תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 17:00

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2209 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 74  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל 2016/7
הודעהפורסם: 27 יוני 2016, 13:49 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
האינפורמציה על על בעלי המניות, זה מתוך ידע? וגם אם הם לא מתערבים (חוץ מהדלפה הרסנית פה ושם) מדוע כבירי חייב להם משהו? אני פשוט לא מצליח להבין את הלוגיקה שלך. הוא קנה את הקבוצה מהם? מרמון? ומי זה השוגר דדי? וויצמן?
וכן נשבר ממחאות, המחאה האחרונה היתה מהונדסת על ידי אנשי רמון ונציגיה נטשו עמדות באופן מוזר. אני גם לא בטוח שטביב ניהל את המועדון כל כך זוועה בהשוואה למה שקרה מאז שהוא עף.

כן, לפחות לגבי רובם. מדברים איתם רק כשצריך הלוואה או עזרה כספית מיידית, בצורה כזו לקראת סוף העונה הלוגו של Zaban היה על גב החולצות שלנו, בכור פשוט שם כסף כדי שיהיה איך לסיים את העונה.
כבירי לא חייב להם כלום וככה הוא מתנהג, בצדק. הוא בעל זכויות הניהול, הוא זה ששם את הכסף, הם לא שותפים לניהול השוטף ולמיטב ידיעתי אין גם ישיבות דירקטוריון אז כל סיפור האחוזים לא רלבנטי בעליל.
לא יודע לגבי המחאה האחרונה, מי הינדס אותה והעמדות של הנציגים שלה. טביב היה רע להפועל וטוב שהוא הלך.
מה שקרה מאז לצערנו רק דרדר אותנו עוד יותר, היתה כאן הזדמנות אולי חד פעמית לייצר מנגנון של בעלי עסקים אוהדי הפועל שמנהלים את המועדון בשיתוף גב של נציגי האוהדים וחירבנו את זה לחלוטין, גם האוהדים אשמים בזה ובעיקר חיים רמון, שידוע שכל דבר שהוא נוגע בו נהרס. כבירי ומני ניסו להרים את הסיפור מחדש ושוב נכשלו, לדעתי אנחנו סתם מושכים זמן עד לפתרון המתבקש, האדישות של הקהל פשוט נותנת לכבירי עוד זמן לנסות ולפתור את המצב בדרך שלו, כל בעלים אחר בכל תקופה אחרת כבר היה מרגיש את הלחץ מהאוהדים. שיהיה לו בהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2016, 14:01 
kobster כתב:
גבעתיים כתב:
כמה מתוק שמדברים על המצב הכלכלי של המועדון בלי להבין את נתוניו הכלכלים בתקופת כבירי.
אפילו, בלי לחכות שהתמונה תתבהר. כאילו כבירי ממשפחת קודמיו טביב-רמון. אגב, הבוקר פורסמו ממוצעי הפסיכומטרי.

גם אוהד נידרש לכוחות נפשיים ולספורטיביות והקהל שלנו מהווה דוגמא נהדרת גם ברגעים קשים.
אגב, אני לא הייתי חולם להיות אוהד כדורגל עם מטען החולשה שאני קורא בפורום.

חצי אמת גרועה משקר. גולדשטיין :ASS: זבל גמור.

1. לצערי, או לצערך, אני מכיר את רוב החובות שרמון השאיר אחריו ואת סדר הגודל שלהם. קולך לא נשמע בתקופת ההרס שלו בזמן שאני העברתי אלפי ביטים מבוזבזים על גודל החורבן, כאן ובפלטפורמות אחרות כולל נקיטת פעולות אקטיביות, אז טיעון אחד כבר קרס.
2. כבירי השקיע מכספו. כל הכבוד לו. אם הוא לא יכול לעמוד בהתחייבויות שלו שיכריז נא "אינני יכול עוד" ויתחיל בתהליכי פירוק, גם ככה אנחנו סתם מושכים זמן עד לפיתרון הזה.
3. לקהל של הפועל נגמרו הכוחות הנפשיים, וזה עושה למועדון רק טוב. כל בעלים אחר שהלין שכר (ראה בית ברנר, ראה טביב) כבר שמע היטב מה הקהל חושב עליו. הקהל של הפועל נמצא בתקופה הכי פסיבית שלו ב 30 השנים האחרונות, פשוט כי כבר נמאס לו ממחאות. תמוה בעיני שמי שמדבר על ממוצעי פסיכומטרי לא מסוגל לזהות תהליך שנמשך כבר ארבע שנים.
4. בעלי המניות האחרים פסיביים לחלוטין, הם לא שותפים לאף החלטה (מלבד הרגע בו מני ויצמן מבקש מהם עוד הלוואה), לא מתערבים בניהול וכבירי והשוגר דדי שלו הם היחידים שמקבלים החלטות בנוגע להפועל.
5. כל הררי המילים לא משנים דבר אחד בסיסי. תשלם משכורות בזמן, אף אחד לא ירשום שאתה לא משלם משכורות. גם גדול צוררי הפועל , עמית גולדשטיין בכבודו ובעצמו, לא יוכל לסלף ולעוות מציאות פשוטה בה משלמים משכורות בזמן. בוא נתחיל משם ונוותר על רטוריקת התקשורת רודפת אותנו ע"ש ביבי נתניהו.

כמעט לא כתבתי בתקופת רמון פרט לזה שהניהול העסקי בהפועל מעורפל קש לי להעריכו. מה גם שויצמן תומך מבחוץ ולא נודע מקום קבורתם של עשרות מליונים.
גם לא איכפת לי ל"הפסיד" בקרב הזה למרות שיש לי תזכורת מרגשת על טעות חישובית מג'ורית. העיקר שמקובל שיש הבדלים עקרונים בין כבירי לשני קודמיו הידועים לכל.

מציע לחכות ליותר נתונים כדי לסכם את כבירי. מסכים איתך שיש תשישות נפשית. אני עוקב בדריכות מסוימת כי כבירי אניגמטי, אבל לא שותף לתשישות.
כל זמן שהוא ממשיך אני אופטימי. וכל זמן שגם גוטמן ממשיך אני אופטימי בהחלט.

נושא המשכורות הוא חד וחלק. צריך להבחין בין תזרים מזומנים למספר חודשים כואב ככל שיהיה אחרי פספוס של עשרות מיליונים בתקציב (היה אמור להיות בערך 27 מליון) ובין המצב הכללי בעיקר אחרי השקעות עתק של כבירי.

בספורט 5 יש פרטים על התחלת תשלום החובות מעבר לעדכון הכללי אתמול ב-ONE.
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 92&lang=he
גולדי משעמם. לא כתבתי נגד כל המדיה.

נערך לאחרונה על ידי גבעתיים בתאריך 27 יוני 2016, 14:11, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2016, 14:11 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
בעניין אחר, שמעון ביטון, שהדריך את קבוצת הנוער של הפועל ב"ש, מונה למאמן הנוער של הפועל. כידוע, האדומים נפגשו תחילה עם עידן בר-און, אך הדרישות שלו היו גבוהות מדי עבור הקבוצה.

אין בנמצא איזה שחקן עבר שלנו שיכול לאמן? לא ראיתי איזה גדולות ונצורות מהנוער של ב"ש שביטון עדיף על איזה שחקן לשעבר של הפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2016, 14:17 
kobster כתב:
chimpfive כתב:
האינפורמציה על על בעלי המניות, זה מתוך ידע? וגם אם הם לא מתערבים (חוץ מהדלפה הרסנית פה ושם) מדוע כבירי חייב להם משהו? אני פשוט לא מצליח להבין את הלוגיקה שלך. הוא קנה את הקבוצה מהם? מרמון? ומי זה השוגר דדי? וויצמן?
וכן נשבר ממחאות, המחאה האחרונה היתה מהונדסת על ידי אנשי רמון ונציגיה נטשו עמדות באופן מוזר. אני גם לא בטוח שטביב ניהל את המועדון כל כך זוועה בהשוואה למה שקרה מאז שהוא עף.

כן, לפחות לגבי רובם. מדברים איתם רק כשצריך הלוואה או עזרה כספית מיידית, בצורה כזו לקראת סוף העונה הלוגו של Zaban היה על גב החולצות שלנו, בכור פשוט שם כסף כדי שיהיה איך לסיים את העונה.
כבירי לא חייב להם כלום וככה הוא מתנהג, בצדק. הוא בעל זכויות הניהול, הוא זה ששם את הכסף, הם לא שותפים לניהול השוטף ולמיטב ידיעתי אין גם ישיבות דירקטוריון אז כל סיפור האחוזים לא רלבנטי בעליל.
לא יודע לגבי המחאה האחרונה, מי הינדס אותה והעמדות של הנציגים שלה. טביב היה רע להפועל וטוב שהוא הלך.
מה שקרה מאז לצערנו רק דרדר אותנו עוד יותר, היתה כאן הזדמנות אולי חד פעמית לייצר מנגנון של בעלי עסקים אוהדי הפועל שמנהלים את המועדון בשיתוף גב של נציגי האוהדים וחירבנו את זה לחלוטין, גם האוהדים אשמים בזה ובעיקר חיים רמון, שידוע שכל דבר שהוא נוגע בו נהרס. כבירי ומני ניסו להרים את הסיפור מחדש ושוב נכשלו, לדעתי אנחנו סתם מושכים זמן עד לפתרון המתבקש, האדישות של הקהל פשוט נותנת לכבירי עוד זמן לנסות ולפתור את המצב בדרך שלו, כל בעלים אחר בכל תקופה אחרת כבר היה מרגיש את הלחץ מהאוהדים. שיהיה לו בהצלחה.

בכל מקרה אין בעלים, אז למי בדיוק אני אמור לבוא במחאות? לבעלי המניות שלשיטתך רק מזרימים כספים כדי לסגור חורים? ומזינים אוהדים ועתואנים בהדלפות? או לנציג הזכויות? שהוא מי בדיוק? כבירי? יש לו 30 אחוז, וזה כן רלוונטי, אין עסק ביקום שבעלי מניות לא רלוונטיים אליו, זה מקור כל הבעיות. מסכים איתך שאנחנו מפורקים וכל מה שעושים כל שנה זה להאריך את החיים של הגופה עם עוד מימון חיצוני לאיזה חלוץ אבוד שבעקבותיו יגיעו מנויים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2016, 14:18 
השאלה בפסיכומטרי היתה שביום ההעברות לא שואלים שחקן האם קיבל את הכסף.
מציע להבחין בין זה ובים זיהוי קלוש של תהליכים שממש לא שייך לפסיכומטרי. זה שייך להערכות בתנאי ערפול.
בשני התחומים מציע בחום שלא לגרור אותי לשדה האש. כולה כתבתי על עיתונאי צד ג.
מה גם שהואלתי לדלג על שגיאה מג'ורית בעבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2016, 14:20 
סמל אישי של המשתמש
גבעתיים כתב:
כמה מתוק שמדברים על המצב הכלכלי של המועדון בלי להבין את נתוניו הכלכלים בתקופת כבירי.
אפילו, בלי לחכות שהתמונה תתבהר. כאילו כבירי ממשפחת קודמיו טביב-רמון. אגב, הבוקר פורסמו ממוצעי הפסיכומטרי.

גם אוהד נידרש לכוחות נפשיים ולספורטיביות והקהל שלנו מהווה דוגמא נהדרת גם ברגעים קשים.
אגב, אני לא הייתי חולם להיות אוהד כדורגל עם מטען החולשה שאני קורא בפורום.

חצי אמת גרועה משקר. גולדשטיין :ASS: זבל גמור.

:ROSE:

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2016, 14:38 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
chimpfive כתב:

על אי תשלום שכר לא(עד היום האוהדים לא יצאו על משהו כזה בלבד), אבל אם הוא יעשה מכירת שחקנים וסגל סוג ד' אז מאוד יכול להיות שיהיו אוהדים שיכעסו. אם כי טביב עשה רושם של נאחז בקרנות המזבח, בניגוד לרושם שיש לי מכבירי, שנדמה לי שבמידה והוא ירגיש שהוא ניסה הכל, הוא יתן את העמדה לאחר, כך שהוא לא מעורר איזשהו דחף למחאות והפגנות.
כרגע אף אחד לא יודע מה התוכניות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2016, 14:39 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
kobster כתב:
chimpfive כתב:

בכל מקרה אין בעלים, אז למי בדיוק אני אמור לבוא במחאות? לבעלי המניות שלשיטתך רק מזרימים כספים כדי לסגור חורים? ומזינים אוהדים ועתואנים בהדלפות? או לנציג הזכויות? שהוא מי בדיוק? כבירי? יש לו 30 אחוז, וזה כן רלוונטי, אין עסק ביקום שבעלי מניות לא רלוונטיים אליו, זה מקור כל הבעיות. מסכים איתך שאנחנו מפורקים וכל מה שעושים כל שנה זה להאריך את החיים של הגופה עם עוד מימון חיצוני לאיזה חלוץ אבוד שבעקבותיו יגיעו מנויים.

ההמלצה הכי טובה שאני יכול לתת זה מה שאני עושה. כלום. לא מתעצבן על עיתונאים, לא מחפש אשמים, לא מנסה למצוא מי רודף אותנו ומי כותב עלינו פחות או יותר טינופים, לא חושב שכבירי הוא משיח או נסיך האופל. אוהד שרוף שנכנס למשהו שכנראה גדול עליו בכמה מידות, מנטליים וכספיים, והוא מנסה למצוא דרכים להסתדר עם הבלאגן שהשאירו לו והבלאגן שהוא בעצמו יצר. שיתחיל בלשלם משכורות לעובדים שלו, עוד חלוץ או פחות חלוץ לא ממש יעזרו לנו במצבנו אז לפחות שיהיה הוגן עם אנשים שזה מקור ההכנסה היחיד שלהם ולא אשמים בחובות של טביב/רמון/כבירי/ויצמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2016, 14:43 
kobster כתב:
chimpfive כתב:
kobster כתב:
chimpfive כתב:

ההמלצה הכי טובה שאני יכול לתת זה מה שאני עושה. כלום. לא מתעצבן על עיתונאים, לא מחפש אשמים, לא מנסה למצוא מי רודף אותנו ומי כותב עלינו פחות או יותר טינופים, לא חושב שכבירי הוא משיח או נסיך האופל. אוהד שרוף שנכנס למשהו שכנראה גדול עליו בכמה מידות, מנטליים וכספיים, והוא מנסה למצוא דרכים להסתדר עם הבלאגן שהשאירו לו והבלאגן שהוא בעצמו יצר. שיתחיל בלשלם משכורות לעובדים שלו, עוד חלוץ או פחות חלוץ לא ממש יעזרו לנו במצבנו אז לפחות שיהיה הוגן עם אנשים שזה מקור ההכנסה היחיד שלהם ולא אשמים בחובות של טביב/רמון/כבירי/ויצמן.

נכון, גם אין מה לעשות יותר מדי. לפחות ממה שזה נראה, אם אני לא מתייחס לסיכומים ושמועות על דמארי, זה בדיוק מה שהוא עושה, לא מחתים שחקנים, מנסה להיפטר מחובות ושחקני רכש כושלים, אם הוא מצליח לייצר תלכיד שפוי של שחקנים שיכולים להשאיר אותנו בליגה ומי יודע אולי להעפיל לפליאוף, זה יהיה כיוון חיובי יותר מפירוק. אני חושב שגם אוהדים צריכים במצב הזה להתרגל שימינו כמועדון גדול בהקפאה וצריך לעבור להתנהלות כמו של בני יהודה, קרית שמונה וכו׳ עם כל הצער שבדבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2016, 14:44 
סמל אישי של המשתמש
פרוספר כתב:
dino כתב:
פרוספר כתב:
nati כתב:
kobster כתב:
אני האחרון שיגן על מישהו מהתקשורת אבל ההיטפלות הזו לעמית גולדשטיין ולכתבות שלו בוואלה מביכות עד מבישות.
המצב של המועדון בקאנט. עובדים לא קיבלו משכורות כבר שלושה חודשים, שחקנים לא קיבלו משכורות כבר חודשיים וכל הדיבורים מסביב על זה שכבירי הכניס ומכניס כסף פשוט לא מעניינים כי הם לא משנים את השורה התחתונה, בפעם האחרונה שבדקתי עמית גולדשטיין לא התחייב לשלם ולא חתם על שום חוזה עם שחקנים של הפועל, כבירי עשה את זה.
ידענו טוב מאוד להתחרפן על טביב ועל סיפורי הכסף שלוקח לו הרבה זמן להגיע מחו"ל, על דחית התשלומים עד שלצד השני נמאס לרדוף אחרי הכסף והוא מסתפק בלקבל חצי ממה שמגיע לו רק כדי לסיים את הסיפור. אז אנחנו לא יותר טובים מזה עכשיו. הפועל התחייבו להעביר את התשלום עד ל 25 לחודש, כלומר אתמול.
היו יכולים להעביר את הכסף ביום חמישי, היו יכולים להעביר את הכסף בשישי, כל התירוץ המטומטם הזה של העברנו את הכסף היום אז יראו אותו מחר (יומיים אחרי המועד האחרון) זה טביב קלאסי. אז טביב עזב אבל הטביביזים עדיין כאן. לפני שאנחנו באים בטענות לכתבלבים ולקובי סידים ולגורמים במועדון למינהם בואו פשוט נשלם משכורות בזמן, אני די בטוח שלא יהיו כתבות על כך שלא משלמים משכורות בזמן.
פאק איט, אנחנו הפועל. זה לא אומר הרבה אבל כל שלטי ה working class hero קצת מביכים כשהקבוצה שלך לא משלמת משכורות לפועלים שלה.

אולי אותך זה לא מעניין.אותי למשל זה מאוד מעניין.בא בנאדם שכנראה לא הכי עשיר בעולם.שם מעל 30 מיליון שקל מכספו הפרטי(למרות שלא התכוון לשים יותר מ10.שזה גם כנראה הרבה כסף למישהו במצבו)כדי להציל ולהחזיק את הקבוצה שאנחנו כל כך אוהבים.וכל מה שכרגיל יש לכם זה תלונות.
סתם שאני אבין.נראה לך/ם שיש כסף בקופה,ולא משלמים מהכסף הזה משכורות?
אז כן.כנראה שבגלל הוצאות הלא צפויות(חלקן טעויות של מתחילים)והניסיון המבורך להשאיר את הקבוצה בליגה.התקציב עבר בהרבה את המצופה,ורוקן את הקופה.
אבל כבירי למרות הבעיות וההוצאות הענקיות לא בורח.יותר מזה.למרות הבעיות מנסה לבנות לנו קבוצה לצמרת.הרבה אחרים במקומו כבר מזמן היו נוטשים את הספינה.
אז עדיף שבקום להתלונן ולהגיד שזה לא מעניין נגיד לו תודה לפחות פעם ביום.

:HEART2: אמיר כבירי :HEART2:

הדבר הכי טוב שיכול לקרות למועדון הזה זה פירוק. למחוק הכל, למכור הכל ולהתחיל מאפס. נכון זה יהיה כואב לעונה או שתיים, אבל סוף סוף יהיה דף חלק.

מי אמר שרק בעונה או שתיים או שלוש יסתכם הכאב? אם זה היה כזה פשוט, 50 קבוצות כבר היו מתפרקות כל יומיים.

גם אם זה ייקח יותר זה מתבקש. כל יומיים צץ חוב חדש, הקבוצה לא משלמת משכורות, אם מישהו חושב שאפשר להצליח בצורה כזאת הוא משלה את עצמו.
אני בטוח שכבירי בא ממקום טוב ונותן את כל כולו, אבל כל ההתנהלות הניהולית סביב הפועל מאז עזיבת סגול מחייבת ניקוי של השולחן.
את הנזק שנעשה לא יצליחו לתקן בלי בעלים שיבזבז ללא הכרה/פירוק כל פיתרון אחר רק מעכב את הגסיסה.
אגב פירוק, אם השחקנים הולכים לבית משפט זה מה שיקרה. אנחנו כרגע נתונים לחסדיהם.

כרגע ממה שאני מבין, ממתינים לכניסת כסף ממקומות אחרים לתקציב המועדון. משהו שכבירי כבר דיבר עליו וטען שבעיית המשכורות תיהיה עד ספטמבר.
לגבי חובות, החוב היה גדול יותר וצימצמו אותו למיטב הבנתי, זאת בניגוד לדעת עמית גולדשטיין שסובל מהפרעת אישיות.
לא יעזור שפתאום הוא יכתוב שגילי ורמוט דורש 200 שקל או עזרא מהפיצוחים חייבים לו 12 שקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2016, 17:48 
יהלום אדום כתב:
ציטוט:
בעניין אחר, שמעון ביטון, שהדריך את קבוצת הנוער של הפועל ב"ש, מונה למאמן הנוער של הפועל. כידוע, האדומים נפגשו תחילה עם עידן בר-און, אך הדרישות שלו היו גבוהות מדי עבור הקבוצה.

אין בנמצא איזה שחקן עבר שלנו שיכול לאמן? לא ראיתי איזה גדולות ונצורות מהנוער של ב"ש שביטון עדיף על איזה שחקן לשעבר של הפועל

לא שאני יודע מי זה שמעון ביטון הזה או שיש לי משהו נגד שחקני עבר של הפועל, אבל זה שמישהו שחקן עבר לא אומר בהכרח שהוא יודע איך לקדם בני נוער להיות כדורגלנים שמתאימים לקבוצה הבוגרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2016, 17:51 
סמל אישי של המשתמש
מושקוביץ כתב:
יהלום אדום כתב:
ציטוט:

לא שאני יודע מי זה שמעון ביטון הזה או שיש לי משהו נגד שחקני עבר של הפועל, אבל זה שמישהו שחקן עבר לא אומר בהכרח שהוא יודע איך לקדם בני נוער להיות כדורגלנים שמתאימים לקבוצה הבוגרת.

כמובן שלא. אבל זה לא שהביאו איזה מאמן עם שם ובמצב כזה אפשר להחתים איזה שחקן עבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2016, 18:06 
סמל אישי של המשתמש
למה שנחתים שחקן עבר לתפקיד מקצועי חשוב? איזה יתרון יש לשחקן עבר על מועמדים אחר? איזה פונקציה ממלא התואר "שחקן עבר" בהקשר של מועמדות לתפקיד של מאמן נוער?

ולמה לעזאזל יש אשכול אחד בפורום הזה שעוסק בכל הנושאים שקשורים להפועל, בפורום שאמור כולו לעסוק בהפועל? זה בלי הגזמה הפורמט הפורומי הכי דפוק שראיתי אי פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2016, 18:14 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
ולמה לעזאזל יש אשכול אחד בפורום הזה שעוסק בכל הנושאים שקשורים להפועל, בפורום שאמור כולו לעסוק בהפועל? זה בלי הגזמה הפורמט הפורומי הכי דפוק שראיתי אי פעם.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2016, 18:41 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
למה שנחתים שחקן עבר לתפקיד מקצועי חשוב? איזה יתרון יש לשחקן עבר על מועמדים אחר? איזה פונקציה ממלא התואר "שחקן עבר" בהקשר של מועמדות לתפקיד של מאמן נוער?

שוב, אם אתה מביא מאמן מוכח, אופיר חיים בזמנו זו דוגמא מצויינת, אז סבבה. בשביל שמעון ביטון אני מעדיף שמישהו כמו ינקה ששנים מאמן ילדים ונערים ימלא את התפקיד. מה בדיוד היתרון של שמעון ביטון על כל אחד אחר? אני ממש אשמח לשמוע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2016, 18:54 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
יובל כתב:

קודם כל שהקבוצה הזאת תתחיל לעבוד מסודר, אחר כך גם האוהדים בפורום יישרו קו.
פני הפורום כפני הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2016, 18:55 
יובל כתב:

לחרוט את זה במקום הפרסומת לעמותה למעלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 יוני 2016, 19:08 
גיז'רמו מולינס קיבל הודעה ממאלמו שהם בוחרים לא להאריך לא את החוזה, למגינת ליבם של האוהדים שמתים עליו. בזמנו פורסם בשבדיה שהוא מבוקש בליגה הישראלית (לא צוינה קבוצה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 27 יוני 2016, 19:22 
סמל אישי של המשתמש
פישונט כתב:
גיז'רמו מולינס קיבל הודעה ממאלמו שהם בוחרים לא להאריך לא את החוזה, למגינת ליבם של האוהדים שמתים עליו. בזמנו פורסם בשבדיה שהוא מבוקש בליגה הישראלית (לא צוינה קבוצה)

הפרסום בישראל דיבר על בני יהודה והפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2016, 19:46 
KingAlpaca כתב:
יובל כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2016, 19:59 
לירון האדום כתב:
KingAlpaca כתב:
יובל כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2016, 23:30 
nati כתב:

אולי אותך זה לא מעניין.אותי למשל זה מאוד מעניין.בא בנאדם שכנראה לא הכי עשיר בעולם.שם מעל 30 מיליון שקל מכספו הפרטי(למרות שלא התכוון לשים יותר מ10.שזה גם כנראה הרבה כסף למישהו במצבו)כדי להציל ולהחזיק את הקבוצה שאנחנו כל כך אוהבים.וכל מה שכרגיל יש לכם זה תלונות.
סתם שאני אבין.נראה לך/ם שיש כסף בקופה,ולא משלמים מהכסף הזה משכורות?
אז כן.כנראה שבגלל הוצאות הלא צפויות(חלקן טעויות של מתחילים)והניסיון המבורך להשאיר את הקבוצה בליגה.התקציב עבר בהרבה את המצופה,ורוקן את הקופה.
אבל כבירי למרות הבעיות וההוצאות הענקיות לא בורח.יותר מזה.למרות הבעיות מנסה לבנות לנו קבוצה לצמרת.הרבה אחרים במקומו כבר מזמן היו נוטשים את הספינה.
אז עדיף שבקום להתלונן ולהגיד שזה לא מעניין נגיד לו תודה לפחות פעם ביום.

:HEART2: אמיר כבירי :HEART2:

:LOL2:
ראיתי את ההודעה הזו במקרה ולא הצלחתי להתאפק
"נגיד לו תודה לפחות פעם ביום"
הבן אדם הפקיד את הקבוצה במשך 3 חודשים בידיו של וואליד באדיר שאפילו במתנ"ס לא אימן עד אז
מי שלא יודע לנהל ואין לו כסף מזומן כדי לכסות על הטעויות שנוצרו עקב הניהול הכושל שלו- אז שלא יהיה בהפועל
נשבר כבר מכל האוהדים למיניהם שמנסים כל אחד בתורו לבוא ולנהל את המועדון לפי גחמותיו מבלי שיש לו את היכולות והאמצעים לכך

ודרך אגב,
בהמשך למגמת ה-"עיתונאים האנטישמיים שתוקפים את הפועל ללא סיבה"... בינתיים גם את העובדה שכבירי "שפך מכיסו" 30 מיליון על הפועל אני מכיר בדיוק מאותם העיתונאים..
אם רוצים לקחת את הפרסומים בתקשורת בעירבון מוגבל, לדעתי זה רק יהיה הוגן לעשות את זה לגבי כל הפרסומים - כולל אלה שמפרגנים .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 יוני 2016, 23:32 
אלוהים כמה סיסמאות על ניהול. אפשר לכתוב פה ספר בסגנון האמריקאי הישן והטוב עם "עשה ואל תעשה: והחיים פשוטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מלפפונים והחתמות רגל 2016/7
הודעהפורסם: 28 יוני 2016, 07:21 
כבירי - יש אניגמה, אבל לפחות יש תקוה.
באדיר כמאמן - כשכבירי חלם על הטוב ביותר שהוא גוטמן.

פוגי - יש עוד מודאגים ועדין תגובותיך יוצאות דופן. כל התגובות שליליות וכאילו שליליות בכוח. האופטימיות היחידה היא למכבי שזהבי יחזור.
כמו שמשתקף בפורום, מה ההבדל בינך ובין אוהד מכבי המייחל מהנשמה להתמוטטות ? אני לא כותב שאתה אוהד מכבי, אלא שהשיקוף שלך בפורום היא כשל שונא הפועל בדם אפילו אם אתה הולך לכל משחקי הפועל ואוהד הפועל המוכר שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 יוני 2016, 07:42 
באמת שאם זה נכון מה שכתוב בוואלה זה עובר באמת כל גבול.
לא ברור מה הולך שם ואיך אין שום דברור והסבר של המועדון.
מביש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2016, 08:56 
אין לו כסף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 28 יוני 2016, 09:16 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
באמת שאם זה נכון מה שכתוב בוואלה זה עובר באמת כל גבול.
לא ברור מה הולך שם ואיך אין שום דברור והסבר של המועדון.
מביש

מי אתה רוצה שיסביר?
יש בכלל בעלי תפקידים במועדון?
ההוא עזב,וההוא רוצה לעזוב,ומי שלא רוצה לעזוב עושה את זה רק כי עדיין לא קיבל משכורת.
אני כבר ממש לא בטוח שבתקופת טביב המועדון היה בקריסת מערכות שכזאת.
אפשר לחשוב שמדובר פה על הכור בדימונה,למרות שמבחינת ההתנהלות אנחנו בטח די קרובים להפועל דימונה.

וחוץ מזה,נראה שפשוט נשבר לכבירי הזין.
הבין שנכנס לבור ללא תחתית,וכל יום יש לו "הפתעה" חדשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2016, 09:26 
bruno conti כתב:
אין לו כסף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2016, 09:42 
כמו שכבר כתבתי,
כל עוד גוטמן במועדון ולא נוטש, אני סומך על המערכת.
כן, יש הרבה חרא שצריך לתקן ואני רוצה להאמין שהוא יתוקן והעתיד יהיה טוב (בין אם זה משכורות שישולמו בזמן ובין אם זו קבוצה טובה שתהיה בעונה הקרובה).
איך אומרים? על טעויות משלמים. ובקיץ שעבר היו המון כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2016, 10:16 
עד המ!!ת הפועל כתב:

איך אומרים? על טעויות משלמים.

או שלא

סטגדיש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2209 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 74  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: