תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 10:39

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 480 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 16  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 16 מאי 2016, 07:37 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:
בוואן כבר עלו שמות של 3 זרים ה"מועמדים" לחזק את הפועל, עוד בטרם עלה הטרקטור הראשון על הדשא של בלומפילד.
מעניין אותי איך הכתב רשם דווקא אותם, ספקולציה? כנראה, אז למה דווקא הם ולא שמות אחרים?
פרסום של הסוכן שלהם שמחפש להם קבוצה גם בארץ? אולי.
נראה מתי אתר אחר יביא שמות אחרים - נראה שגם ביוני הזה הפועל תתמודד חזק על תואר אלופת המלפפוניאדה בו זכתה בקיץ האחרון.

את החלוץ רצו בינואר והוא מסיים חוזה. סביר להניח שהם מעוניינים בו. השאר גם מסיימי חוזה וזה גם עונה תקציבית כנראה להפועל.
מאוד חשוב שיצליחו לפגוע טוב בזרים לעונה הבאה. זה לדעתי יבדיל אותנו מבחינה מקצועית באופן ברור מהעונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 מאי 2016, 08:51 
סמל אישי של המשתמש
אין ספק שהעונה הבאה תקום ותיפול על בחירת הזרים. אני לא מודאג לגבי הבלם הזר, סביר להניח שגוטמן יפגע בול. השלושה האחרים הם המפתח. אם יהיו לנו עוד 4 "ניקוליצ׳ים" אנחנו מסודרים....

Sent from my XT1063 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 מאי 2016, 09:01 
סמל אישי של המשתמש
סביר להניח שיהיו 6 זרים בהפועל הבאה. לא?

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אשכול מאי 2016 ● דיונים
הודעהפורסם: 16 מאי 2016, 09:21 
dino כתב:
לירון האדום כתב:
דגני? באמת? דגני?
זהו שכחתם את הדרבי של ה3:2?

וחוץ מזה?

חוץ מזה? ממוצע של אחת לשני משחקים עושה פנדל או שמקבלים גול מטעות שלו. הוא ואיליץ' הרגו אותנו עם כמות המתנות שהם חילקו בעונת רב"ש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2016, 09:24 
סמל אישי של המשתמש
4 זרים טובים ואנחנו מסודרים.
העונה לא תיפול ותקום על הישראלים שנביא אם בכלל נביא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2016, 12:53 
דגני שיחק טוב מאוד אבל עשה פנדלים.
שיחק טוב - עובדה שהגיע מאצלנו לנבחרת. נתן ביטחון.
עשה פנדלים - התופעה נפסקה. די כבר. חוץ מזה, חוץ מזה שינה באותה עונה עמדה ממגן לבלם.

רלבנטי, בעיקר אם גוטמן בוחר בו.
אנחנו יודעים איך הוא שיחק וגוטמן די יודע איך הוא ישחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2016, 12:58 
סמל אישי של המשתמש
גבעתיים כתב:
עשה פנדלים - התופעה נפסקה. די כבר. חוץ מזה, חוץ מזה שינה באותה עונה עמדה ממגן לבלם.

איך אני אוהב מדי פעם לעשות את פינת ה-fact checking.

הידעת, גבעתיים, שאוראל דגני הספיק לשחק במדי הפועל תל אביב בקיץ 2014, לפני שעזב בחזרה למכבי חיפה?

הידעת, גבעתיים, מה הוא עשה באותו משחק?

"דקה 14: כרטיס אדום! פוקסי הקפיץ כדור לרחבה לעבר נוסרבאייב, שנדחף על ידי דגני שמנע מצב כיבוש ודאי. דגני מיד ראה כרטיס אדום והשופט איבנוב הצביע על הנקודה הלבנה."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2016, 19:29 
ערן כתב:
גבעתיים כתב:

הידעת, גבעתיים, שאוראל דגני הספיק לשחק במדי הפועל תל אביב בקיץ 2014, לפני שעזב בחזרה למכבי חיפה?

"דקה 14: כרטיס אדום! פוקסי הקפיץ כדור לרחבה לעבר נוסרבאייב, שנדחף על ידי דגני שמנע מצב כיבוש ודאי. דגני מיד ראה כרטיס אדום והשופט איבנוב הצביע על הנקודה הלבנה."

זו פינת העובדה הנקודתית. פינת העובדה הכוללת שנתן לנו ביטחון והגיע לנבחרת. ובהמשך עשה עליה למכבי חיפה.

לא כתבתי שלא עשה שגיאות נקודתיות צורמות. רק שתדירותן עם הזמן ירדה כשסיים את הסבת העמדה ואיכות הפוטנציאל שלו הוכרה.
כאמור, השגיאות הנקודתיות שלו ידועות. כשעבר לחיפה כתבתי כדי להקל על האכזבה "תמיד נתגעגע לפנדלים שלו".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2016, 19:33 
לא ראיתי שדיברו על זה. אתמול בחצי שעה גיא אסולין שוב הראה שיהיה טפשי לוותר עליו.
אין לי מושג איך חמזה בארי היה באנקר בהרכב כבר לפני חודש וחצי ובטח שעד סיום העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2016, 20:42 
טכנית לארז כתב:
לא ראיתי שדיברו על זה. אתמול בחצי שעה גיא אסולין שוב הראה שיהיה טפשי לוותר עליו.
אין לי מושג איך חמזה בארי היה באנקר בהרכב כבר לפני חודש וחצי ובטח שעד סיום העונה.

לא נגענו בכדור בחצי שעה האחרונה

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2016, 20:48 
טכנית לארז כתב:

בוא, אולי אפשר להתווכח האם גיא אסולין קיבל הזדמנות ראויה בהפועל או לא אבל אי אפשר להתווכח שגם אתמול לא עשה כלום. הוא וואן טריק פוני עם הצעד הזה שלו הצידה בדריבל הראשון וחוץ מזה לא ראיתי כלום. עלה נידף שיכול במקסימום לעבור שחקן אחד עם איזה טריק לפני שהשחקן הבא פשוט דורס אותו. אפס פיזיות ולא מתאים לקבוצה כמו הפועל שצריכה לבעוט ולשרוט ולהיות אגרסיבית בקישור.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 מאי 2016, 14:30 
סמל אישי של המשתמש
ראיתי את הכתבה בישראל היום. למה ששחקן ישראלי יקבל דירה? הוא מקבל מספיק כסף כדי לשכור או לקנות כזו. שחקן זר אני מבין אבל מקומי?! לגבי הרכבים - שיעשו כמו בכל מקום עבודה ויגלמו את הליסינג במשכורת של השחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2016, 14:35 
סמל אישי של המשתמש
אני בעד להשוות את התנאים לשאר הגדולות(חוץ מכל מה שנוגע טביב כמובן) וגם הפועל ב"ש. אם הסטנדרט שם זה רכבים אז שיהיה גם בהפועל. במשכורות מילא, לא נצליח להשוות תנאים, אבל בדברים הנלווים, זה צריך להשוות.
עגייב זה קווקזי, או בוכרי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 17 מאי 2016, 14:37 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:
ראיתי את הכתבה בישראל היום. למה ששחקן ישראלי יקבל דירה? הוא מקבל מספיק כסף כדי לשכור או לקנות כזו. שחקן זר אני מבין אבל מקומי?! לגבי הרכבים - שיעשו כמו בכל מקום עבודה ויגלמו את הליסינג במשכורת של השחקן.

שישכרו דירה זולה בקיבוצים בסביבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2016, 16:24 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
אני בעד להשוות את התנאים לשאר הגדולות(חוץ מכל מה שנוגע טביב כמובן) וגם הפועל ב"ש. אם הסטנדרט שם זה רכבים אז שיהיה גם בהפועל. במשכורות מילא, לא נצליח להשוות תנאים, אבל בדברים הנלווים, זה צריך להשוות.

בוכרי, למה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2016, 18:09 
ערן כתב:
גבעתיים כתב:

בעקרון אני אוהב fact checking למיניהם, אבל אתה לא יכול לבחור סתם משחק שהוא עשה בו פנדל ובזה לחתום את הדיון. יהיה יותר מעניין לראות נתוני פנדל אחת לכמה דקות הוא עשה בכל עונה (די ברור לי שאין דבר כזה, סתם באופן תיאורטי).
מלבד זאת, צריך להפריד את הדיון בין דגני הבלם לדגני המגן.

ונקודה אחרונה, הפנדל שאתה מדבר עליו, מעבר לזה שהוא סתם משחק ספציפי שבחרת, היה מפוקפק מאוד ולדעתי רוב השופטים לא שורקים אותו (למרות שזה פחות חשוב. מה שחשוב זה שמה שעשית זה לא באמת fact checking).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2016, 18:30 
Charlie כתב:
dino כתב:

בוכרי, למה?

לא אזרי?

בוואלה הוסיפו לכתבה את הסעיף הזה שאוסר על שחקנים לעבור למכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2016, 18:30 
א.ב כתב:
ערן כתב:
גבעתיים כתב:

בעקרון אני אוהב fact checking למיניהם, אבל אתה לא יכול לבחור סתם משחק שהוא עשה בו פנדל ובזה לחתום את הדיון. יהיה יותר מעניין לראות נתוני פנדל אחת לכמה דקות הוא עשה בכל עונה (די ברור לי שאין דבר כזה, סתם באופן תיאורטי).
מלבד זאת, צריך להפריד את הדיון בין דגני הבלם לדגני המגן.

ונקודה אחרונה, הפנדל שאתה מדבר עליו, מעבר לזה שהוא סתם משחק ספציפי שבחרת, היה מפוקפק מאוד ולדעתי רוב השופטים לא שורקים אותו (למרות שזה פחות חשוב. מה שחשוב זה שמה שעשית זה לא באמת fact checking).

אני זוכר את הפנדל הזה, לא היה שום דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2016, 18:41 
סמל אישי של המשתמש
הנקודה של גבעתיים היתה שהוא "נגמל" מזה לקראת סוף העונה בהפועל. אז רק ציינתי שהוא עוד הספיק לערוך אצלנו הופעה נוספת וגם בה לקבל פנדל ואדום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2016, 19:08 
סמל אישי של המשתמש
לא מבין אנשים שקוטלים את דגני.
גם טכני, גם מהיר, גם חזק. ברור שיש לו מה לשפר (לדעתי משחק הגובה שלו לא מספיק טוב, ואת הבעיה הזאת אף אחד לא מעלה), אבל בעיניי הוא ללא ספק בין חמשת הבלמים הישראלים הכי טובים בליגה, ויש לו גם בונוס גדול כאופציה למגן.
אז הוא נתן מסירה רעה בדרבי שגרמה (אחרי כמה מהלכי כדורגל, כן?) לאחד הגולים הכי כואבים שספגנו בשנים האחרונות. אם היה נותן את אותה מסירה במשחק גארבג' מול רעננה הוא היה בלם טוב?
אלי גוטמן מעריך אותו מאוד. אני חושב שזה יהיה נהדר אם הוא יגיע אלינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2016, 22:24 
Eros Ramazzotti כתב:
לא מבין אנשים שקוטלים את דגני.
גם טכני, גם מהיר, גם חזק. ברור שיש לו מה לשפר (לדעתי משחק הגובה שלו לא מספיק טוב, ואת הבעיה הזאת אף אחד לא מעלה), אבל בעיניי הוא ללא ספק בין חמשת הבלמים הישראלים הכי טובים בליגה, ויש לו גם בונוס גדול כאופציה למגן.
אז הוא נתן מסירה רעה בדרבי שגרמה (אחרי כמה מהלכי כדורגל, כן?) לאחד הגולים הכי כואבים שספגנו בשנים האחרונות. אם היה נותן את אותה מסירה במשחק גארבג' מול רעננה הוא היה בלם טוב?
אלי גוטמן מעריך אותו מאוד. אני חושב שזה יהיה נהדר אם הוא יגיע אלינו.

לא מסכים עם דבריך.
הוא פשוט שחקן רע. מאוד מאוד טיפש .
טכני?? אין לי כוח או זמן לערוך קליפ מסירות ליריב (לא מדבר על המקרה המפורסם)
איך לעזאזל הוא השאיר עליך רושם חיובי?
הוא אחד הטיפשים ששיחקו אצלנו. הלוואי וירדו ממנו.
יהיה נהדר אם יגיע? מה עשית ממנו???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2016, 22:37 
חסן אבו זייד שחקן טוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2016, 22:40 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
חסן אבו זייד שחקן טוב?

לא מכיר אותו כל כך, אבל רק מקווה שלא יביאו כל מיני שחקנים בינוניים למלא את הסגל במקום בינוניים אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2016, 22:51 
דגני לא טכני. הוא לא נגר מוחלט (בניגוד לבלמים שלנו כרגע) אבל הוא בטח לא בלם טכני.
והמקרה של דגני מאוד דומה למקרה של ורטה. כנראה שבפיפא הם היו שחקנים מעולים, אחלה נתונים. הבעיה שהנתונים האלה לא מספרים על קבלת ההחלטות הנוראית שלהם והבנת המשחק הלא קיימת.
הבעיה היא לא המסירה בדרבי. הבעיה היא שהוא טיפש. בגלל זה הוא מסר לזהבי ובגלל זה הוא עשה פנדל על טב"ח 2 דקות לפני.
כבר יש לנו בלם מהיר וחזק עם קבלת החלטות בעייתית. לידו צריך בלם חכם, מנוסה וטכני. משהו כמו בעלה של מלי לוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 מאי 2016, 22:57 
סמל אישי של המשתמש
אבו זייד שחקן נחמד בעיניי. במסגרת התקציבית המסתמנת הוא נראה מסוג השחקנים שצריך להביא. אחלה גיבוי לידין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 מאי 2016, 07:16 
טל בנש מסיים חוזה בכפ"ס ולא מעוניין להמשיך.
קדימה, גוטמן. שחקנים חופשיים אמרת.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 מאי 2016, 07:30 
סמל אישי של המשתמש
בנש וורטה זה אחלה. להביא גם מגן שמאלי בנוסף לשיימן ובמקום שיש ולסגור את העמדות האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2016, 07:58 
ורטה ממש לא אחלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2016, 08:50 
אדום כתב:
ורטה ממש לא אחלה.

ורטה לא אחלה ולא בעיה רצינית.
יש עמדות עם קדימות. את הדאבל לקחנו עם קנדה-בונדר שלאורך כל הדאבל ספגו ביקורות אישיות וזלזול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 מאי 2016, 09:01 
סמל אישי של המשתמש
כשאני אומר טכני אני לא מתכוון טוני קרוס. אני מתכוון טכני כבלם, והוא לגמרי כזה.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 480 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 16  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: