תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 09:49

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 20 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ג'ף אלן ג'ף
הודעהפורסם: 21 מרץ 2016, 00:03 
פשוט מדהים מה שהוא עושה העונה, ומפחיד לחשוב איפה היינו בלעדיו.
מלחמה מטורפת, עבודת הגנה ענקית, ובעיקר מכניס את כל הקבוצה לטירוף בכל דקה שלו על המגרש.

ברור שיש לו מינוסים ברורים שכנראה הוא כבר לעולם לא ילמד לשפר, אבל ההשפעה שלו על המשחק שלנו היא מדהימה ורק שימשיך ככה.
מגיע לו הרבה קרדיט על הניצחון היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ג'ף אלן ג'ף
הודעהפורסם: 21 מרץ 2016, 00:04 
להחתים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 מרץ 2016, 00:05 
סמל אישי של המשתמש
❤❤❤

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2016, 00:15 
Adom Bdam כתב:
להחתים

לכל החיים :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2016, 00:16 
סמל אישי של המשתמש
:HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2016, 00:16 
סמל אישי של המשתמש
איש המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ג'ף אלן ג'ף
הודעהפורסם: 21 מרץ 2016, 00:18 
הוא פשוט עושה הכל על המגרש
וכ״כ מחויב.
קשה למצוא שחקנים זרים שמזנקים על הפרקט כמוהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2016, 00:18 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
איש המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 מרץ 2016, 07:06 
תענוג , מרגש
לב לב לב

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 מרץ 2016, 07:26 
סמל אישי של המשתמש
דווקא לחלוטין מראה שיודע לשפר. יותר מפעם אחת לקח שחקן לסל (נכון שמונרו היה עם 4 עבירות מאמצע השלישי אבל עדיין) וגם הצליח לסיים. לפני חודש זה לא קרה.
כמו כן רץ את המגרש עם הכדור ביד פעמיים לפחות. עד לפני חודש זה היה מסתיים באיזה איבוד מוזר או צעדים מגושמים. רואים שהעבודה על הנושא פוגעת באחוזי העונשין שלו (אין לי סטטיסטיקה אבל פחות מ50% למיטב זכרוני) ושהוא מתאמן על זה פחות כי לרוב הוא לא כזה נגר מהקו.

ונתן גם הגנה מדהימה בחצי הראשון (בלי עבירות!) עם 3-4 חטיפות רצופות פחות או יותר.

כמובן שלהחתים אשתקד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2016, 07:38 
סמל אישי של המשתמש
עזבו את זה שהוא מלך העולם, מקצועית נטו - הגבוה הכי טוב בליגה.

אמנם הוא לא סקורר גדול (אם כי שיפר מאוד גם את התחום הזה במשחק שלו, ומעמיד יופי של מספרים). אבל בכל מה שקשור לתכונות החשובות לשחקן פנים בכדורסל המודרני - ריבאונד (הריבאונדר הכי טוב בליגה), הגנה על שלל סוגיה (בפוסט, בפיק-אנד-רול, בפרימטר, אוף דה בול, הגנת העזרה), סיומת באיזור הצבע, יעילות, נתוזים פיזיים מושלמים (סייז, אתלטיות, כוח פיזי, כושר) וכמובן כל מהלכי ההאסל הידועים שלו - אין לו תחרות.

מה שמעניין אצל ג'ף, שבניגוד לרוב השחקנים שבתחילת הקריירה שלהם באירופה (סביבות גיל 24) נמצאים בשיא שלהם מבחינה פיזית ומשם מתחילים לדעוך (אבל במקביל משפרים את היכולות הטכניות והמנטליות שלהם), ג'ף הגיע אלינו לפני כמה שנים בתור שחקן קצת כבד ומגושם, אבל רק הלך והשתפר במהלך השנים מבחינה פיזית, והיום בגיל 28 הוא הפך פתאום לאתלט-על, שמטביע על שחקנים אחרים (ע"ע הפוסטר על מילסאפ בדרבי), רץ את המגרש, זריז וחזק בצורה בלתי רגילה. במקביל הקילומטרז' שהוא צבר עזרו לו לשפר מאוד את הטכניקה בשלל אספקטים (סיומת, כדרור, כמה מהלכי פוסט נחמדים, הגנה) ואת קבלת ההחלטות שלו, והשילוב הזה של השיפור הפיזי, הטכני והמנטלי במקביל הפכו אותו משחקן האסל חביב לנכס מקצועי עצום ולסיוט עבור כל יריבה.

דיברו השנה המון על ההתנהלות המקצועית של ההנהלה, אז ג'ף אלן בעיניי הוא ה-מבחן שלה. ברור לכל מי שרואה את הפועל העונה כמה ג'ף הוא נכס שאי אפשר לוותר עליו, גם מקצועית וגם בגלל ה"מסביב". אין שום סיכוי שבקיץ יהיה אפשר למצוא ב-100 אלף דולר שחקן שנותן את כל הדברים שג'ף נותן לנו בשקט כמעט כל שבוע - מה גם שלמיטב הבנתי הולכת להיות קפיצת שכר משמעותית בדי-ליג בעונה הבאה וזה אומר שהולך להיות הרבה יותר קשה להביא זרים טובים. הגיע הזמן שבמקום לשמוע תירוצים והסברים על החלטות "נכונות" שבסופו של דבר לא מקדמות את הקבוצה משום בחינה, נתחיל לראות מהלכים שבפועל משפרים את הפועל ומצעידים אותה קדימה. לא מוכן לשמוע על כך שאיבדנו את ג'ף כי אי אפשר להחתים זר לפני שיש מאמן לעונה הבאה למשל. ההנהלה צריכה לשקול איזה מהלך ייטיב בפועל עם הפועל - להחתים עוד לפני סוף העונה את ג'ף אלן לעוד שנתיים (זה פרק הזמן שהוא יכול להיות פה לפני שצריך לשלם עליו מס), או לחכות למאמן חדש שאולי ירצה אותו, ואולי לא, ואולי זה כבר יהיה מאוחר מדי. וזה לא שיקול קשה מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2016, 08:08 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
עזבו את זה שהוא מלך העולם, מקצועית נטו - הגבוה הכי טוב בליגה.

אמנם הוא לא סקורר גדול (אם כי שיפר מאוד גם את התחום הזה במשחק שלו, ומעמיד יופי של מספרים). אבל בכל מה שקשור לתכונות החשובות לשחקן פנים בכדורסל המודרני - ריבאונד (הריבאונדר הכי טוב בליגה), הגנה על שלל סוגיה (בפוסט, בפיק-אנד-רול, בפרימטר, אוף דה בול, הגנת העזרה), סיומת באיזור הצבע, יעילות, נתוזים פיזיים מושלמים (סייז, אתלטיות, כוח פיזי, כושר) וכמובן כל מהלכי ההאסל הידועים שלו - אין לו תחרות.

מה שמעניין אצל ג'ף, שבניגוד לרוב השחקנים שבתחילת הקריירה שלהם באירופה (סביבות גיל 24) נמצאים בשיא שלהם מבחינה פיזית ומשם מתחילים לדעוך (אבל במקביל משפרים את היכולות הטכניות והמנטליות שלהם), ג'ף הגיע אלינו לפני כמה שנים בתור שחקן קצת כבד ומגושם, אבל רק הלך והשתפר במהלך השנים מבחינה פיזית, והיום בגיל 28 הוא הפך פתאום לאתלט-על, שמטביע על שחקנים אחרים (ע"ע הפוסטר על מילסאפ בדרבי), רץ את המגרש, זריז וחזק בצורה בלתי רגילה. במקביל הקילומטרז' שהוא צבר עזרו לו לשפר מאוד את הטכניקה בשלל אספקטים (סיומת, כדרור, כמה מהלכי פוסט נחמדים, הגנה) ואת קבלת ההחלטות שלו, והשילוב הזה של השיפור הפיזי, הטכני והמנטלי במקביל הפכו אותו משחקן האסל חביב לנכס מקצועי עצום ולסיוט עבור כל יריבה.

דיברו השנה המון על ההתנהלות המקצועית של ההנהלה, אז ג'ף אלן בעיניי הוא ה-מבחן שלה. ברור לכל מי שרואה את הפועל העונה כמה ג'ף הוא נכס שאי אפשר לוותר עליו, גם מקצועית וגם בגלל ה"מסביב". אין שום סיכוי שבקיץ יהיה אפשר למצוא ב-100 אלף דולר שחקן שנותן את כל הדברים שג'ף נותן לנו בשקט כמעט כל שבוע - מה גם שלמיטב הבנתי הולכת להיות קפיצת שכר משמעותית בדי-ליג בעונה הבאה וזה אומר שהולך להיות הרבה יותר קשה להביא זרים טובים. הגיע הזמן שבמקום לשמוע תירוצים והסברים על החלטות "נכונות" שבסופו של דבר לא מקדמות את הקבוצה משום בחינה, נתחיל לראות מהלכים שבפועל משפרים את הפועל ומצעידים אותה קדימה. לא מוכן לשמוע על כך שאיבדנו את ג'ף כי אי אפשר להחתים זר לפני שיש מאמן לעונה הבאה למשל. ההנהלה צריכה לשקול איזה מהלך ייטיב בפועל עם הפועל - להחתים עוד לפני סוף העונה את ג'ף אלן לעוד שנתיים (זה פרק הזמן שהוא יכול להיות פה לפני שצריך לשלם עליו מס), או לחכות למאמן חדש שאולי ירצה אותו, ואולי לא, ואולי זה כבר יהיה מאוחר מדי. וזה לא שיקול קשה מדי.

כל מילה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2016, 09:10 
לא צריך להגזים, לא חושב שהוא יותר טוב מתומאס, סינגלטון, מונרו, האוול, אמינו וסימפסון/וואט.
כן הייתי לוקח אותו לפני קילינגסוורת׳ שזה שחקן שלא שומר בשיט, למרות שזה נתון לויכוח כי קילינגסוורת׳ שחקן יותר reliable ויותר יציב.
כך או כך, ג׳ף חייב להשאר. להתחיל עונה עם שחקן כזה ביד יחסוך הרבה בלאגן, הרבה כישלונות והרבה כסף בהמשך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2016, 09:31 
אגב, כשג׳ון קולע סביר מחצי מרחק ומבחוץ אז גם השילוב המושמץ בין שניהם עובד טוב מאוד. הם פשוט הרגו את ראשון מתחת לסל בשני הצדדים, וניצלו כל מיסמאצ׳ (בניגוד למשחקים הקודמים מולם שלא הצלחנו לייצר יתרון מתחת לסל גם כשחנוכי ויאנגר שמרו את הגבוהים שלנו).
ג׳ף עם כמה שהוא לא נחשב שחקן פוסט גדול, אני חושב שזה החלק שהוא הכי שיפר העונה. הוא תופס מיקום מצוין בצבע ובדקות שיאנגר שמר אותו הוא חפר עליו בלי לספור אותו בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2016, 09:39 
מסכים עם פז.
אלן שחקן טוב אבל הוא לא בטופ של הגבוהים בליגה.
כמובן שצריך להישאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2016, 10:11 
אני נורא רוצה לראות את ג'ף נשאר, גבוה שני בדמותו ליד סנטר דומיננטי זה שיחוק.
אבל לפי דעתי אם הוא נשאר חייבים ישראלי אחר במקום רוברט ורצוי אחד ששומר (רוזפלט,כדיר,בלייזר) כי הוא ורוברט באותה קבוצה זה בעייה בגלל העבירות.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2016, 10:19 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
לא צריך להגזים, לא חושב שהוא יותר טוב מתומאס, סינגלטון, מונרו, האוול, אמינו וסימפסון/וואט.
כן הייתי לוקח אותו לפני קילינגסוורת׳ שזה שחקן שלא שומר בשיט, למרות שזה נתון לויכוח כי קילינגסוורת׳ שחקן יותר reliable ויותר יציב.
כך או כך, ג׳ף חייב להשאר. להתחיל עונה עם שחקן כזה ביד יחסוך הרבה בלאגן, הרבה כישלונות והרבה כסף בהמשך.

כולם (חוץ מוואט) סקוררים יותר טובים ממנו משמעותית.
מצד שני הוא שחקן הגנה הרבה יותר טוב מכולם, בעיקר בפיק-אנד-רול ובפרימטר. וריבאונדר יותר טוב משמעותית מחלקם (אמינו והאוול לוקחים אותה כמות ריבאונדים לדקה אבל בוואקום הרבה יותר גדול, השאר לא באיזור).
סה"כ זה יותר עניין של הבדלי סגנון מאשר רמה, אני מודה שאני משוחד אבל לדעתי הוא בערך באותה רמה כמו כל אלה, שגם הם בטופ של הליגה ועם אימפקט וערך מוסף. לקבוצה אחרת כנראה שהייתי לוקח זר סקורר כי זה מה שצריך קודם כל מזר פה, אבל אם צריך לבחור שחקן ליד רוברט (על חסרונותיו הידועים) שצריך לשחק גם איתו וגם במקומו אז אני לוקח את ג'ף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 מרץ 2016, 10:20 
הוא כמעט ולא שיחק ליד רוברט אתמול... וכששיחק זה לא נראה טוב. לא בגללו כמובן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2016, 15:17 
8-11 ל2
12 ריבאונדים
6 (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) חטיפות
18 נקודות
מדד 30

נתן אתמול הצגה לא נורמלית... אני לא נרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2016, 16:56 
יובל אין ספק שהוא שחקן ההגנה הטוב מבין השחקנים ברשימה (למעט וואט) אבל זה לא שהוא איזה בריאן רנדל.
לפעמים יש לו משחקים שהוא נותן אימפקט מצוין בהגנה אבל לפעמים הוא הוא עושה פאולים שטותיים או סתם לא זז עם הרגליים ועושים עליו סלים קלים.
למרות זאת עדיין אחלה שחקן והלוואי וישאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 20 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: