תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 09:48

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133 ... 183  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ובינתיים בשאר הליגה
הודעהפורסם: 23 מאי 2016, 21:41 
purvis short כתב:
אם רמי הדר אכן לא ימשיך בחיפה, ואם הוא יהיה מועמד להפועל, בעיני השאלה המרכזית שההנהלה תצטרך לשאול אותו בפגישה היא: אם זה היה תלוי רק בך, האם היית מחליף שניים ואולי אף שלושה זרים בסגל שלך במהלך העונה?
כי בעיני מה שקורה לחיפה בפלייאוף הזה דומה מאוד למה שקרה להפועל עם ארז לפני שנתיים. בסופו של דבר הנפילה נבעה מכך שהקבוצה לא חיזקה את עצמה כמו שצריך במהלך העונה. אז הכדורסל של חיפה העונה היה אחלה. אבל כדי לעשות מעבר ברוב המקרים צריך גם רמת כישרון מסויימת. בחיפה כל עניין הסגל הוא קצת יותר מורכב, בגלל זה לדעתי מאוד מעניין מה רמי הדר חושב בנושא.

לדעתי לא היה לו שום חלק במה שקרה בחיפה ברמת ניהול הסגל. הכל שחקנים של הסוכן של ג'ף רוזן (כולל היקרסון) שהגיעו לפי קפריזות של ג'ף רוזן, והוא לא אישר לרמי הדר להביא את השחקנים שהוא באמת רצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2016, 22:04 
Fez כתב:
הוקיץ' כתב:
בינתיים נהריה מוכיחים שה"מזל" נמשך גם בפלייאוף :)

אני מבין שכתבת את זה בקטע סרקסטי, אבל דוגרי מה שקרה זה בדיוק להפך וזה גם בדיוק העניין. קבוצה שכל העונה ניצחה כמעט כל משחק צמוד, מגיעה לפלייאוף ומפסידה שני משחקים צמודים אחרי שהובילה סביב ה-15-20 בשניהם במפגני לוזריות יוצאי דופן. לצערם הסטטיסטיקה קצת מתאזנת במקרה שלהם דוקא במאני טיים.

בסופו של דבר מסתמן שהסדרה שלנו מול ירושלים, באופן מפתיע מאוד, היא הסדרה היחידה שהגיעה ל1-1. דוקא הסדרה של מקום 1 מול 8 שעל הנייר היתה אמורה להיות הכי פחות צמודה.

ושוב אני אכתוב מה שכתבתי לפני,
הסגל של אילת לא רואה את הסגל של נהריה ממטר. עצם העובדה שנהריה בכלל הגיעה למצב של כאלה פערים מול אילת מראה את העבודה האדירה של אריק אלפסי.
למזל אין שום קשר לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2016, 22:07 
purvis short כתב:
הרצליה לדעתי לא מסוגלת במצבה הנוכחי לנצח אף קבוצה בליגה. פשוט משחקת כדורסל נוראי.
ובשורה התחתונה, ביחס לסגל שיש לו, ולמה שראינו שהקבוצה הזו מסוגלת, מיקי גורקה לטעמי נכשל העונה.
ובנוסף הרצליה עשתה טעות קשה כשהביא. את רודס במקום להביא קומבו גארד. אני מאוד מחבב את יפתח זיו וחושב שהוא כישרון גדול, אבל הוא לא האיש שכרגע ינצח סדרות פלייאוף בשביל הרצליה.

נכון, אבל חלק גדול מאיך שהם נראו במהלך העונה זה לזכותו.
דברים דומים אפשר להגיד על רמי הדר בחיפה.
ואלה שתי קבוצות שלמאמנים אין יותר מדי מילה בכל נושא בניית הסגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2016, 22:12 
סמל אישי של המשתמש
אז הם לא מאמנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2016, 22:15 
הוקיץ' כתב:
Fez כתב:
הוקיץ' כתב:
בינתיים נהריה מוכיחים שה"מזל" נמשך גם בפלייאוף :)

אני מבין שכתבת את זה בקטע סרקסטי, אבל דוגרי מה שקרה זה בדיוק להפך וזה גם בדיוק העניין. קבוצה שכל העונה ניצחה כמעט כל משחק צמוד, מגיעה לפלייאוף ומפסידה שני משחקים צמודים אחרי שהובילה סביב ה-15-20 בשניהם במפגני לוזריות יוצאי דופן. לצערם הסטטיסטיקה קצת מתאזנת במקרה שלהם דוקא במאני טיים.

בסופו של דבר מסתמן שהסדרה שלנו מול ירושלים, באופן מפתיע מאוד, היא הסדרה היחידה שהגיעה ל1-1. דוקא הסדרה של מקום 1 מול 8 שעל הנייר היתה אמורה להיות הכי פחות צמודה.

ושוב אני אכתוב מה שכתבתי לפני,
הסגל של אילת לא רואה את הסגל של נהריה ממטר. עצם העובדה שנהריה בכלל הגיעה למצב של כאלה פערים מול אילת מראה את העבודה האדירה של אריק אלפסי.
למזל אין שום קשר לזה.

אתה מנהל איזשהו דיון מקביל.
אין ספק שאלפסי עשה שם עבודה גדולה.
מה שאמרו פה זה שהמאזן שלהם היה מנופח קצת ביחס ליכולת שלהם בגלל שהם ניצחו כמעט את כל המשחקים הצמודים שלהם (והיו המון כאלה), חלקם על אירועים מוזרים על סף ההזויים (אוי סימונס סימונס). אם אני מוציא את המשחק האחרון מול אשדוד שהיה גארבג' טיים ארוך, אז מתוך 11 משחקים צמודים במהלך העונה הסדירה הם ניצחו 10 שזה אחוז מטורף לכל הדיעות. עכשיו לצערם זה מתאזן קצת דוקא בזמן הכי גרוע שיש. דוקא בפלייאוף הם מפסידים פעמיים ברצף בדיוק את המשחקים הצמודים שהם ניצחו כל העונה.
אנחנו באמת מנהלים את הדיון הזה שוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2016, 23:32 
אחלה, רק שזאת לא היתה הטענה של יובל. הוא אמר שהם בכלל לא משחקים כדורסל טוב והעונה שלה זה בעיקר מזל.
אגב, גם לנצח משחקים במאני טיים זה לא נטו מזל כמו שאנחנו יודעים מהשנתיים האחרונות.
לגבי המשחק שלנו שם, אמנם סימונס החטיא 2 מהעונשין, אבל אחרי זה עוד היתה הארכה שלמה שלנהריה היה הרכב מביך ואין שום תירוץ שיכול להסביר למה הפסדנו. בטח לא מזל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2016, 20:53 
והנה קאליף ווייאט השכונה, זה שמעיף שלשות מקילומטר, ההוא ששואלים למה להביא שחקן כזה, הנה קאליף וויאט מנצח לבד לבד עוד משחק להפועל אילת ומביא אותה לפיינל פור, עונה שניה ברציפות.
שחקן שחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2016, 11:40 
ננו גינצבורג לקח אליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2016, 15:16 
גלבוע/גליל עולה ליגה.
עדיף בהרבה על הערסים מקרית אתא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2016, 15:19 
Fez כתב:
גלבוע/גליל עולה ליגה.
עדיף בהרבה על הערסים מקרית אתא.

מניח שזה טוב לנו גם מבחינת תומר גינת (19 נק', 6 ריב היום).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2016, 15:33 
מצטער, אבל מה שאני רואה מתומר גינת רק מגביר את הספקות שיש לי לגביו. בעיקר מטרידה אותי בעיית האתלטיות שלו וזה שאין לו יד מבחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2016, 15:49 
ברור שהוא הימור, אבל אם הוא זול אני חושב שכדאי להביא אותו.
גם עוז בלייזר היה סימן שאלה גדול, דניאל איידן הגיע בתור שחקן אימונים בכלום כסף, אבירם זליקוביץ' גם נכנס לקטגוריית הישראלי הזול (בזמנו, לא עכשיו אחרי הפריצה). עדיף להביא ישראלים כאלה ולא כל מיני רוברט רותבארטים או יונתן שולדבראנד שאוכלים לך את התקציב ולא משאירים כסף לזרים טובים, ואחרי זה עוד נותנים משחק טוב פעם בחודש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2016, 16:06 
סמל אישי של המשתמש
אולי מספיק כבר עם המנטרה השקרית שלא מגיעים זרים טובים כי הישראלים שתו את התקציב?
לא הגיעו זרים טובים כי הצוות המקצועי הביא זרים לא טובים, ואם לא פציעות הוא גם לא היה מחליף אותם.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2016, 16:09 
"לא הגיעו זרים טובים כי הצוות המקצועי הביא זרים לא טובים"
מה אני אגיד, עם טיעון כזה קשה להתווכח. כמו כן, הפועל בפיגור 2-1 בסדרה נגד ירושלים כי היא ניצחה משחק אחד והפסידה שניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2016, 16:14 
סמל אישי של המשתמש
אתה התחלת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2016, 16:26 
סמל אישי של המשתמש
בשביל הסיכוי הקטן שאולי יצליח להיקלט משהו אני אנסח יותר מדויק.
שחקנים זרים לא טובים הגיעו בגלל החלטות לא טובות של הצוות המקצועי ולא בגלל חוסר משאבים שהקציבה ההנהלה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2016, 16:31 
גינת מתאים לליגת העל, הכל שאלה של איזה role. הוא שחקן של תנועה וזה דבר שדוקא מתרגם טוב לרמות הבאות. גם הריבאונד שלו אמור לעבור הלאה, יש לו חוש טוב והוא שיפר את האגרסיביות. הגנתית יש פה עדיין סימן שאלה כי בליגת העל הוא יצטרך להתמודד עם דברים אחרים לגמרי, גם בפוסט וגם בפיק אנד רול.
הוא עדיין צעיר (בטח לשחקן גבוה) ומאוד משתפר משנה לשנה, מאמין שהוא יפתח את הקליעה בשנים הקרובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2016, 16:37 
ItaiH6 כתב:
שחקנים זרים לא טובים הגיעו בגלל החלטות לא טובות של הצוות המקצועי ולא בגלל חוסר משאבים שהקציבה ההנהלה.

בשביל הסיכוי הקטן שלא תזיין בשכל, תקציב הזרים שלנו השנה לא היה גבוה, והוא תפח רק בגלל ההחלפות במהלך העונה. מכיוון שאי אפשר לשפוך את כל התקציב מראש כי צריך להשאיר מקום להחלפות האלה (כי יש פציעות ונפילות עם שחקנים מסוימים), הבאת בתחילת העונה שחקנים שהם הימור מוחלט כמו וולי ג'אדג'. אתה חושב שהוא היה מגיע בכל מקרה גם ברמות תקציב יותר גבוהות? לא, הוא הגיע מראש בתור הימור שאולי יתפוס (כמו שקורה לפעמים עם זרים ברמות מחיר נמוכות). להבדיל משוק הישראלים שהוא מצומצם ולכן כל מיני טל דן מקבלים פה סכומים שהם בחיים לא אמורים לקבל, שוק הזרים הוא כמעט בלתי נגמר (למעט הגבוהים, שם קצת יותר קשה להביא שחקנים) ואפשר לתת את האקסטרה כסף על מישהו שבאמת שווה את זה בהסתברות די גבוהה, ובין השאר אפשר לתת את האקסטרה על זר רביעי ברמה גבוהה (ג'ף אלן ג'ף).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2016, 18:01 
א.ב כתב:
ItaiH6 כתב:

בשביל הסיכוי הקטן שלא תזיין בשכל, תקציב הזרים שלנו השנה לא היה גבוה, והוא תפח רק בגלל ההחלפות במהלך העונה. מכיוון שאי אפשר לשפוך את כל התקציב מראש כי צריך להשאיר מקום להחלפות האלה (כי יש פציעות ונפילות עם שחקנים מסוימים), הבאת בתחילת העונה שחקנים שהם הימור מוחלט כמו וולי ג'אדג'. אתה חושב שהוא היה מגיע בכל מקרה גם ברמות תקציב יותר גבוהות? לא, הוא הגיע מראש בתור הימור שאולי יתפוס (כמו שקורה לפעמים עם זרים ברמות מחיר נמוכות). להבדיל משוק הישראלים שהוא מצומצם ולכן כל מיני טל דן מקבלים פה סכומים שהם בחיים לא אמורים לקבל, שוק הזרים הוא כמעט בלתי נגמר (למעט הגבוהים, שם קצת יותר קשה להביא שחקנים) ואפשר לתת את האקסטרה כסף על מישהו שבאמת שווה את זה בהסתברות די גבוהה, ובין השאר אפשר לתת את האקסטרה על זר רביעי ברמה גבוהה (ג'ף אלן ג'ף).

אחד הבולשיטים הגדולים של התקופה האחרונה פה בפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2016, 18:49 
רדנקו כתב:
א.ב כתב:
ItaiH6 כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2016, 22:08 
התקציב שהוקצה לזרים ממש לא היה הבעיה של הפועל העונה. אלא בחירת הזרים וחילופי הזרים תוך כדי העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 מאי 2016, 22:12 
התקציב (לראשונה) היה בסדר גמור, הבעיה היחידה הייתה בחירת הזרים המחפירה של קטש.
קבוצה שפותחת עונה עם וולי ג'אדג' בסגל זאת קבוצה שנכשלה בזרים, נקודה.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2016, 20:18 
כדורסל מזעזע במשחק של ראשון מול חיפה. 11-10 סוף רבע ראשון, אחד הרבעים החלשים שראיתי העונה.
הדבר הכי סביר שם זה השיפוט של גילי כהן ואסתרון...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 מאי 2016, 20:38 
הגאונים ורסקין ביחד זה פשוט בלתי נסבל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2016, 20:43 
כבר הרבה זמן אני חושב שחנן קולמן זה בדיוק השחקן המשלים האולטימטיבי שאתה מחפש מישראלי בליגה. הגנה, קליעה והובלת כדור, הכל ברמה גבוהה. לא השחקן הכי מוכשר אבל בדיוק מה שאתה רוצה מרול פלייר. מדהים כמה בוזבז לאורך השנים.

ומסכים שהקונספט הזה של שני פרשנים זה נורא. אוירה של יציע העיתונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2016, 20:49 
סמל אישי של המשתמש
תן לי לנחש:
ארז והפין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2016, 21:37 
מדהים מה שקורה לראשון לציון. גם ליונס, גם מונרו וגם דאוסן פשוט משתינים במכנסיים ברמות קיצוניות. מספיק שאחד מהם היה מופיע וזה בכיס שלהם.

מה שכן, נמצא גבוה יותר טיפש וחסר אחריות מג'ף - רג'י באקנר.
ונמצא סמול פורוורד שחושב שהוא טוב הרבה יותר ממה שהוא טוב באמת, כמעט ברמות של סימונס - וויל גרייבס.

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 30 מאי 2016, 21:39, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2016, 21:39 
משחק נוראי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2016, 21:56 
וואו. אם ראשון מפסידים את הסדרה הזאת זה מופע הלוזריות של העשור. ליונס ודאוסן אכזבה אדירה, והאמת ששיבק נוראי. הגיב כל כך לאט ללחץ על ליונס בתחילת המשחק, אחר כך פתרונות הגנתיים גרועים גם במאצ'אפים וגם בחילופים (החילופים האוטומטיים של מונרו על וארגס זה שערוריה). התקפית יש להם בעיה קשה במשחק עומד אבל זה סיפור שחוזר על עצמו כל העונה.

הוקיץ', יש מצב שצריך לשנות פה תחזית. למרות שהמשחק החמישי פתוח לגמרי.
ורמי הדר מאוד מתרחק, למי שבמקרה חשב. לא יגיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2016, 22:40 
הספדתי את עצמי מוקדם מדי :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133 ... 183  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: