תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 10:24

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 146 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שיפוט
הודעהפורסם: 19 מאי 2016, 23:31 
היינו צריכים לרדת מהמגרש.
ואנחנו צריכים לא לעלות לבא עד שחוקרים את המזדיינים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2016, 00:20 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
היינו צריכים לרדת מהמגרש.
ואנחנו צריכים לא לעלות לבא עד שחוקרים את המזדיינים האלה.

אין מה לחקור, זה לא שהם מקבלים כסף.
ירושלים נהיו בשנתיים האחרונות המאמי הלאומית של הכדורסל, הקבוצה שכולם חפצים ביקרה. הרוח היא שאין דבר כזה שהם יודחו ברבע הגמר ועם הגישה הזאת כל השופטים מגיעים למשחקים שלהם.
הרי כל משחק שלנו נגדם השופטים מזיינים אותנו וכל פעם זו שלישייה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2016, 00:24 
אז אין סיבה להשתתף בהצגה הזאת. איך הייתי רוצה שנהיה מועדון עם ביצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2016, 00:47 
מה שמדהים הוא שסמית' מרים בבירור את היד ובעצם מודה שהוא עשה עבירה ועדיין לא קיבלנו סל ועבירה על זה.
במקרה הזה השופטים אפילו לא היו צריכים לראות מה קרה, סמית' עשה בשבילם את העבודה. מתברר שגם זה לא מספיק בשביל שנקבל עבירה במצב כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2016, 01:12 
יש וידאו עם הילוכים חוזרים של שני המקרים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2016, 09:06 
השופטים זיינו אותנו, אבל לפי הלחץ שהפעיל עליהם הקהל והספסל של ירושלים, אני לא בטוח שהם בכלל מודעים לכמה הם זיינו אותנו.
רק אצל הקהל המביך שלנו שופטים זוכים לשקט. הגיע הזמן שבמקום להתלונן בפורום, כל אחד כאן יתחיל להפעיל לחץ על שופטים במשחק. בכל החלטה גבולית או חצי גבולית. רק ככה זה בסוף מתאזן. על כל שריקה לצעוק ולשרוק בוז ואח"כ להצטרף לשיר אחד נגד שופטים ולא שכ"א יעשה מה שבא לו. זה קורה בכל קהל בארץ ובעולם, חוץ מבקהל של הפועל. זה פשוט לא יאמן.
לפני חודשיים אסתרון ופוהרילס קיבלו את הקללות שהגיעו להם בנהריה (זה היה רק קללות. לא היה שם שום דבר חריג. זה שקיבלנו 30,00 ש"ח קנס, זה כי גם שם זה מכור). אם הוא היה שופט אותנו בשבועות שאחרי, אני בטוח שזה היה משפיע לטובתנו, עם כל החיוכים שלו.
לא יעזור כלום, אצל 90% מהשופטים לחץ בסוף משפיע. אם לא בשריקה הראשונה והשנייה, בסוף זה יתאזן.
השקט אצלנו הוא פשוט פשע (לא מדבר על אתמול ועל יד אליהו, שאין לנו השפעה שם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 מאי 2016, 09:23 
סמל אישי של המשתמש
מגיע לנו על זה שכל העונה אולטראס הפועל מנותק לחלוטין מהמגרש ולא מפעיל לחץ על שופטים. הם באים אלינו הביתה ושורקים מה שבא להם ושום תגובה זה לא גורר. כמה שאני שבוי של האולטראס, זה תחום שהם מאכזבים בו יותר מרוטברט בהגנה.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 20 מאי 2016, 09:48 
רואה שחורות כתב:
מגיע לנו על זה שכל העונה אולטראס הפועל מנותק לחלוטין מהמגרש ולא מפעיל לחץ על שופטים. הם באים אלינו הביתה ושורקים מה שבא להם ושום תגובה זה לא גורר. כמה שאני שבוי של האולטראס, זה תחום שהם מאכזבים בו יותר מרוטברט בהגנה.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

מה הקשר אולטראס הפועל?
כל הקהל צריך להפעיל לחץ על השופטים, כולל מי שמגדיר את עצמו אולטראס הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2016, 09:58 
שום דבר לא השתנה אתמול בערב בנוגע לשיפוט, ממה שמתרחש פה בארבעים השנים האחרונות פלוס.
אם באוסישקין של שנות ה- 80, תחילת ה- 90 לא היססו לדפוק אותנו, אז בוודאי לא במגרשים "הסטריליים" של היום, עם הגב שהשופטים מקבלים.
אתמול בערב זה היה מעצבן, מתסכל, אבל לא משהו חדש, שלא ראינו בעבר.

התסכול היותר גדול, הוא לא ספציפית לאתמול בערב, אלא מהעובדה שקשה לי לראות איך משנים אותו.
יובל צודק, בעובדה שכולם רוצים את ירושליים ומכבי בפינאלה.
כל מה שבדרך מפריע וצריך לנקות אותו באלגנטיות.

ביום ראשון צריך לבוא עם מוד של מלחמה.
הקהל - לעודד כמו שהוא יודע, כולל לנסות להלחיץ את השופטים. בטוח שזה יעלה לנו בקנסות. זה המחיר, ועם כל הכאב, אולי צריך להקריב לשנים הבאות.
ההנהלה - אני אוהב כל אחד ממכם, עם הרבה כבוד לפעילות והקרבה האישית, אבל במשחק כמו אתמול אין מה לחכות לסיום המשחק על מנת להתלונן. גם במחיר של טכני, הרחקה וקנסות, על חבורת הזבל שדפקה אותנו אתמול על הפרקט, צריך להתנפל במהלך המשחק. החלאה מהצד השני, כבר שנים צמוד למזכירות עם הכיסא שלו, וזה כנראה עושה את העבודה היטב.
השחקנים - אם הם יבואו, כמו שהם כבר הוכיחו שהם יכולים, אז אפשר להשאיר את הסדרה הזאת בחיים. זה אפשרי.

מתסכל, מעצבן, אבל שום דבר עוד לא נגמר.

נייט - מאז ההצגה של פטרוביץ בארץ, לא ראיתי מופע כמו אתמול בערב. חוויה שלמרות ההפסד, תישאר בזיכרון. פנומן.

שיהיה לכולם סופשבוע אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב. :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2016, 10:13 
אין פה משהו לא כשר, כמו שרמי אמר זה פשוט אגו של שופטים שבאים להראות שהם יותר גדולים מהמשחק
וחוסר מקצועיות ברורה שלהם.
הדבר היחידי שאני יכול להגיד מצידנו שחסר זה מישהו על הספסל (וזה לא תפקיד המאמן) להתעסק עם המזכירות ולעצור התקפות
בבקשה של הליכה למוניטור (כמו במקרה דונטה והסל אחרי העונשין). מנהל מקצועי שהיה יושב על הספסל היה עושה בדיוק את הדברים האלו.
ברור לכולם שבמכבי שמעון וכולם היו קופצים על המזכירות ובחיים המשחק לא היה ממשיך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: שיפוט
הודעהפורסם: 20 מאי 2016, 10:16 
במכבי דבר כזה היה גורר עיקולים לרכוש של השופטים והשעייה לכל החיים.
מה זה ״לא כשר״?
אם השופטים ראו את הנגיעה בכדור העונשין (ואחד מהם לפחות ראה), והם לא שרקו - זה לא כשר. זה האמא של הלא כשר. אין פה קשר לאגו של השופט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2016, 10:37 
סמל אישי של המשתמש
להתחיל להיות אלימים.
שלטי חוצות בשכונות שלהם, ליד בתי הספר של הילדים שלהם וליד מקומות העבודה שלהם.
לחכות להם מחוץ לאולם ולהבהיל אותם.

מול אלימות צריך להיות אלימים. מי שבא לדפוק אותנו צריך לדעת שמחר בצהריים הבן שלו יבכה. לא פחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2016, 10:51 
סמל אישי של המשתמש
JohnnieWalker כתב:
להתחיל להיות אלימים.

מול אלימות צריך להיות אלימים. מי שבא לדפוק אותנו צריך לדעת שמחר בצהריים הבן שלו יבכה. לא פחות.

אתה אידיוט ואנשים כמוך גורמים הכי הרבה נזק למועדון, אם הייתי שופט והיית בא לילד שלי לאנשהו היית מקבל פיצוצים.

לעניינו, יום ראשון צריך לעשות גהנום לשופטים ברמה של לחץ מטורף, שריקות בוז וקללות בגבולות הז'אנר.
הדבר האחרון שאנחנו צריכים זה שהשופטים ישנאו אותנו אישית כי אז גם מי שלא מזיין אותנו היום יזיין אותנו מחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2016, 10:53 
למה לא לשתף פעולה ביחד עם נהריה ולגרום פה לשינוי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2016, 10:58 
סמל אישי של המשתמש
עומר מ. כתב:
JohnnieWalker כתב:
להתחיל להיות אלימים.

אתה אידיוט ואנשים כמוך גורמים הכי הרבה נזק למועדון, אם הייתי שופט והיית בא לילד שלי לאנשהו היית מקבל פיצוצים.

לעניינו, יום ראשון צריך לעשות גהנום לשופטים ברמה של לחץ מטורף, שריקות בוז וקללות בגבולות הז'אנר.
הדבר האחרון שאנחנו צריכים זה שהשופטים ישנאו אותנו אישית כי אז גם מי שלא מזיין אותנו היום יזיין אותנו מחר.

לא. שישנאו עד מחר (הם ממילא שונאי הפועל אחד אחד, אולי למעט גילי כהן). הם צריכים לפחד.

אף אחד לא צריך לגעת בילד של אף אחד. מספיק שילד יראה שלט של אבא שלו עם הכיתוב ״מקווים שאתה אבא יותר טוב ממה שאתה שופט 3>״ וכל בית הספר ירד לו לחיים.

החלאות האלה פוגעים במכוון במה שאני אוהב, הגיע הזמן שהם יבינו איך זה מרגיש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2016, 11:00 
סמל אישי של המשתמש
JohnnieWalker כתב:
עומר מ. כתב:
JohnnieWalker כתב:
להתחיל להיות אלימים.

לא. שישנאו עד מחר (הם ממילא שונאי הפועל אחד אחד, אולי למעט גילי כהן). הם צריכים לפחד.

אף אחד לא צריך לגעת בילד של אף אחד. מספיק שילד יראה שלט של אבא שלו עם הכיתוב ״מקווים שאתה אבא יותר טוב ממה שאתה שופט 3>״ וכל בית הספר ירד לו לחיים.

החלאות האלה פוגעים במכוון במה שאני אוהב, הגיע הזמן שהם יבינו איך זה מרגיש.

תגיד לי אתה דפוק? לפגוע בילד (אפילו אם זה לא פיזית) כי אבא שלו זה אידיוט כמו פיני רימון? הוא לא נענש כבר מספיק?
חוץ מזה שאני די בטוח שהשופטים לא עושים את זה בכוונה, זו פשוט רוח המפקד, כולם אוהבים היום ללקק לירושלים כולל השופטים והם ברמה אישית כלכך נמוכה שאין להם שכל להתעלות מעל זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 מאי 2016, 11:04 
נקודת המבט של אוהדי ירושלים על השיפוט:

http://che.co.il/NewForum/phpBB2/viewtopic.php?f=1&t=25730&sid=cbd1d3e71209ccfe69c0009372df4f7d

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2016, 11:08 
סמל אישי של המשתמש
לא חייבים בילד. אפשר גם להשפיל אותם במקום עבודתם. ארז גוריון למשל הוא עורך דין. שלט כמו ״ארז גוריון, הלקוחות שלך בסדר זה שעורך הדין שלהם עושה ככ הרבה טעויות?״ מחוץ למשרד שלו.

זה נורא לא מעניין אותי למה הם מחפשים לדפוק אותנו. זה לא רק מול הזונות של מכבי. מתן נאור, גף, נייט לא מקבלים קרדיט ושריקות בכל משחק. מעניין אותי איך להפסיק את זה. בתוך תחומי המגרש אני לא יכול לעשות את זה, זה יגרור טכניות, קנסות ועונשים. מחוץ למגרש אני יכול וצריך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2016, 12:21 
לחץ על השופטים זה משהו אחד, להוציא את זה אל מחוץ לגבולות האולם כדורסל: אוי ואבוי לנו אם זה יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2016, 12:23 
סמל אישי של המשתמש
מילפורד כתב:
לחץ על השופטים זה משהו אחד, להוציא את זה אל מחוץ לגבולות האולם כדורסל: אוי ואבוי לנו אם זה יקרה.

למה, עוגמת הנפש ששופטי הכדורסל גורמים לך נשארת בגבולות האולם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2016, 12:38 
beny כתב:

http://che.co.il/NewForum/phpBB2/viewtopic.php?f=1&t=25730&sid=cbd1d3e71209ccfe69c0009372df4f7d

נו, מכבי סגנון 2, כבר אמרנו. גם במכבי יודעים לבכות על הכל גם כשכל המערכת בצד שלהם.

2 הנקודות מהטבעת והעבירה זה בכלל לא הסיפור.
רובינסון היה צריך לקבל בערך עוד 10 שריקות, שזה אומר נקודות לנו ועבירות להם, זה משנה את כל המשחק בערך לקצה השני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 20 מאי 2016, 14:06 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
beny כתב:

נו, מכבי סגנון 2, כבר אמרנו. גם במכבי יודעים לבכות על הכל גם כשכל המערכת בצד שלהם.

2 הנקודות מהטבעת והעבירה זה בכלל לא הסיפור.
רובינסון היה צריך לקבל בערך עוד 10 שריקות, שזה אומר נקודות לנו ועבירות להם, זה משנה את כל המשחק בערך לקצה השני.

לגמרי, אמנם קל להתפס לעברה האחרונה על נייט, אבל כבר כמה דקות קודם הם פשוט הפסיקו לשרוק עבירות שעשו עליו. כנראה החליטו שזה פוגע בשטף המשחק...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2016, 14:35 
סמל אישי של המשתמש
אגב אפשר הסבר מה בדיוק הלך בשיפוט במשחק של נהריה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2016, 14:38 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
השופטים זיינו אותנו, אבל לפי הלחץ שהפעיל עליהם הקהל והספסל של ירושלים, אני לא בטוח שהם בכלל מודעים לכמה הם זיינו אותנו.
רק אצל הקהל המביך שלנו שופטים זוכים לשקט. הגיע הזמן שבמקום להתלונן בפורום, כל אחד כאן יתחיל להפעיל לחץ על שופטים במשחק. בכל החלטה גבולית או חצי גבולית. רק ככה זה בסוף מתאזן. על כל שריקה לצעוק ולשרוק בוז ואח"כ להצטרף לשיר אחד נגד שופטים ולא שכ"א יעשה מה שבא לו. זה קורה בכל קהל בארץ ובעולם, חוץ מבקהל של הפועל. זה פשוט לא יאמן.
לפני חודשיים אסתרון ופוהרילס קיבלו את הקללות שהגיעו להם בנהריה (זה היה רק קללות. לא היה שם שום דבר חריג. זה שקיבלנו 30,00 ש"ח קנס, זה כי גם שם זה מכור). אם הוא היה שופט אותנו בשבועות שאחרי, אני בטוח שזה היה משפיע לטובתנו, עם כל החיוכים שלו.
לא יעזור כלום, אצל 90% מהשופטים לחץ בסוף משפיע. אם לא בשריקה הראשונה והשנייה, בסוף זה יתאזן.
השקט אצלנו הוא פשוט פשע (לא מדבר על אתמול ועל יד אליהו, שאין לנו השפעה שם).

:ROSE:

וכמה חבל שמאנשי הקבוצה עצמה מגיעים מסרים שהתגובה שלנו צריכה להיות קניית כרטיסים למשחק הבית ועידוד 40 (פלוס הארכה) דקות.
ממובילי העידוד אני באמת כבר לא מצפה לכלום מעבר לפלייליסט, לפעמים טוב, לרוב מנותק מהמציאות.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2016, 15:40 
יש לי מבזק חדשות מפתיע למביעי הקשקושים בנוגע ללחץ על השופטים: תמיד תגובות של קהל היריבה ייראו ויישמעו חזקות יותר משל הקהל שלך, פשוט כי אינך נמצא בתוך קהל היריבה אלא מולו. אין שום בעיה בלחץ על השופטים אצל הקהל של הפועל, להפך, לעיתים קרובות הוא עובר את גבול הטעם הטוב ומוציא את השחקנים מריכוז.

די לזיין בשכל.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2016, 15:42 
סמל אישי של המשתמש
תתפלא.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2016, 18:32 
כל האוהדים, של כל הקבוצות, בכל ספורט בעולם, בטוחים שהשופטים מזיינים את הקבוצה שלהם.

כמובן שזה לא נכון במקרה של האוהדים של ירושליים, זה לא נכון במקרה של נהריה וזה גם לא נכון במקרה שלנו.
השופטים לא דופקים את הפועל בכוונה, הם גם לא דפקו את הפועל אתמול במשחק.
שופטים טועים כל הזמן, קשה מאוד לקבל החלטות נכונות במשחק כדורסל שמלא במגע בכל פוזשן וכמעט כל החלטה היא עניין של שיקול דעת.

כבני אדם אנחנו נוטים לזכור את השריקות "נגדנו" ולשכוח את השריקות שאנחנו רואים כ"נכונות", העבירה החמישית של סמית' למשל הייתה שריקה בזיונית ואם הוא היה שחקן שלנו היא הייתה נטחת פה עד דק בתור "הוכחה" שדופקים אותנו. עבירת תוקף, עבירה חמישית ובכלל מתן תפס אותו ועשה הצגה. אבל זה לא חרוט לאף אחד בראש כמו הנגיעה בכדור בעונשין של רוטברט או העבירה (שהייתה גבולית ובד"כ לא נשרקת בסוף משחק) על החדירה של נייט.

ההתבכיינות הזו והיציאה נגד השופטים כאילו איגוד השופטים יוזם קונספירסציות מתוכננות היטב כדי לדפוק את הפועל היא ילדותית. במקום להתרכז במשחק הבא השחקנים וההנהלה והקהל מתעסקים בלבכות על השיפוט (שהיה רע, אבל לחלוטין בשני הצדדים), דבר שממש לא הולך לעזור בשום צורה להצלחה בהמשך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2016, 20:13 
סמל אישי של המשתמש
beny כתב:

[url]http://che.co.il/NewForum/phpBB2/viewtopicהשי.php?f=1&t=25730&sid=cbd1d3e71209ccfe69c0009372df4f7d[/url]

וואו מכבי בנק יהב קראו לנו בכיינים וחושבים שדפקו אותם, לא יודע איך אני אעבור את הלילה מרוב עצב ודמעות.
נטלנו קורה מכבי וואנה בי, עכשיו מותר לנו להמשיך? מעולם לא סבלתי אותם ואף פעם לא אסבול אותם, "האופוזיציה" של שימון עאלק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: שיפוט
הודעהפורסם: 20 מאי 2016, 22:31 
MoToBOy כתב:
אגב אפשר הסבר מה בדיוק הלך בשיפוט במשחק של נהריה?

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2016, 02:21 
צריך להבדיל בין טעויות בתום לב לבין טעויות שנובעות מאסטרטגיה ברורה של השופטים.
הטעות עם הסל העצמי של דונטה סמית היא טעות מחרידה של שופטים רעים, באמת רעים, אבל היא לא הבעיה שלי. היא פשוט טעות שנובעת משיפוט רע. גם הטכנית ששרקו לג׳ף אלן היא טעות שנובעת משיפוט רע ברמה הכי בסיסית, שיפוט של אגו שנובע מחוסר ביטחון וחוסר שליטה של השופט ששרק אותה (גילי כהן בחיים לא היה שורק שריקה כזאת כי ברמת האופי הוא לפחות שופט עם פאסון) וזה נכון גם כלפי ההוצאה של נייט עם נושא החולצה המגוחך. זה הכל חלק משיפוט שהוא רע ברמה הפרסונלית והמקצועית.

לעומת זאת, ה-4-5 עבירות בערך שלא נשרקו על נייט בדקות האחרונות ובהתקפה המכריעה של הזמן החוקי בפרט, אלו טעויות שבבירור נובעות מאסטרטגיה של שופטים. מי שלא רואה את זה וחושב שהם סתם פספסו פעם אחר פעם במקרה אז הוא עיוור. זה לא שהאסטרטגיה היא ״אנטי הפועל״ אבל זו אסטרטגיה של ״אנחנו לא הולכים לשרוק לו פאולים בסוף אלא אם יתנקשו בו על הפרקט״ והיא היתה מגמתית לחלוטין ולטעמי לא ניתנת להכחשה. אפשר להתווכח מאיפה זה בא (טינה אישית של השופטים לרובינסון, פחד מהקהל ומהקבוצה הביתית, הליכה עם החזקים והפייבוריטים במקום תת מודע) אבל בשורה התחתונה קשה מאוד לנצח משחק צמוד כשאתה לא מקבל שריקות כאלה ונותנים ליריבה לפוצץ את הכוכב שלך.

הפועל חייבים להקים קול זעקה על הדבר הזה כי האסטרטגיה הזאת של השופטים חייבת לעלות למודעות ולצוף כדי שהיא תשתנה.

ואני מקווה שירחיקו את המשתמש JohnnieWalker מהפורום. אין מקום להסתה כזאת לא בפורום, לא בקהל של הפועל, לא בספורט ולא בעולם בכלל. אני נחרד מכל הודעה שלו פה. הקהל שלנו נוטה להתפזר בנושא הזה של התמודדות עם השופטים (החל מ-״מגיע לנו הכל בגלל ההנעלה הזונה!!!״, דרך ״הכל בגלל שאנחנו קהל של קוקסינלים!!!״ ועד תסביכי הרדיפה הרגילים) אבל זה צריך להיות שיא חדש של שיח ירוד, רדוד ולא פרודוקטיבי בצורה קיצונית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 146 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: