תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 21:04

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 161 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל תל אביב - מכבי ראשון לציון
הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2016, 16:24 
סמל אישי של המשתמש
סעמק השעה המזויינת הזו. יש תקציר איפשהו, כזה של יותר מ-7 שניות (מה שיש ברקאנטי)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2016, 16:26 
עומר מ. כתב:
עכשיו שנגמר אני חייב לכתוב משהו.
באנו היום בלי רביב ובלי הוואל, מול אלופת המדינה שיש לה סגל מצוין על הנייר, בלי מוביל כדור ועם כל הלחץ של הבית.
התחלנו לא טוב את המשחק אבל ההתאמות של שרון עם האיזורית וניהול המשחק ביחד עם משחק ענק של טאקר ניצחו לנו את המשחק.
כל האפסים שמקללים פה את הפועל ומוציאים את האגרסיות מהחיים העלובים שלהם מוזמנים למות או לחזור לתפוז במקרה של אלפקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2016, 16:26 
סמל אישי של המשתמש
Karl Marx כתב:
סעמק השעה המזויינת הזו. יש תקציר איפשהו, כזה של יותר מ-7 שניות (מה שיש ברקאנטי)?

המשחק בטח יעלה פה בקרוב
http://server.wscouting.com/filter.php

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2016, 16:27 
סמל אישי של המשתמש
טאקר נכס וזה היה ברור מהרגע שהגיע, הוא הדבק של הקבוצה, הוא המבוגר האחראי על המגרש והיתרון הגדול בשחקן מצוין עם אגו לא קיים זה שהוא יעשה את מה שצריך לעשות בשביל הקבוצה ולא בשביל הסטטיסטיקה שלו. היום היה ואקום בהובלת הכדור ובקליעה אז הוא נכנס לואקום הזה, הוא סיים עם 30 נקודות וכמעט אפס זריקות שהוא הכריח, די הפוך מבנקס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2016, 16:28 
סמל אישי של המשתמש
הוא לא מילא את הואקום של הובלת כדור ולא של קליעה מבחוץ.
אפילו לא קרוב.

מה שהוא נתן זה מלחמה ואנרגיה,
זה היה מצויין בשכונה ובראן אנד גאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2016, 16:37 
סמל אישי של המשתמש
אה ? הוא לקח הכי הרבה זריקות לשלוש (2/7), הגיע לאחוזים הכי טובים משתיים (10/11) ועזר הרבה מאוד בהובלת הכדור, בעיקר בחצי הראשון. שיחק הכי הרבה דקות, לקח 6 ריבאונדים וחטף 4 פעמים.
פאקינג מדד 37, הכי להיכנס לואקום שיש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2016, 16:52 
סמל אישי של המשתמש
פעם שנייה שאתה לא קורא מה שאני כותב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2016, 16:55 
סמל אישי של המשתמש
סע לוולטון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2016, 16:58 
Karl Marx כתב:

http://media.one.co.il/2016_10_HD/51134.mp4

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2016, 17:10 
KingAlpaca כתב:
kobster כתב:
טאקר מלך, וויליאמס מדהים, איידן וגינת הראו הרבה לב וכישרון, האיזורית ואסתרון הרגו את רישון.
בנקס זו נקודה מאוד, מאוד מדאיגה

וויליאמס לא היה מדהים,
והקטע שהוא התאבד על ריבאונד התקפה (עם עזרה של הMVP) ולא כל כך ניסה בהגנה,
עשה לי פלאשבקים לשחקן שעדיף לא להזכיר.

וויליאמס לא ניסה בהגנה? שמר מדהים. עזר. נתן גוף. היה נהדר בהגנה.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2016, 17:18 
אני שוקל הצעת נישואין לטאקר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2016, 17:18 
וויליאמס שחקן הגנה טוב אבל מהמר יותר מדי.
גם מתן עושה את זה (וזה גם מעצבן לפעמים) אבל למתן יש אינסטינקטים טובים יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2016, 17:20 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
kobster כתב:
KingAlpaca כתב:
kobster כתב:
טאקר מלך, וויליאמס מדהים, איידן וגינת הראו הרבה לב וכישרון, האיזורית ואסתרון הרגו את רישון.
בנקס זו נקודה מאוד, מאוד מדאיגה

וויליאמס לא היה מדהים,
והקטע שהוא התאבד על ריבאונד התקפה (עם עזרה של הMVP) ולא כל כך ניסה בהגנה,
עשה לי פלאשבקים לשחקן שעדיף לא להזכיר.

שטויות. היה מצוין גם בהגנה, הכריח חטיפות, סגר מצוין לריבאונד, האיזורית עבדה מעולה הרבה בזכותו כי אין לו בעיה לשמור גם על נמוכים ממנו. שחקן בינגו.

לא דיברתי על השמירה, דיברתי על ריבאונד הגנה .
בהתקפה הוא התאבד, בהגנה לא ממש.

ג'יזס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2016, 17:32 
לא חוזר בי ממילה אחת לגבי אברהמי. אם ניצחנו זה למרות ניהול המשחק שלו ולא בגללו. וכרגיל עם עזרה משיבק והגבוהים שלו. והרבה תודה להאוול שהחליט לא לשחק ואילץ את שרון לתת לאיידן לשחק. וגם ככה לא שיחק מספיק. וכל מי שיש לו משהו רע לומר על וויליאמס שילך ללמוד מה זה כדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2016, 17:42 
סמל אישי של המשתמש
סליחה על הבורות.
דאוסון הבן של...שיחק בשנה שעברה בראשון עזב אותם ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2016, 17:43 
סמל אישי של המשתמש
כדיר עם פלוס מינוס של -20, שזה מדהים במשחק ככ צמוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2016, 17:43 
אדום אופטימי כתב:
סליחה על הבורות.
דאוסון הבן של...שיחק בשנה שעברה בראשון עזב אותם ?

במחנה אימונים בניו אורלינס ב-NBA. צפוי לחזור לראשל"צ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2016, 17:46 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
מישהו, מתישהו, יצטרך לקבל החלטות לגבי בנקס.

ההחלטה היחידה שצריך לקחת איתו זה לא להקשיב לכל הדיבורים שיש סביבו מתחילת העונה.
הבן אדם כל הקריירה היה רוצח חסר מצפון, אין סיבה שמשהו ישתנה.
לצד משחקים כמו היום תקבל ממנו גם הצגות זה השחקן לאורך כל הקריירה.

אני יודע שזה לא שייך לזה שרביב לא משחק והבעיה העיקרית עם בנקס עכשיו היא ביטחון ולא שחונקים אותו ואין לו עם מי לחלוק את הנטל, אבל משום מה יש לי תחושה שכשרביב יחזור ויהיה איתו עוד תותח בקו האחורי הם יקחו אותנו הכי רחוק שאפשר.

קצת סבלנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2016, 18:24 
סמל אישי של המשתמש
Keisar88 כתב:
כדיר עם פלוס מינוס של -20, שזה מדהים במשחק ככ צמוד

ונראה אפילו יותר גרוע מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2016, 18:30 
סמל אישי של המשתמש
שמוליקיפוד כתב:
kobster כתב:
מישהו, מתישהו, יצטרך לקבל החלטות לגבי בנקס.

ההחלטה היחידה שצריך לקחת איתו זה לא להקשיב לכל הדיבורים שיש סביבו מתחילת העונה.
הבן אדם כל הקריירה היה רוצח חסר מצפון, אין סיבה שמשהו ישתנה.
לצד משחקים כמו היום תקבל ממנו גם הצגות זה השחקן לאורך כל הקריירה.

אני יודע שזה לא שייך לזה שרביב לא משחק והבעיה העיקרית עם בנקס עכשיו היא ביטחון ולא שחונקים אותו ואין לו עם מי לחלוק את הנטל, אבל משום מה יש לי תחושה שכשרביב יחזור ויהיה איתו עוד תותח בקו האחורי הם יקחו אותנו הכי רחוק שאפשר.

קצת סבלנות.

לגמרי, שיחק היום בסדר גמור לדעתי, הזריקות שהוא בדרך כלל קולע פשוט לא נכנסו. זה יבוא. אני בטוח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2016, 19:02 
סמל אישי של המשתמש
רועי ב כתב:
עומר מ. כתב:
עכשיו שנגמר אני חייב לכתוב משהו.
באנו היום בלי רביב ובלי הוואל, מול אלופת המדינה שיש לה סגל מצוין על הנייר, בלי מוביל כדור ועם כל הלחץ של הבית.
התחלנו לא טוב את המשחק אבל ההתאמות של שרון עם האיזורית וניהול המשחק ביחד עם משחק ענק של טאקר ניצחו לנו את המשחק.
כל האפסים שמקללים פה את הפועל ומוציאים את האגרסיות מהחיים העלובים שלהם מוזמנים למות או לחזור לתפוז במקרה של אלפקה.

שיאכלו תחת.בינתיים זו קבוצה מנצחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2016, 19:07 
סמל אישי של המשתמש
יופי של ניצחון, אני מרוצה מהתוצאה וגם מאיך שהקבוצה נראתה מהרבה בחינות. עם איך שנראינו כקבוצה, בהתחשב בחוסרים האינדיבידואלים (רביב, האוול ובנקס שעדיין לא נכנס לעניינים) יש פה תקרה גבוהה.

חובה לציין את איידן שהוא פשוט נהדר. זה לא רק ההאסל, הפעולות שלו פשוט מרשימות. הוא כל כך גדול (ומספיק טכני ונייד ביחס לגודל שלו) שגם זרים לא מצליחים להתמודד איתו. סל ועבירה על תומאס, סל ועבירה על היליארד בריבאונד התקפה, הוציא את תומאס בעבירה חמישית. נוכחות הגנתית בצבע, לאיזה עוד גבוה ישראלי יש נוכחות כזו? אפילו לרוב הזרים הגבוהים אין השפעה הגנתית כזו.
הוא כוח רציני שמתבזבז מאחורי וויליאמס והאוול. לא רוצה לחרוץ דין מהר מדי, אבל שוב אני נאלץ להזכיר, שהאוול הוחתם כ-5 בנוסף לוויליאמס וזה בא על חשבון איידן. בהתחשב ביכולת של איידן, הוא צריך לעשות הרבה מאוד כדי להצדיק את זה. היום הוא לא שיחק אבל במשחקים הקודמים הוא ממש לא הצדיק זאת.
עוד שחקן שלא בנו עליו והיה פקטור בניצחון היום הוא ברנדוויין, שאמנם לא היה גדול, אבל חיפה על משחק מחריד של בלאט שהיה נזק בכל שנייה על המגרש. דווקא העובדה שהוא אמנם סקורר, אבל הוא לא כזה רכז בול-הוגר מאפשר לו לשחק ליד בנקס וטאקר ולא לקחת להם יותר מדי כדורים. בלאט לעומת זאת החזיק המון בכדור ועשה דברים שהוא לא צריך לעשות. הפיק-אנד-רול שלו צריך להיות הרבה יותר קצר ולהתמצות בזריקה מבחוץ או במסירה, הוא לא יכול להמשיך ולכדרר עוד ועוד ובטח שלא לקחת את הכדור ולחדור כי זה תמיד מסתיים בהחטאה או באיבוד. ההתקפה לא חייבת להתחיל ולהסתיים בידיים שלו. דווקא הוא שאמור להיות שחקן חכם הרס לנו את השטף ההתקפי. בנוסף בהגנה הוא חור פשוט ענק ובן שימול עשה ממנו צחוק. ברנדוויין קצת יותר גבוה ופיזי ואפשר להחביא אותו יותר טוב.
מתן וגינת היו בסדר, בסך הכל החזיקו לנו את עמדה 4 טוב מאוד מול כדיר ותומאס (שחקנים קצת יותר יקרים). מתן עם הגנה מצוינת, בנוהל. גינת עם כמה קליעות נהדרות בתחילת הרבע השלישי, לא עניין של מה בכך. בסך הכל בתור גבוה צעיר שמגיע מהלאומית הוא נראה שייך לרמות האלה, הוא לא עול על המגרש וזה כבר טוב.

טאקר נראה סוף סוף כמו השחקן מקרית-גת. בעיקר מגיע עד הטבעת. כמעט כל הזריקות הגיעו ממרחק אפס, הוא הראה אתלטיות, כוח, אתלטיות, בחירת זריקות חכמה, פיניש נהדר במשחק המעבר. הוא לא קלעי טבעי ומשם יבואו הנקודות שלו. שחקן הגנה מאוד סולידי שיכול לקבל גם גארדים וגם פורוורדים. שחקן חכם, ווינר, מנהיג. תענוג.
וויליאמס עשה עבודה טובה, בעיקר בעצם העובדה שהוא הצליח להימנע מעבירות ולתת הרבה דקות איכותיות. הוא החזיק 27 דקות ושני הגבוהים הזרים של ראשון נתנו ביחד 33 דקות לפני ששניהם יצאו בחמש עבירות. לא הכל הלך לו היום אבל הוא פשוט שחקן טוב, ששומר, לוקח ריבאונד, עושה נקודות, פשוט משחק ברמה גבוהה.

בנקס שיחק היום בדיוק כמו שהוא אמור לשחק חוץ מהעובדה שהוא לא קלע. היה אקטיבי, חיפש את הסל, שיחק את הפיק-אנד-רול טוב, חדר, מסר. אני לא מודאג לגביו. טאקר נראה הרבה פחות טוב ממנו בכל ההכנה והיום הוא התפוצץ. גם בנקס יראה רמה גבוהה בהמשך.

עכשיו יש שני משחקי חוץ במגרשים שאנחנו מתקשים בהם מסורתית אבל מול שתי קבוצות שעד עכשיו נראות רע. אם נמשיך לשחק כדורסל טוב בשני צידי המגרש יהיה בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2016, 19:30 
סמל אישי של המשתמש
ואם לדבר על ראשון אז הם נראו לא טוב מן הסתם. חוץ מבן שימול שנראה נהדר והיליארד שהוא שחקן מצוין (הרבה יותר טוב מריצ'רדס שנרשם במקומו למשחק הקודם) אף אחד לא מתפקד שם.
הם פשוט נפלו המון ברמת הזרים בהשוואה לעונה שעברה.
בעיקר ג'קסון שבנו עליו בתור הגארד המוביל ובינתיים הוא מחריד, ברמה של לא מצליח לעשות פעולה חיובית אחת. כנראה עניין של זמן עד שיוחלף.
גם צ'ארלס תומאס ומקריי לא נותנים תפוקה. להם עוד יש קצת חבל כי תומאס היה מהזרים הטובים בליגה בעונה שעברה ומקריי נראה טוב בהכנה, יש להם על מה לבנות, אבל שניהם לא הגיעו לליגה.
דוסון חסר שם מאוד, אבל בזרים הם שנות אור מהכוכבים שהיו שם שנה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2016, 19:34 
לברנדווין יש דבר שכרגע נראה שאין לאף שחקן אצלנו היום. היכולת לשבור את ההגנה באחד על אחד. יש לו קרוס אובר קטלני וזה מאפשר לו לשחרר שחקנים לזריקה כשהוא חודר לסל. הוא רק צריך לקבל החלטות טובות יותר ובאחוזים גבוהים יותר כשהוא מגיע לסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2016, 19:48 
סמל אישי של המשתמש
דרך אגב, מישהו שראה בטלויזיה יכול להסביר מה היה הסיפור שנתנו לראשון 4 נקודות אחרי שלשה שהם קלעו? היה 54-51, הם קלעו שלשה, היה ויכוח במזכירות ובסוף נתנו להם 55?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הפועל תל אביב - מכבי ראשון לציון
הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2016, 19:49 
סמל אישי של המשתמש
Keisar88 כתב:
דרך אגב, מישהו שראה בטלויזיה יכול להסביר מה היה הסיפור שנתנו לראשון 4 נקודות אחרי שלשה שהם קלעו? היה 54-51, הם קלעו שלשה, היה ויכוח במזכירות ובסוף נתנו להם 55?

מהלך לפני זה וויליאמס נגע בטבעת אחרי זריקת עונשין והשופטים לא ראו עד ששיבק התבכיין ואז עצרו הלכו למוניטור ונתנו נקודה

Sent from my iPhone using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2016, 20:15 
מאוד מתחבר למה שיובל כתב על איידן. גם אני אמרתי היום לחברים שישבו לידי שלעתים הוא נותן דברים שאפילו גבוהים זרים בליגה לא נותנים.
הוא חתום ל-3 שנים. אני לא חושב שלהפועל יש פריבילגיה לוותר על שחקן כזה שחתום ל-3 שנים. הוא צריך להיות חלק מהעתיד של המועדון הזה עם גינת,רביב ותמיר.
אם לפני כמה שבועות חשבתי באופן אחר, אז כרגע אני לא מוכן לוותר עליו. מבין שיש השלכות כלכליות וכו' אבל בהסתכלות קדימה, ישראלי כזה הוא קריטי מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2016, 20:20 
עומר מ. כתב:
Keisar88 כתב:

מהלך לפני זה וויליאמס נגע בטבעת אחרי זריקת עונשין והשופטים לא ראו עד ששיבק התבכיין ואז עצרו הלכו למוניטור ונתנו נקודה

Sent from my iPhone using Tapatalk

אסתרון מייד אחרי המהלך הסתובב למזכירות בנושא. בתכל'ס זו החלטה נכונה גם אם היא נלקחה באיחור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2016, 21:15 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
לברנדווין יש דבר שכרגע נראה שאין לאף שחקן אצלנו היום. היכולת לשבור את ההגנה באחד על אחד. יש לו קרוס אובר קטלני וזה מאפשר לו לשחרר שחקנים לזריקה כשהוא חודר לסל. הוא רק צריך לקבל החלטות טובות יותר ובאחוזים גבוהים יותר כשהוא מגיע לסל.

מה שזה מאפשר לו בגלל הפיסיות שלו זה לסיים חדירה כזרת בסל או דבר שבלאט לא מסוגל.
יכול המסירה שלו הקבה פחות טובה משל בלאט ולא סתם באותו מספר דקות בלאט מספר פי 3 אסיסטים ממנו.

מה גם שבניגוד למה שנטען באחת ההודעות בפורום עודד לא קלע בכלל מ 3 היום והיה עם 0 מ 4. מי שקלע את השלשה החשובה היה בלאט.

ניהול הדקות שלהם מבחינת אברהמי היה מעולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2016, 21:20 
אני מת על איידן, באמת, אבל בוא לא נגזים.
אין ספק שכרגע זה לוקסוס גדול מבחינתנו שהוא הפאקינג גבוה החמישי שלנו, אבל האוול (או גבוה זר אחר) היה צריך להגיע בכל מקרה.
אף אחד מהגבוהים הישראלים שלנו לא מספיק איכותי כדי להחזיק קו קדמי ליד וויליאמס וכמות לא יכולה להחליף איכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 161 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: