Fez כתב:
מרוב תיאוריות קונספירציה בסוף נשכח שהכישלון הוא קודם כל מקצועי. שיש פה קבוצה בתקציב של מעל 40 מיליון ש"ח ושכר שחקנים ענק. שיש פה צוות מקצועי מהיקרים בליגה, לפני ואחרי הבריחה של הנמלט. שיצאת למחנה אימונים סופר יקר בחו"ל (שאני עדיין לא הבנתי את ההצדקה אליו כשאתה פותח עם 2 נק' מחמישה משחקים ונראה כמו פח) ויש לך מתחם אימונים מתקדם עם צוות ועם טכנולוגיה יקרה ועם אלף ואחד תנאים. שתכלס, ברמה המקצועית פרופר, לקבוצה הזאת היה אמור להיות יתרון אדיר על 80% מהקבוצות בליגה.
אז יש אג'נדות קבועות ואשמים קבועים. ויש מציאות אחת מבאסת. שבה מאמנג'ר דגול קיבל את כל מה שהוא רצה, נכשל בענק וברח אחרי 4 משחקים.
אני מצטער אבל התפיסה הזו לא נכונה
אתה הולך לנתונים החומריים- תקציב מעל 40 מליון...מחנה אימונים יקר וכו׳ וכו׳.
הבעיה בהפועל ת״א מאז עזיבת טביב היא לא הכסף, היא קודם כל צורת הניהול.
אני מוכן להתערב איתך שגם אם תיקח ילדה עם קוקיות שלא מבינה כלום בכדורגל ותיתן לה לשחק מנג׳ר היא לא תעשה חצי הדברים ההזויים שכבירי עשה כאן מאז שהגיע.
-היא הייתה יודעת למשל שלא מביאים מאמן שלא מדבר עברית או אנגלית ולא יכול לתקשר עם השחקנים.
-היא הייתה יודעת שלא משלמים מליון יורו על שחקן בן 20 שלא קרע עוד זוג נעליים בשל העובדה שכתב פוסט בפייסבוק בעד הפועל כשהיה ילד.
- היא הייתה יודעת שאסור לתת קבוצה במשך חודשים שלמים לשחקן עבר מרגש ככל שיהיה (באדיר) שלא אימן אפילו קייטנה לכדורגל ואפילו לא הוציא תעודת מאמן.
הפעולות שנעשות פה כבר כמה שנים מאז עידן רמון ושכבירי המשיך במלוא המרץ, הן פשוט חולניות. כבירי החליט שהוא מפנטז (כמו אחרון האוהדים) על ״גוטי האדום״, הקריב חלק נכבד מהעונה שעברה כדי להביא אותו כשעל המדף היה אלישע לוי שהיה יכול להגיע כבר במחזור השני (מהלך שכמעט הוריד אותנו ליגה), החתים אותו על חוזה עצום ונתן לו לעשות מה שבא לו מבלי שיש עליו רבע בקרה. אנשים פה באים בטענות שכבירי לא יכול להקצות עוד כסף כדי שנתחרה על תארים. אם הוא היה שם עוד כסף התוצאות היו נשארות זהות, רק שחשבון הבנק של כבירי היה קטן יותר. ככה זה כשהמועדון מתנהל בצורה שמביישת מועדונים ברמות הכי נמוכות, בליגות הכי חובבניות, במדינות הכי נידחות.