פאביו כתב:
אדום נחמד כתב:
1. מתוק שלי, אביר תרבות הדיון, הבהמה הזו היא שרה בישראל וממוקמת גבוה גבוה במפלגת השלטון.
והיא רק טיפה בים.
2. אבל למה לדבר על דברים שישראל מוכנה לוותר עליהם? 3. בוא נתחיל בלא להתעלל בהם סתם (וכתבתי לפוקרה בדיוק למה הכוונה).. מה אחוז הישראלים שנלחמים על זכויות הפלסטינים?
1. אפור מחמד חמוד שלי, אפשר להביא את הרוצחים מהחמאס שממוקמים גבוה מאוד מול הבהמה שהבאת אבל זה לא הדיון
עם הדמגוגיה שלך תמשיך להתדיין מול עצמך אם בא לך.
2. ממש לא עשיתי סטטיסטיקה מה אחוז הישראלים שנלחמים על זכויות הפלשתינים.
3. אנחנו לא מתעללים בהם סתם.
4. מה אחוז הפלשתינים שנלחם על הזכות הבסיסית שלי לחיים ?
ניסינו פעמיים בשתי שיטות שונות לפתור את המצב
שתיהן הוכחו כיכשלון חרוץ גם אם תכתבו 1000 פעם שישראל גזענית או שישראל תוקעת הסכם או שישראל מפקיעה זכויות אדם בסיסיות.
ישראל פעמיים הימרה על חיי אזרחיה ואזרחיה שילמו מחיר גבוה מאוד של חיי אדם (גם הפלשתינים כן כן ), לכם כנראה לא איכפת מחיי האזרחים פה ובא לכם שנהמר שוב.
כנראה שלחלק (הרוב) לא מתאים להמר שוב.
1. נשמה טהורה, איך ההערה על חמאס משנה לגבי הדעה שלנו על מירי רגב וממשלת ישראל?
2. עשו את הסטטיסטיקה בשבילך. קיבלנו 30 מנדטים לליכוד ו8 מנדטים לבית היהודי, פלוס המפלגות החרדיות שלא בעד ולא נגד, פשוט לא אכפת להם. ברשימת האכפת אבל לא מספיק בשביל לעשות רעש ניתן למצוא את לפיד וכחלון, ובגזרת האכפת לנו רק בשביל להיות אלטרנטיבה יש את המחנה הציוני.
היחידים שבאמת נאבקים למען זכויות הפלסטינים הם מרץ, הרשימה המשותפת, וארגוני זכויות האדם.
בוא אני אשאל שאלה כזו - האם ישנו ארגון זכויות אדם כלשהו שפעיליו מצביעי ימין? לפיד? כחלון? העבודה? אם אין לך תשובה, זה גם סבבה.
3. אבל זהו, שאנחנו כן, וכתבתי לפוקרה בדיוק למה אני מתכוון. אם אתה רוצה שאני אעזור לך, תבקש.
4. זה לא ממש רלוונטי לנושא, אבל התשובה קרוב לוודאי היא (אחוז הפלסטינים שנפגעים מהכיבוש הישראלי)-100