Officer Barbrady כתב:
el dudernio כתב:
Officer Barbrady כתב:
el dudernio כתב:
Noam כתב:
הוא איש כל כך עלוב שהוא לא ראוי אפילו לתואר צורר.
בשביל להיקרא צורר צריך לצבור קרדיט כלשהו, מה הכלומניק עשה שמצדיק את הכינוי הזה? גייס עוד 150 חרדים?
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
אם תכניות לפיד היו מתקיימות אז החברים של שלי בוזי וזהבה היו צריכים ללכת לעבוד. ללכת לצבא, לקיים בעצמם את ה 12 ילדים שלהם ולא להסתמך על הכסף שלי ושלך. הם היו צריכים לדעת שיש דבר כזה נגזרת ואינטגרל ושאלוהים יודע הוא ספר של ג'וזף הלר ולא התשובה לייקום, שהיא אגב 42 אם אני זוכר נכון .
אתה אולי לא מצביע לפיד, אבל אתה מדבר ומתנהג כמו אחד כזה. אתה מעדיף עשרות מיליארדי שקלים שיישפכו על ההתנחלויות והעמקת הכיבוש מאשר 3-4 מיליארד שישימו אוכל בפיות של ילדים חרדים. מזל שרוב השמאל הישראלי לא חושב כמוך בעניין הזה.
א. יש לי בעיה עם זה שאני ודומי עובדים מ6 בבוקר עד 18 בערב ולוקחים ממני 40 אחוז מס בשביל שחלק גדול מהאוכלוסיה יוכל לא לעבוד. וכאשר הוא ירצה לעבוד הוא יכלה שלא לימדו אותו כלום בשביל להרויח מעבר לשכר מינימום בעבודות מזדמנות. אז כן יש לי בעיה עם המדיניות הקיימת שדואגת שהמצב הזה לא ישתנה ורק יחמיר עם הזמן. הלוואי שיקחו ממני 60 אחוז מס אבל ידאגו שכל האזרחים כאן יתחיל בתנאים שווים ולא שלכל אזרח במדינה יהיה תקרה לפי שיוכו המגדרי.
ב. אני ממש לא בעד לשלם להתנחלויות, ואם היית קורא את מה שאני כותב גם הייתי יודע את זה, אני לא יודע מה איום גדול יותר על עתידה של מדינת ישראל. אבל שני הדברים האלא שמובלים במששלה דתית לאומית עלולים להביא עלינו כלון וחורבן בית הרבה יותר מהר ממה שאנשים חושבים.
הכל תלוי בזווית הראיה. חרדי שעובד ישאל למה כל כך הרבה מהכסף שלו הולך לסבסוד אוניברסיטאות ומכללות, תיאטראות ותרבות, שמכל השירותים האלה הוא והילדים שלו לא נהנים? ערבי ישאל למה הכסף שלו מממן את הרבנות, איש עסקים ישאל למה הוא מממן מובטלים, והיד עוד נטויה... את הכסף הציבורי מחלקים בפרלמנט, ואם כל קבוצה תתחיל להתלונן על כסף שמקבלת קבוצה אחרת- לא נצליח לנהל פה מדינה.
ההתנחלויות ונגזרותיהן שותות כל כך הרבה כסף, ואת הכסף הזה נתן י.ל בברית האחים שלו עם בנט. מי ששאל "איפה הכסף" מצא אותו והמשיך להעביר אותו בדיוק לאן שהוא היה עובר קודם.
לא, אתה לא יכול לעשות את ההקבלה הזאת.
א. הכסף לאוניברסיטאות הוא לא סובסידיה, הוא השקעה. זה כסף שחוזר בריבוע למדינה.
ב. העיקרון שמפריע לאנשים הוא שיש שירותים מיוחדים לאנשים שלא משלמים מס וחובות אזרחיות. זה שיש שירותים לציבור שמשלם מס אבל לא מתאים לציבור אחר זה לא שיקוף של הטענה. לצורך העניין, אפילו הרבנות שאני כל כך מתעב, אני לא יודע להגיד אם זה שירות בעייתי, כי יש ציבור ענק שגם מתשמש בשירותים שלו ואולי גם ממן אותו לחלוטין.