ניצחנו בעיקר כי הזרים של ראשון לא התחברו ולא ממש יכלו לשחק עם העבירות. בנקס עשה הכל כדי לחרב את המשחק, ואלו לא רק ההחטאות וזה שכדור מגיע אליו ואז אפשר לרדת להגנה אוטומטית. זה הרבה טעויות בהגנה, בעיקר בסוף עם השלשה בפנים ומייד אח"כ פאול לשלוש. שש נקודות שהוא אחראי עליהן ישירות בדקה וחצי האחרונות. מזל שהיה את טאקר וויליאמס. על וויליאמס כבר דובר רבות למרות שזה מחזור ראשון, אבל טאקר נתן תצוגת על. איזה קלאס, איזה ביטחון, איזה שקט. מזכיר לי בשקט ובתנועות שלו את פרוויס שורט (לא המשתמש...

), וזה כבר אומר הכל. לגבי איידן כבר מהעונה שעברה אני צועק שחייב להישאר ולקבל יותר דקות. זה עדיין נכון. ונכון לכרגע, ברנדווין צריך לפתוח על חשבון בלאט עד שיוכח אחרת. באופן ברור. ניהול משחק סביר (למעט החמישייה שדי מהר שרון התעשת עליה), אני מניח לא מעט בגלל אפי, אבל עוד הרבה מקום לשיפור (ואימון). מה שכן שרון מקבל קרדיט אפס מהשופטים וזה כ״כ בלט כשהוא קיבל טכנית ושיבק עוד רגע הרביץ לשופט ולא קיבל כלום. על אסתרון ומועלם אין לי מה להוסיף אחרי מה שכבר כתבתי עליהם בשנים האחרונות. ידוע וצפוי מראש. את מועלם צריך לפסול מולנו. חד משמעית, זועק לשמיים שנים.