גבעתיים כתב:
כמה מתוק שמדברים על המצב הכלכלי של המועדון בלי להבין את נתוניו הכלכלים בתקופת כבירי.
אפילו, בלי לחכות שהתמונה תתבהר. כאילו כבירי ממשפחת קודמיו טביב-רמון. אגב, הבוקר פורסמו ממוצעי הפסיכומטרי.
גם אוהד נידרש לכוחות נפשיים ולספורטיביות והקהל שלנו מהווה דוגמא נהדרת גם ברגעים קשים.
אגב, אני לא הייתי חולם להיות אוהד כדורגל עם מטען החולשה שאני קורא בפורום.
חצי אמת גרועה משקר. גולדשטיין

זבל גמור.
1. לצערי, או לצערך, אני מכיר את רוב החובות שרמון השאיר אחריו ואת סדר הגודל שלהם. קולך לא נשמע בתקופת ההרס שלו בזמן שאני העברתי אלפי ביטים מבוזבזים על גודל החורבן, כאן ובפלטפורמות אחרות כולל נקיטת פעולות אקטיביות, אז טיעון אחד כבר קרס.
2. כבירי השקיע מכספו. כל הכבוד לו. אם הוא לא יכול לעמוד בהתחייבויות שלו שיכריז נא "אינני יכול עוד" ויתחיל בתהליכי פירוק, גם ככה אנחנו סתם מושכים זמן עד לפיתרון הזה.
3. לקהל של הפועל נגמרו הכוחות הנפשיים, וזה עושה למועדון רק טוב. כל בעלים אחר שהלין שכר (ראה בית ברנר, ראה טביב) כבר שמע היטב מה הקהל חושב עליו. הקהל של הפועל נמצא בתקופה הכי פסיבית שלו ב 30 השנים האחרונות, פשוט כי כבר נמאס לו ממחאות. תמוה בעיני שמי שמדבר על ממוצעי פסיכומטרי לא מסוגל לזהות תהליך שנמשך כבר ארבע שנים.
4. בעלי המניות האחרים פסיביים לחלוטין, הם לא שותפים לאף החלטה (מלבד הרגע בו מני ויצמן מבקש מהם עוד הלוואה), לא מתערבים בניהול וכבירי והשוגר דדי שלו הם היחידים שמקבלים החלטות בנוגע להפועל.
5. כל הררי המילים לא משנים דבר אחד בסיסי. תשלם משכורות בזמן, אף אחד לא ירשום שאתה לא משלם משכורות. גם גדול צוררי הפועל , עמית גולדשטיין בכבודו ובעצמו, לא יוכל לסלף ולעוות מציאות פשוטה בה משלמים משכורות בזמן. בוא נתחיל משם ונוותר על רטוריקת התקשורת רודפת אותנו ע"ש ביבי נתניהו.
כמעט לא כתבתי בתקופת רמון פרט לזה שהניהול העסקי בהפועל מעורפל קש לי להעריכו. מה גם שויצמן תומך מבחוץ ולא נודע מקום קבורתם של עשרות מליונים.
גם לא איכפת לי ל"הפסיד" בקרב הזה למרות שיש לי תזכורת מרגשת על טעות חישובית מג'ורית. העיקר שמקובל שיש
הידועים לכל.
ליותר נתונים כדי לסכם את כבירי. מסכים איתך שיש תשישות נפשית. אני עוקב בדריכות מסוימת כי כבירי אניגמטי, אבל לא שותף לתשישות.
כל זמן שהוא ממשיך אני אופטימי. וכל זמן שגם גוטמן ממשיך אני אופטימי בהחלט.
הוא חד וחלק. צריך להבחין בין תזרים מזומנים למספר חודשים כואב ככל שיהיה אחרי פספוס של עשרות מיליונים בתקציב (היה אמור להיות בערך 27 מליון) ובין המצב הכללי בעיקר אחרי השקעות עתק של כבירי.
מעבר לעדכון הכללי אתמול ב-ONE.
גולדי משעמם. לא כתבתי נגד כל המדיה.