמדובר בשחקן מוכר, בטח עם קטעים מעצבנים וחוסר יציבות כמו וואייט, מאוד קל ליפול לחסרונות שלו, אבל רוב הסיכויים שהוא ייתן תפוקה יותר טובה מכל השחקנים האלה (שחלקם גם לא יסיים את העונה). זה הופך אותו בשורה התחתונה לשחקן מעולה לליגה, על כל חסרונותיו, ואכן בחולון הוא נכנס למשבצת שמתאימה לו.