תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 21:03

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 284 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2016, 22:22 
רע רע רע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: בוא תבנה קבוצה לעונה הבאה
הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2016, 23:29 
מישהו מבין איידן ותומר גינת יהיה צריך לעזוב/להיות מושאל, אין ברירה. יש לך את וויליאמס, האוול וגם את מתן שאמור לקבל דקות כ4. זה עוול לכל אחד מהם להיות המחליף השלישי לגבוהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2016, 23:42 
אתה לא יודע איזה מתן תקבל העונה, מעבר לזה יש פציעות, למה למהר ולהשאיל ?
במהלך העונה, ערכו של ישראלי גבוה יותר (למשל פציעות ללא תחליף ישראלי), תראה בתחילת/מהלך העונה האם יש שחקן שלא משתלב ואז תשאיל אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2016, 11:34 
מאוד מאוד מקווה שאם הוא הולך, זה רק בהשאלה. החתמנו אותו לשלוש שנים, לא?
גינת צעיר ועוד לא שיחק ברמה הזאת, אבל מאוד מוכשר ונקודת האור היא שבונן אימן אותו שנה שעברה ואומר לדעת מה הוא יכול לתת ואיך להוציא ממנו את זה.
אין השנה את הכרטיס הכפול שיאפשר לגינת לקבל דקות בלאומית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2016, 11:54 
סמל אישי של המשתמש
איידן עבר את הגיל שבו עפ"י האיגוד מותר להשאיל שחקנים.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2016, 12:11 
גיא ברזל כתב:
איידן עבר את הגיל שבו עפ"י האיגוד מותר להשאיל שחקנים.

כפי שדאגנו להזכיר לשימון ושות' כשניסו להשאיל את יובל נעימי. אגב נעימי- מה קורה איתו? אין ביקוש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2016, 12:21 
אין שום הגיון בלהשאיר שחקן בעלות של דניאל בסגל כשאין לו כמעט דקות משחק. אין גם הגיון מקצועי להשאיר אותו ואת גינת ביחד כי זה יפגע בשניהם.
לפי מה שאומרים הרבה שחקנים דווקא דניאל מאוד מוכשר והוא פוטנציאל להגיע רחוק, הבעיה העיקרית היא הפציעות ושהוא עוד לא הוכיח את עצמו עונה שלמה, הלוואי שבאמת יעבור לעונה לגליל ויוכיח שהוא שווה את זה וימצאו את הדרך להחזיר אותו אח"כ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2016, 13:02 
ראצ'ו כתב:
אין שום הגיון בלהשאיר שחקן בעלות של דניאל בסגל כשאין לו כמעט דקות משחק . אין גם הגיון מקצועי להשאיר אותו ואת גינת ביחד כי זה יפגע בשניהם.
לפי מה שאומרים הרבה שחקנים דווקא דניאל מאוד מוכשר והוא פוטנציאל להגיע רחוק, הבעיה העיקרית היא הפציעות ושהוא עוד לא הוכיח את עצמו עונה שלמה , הלוואי שבאמת יעבור לעונה לגליל ויוכיח שהוא שווה את זה וימצאו את הדרך להחזיר אותו אח"כ.

כמה גבוהה כבר יכולה להיות העלות של שחקן לא צעיר, פציע, ובלתי מוכח? בטח מעט יותר יקר מגינת, אבל זה בטח לא כ-ז-ה סכום בלתי מבוטל..
תכלס מאוד אהבתי את מה שדניאל הראה והביא איתו עונה שעברה ומאוד רוצה שימשיך.
כורח הנסיבות "הטובות" (צרות של עשירים) הוא בעייתי כבר בפעם השניה העונה (בריון אלן) וזה קצת חורה לי, כי בשורה התחתונה שחקנים לא יכולים לסמוך עלינו.
אני לא מנסה אפילו להשוות אותנו לג'ונגל החוזים בעולם הספורט בכלל ובכדורסל הישראלי בפרט, אבל שתי החתמות ושחרורים בטרום טרום עונה (עוד לפני פתיחת האימונים!) זה דבר שעוד לא היה כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2016, 13:44 
אני גם חושב שאיידן הרוויח את המקום שלו בסגל ביושר, והוא נורא הפתיע אותי ואת כולנו בשנה שעברה ומעבר לזה היה איזשהו ''קליק'' בינו לבין הקהל וזה היה נורא יפה.
אבל צריך לקחת בחשבון שיש לך כבר 2 שחקנים שמשחקים בעמדה 5, ואת תומר גינת ומתן נאור בעמדות 4 ואם נשאיר את דניאל זה כבר יהיה 5 שחקנים על 80 דק.
אני חושב שיותר הגיוני להשאיל את גינת אבל אפשר להבין למה לא רוצים להשאיל את תומר.

חשוב לזכור שאנחנו עתידים אולי להתחזק בזר נוסף ושחרור איידן ייתן לך להביא שחקן טוב יותר, בכל מקרה אני מאוד ירצה לראות את איידן בשנה הבאה כשמתן יפרוש, אם וכאשר דניאל אכן יעזוב.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2016, 14:02 
בוריס כתב:
אני גם חושב שאיידן הרוויח את המקום שלו בסגל ביושר, והוא נורא הפתיע אותי ואת כולנו בשנה שעברה ומעבר לזה היה איזשהו ''קליק'' בינו לבין הקהל וזה היה נורא יפה.
אבל צריך לקחת בחשבון שיש לך כבר 2 שחקנים שמשחקים בעמדה 5, ואת תומר גינת ומתן נאור בעמדות 4 ואם נשאיר את דניאל זה כבר יהיה 5 שחקנים על 80 דק.
אני חושב שיותר הגיוני להשאיל את גינת אבל אפשר להבין למה לא רוצים להשאיל את תומר.

חשוב לזכור שאנחנו עתידים אולי להתחזק בזר נוסף ושחרור איידן ייתן לך להביא שחקן טוב יותר, בכל מקרה אני מאוד ירצה לראות את איידן בשנה הבאה כשמתן יפרוש, אם וכאשר דניאל אכן יעזוב.

גם מתן וגם איידן עוד לא השלימו עונה בלי פציעה. את איידן אי אפשר להשאיל. מה שאומר שאם יתן עונה טובה בגליל, כנראה שלא יחזור אלינו.
חבל אבל לא נראה לי שגינת היה מוכן להיות מושאל לליגה לאומית. לא בשביל זה הוא חתם אצלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2016, 14:07 
קשקשתא כתב:
ראצ'ו כתב:
אין שום הגיון בלהשאיר שחקן בעלות של דניאל בסגל כשאין לו כמעט דקות משחק . אין גם הגיון מקצועי להשאיר אותו ואת גינת ביחד כי זה יפגע בשניהם.
לפי מה שאומרים הרבה שחקנים דווקא דניאל מאוד מוכשר והוא פוטנציאל להגיע רחוק, הבעיה העיקרית היא הפציעות ושהוא עוד לא הוכיח את עצמו עונה שלמה , הלוואי שבאמת יעבור לעונה לגליל ויוכיח שהוא שווה את זה וימצאו את הדרך להחזיר אותו אח"כ.

כמה גבוהה כבר יכולה להיות העלות של שחקן לא צעיר, פציע, ובלתי מוכח? בטח מעט יותר יקר מגינת, אבל זה בטח לא כ-ז-ה סכום בלתי מבוטל..
תכלס מאוד אהבתי את מה שדניאל הראה והביא איתו עונה שעברה ומאוד רוצה שימשיך.
כורח הנסיבות "הטובות" (צרות של עשירים) הוא בעייתי כבר בפעם השניה העונה (בריון אלן) וזה קצת חורה לי, כי בשורה התחתונה שחקנים לא יכולים לסמוך עלינו.
אני לא מנסה אפילו להשוות אותנו לג'ונגל החוזים בעולם הספורט בכלל ובכדורסל הישראלי בפרט, אבל שתי החתמות ושחרורים בטרום טרום עונה (עוד לפני פתיחת האימונים!) זה דבר שעוד לא היה כאן.

העלות לא נמוכה (תבדוק כמה עולה כל ישראלי בינוני היום בליגה, בטח שגבוה). וכשהלכת למהלכים כמו החתמה של האוול כזר מעבר לתקציב הזרים היתה לזה השלכה ברורה שתצטרך לשחרר ישראלי. במצב שלנו להשאיר שחקן כמו דניאל זו פריבלגיה, ואני דווקא כן מחזיק ממנו וחושב שהוא פוטנציאל אבל להשאיר אותו ואת גינת ביחד זו טעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2016, 14:39 
אני חושב שהדבר הנכון יותר מבחינת הסגל והאיזון שלו היה דווקא להשאיל את גינת (גם מכיוון שאתה יכול לעשות את זה מבחינה תאורטית (לא בטוח שגינת היה מסכים לזה) ואת איידן אתה לא יכול להשאיל), גם מכיוון שאתה לא יודע אם גינת יתרום בשנה הראשונה שלו בליגת העל וגם מכיוון שאני מניח שבשנה הבאה מתן כבר לא יהיה בסגל או לפחות לא יהיה משמעותי בו, ואז חבל על שחקן ישראלי ששחררת, גם בהתחשב בעובדה שאם האוול יקבל אזרחות בשנה הבאה, לא נראה לי שנוכל להרשות לעצמנו להמשיך להחזיק אותו.
אני מניח שההבדל בין המשכורות של גינת ואיידן הוא לא כל כך משמעותי, אבל אני לא באמת יודע את זה, ואני גם לא יודע איזה חלק מהעונה איידן יהיה כשיר ואיזה לא.
לדעתי לכל אחת משתי האופציות יש פלוסים ומינוסים.
אבל לדעתי כל אחת מההחלטות לגיטימית לחלוטין ולא אחת שאפשר לומר מראש שהיא לא היתה נכונה והשניה עדיפה עליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2016, 17:22 
אני לא מבין. מהרושם שנוצר הבעיה איננה כלכלית אלא בעיה מקצועית. למה לחשוב בקטן? מה רע ב5 שחקנים על 2 העמדות הפנימיות? במיוחד שאחד מהם בעונתו הראשונה בקבוצה שמתיימרת לסיים במקום גבוה בליגה, השני מזדקן ומעל מספר דק' מסויים כבר לא יעיל, והשלישי שחקן שנתן כמה מהלכים יפים בסוף העונה שעברה אבל עדיין ספק גדול למשך עונה שלימה. בחלוקת דקות גסה בהנחה שכולם בקו הבריאות ובכושר טוב 25 לכ"א מהזרים ו10 לכ"א מהישראלים (לאיידן די והותר, גינת גם ככה סימן שאלה, ומתן כמו שציינתי מאבד מהאפקטיביות שלו כשהוא הרבה זמן על הפרקט) זה לא נורא בכלל לקבוצה שרוצה להגיע רחוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: בוא תבנה קבוצה לעונה הבאה
הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2016, 08:26 
הבעיה היא קודם כל כלכלית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2016, 10:03 
איידן שוחרר (גלדסטון)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2016, 14:54 
פנאטי בלב כתב:
איידן שוחרר (גלדסטון)

מבאס. מקווה שלא מתכוונים להפקיר את הקו האחורי ויש כוונה לחזק בשחקן ישראלי זול מאיידן.
למבינים בעלויות שכר, ריאלי שבמידה ואחד מהאוול/בנקס יתחיל את העונה בתור ישראלי יתפנה מקום בתקציב לגבוה זר נוסף? מניח שחקן צעיר מהמכללות. עלות של שחקן כזה זולה מעלותו של איידן? אשמח לתשובה בנושא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2016, 15:51 
זה קו קדמי. לא אחורי. ולמה מפקירים? יש 4 שחקנים בקו הקדמי כרגע. שני זרים, גינת, ומתן. 4 שחקנים זה לא כל כך נורא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2016, 13:31 
נכון, ויש גם את טאקר שיכול לשחק 4. גם אם אחד הגבוהים יעזוב עדיין יש לנו קו קדמי מהיותר עמוסים בליגה (תשוו את זה לחולון עם צ'וברוביץ' שלא מסוגל לשחק יותר מ-20 דקות, אטקינס הבינוני, יאנגר ו.... יונתן מור). בסופו של דבר אני חושב שזה ברור שאין מספיק דקות לכולם בקו הקדמי שלנו, ואם כולם ישארו אז סביר להניח שמישהו יתייבש ויעזוב בנובמבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2016, 19:43 
סמל אישי של המשתמש
איזה 3 יש לנו חוץ מטאקר? כי אחרת אני חא רואה איך הוא משחק 4.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2016, 19:48 
עכשיו אין ממש (תלוי ביכולת של צוף/לאומי) אבל מתישהו במהלך העונה יכול להיות שיהיה. מסכים איתך שעד אז טאקר ישחק כנראה רק 3 כי ככה בנוי הסגל בינתיים, אבל מבחינת "עומק בפנים" גם אם ישוחרר גבוה יש שם יותר עומק מאשר בקו האחורי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2016, 21:10 
מתן נאור הוא סמול פורוורד. זו העמדה הבסיסית שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2016, 21:18 
כן אבל בהרכבים שמתן וטאקר ישחקו ביחד אז טאקר ישחק 3 ומתן 4, לכן זה לא רלוונטי מבחינת השאלה מי ישחק 3 כשטאקר 4.
אגב, אני לא פוסל בכלל שיהיו גם הרכבים של שלושה גארדים כשבעצם בנקס משחק 3 בשלבים מסוימים (בעיקר מול לחץ וברבעים אחרונים) אבל ללכת עם טאקר ב-4 בהרכבים כאלה זה סמול בול קצת קיצוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2016, 21:26 
נכון. הנקודה היא שאני לא חושב שהפועל קצרה בעמדה 3. היא קצרה בבק אפ של הגארדים דווקא. כרגע הספסל תלוי מאוד במה שיתנו תמיר וצוף בליגת העל. לכן לא הבנתי למה מלכתחילה החתימו הן את איידן והן את גינת במקום להביא עוד גארד ישראלי לספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2016, 21:33 
בדיעבד אין לזה יותר מדי משמעות, כי כנראה שתוכל להביא עוד זר לקו האחורי במהלך העונה (אם היה שם ישראלי נוסף זה היה מייתר אותו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2016, 22:24 
purvis short כתב:
נכון. הנקודה היא שאני לא חושב שהפועל קצרה בעמדה 3. היא קצרה בבק אפ של הגארדים דווקא. כרגע הספסל תלוי מאוד במה שיתנו תמיר וצוף בליגת העל.

ישנו גם אור לאומי. הוא ובלאט אמורים להוות תגבורת מגוונת לקו האחורי הפותח. עם צוף לדעתי ״יפזלו״ יותר לכיוון 3.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2016, 22:54 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
בדיעבד אין לזה יותר מדי משמעות, כי כנראה שתוכל להביא עוד זר לקו האחורי במהלך העונה (אם היה שם ישראלי נוסף זה היה מייתר אותו).

לדעתי זה הסיפור. יאזרחו אחד מהזרים וירוצו עם הסגל כמה חודשים. אם תהיה פציעה או שיגלו שעמדה אחת בעייתית, יביאו זר. את התקציב יצרו עם השחרור של אידן עכשיו (בין אם זה גארד ובין עם זה זר לעמדות 3-4).
עד עכשיו אני מרוצה ומופתע מאד - לטובה - מההתנהלות (ואם הייתי יודע ביולי שאלה הסגלים של הכדורגל והכדורסל אני מניח שלא בהכרח הייתי עושה מנוי לכדורגל העונה אלא דווקא לכדורסל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2016, 16:28 
Charlie כתב:
Fez כתב:

לדעתי זה הסיפור. יאזרחו אחד מהזרים וירוצו עם הסגל כמה חודשים. אם תהיה פציעה או שיגלו שעמדה אחת בעייתית, יביאו זר. את התקציב יצרו עם השחרור של אידן עכשיו (בין אם זה גארד ובין עם זה זר לעמדות 3-4).
עד עכשיו אני מרוצה ומופתע מאד - לטובה - מההתנהלות (ואם הייתי יודע ביולי שאלה הסגלים של הכדורגל והכדורסל אני מניח שלא בהכרח הייתי עושה מנוי לכדורגל העונה אלא דווקא לכדורסל).

אני בספק רב אם השכר של איידן מכסה תקציב של זר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: בוא תבנה קבוצה לעונה הבאה
הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2016, 17:32 
סמל אישי של המשתמש
לא של זר לעונה שלמה... אבל לחצי עונה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2016, 07:35 
אפשר בבקשה עוד מידע ונתונים על שחקני הסגל הרחב שמשחקים בבוגרים: שוורץ, חסון, רבינוביץ'... ומה צפויה להיות המדיניות לגביהם - להשאיל? להשאיר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2016, 12:20 
סמל אישי של המשתמש
אפשר בבקשה לעבור כבר עמוד באשכול הזה ולא שכל פעם נפתח אותו בעמוד האחרון נראה רק: רע רע רע ?!

קצת אופטימיות :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 284 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: