תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 00:42

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 284 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בוא תבנה קבוצה לעונה הבאה
הודעהפורסם: 07 יולי 2016, 18:47 
סמל אישי של המשתמש
חייב להגיד שגם בהשוואה לג'ף הוא יתרון לפי מה שאני קורה פה.
קודם כל, יובל טוען שהוא 5 .
אז קודם כל היתרון הגדול ביותר שלו על ג'ף זה שהוא יכול לכדרר, ולהוביל כדור בעת הצורך. בסגנון דריל מונרו או דונטה סמית.
בליגה כמו שלנו זה יתרון ענק.
במיוחד כשהגארדים הישראלים שלנו הם בלאט ולאומי,
ואנחנו מעדיפים את בלאט כרגע כזורק שלשות פנויות, ומחלק אסיסטים כמו שהוא יודע. במיוחד במשחקים חשובים ועם לחץ, אני שקט שיש עוד שחקן (ולא מעמדת הגארדים) שאפשר לתת לו את הכדור גם להתחלת התקפה וגם נטו כדי להגיע לסקור באותה התקפה בחדירה שלו.
בנוסף, אתם שוכחים שקיימת אפשרות שלאברהמי היה קשה עם ג'ף, עם חוסר היכולת לתמרן אותו ולהשתמש בו בחכמה כי הוא פשוט לא צפוי.
לדוגמא ההחלטה של אברהמי להשאיר את ג'ף במגרש שבסופו של דבר היללתם אותו עליה ובצדק, יכלתם לקטול אותו אם ג'ף יה מקבל את החמישית, וראינו שג'ף כבר קיבל עבירה 5 מטופשת במשחקים חשובים לא פחות.
בנוסף , אינטליגנציית המשחק של וויליאמס עולה על של ג'ף, וגם הקישורים החברתיים ומידת ההשקעה, המחויבות, וכפרסונה הוא נראה יותר משמעותי לקבוצה ולוקח אחריות.
ג'ף הוא מפלצת, אבל יכול להיות שתהיה לנו קבוצה חזקה יותר עם שחקן בסגנון הזה. במיוחד שהם די דומים בסקילס, במיוחד עם מאמן חסר ניסיון כמו אברהמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2016, 19:17 
לדעתי ההחתמה הזו אומרת די בוודאות שוויתרו על אלן. לאור התכונות של וויליאמס הזר הנוסף בעמדות הפנים צריך להיות שחקן מאוד מגוון התקפית. כי וויליאמס הוא שחקן שאין לו שום מוב באמת ברמה גבוהה. הוא עושה קצת מהכול, אבל לא עושה משהו באמת ברמה גבוהה. אין לו איזה מוב שהוא שלו, שאפשר להיות בטוחים שבו הוא מייצר נקודות. הוא יכול לקלוע קצת מחצי מרחק, ולקחת את השומר לסל, וקצת גב לסל (אבל ממה שראיתי - מעט מאוד). במשחקים מול הכוכב האדום למשל הוא אימלל את צירבס, בעיקר מחצי מרחק או בדרייבים לסל. וגם שמר יפה מאוד. אבל אלה לא איזה מובים שאתה יכול לסמוך עליהם לאורך עונה שלמה. גב לסל לא ראיתי הרבה מדיי ממנו, וזה בעייתי.
לידו חייבים פורוורד (לדעתי 4. ולא 3-4. אין מנוס) שיודע לעשות המון דברים ושבראש וראשונה הוא סקורר שיוכל להיות העוגן ההתקפי של הקבוצה בעמדות הפנים. שחקן שיחייב דאבל אפ עליו. למעשה הפורוורד הזר הבא והגארד הזר הם שתי ההחתמות הכי חשובות לקראת העונה הבאה.
צריך פורוורד התקפי ברמה מאוד גבוהה.
וצריך קומבו גארד סקורר, שיש לו קליעה בטוחה מבחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2016, 19:46 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
לדעתי ההחתמה הזו אומרת די בוודאות שוויתרו על אלן. לאור התכונות של וויליאמס הזר הנוסף בעמדות הפנים צריך להיות שחקן מאוד מגוון התקפית. כי וויליאמס הוא שחקן שאין לו שום מוב באמת ברמה גבוהה. הוא עושה קצת מהכול, אבל לא עושה משהו באמת ברמה גבוהה. אין לו איזה מוב שהוא שלו, שאפשר להיות בטוחים שבו הוא מייצר נקודות. הוא יכול לקלוע קצת מחצי מרחק, ולקחת את השומר לסל, וקצת גב לסל (אבל ממה שראיתי - מעט מאוד). במשחקים מול הכוכב האדום למשל הוא אימלל את צירבס, בעיקר מחצי מרחק או בדרייבים לסל. וגם שמר יפה מאוד. אבל אלה לא איזה מובים שאתה יכול לסמוך עליהם לאורך עונה שלמה. גב לסל לא ראיתי הרבה מדיי ממנו, וזה בעייתי.
לידו חייבים פורוורד (לדעתי 4. ולא 3-4. אין מנוס) שיודע לעשות המון דברים ושבראש וראשונה הוא סקורר שיוכל להיות העוגן ההתקפי של הקבוצה בעמדות הפנים. שחקן שיחייב דאבל אפ עליו. למעשה הפורוורד הזר הבא והגארד הזר הם שתי ההחתמות הכי חשובות לקראת העונה הבאה.

בעמדה 4 יש כבר את מתן ואיידן (שמשחקים רק 4). בעמדה 5 יש את וויליאמס ואיידן (שמשחקים רק 5). בעמדה 3 יש רק את טאקר שהוא גם הגיבוי בעמדה 2. די ברור שצריך 3-4.

ואם יהיה לך רכז שהוא סקורר ברמה גבוהה (מאמין שיהיה), רביב, וטאקר, יהיה לך שלושה מהסקוררים הכי טובים בליגה בקו האחורי. ליד שלושה סקוררים ברמה גבוהה לא צריך עוד סקורר, זה לא ישפר את ההתקפה, מה שצריך זה שחקן שהוא יותר אול-אראונדר. בכדורסל המודרני מה שעובד זה סקוררים בקו האחורי ואול-אראונדרים בקו הקדמי שיכולים לעמוד בכמה שיותר משימות הגנתיות (לשמור בחוץ ובפנים, לשמור פיק-אנד-רול, לחסום, לחטוף), לקחת ריבאונד, לרוץ את המגרש, לעשות נקודות זבל, להיות פינישרים טובים, לקלוע שלשות פנויות. צריך 3-4 כזה שיעלה מהספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2016, 19:50 
מה גם שווילאמס גם שחקן התקפה טוב והוא סקורר גם בנוסף לכל תכונות ההאסל.
הוא קלע בפרטיזן יותר מחצי נקודה לדקה בנפח מעולה, 15-16 נק פר 30 דק.
אני חושב שהוא סנטר ברמה גבוהה לליגה הזאת לא פחות מהוואל או דומיו.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2016, 20:02 
יובל כתב:
purvis short כתב:

בעמדה 4 יש כבר את מתן ואיידן (שמשחקים רק 4). בעמדה 5 יש את וויליאמס ואיידן (שמשחקים רק 5). בעמדה 3 יש רק את טאקר שהוא גם הגיבוי בעמדה 2. די ברור שצריך 3-4.

ואם יהיה לך רכז שהוא סקורר ברמה גבוהה (מאמין שיהיה), רביב, וטאקר, יהיה לך שלושה מהסקוררים הכי טובים בליגה בקו האחורי. ליד שלושה סקוררים ברמה גבוהה לא צריך עוד סקורר, זה לא ישפר את ההתקפה, מה שצריך זה שחקן שהוא יותר אול-אראונדר. בכדורסל המודרני מה שעובד זה סקוררים בקו האחורי ואול-אראונדרים בקו הקדמי שיכולים לעמוד בכמה שיותר משימות הגנתיות (לשמור בחוץ ובפנים, לשמור פיק-אנד-רול, לחסום, לחטוף), לקחת ריבאונד, לרוץ את המגרש, לעשות נקודות זבל, להיות פינישרים טובים, לקלוע שלשות פנויות. צריך 3-4 כזה שיעלה מהספסל.

קודם כל, לא צריך לקחת רחוק מדי את העניין הזה של כדורסל מודרני. גם בכדורסל של היום אם היה מגיע תואם שאקיל אוניל הוא היה עושה מה שהוא רוצה מתי שהוא רוצה.
דבר שני, גם הפרוטוטייפ של הגבוה המודרני לא אומר שאין יותר גבוהים סקוררים אלא שהם קצת יותר מגוונים. אם אתה לוקח את הגבוהים הכי מוכשרים בעולם, קאזינס, דייוויס, טאונס, כולם סקוררים אדירים.
ודבר שלישי והכי חשוב, באירופה בכלל וישראל בפרט עדיין רחוקים משם. מי שניצח לך את הליגה בעונה שעברה זה דריל מונרו שזה הכי סנטר גב לסל שיש.
מה שכן, אני לא חושב שצריך עוד איזה גבוה סקורר אדיר. וויליאמס מאוד מוכשר ומגוון (רק 5? על שום מה ולמה?) ולא צריך עכשיו לידו איזה מישהו שימשוך את ההגנה. אני כן חושב, מבחינת פיזור העמדות בסגל, שהזר שנביא יצטרך להיות שחקן שמשחק בשתי עמדות הפורוורד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2016, 20:05 
RedMunks כתב:
הוקיץ' כתב:
ארבעת המופלאים כתב:
איך הוא ביחס לג'ף?

קשה מאוד להשוות.
ג'ף הוא שחקן אקספלוסיבי ברמות הגבוהות של אירופה בלי שום הגזמה. שילוב מדהים של אתלטיות, עוצמה ואגרסיביות, יחד עם ידיים טובות וקואורדינציה מעולה. אם הוא היה שחקן חכם אני לא הייתי מתפלא לראות אותו עושה קריירה דומה לקייל היינס.
מצד שני כאמור, הוא לא שחקן חכם. המשמעות של זה היא כמובן הנטייה שלו לצבור עבירות בכמויות מסחריות, העבירות הטכניות המטופשות שהוא מקבל וגם הנטייה שלו לעשות מהלכים שהם לחלוטין out of his elemnts.
וויליאמס הרבה יותר סולידי. בדומה לג'ף הוא מאוד אגרסיבי, נייד ובעל קואורדינציה טובה, אבל לא קרוב לאקספלוסיביות של ג'ף. מצד שני, הוא הרבה יותר טכני ומגוון התקפית מג'ף.
אני חושב שבשורה התחתונה וויליאמס הוא שחקן שלפחות ברמת הליגה הישראלית יותר טוב, יציב ואפקטיבי מג'ף. העניין הוא, ופה אני מאוד מתחבר לדברים שפז כתב פה בעבר, שאת הדברים שג'ף עושה טוב הוא עושה ברמות הכי גבוהות באירופה ולמעשה נותן לך את האפשרות להתחרות באספקטים מסוימים גם בקווים הקדמיים של מכבי וירושלים. אם הקבוצה הייתה בנויה אחרת הייתי שמח לראות אותם ביחד ובעיני זה היה שילוב אדיר. במצב הנוכחי וויליאמס כנראה מגיע על חשבון ג'ף.

תיאורטית מה היה צריך בשביל להיות עם שניהם בסגל, מבחינת בנייה? ומה הבעייתיות שלהם יחד היום? החוק הרוסי( הצורך לשחק עם מתן ב3 נגיד כששניהם על המגרש)?

מאחר ומתן משחק כמעט אך ורק 4, בגדול כל מה שיש לך היום בעמדה 3 זה טאקר. כלומר אם אלן גם נשאר זה אומר 5 שחקנים בעמדות הפנים ושחקן אחד בעמדה 3.
אם במקום מתן (או איידן, או גינת) היה 3 ישראלי אז היה מקום לוויליאמס ואלן ביחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2016, 20:23 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
יובל כתב:
purvis short כתב:

קודם כל, לא צריך לקחת רחוק מדי את העניין הזה של כדורסל מודרני. גם בכדורסל של היום אם היה מגיע תואם שאקיל אוניל הוא היה עושה מה שהוא רוצה מתי שהוא רוצה.
דבר שני, גם הפרוטוטייפ של הגבוה המודרני לא אומר שאין יותר גבוהים סקוררים אלא שהם קצת יותר מגוונים. אם אתה לוקח את הגבוהים הכי מוכשרים בעולם, קאזינס, דייוויס, טאונס, כולם סקוררים אדירים.
ודבר שלישי והכי חשוב, באירופה בכלל וישראל בפרט עדיין רחוקים משם. מי שניצח לך את הליגה בעונה שעברה זה דריל מונרו שזה הכי סנטר גב לסל שיש.
מה שכן, אני לא חושב שצריך עוד איזה גבוה סקורר אדיר. וויליאמס מאוד מוכשר ומגוון (רק 5? על שום מה ולמה?) ולא צריך עכשיו לידו איזה מישהו שימשוך את ההגנה. אני כן חושב, מבחינת פיזור העמדות בסגל, שהזר שנביא יצטרך להיות שחקן שמשחק בשתי עמדות הפורוורד.

אם אני לוקח את הגבוהים הכי מוכשרים בעולם, הם לא סוחבים את הקבוצות שלהם לשום מקום. כל מי שציינת לא הגיע לפלייאוף. האימפקט שלהם על המשחק לא גדול כמו של גארד מוכשר. שני שחקני הפנים הכי מוכשרים בעולם (קאזינס ודיוויס) אפילו לא התקרבו לפלייאוף. זה לא מקרי. הרבה פחות סביר שדבר כזה היה קורה עם גארד.
באירופה ובישראל נמצאים באותו מקום. צסק"א זכתה העונה ביורוליג עם תאודוסיץ' ודה-קולו. שנה לפני כן ריאל זכתה עם יוי, רודריגז ופרננדז. אין להן גבוה התקפי. לפני שנתיים מכבי עם רייס והיקמן (שחורציאניטיס היה רול-פלייר וחוץ מזה כלום).
גם בליגה היה אפשר לראות העונה כמה הסמול-בול שולט, ומי שהלך הפוך אכל אותה. ספציפית ליד מונרו (שהוא שחקן אדיר) היו את ליונס ודוסון. ראשל"צ גם סיימו מקום 6 ולקחו אליפות בפיינל-פור, כן?

עכשיו, מילא אם הקבוצה הייתה נבנית אחרת, היה מקום לשחקן התקפה דומיננטי בקו הקדמי (בסגנון מודרני). אבל כבר יש לך שני סקוררים אדירים בעמדות 2 ו-3 ויהיה עוד סקורר בעמדה 1. לידם לא צריך להביא עוד סקורר.
וויליאמס רק 5 כי הוא לא ישחק 4, ליד איידן. בפועל הוא ישחק רק 5.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2016, 22:12 
הא?
דייוויס בעונה שעברה סחב את הקבוצה שלו לבד לפלייאוף במערב החזק. שחקן בעונתו השניה להזכירך עם סגל מסייע פח. אבל ממש.
האחרון שעשה את זה היה בערך לברון. קיירי אירווינג לצורך העניין, אחד הגארדים הטובים שהגיעו לליגה בשנים האחרונות, סחב את קליבלנד למאזן הגרוע בליגה בעונתו השלישית.
וקאזינס דפוק בשכל. זאת הסיבה העיקרית שהקבוצות שלו לא מגיעות לכלום (למען האמת גם הקבוצות שהיו לו עד עכשיו היו לא משהו בכלל).
כמו שאתה מציין את צסק"א אני יכול להגיד שה-MVP של היורוליג העונה היה בורוסיס והוא סחב קבוצה די חלשה לפיינל פור.
גם לא ברור לי מה הכוונה שראינו שהסמול בול שולט בליגה. זאת ליגת גמדים מאז ומעולם, אין כאן משהו חדש.
השאלה הייתה לגבי סגנון הגבוהים בליגה ודווקא הקבוצות שהכי הצליחו העונה היו קבוצות שהכוכב שלהם היה סקורר גבוה. אילת, נהריה וראשון, בכולן השחקן המרכזי היה שחקן פנים.
זה לא אומר שזו הדרך היחידה להצלחה כמובן. הנקודה שלי היא שלא חסר דוגמאות לשני הצדדים ואני לא מאמין בדיכוטומיה הזאת שגורסת שא, ב, ג לא מתאים לכדורסל המודרני וד, ה, ו כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 יולי 2016, 23:47 
אם אתה רוצה ללכת רחוק את צריך שחקן פנים דומיננטי. אני לא ראיתי מוויליאמס שום מצב גב לסל. הוא לא 5 בשום מצב. אבל הוא גם לא מספיק 4. ומה שיותר חסר לי זה שהאיש לא יכול לשים שלשה גם אם חייו יהיו תלויים בזה. זה הכי רחוק שיכול להיות מהכדורסל המודרני. הוא אפילו לא זרק פעם אחת מהשלוש בפרטיזן. אפילו בליגת הגבוהים הלא מוכשרים שלנו אין כמעט גבוה שלא מסוגל לשים שלשה. אתה חייב גבוה שיהיה מסוגל לשים שלשה כשמשאירים אותו לבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2016, 04:59 
סמל אישי של המשתמש
גבוהים בארת צריכים בעיקר משחק פוסט והמון האסל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 יולי 2016, 12:56 
בסרביה מפורסם שדרל וויליאמס כבר חתום אצלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2016, 13:13 
סמל אישי של המשתמש
מה המשמעות של הופעה או אי הופעה שלו בליגת הקיץ אצל פורטלנד בלאס וגאס מבחינת חתימה אצלנו? ואם הוא באמת חתום לא חבל שישחק שם? בשביל מה זה טוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: בוא תבנה קבוצה לעונה הבאה
הודעהפורסם: 08 יולי 2016, 14:43 
כנראה שהוא עוד רוצה לnba ומנסה להוכיח שם למישהו משהו, אם הוא ״חתום״ בהפועל זה כנראה רק במידה וימצא שם וישאר כשיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2016, 22:11 
לא בדקתי על השחקן, לא ראיתי שום דבר מלבד וידאו קצר, אבל הממוצעים שלו באדריאטית עלובים ומדאיגים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2016, 02:47 
פרטיזן בכלל לא הגיעה לשלבים המכריעים באדריאטית.
הוא שיחק בקושי חמישה משחקים באדריאטית ועוד לא ממש נכנס לעניינים עד שהם הודחו.
בסדרת הגמר נגד הכוכב האדום (שזכתה באדריאטית נדמה לי) הוא היה מצוין ודי עשה בית ספר לצירבס.
בקיצור, לא הייתי דואג מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2016, 08:13 
https://www.youtube.com/watch?v=WjcL1cDTIis

למי שמעוניין לראות משחק מלא של וויליאמס.
סנטר הוא לא. אין לו כמעט שום מוב עם הגב לסל. הוא שחקן שעושה הכול מהכול, אבל אין לו איזה מוב שהוא שלו. כמעט את כל ההתקפות של פרטיזן הוא מתחיל. הוא מעביר את החצי תחת הלחץ של הכוכב האדום. מאוד אנרגי בהגנת הפיק אנד רול. ועושה רושם טוב מאוד בתחום הזה.
אבל לטעמי חייבים להביא לידו עוד שחקן פנים בעל יכולות סקורינג. אין ברירה. גם בפרטיזן הוא שיחק 4 ליד קווין ג'ונס שהיה יותר שחקן הפנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2016, 09:47 
חתם

FEZ אפשר להסיר את הצנזורה עכשיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2016, 10:35 
סמל אישי של המשתמש
בהנחה שבאמת יביאו קומבו-גארד ועוד שחקן פנים, שהוא יותר 5 "אמיתי" מוויליאמס עם גב לסל והכל, אני מניח שהמשמעות היא שמתן ישחק דווקא יותר כ-3 (כמחליף של טאקר). לא אידיאלי, אבל בהינתן חמישיה חזקה וספסל עמוק יחסית זה חיסרון שאפשר לחיות איתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2016, 10:53 
סמל אישי של המשתמש
זה בעייתי מבחינת החוק הרוסי. אם מתן ישחק כמחליף, מי הישראלי השני בחמישה ליד רביב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: בוא תבנה קבוצה לעונה הבאה
הודעהפורסם: 09 יולי 2016, 11:01 
איידן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2016, 13:26 
סמל אישי של המשתמש
לא ראיתי אותו יותר מ5 דקות במצטבר, אבל יכול להיות שהוא קצת שחקן בסגנון קונגר?
משהו במובים שלהם נראה לי זהה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2016, 13:41 
שמוליקיפוד כתב:
לא ראיתי אותו יותר מ5 דקות במצטבר, אבל יכול להיות שהוא קצת שחקן בסגנון קונגר?
משהו במובים שלהם נראה לי זהה.

אם כבר אז ויליאמסון עם הובלת כדור ומעט יותר אגרסיביות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2016, 13:50 
יורם כתב:
זה בעייתי מבחינת החוק הרוסי. אם מתן ישחק כמחליף, מי הישראלי השני בחמישה ליד רביב?

מתן ורביב יעלו בחמישייה ליד קומבו גארד זר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2016, 20:11 
purvis short כתב:

סנטר הוא לא. אין לו כמעט שום מוב עם הגב לסל. הוא שחקן שעושה הכול מהכול, אבל אין לו איזה מוב שהוא שלו. כמעט את כל ההתקפות של פרטיזן הוא מתחיל. הוא מעביר את החצי תחת הלחץ של הכוכב האדום. מאוד אנרגי בהגנת הפיק אנד רול. ועושה רושם טוב מאוד בתחום הזה.
אבל לטעמי חייבים להביא לידו עוד שחקן פנים בעל יכולות סקורינג. אין ברירה. גם בפרטיזן הוא שיחק 4 ליד קווין ג'ונס שהיה יותר שחקן הפנים.

אז אין לו גו טו מוב. אז? גם ליוטר לא היה, זה לא הפריע לו להיות אחד הגבוהים הדומיננטים בארץ בשנים האחרונות (אגב וויליאמס מאוד מזכיר אותו מכמה בחינות).
הבן אדם עשה סדרה טובה מאוד נגד הכוכב האדום שזו קבוצה על סף טופ יורוליג ולא הראה שום בעיה לייצר שם נקודות. לדעתי הוא הולך להיות שחקן התקפה יעיל מאוד בארץ.
מבחינה הגנתית לא ראיתי אצלו שום בעיה להתמודד מתחת לסל עם צירבס שזה וואחד טנק. הוא גם מזיז רגליים יפה בהגנת פיק אנד רול.
מה שכן, לדעתי כל הקטע הזה של מתן כארבע הסתדר לנו טוב בסוף העונה כי ג'ף לוקח ריבאונד בשביל שלושה שחקנים וזה קצת מסתיר את החולשה הגדולה של מתן בתחום הזה. נגד ירושלים גם איידן עשה עבודה יפה מאוד בריבאונד. בלי ג'ף אני לא בטוח בכלל כמה זה יעבוד הסיפור הזה במידה ולא נחתים עוד שחקן פנים אלא מין פורוורד 3-4 כזה.
וויליאמס הוא ריבאונדר טוב אבל הוא לא ג'ף, ואלא אם איידן יוכיח שהוא שחקן שיכול לתת 20-25 דקות במשחק אנחנו עלולים להיות בבעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2016, 20:34 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
purvis short כתב:

אז אין לו גו טו מוב. אז? גם ליוטר לא היה, זה לא הפריע לו להיות אחד הגבוהים הדומיננטים בארץ בשנים האחרונות (אגב וויליאמס מאוד מזכיר אותו מכמה בחינות).
הבן אדם עשה סדרה טובה מאוד נגד הכוכב האדום שזו קבוצה על סף טופ יורוליג ולא הראה שום בעיה לייצר שם נקודות. לדעתי הוא הולך להיות שחקן התקפה יעיל מאוד בארץ.
מבחינה הגנתית לא ראיתי אצלו שום בעיה להתמודד מתחת לסל עם צירבס שזה וואחד טנק. הוא גם מזיז רגליים יפה בהגנת פיק אנד רול.
מה שכן, לדעתי כל הקטע הזה של מתן כארבע הסתדר לנו טוב בסוף העונה כי ג'ף לוקח ריבאונד בשביל שלושה שחקנים וזה קצת מסתיר את החולשה הגדולה של מתן בתחום הזה. נגד ירושלים גם איידן עשה עבודה יפה מאוד בריבאונד. בלי ג'ף אני לא בטוח בכלל כמה זה יעבוד הסיפור הזה במידה ולא נחתים עוד שחקן פנים אלא מין פורוורד 3-4 כזה.
וויליאמס הוא ריבאונדר טוב אבל הוא לא ג'ף, ואלא אם איידן יוכיח שהוא שחקן שיכול לתת 20-25 דקות במשחק אנחנו עלולים להיות בבעיה.

האמת שאם נצליח איכשהו להביא את האוול במקום זר זה יפתור כמעט את כל הבעיות שלנו. אבל אני בספק אם זה ריאלי כספית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2016, 21:25 
להאוול לא תהיה אזרחות בשנתיים הקרובות (אלא אם הדון ישכנע את משרד הפנים שמדובר בנושא בעל חשיבות לאומית).
בכל מקרה, לדעתי כרגע הוא יקר מדי בשבילנו, אם הוא מקבל אזרחות אז בכלל אפשר לשכוח ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2016, 22:07 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
purvis short כתב:

ניתוח הרבה יותר הגיוני. בכלל, ההיקש הזה "אין לו משחק גב לסל אז הוא לא סנטר" הוא חסר כל קשר למציאות. לדיאנדרה ג'ורדן אין משחק גב לסל, אני מניח שגם הוא לא סנטר.
וויליאמס אמור להיות גם ריבאונדר מפלצתי, בבלגיה היה לו כמעט 11 למשחק ב-26 דקות וגם בפרטיזן הוא לקח ריבאונד בקצב טוב. גם במכללות, בעונת הסיניור היו לו 12 ריבאונדים למשחק (בדיוויז'ן 2) וכשהוא שיחק בביג-12 היו לו 7 ריבאונדים למשחק ב-20 דקות. אבל אני מסכים שבאופן כללי, ג'ף הוכיח את עצמו בצורה אולטימטיבית בתור סופרמן כזה ששולט בצבע בשני צידי המגרש, ואפשר לשים לידו הרכב של גמדים בלי שיהיו לכך השלכות. לשים עכשיו כל שחקן אחר בסיטואציה הזאת זה הימור מחדש, ולכן זו טעות שאני מקווה שלא נשלם עליה.

העניין הוא שמתן בתור 4 זו עובדה נתונה בלי קשר למי שתחתים לידו. כבר אין לו רגליים לשמור על מספרי 3, מה שהוא יכול לעשות זה להשתמש באגרסיביות ובניסיון שלו בשביל לשמור בצבע, וגם בהתקפה חוץ מלעמוד ולזרוק שלשות הוא לא יכול לעשות משהו. הוא לא יכול לשחק ליד שני שחקני פנים, זה יוצר הרכב כבד שישמור פחות טוב, ירוץ פחות טוב ויהיה עם פחות כלים במשחק העומד. יש גם את גינת בעמדה 4, איידן בעמדה 5, וויליאמס שישחק בעמדה 5.
הדבר היחיד שנשאר זה להחתים 3-4 אתלטי שיכול לקחת ריבאונד, לשמור כמה עמדות, לקלוע מבחוץ ולסיים כמו שצריך. שחקן כזה גם יכול לשחק 3-4 עם מתן ולחפות על החסרונות שלו בריבאונד ובאתלטיות למשל (בשנה שעברה שיחקו ליד מתן סימונס שהוא 2-3, וקצת קונגר שהיה כישלון מוחלט, ולא נתנו שום דבר מזה). להחתים עוד סנטר בנוסף לסגל הקיים לא ייתן כלום ורק ייצור עוד בעיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2016, 22:53 
ברור שלא חייבים סנטר כדי להצליח בכדורסל של היום. גם בסכומים שהפועל משלמת זה כמעט בלתי אפשרי להביא אחד כזה. העניין הוא שוויליאמס, במשחקים שאני ראיתי, לא עשה כמעט נקודות מתחת לסל. הוא לא דורש עזרה של הגנת היריב. הוא עושה רושם של שחקן טוב. הוא מוביל כדור יפה. הוא לוקח גבוהים יפה מבחוץ לסל, אבל מעדיף את הג'אמפ מחצי מרחק על פני משחק פנים אמיתי. ואני חושש שאם נביא מישהו שהוא 3-4 נהיה קבוצה בלי שום יכולת לייצר משהו מתחת לסל. אז לא צריך איזה סנטר. אבל לדעתי לידו צריך פאוור פורוורד מגוון, שיודע לעשות נקודות גם מתחת לסל. פה ושם גם עם הגב לסל. שיוכל להיות איזה עוגן התקפי ויגרום לקבוצה הזו לא להיות כזו שמתבססת על ג'אמפים מחצי מרחק. שחקן שכשהוא יקבל את הכדור ויהיה מולו שומר אז היריבה תהיה חייבת להביא עזרה - אחרת הוא יעשה סל. לוויליאמס יש חיסרון נוסף - שאין לו טווח קליעה מספיק (הוא קולע יפה מחצי מרחק, אבל מהשלוש הוא אפילו לא זורק) - אבל זה משהו שיצטרכו לחיות איתו. לכל שחקן יש חסרונות. ולכל קבוצה יש חסרונות שצריך להחביא.
בקיצור:אני מעדיף שנחפש מישהו בסגנון של צ'ארלס תומאס, או ג'וש דאנקן, או אופייבו, ולא איזה סמול פורוורד שישחק 4. זו הנקודה שלי. את ה4 שקולע מבחוץ ישחקו מתן וגם טאקר (שיחק בעמדה הזו בקריית גת כשהיה צריך)
ואגב, עד לרגע זה לא השתכנעתי שוויליאמס עדיף על אלן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2016, 23:29 
סמל אישי של המשתמש
שוב:

יובל כתב:

אין פה בכלל שאלה שבסגל הנוכחי צריך להביא עוד שחקן שישחק 3.

ומה יקרה אם לא יהיה בקבוצה מישהו שמסוגל לייצר משהו מתחת לסל? ספויילר: שום דבר.
קליבלנד לקחו את אליפות ה-NBA בלי שום דבר מתחת לסל. לסנטר שלהם יש יכולות התקפיות של ג'וש אוונס בערך, כל מה שהוא יודע זה לשמור ולקחת ריבאונד. ההתקפה שלהם מבוססת על יכולת אישית של שני שחקנים, לברון וקיירי, כל השאר עומדים בצד ומסתכלים.
לגולדן סטייט ששיחקו נגדם אין שום דבר שדומה בכלל למשחק פנים. ההתקפה שלהם מבוססת על המון אלמנטים, משחק פנים הוא לא אחד מהם.
לטורונטו שהגיעו לגמר המזרח, נפצע הסנטר המוביל בתחילת הסיבוב השני נגד מיאמי, נשאר להם סנטר אחד שרק שומר ולוקח ריבאונד, וזה לא השפיע עליהם אפילו קצת.
אוקלהומה הגיעו לגמר המערב בלי שום משחק פנים. כל המשחק שלהם היה מבוסס על יכולת אישית של ווסטברוק ודוראנט, וכל השאר עומדים בצד ומסתכלים. או ליתר דיוק, לקלוע שלשות פנויות, לסיים כמו שצריך מתחת לסל, לשמור ולקחת ריבאונד.

אם כל הקבוצות האלה הסתדרו בלי משחק פנים, לא סנטר ולא אף שחקן אחר שמייצר משהו מתחת לסל, אני חושב שגם הפועל תל אביב יכולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2016, 23:55 
סמל אישי של המשתמש
דווקא אדאמס היה מצויין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 284 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: