תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 15:58

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 126 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אין כניסה לצהובים: חוסמים את הכניסה לורמוט
הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 14:27 
סמל אישי של המשתמש
עד המ!!ת הפועל כתב:
mr.durden כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
זה היה כתם למועדון אם ורמוט היה דורך פה שוב. מחזק את כבירי שהטיל וטו.
באמת ובתמים אני מעדיף לרדת ליגה עם הסגל הנוכחי מאשר שהכלב הזה "יציל" אותנו.

בוא נראה אם ההעדפות שלך יתממשו עד לסוף העונה.
כרגע זה נראה שכן.

אני חושב שהשנה נרד ליגה. לדעתי אנחנו ברמה של נתניה+-, ולאורך זמן לא נצליח לעמוד בלחץ. מספיק לראות איזה משחקים מצפים לנו עד סוף הסיבוב השני כדי להבין שאין כל כך איפה לקחת נקודות.
הלוואי שאתבדה ופתאום נתחיל להפציץ.

לרדת ליגה זה כתם ברמות אחרות לגמרי, גבוהות הרבה יותר מאשר להביא שחקן כזה או אחר שלא מתאים לקהל. תאמין לי.
בעיקר אם עוד יש לנו קמצוץ שאיפות לעתיד. אם אדום נחמד דיבר על סתם קבוצה כמו הפועל חיפה, אז לרדת זה בדיוק מה שמביא אותך לשם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 14:33 
קומוניסים כתב:
Asafas כתב:
עדיין לא קיבלתי תשובה מכל אנשי ה״עקרונות״ כאן- איפה כולכם הייתם כשאבוקסיס חזר אלינו כגיבור. מבחינתי, הוא היה לא פחות גרוע מורמוט.
לאנשים כאן יש זכרון קצר- בעונת 2003/4 כשנמני נזרק ממכבי, רפי עגיב היה במו״מ מול הרציקוביץ׳ להביא את נמני אלינו.
מחאה של האוהדים בשער 5 גרמה לו לוותר.

קודם כל יש לא מעט אוהדים שזוכרים היטב (אגב גם את הדילוג לבו זקן בעונה ההיא עם דומב ובכר ורביבו)
אבל
זה
לא
אותו
דבר

אתה באמת לא מבין את ההבדל?

ברור שיש הבדל.
אבוקסיס הרבה יותר גרוע והקהל קבל אותו בחזרה פעמיים.
כל מה שורמוט עשה אבוקסיס עשה גם ועוד הוסיף דברים משלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 14:39 
dino כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
mr.durden כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
זה היה כתם למועדון אם ורמוט היה דורך פה שוב. מחזק את כבירי שהטיל וטו.
באמת ובתמים אני מעדיף לרדת ליגה עם הסגל הנוכחי מאשר שהכלב הזה "יציל" אותנו.

בוא נראה אם ההעדפות שלך יתממשו עד לסוף העונה.
כרגע זה נראה שכן.

אני חושב שהשנה נרד ליגה. לדעתי אנחנו ברמה של נתניה+-, ולאורך זמן לא נצליח לעמוד בלחץ. מספיק לראות איזה משחקים מצפים לנו עד סוף הסיבוב השני כדי להבין שאין כל כך איפה לקחת נקודות.
הלוואי שאתבדה ופתאום נתחיל להפציץ.

לרדת ליגה זה כתם ברמות אחרות לגמרי, גבוהות הרבה יותר מאשר להביא שחקן כזה או אחר שלא מתאים לקהל. תאמין לי.
בעיקר אם עוד יש לנו קמצוץ שאיפות לעתיד. אם אדום נחמד דיבר על סתם קבוצה כמו הפועל חיפה, אז לרדת זה בדיוק מה שמביא אותך לשם.

א. לדעתי לרדת ליגה זה לא כתם. זה מן הסתם יגרום לדיכאון אצל האוהדים, אבל בסופו של דבר יוצאים מזה. קבוצות הרבה יותר גדולות ומפוארות מהפועל ירדו ליגה וחזרו מחוזקות.
ב. כתם מבחינתי זה ששחקן כמו ורמוט יחזור ללבוש אדום. לא באמת אכפת לי מה היה שם (רצה/לא רצה, דחפו אותו למכבי וכו'), אני רק יודע שהוא עלה לדרבי וידע שלמחרת הוא במכבי. עם סרט הקפטן על היד. זה דבר שאין עליו מחילה. אם להקביל את זה לחיים - זה כמו לחזור הביתה ולראות את חברה שלך במיטה עם גבר אחר. אין דרך חזרה ממצב כזה, אלא אם כן אתה סמרטוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 14:49 
סמל אישי של המשתמש
אז מכיוון שיש מגוון דעות ומחשבות בעניין(הרוב מעניין תתחת שלי, יש כאלו ויש כאלו) אז מי שצריך לקחת החלטה בעניין, שמתחשבת בעניינים מקצועיים, זאת ההנהלה. אתה חושב כתם, אני חושב טוב לנו מקצועית, למרות שאני כבר לא אוהב אותו. מוישל'ה משער 7 אולי חושב שהוא גם טוב לנו, ההוא משער 5 יקרע את המנוי ויכעס.
בסדר. ההנהלה מחליטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 15:00 
dino כתב:
אז מכיוון שיש מגוון דעות ומחשבות בעניין(הרוב מעניין תתחת שלי, יש כאלו ויש כאלו) אז מי שצריך לקחת החלטה בעניין, שמתחשבת בעניינים מקצועיים, זאת ההנהלה. אתה חושב כתם, אני חושב טוב לנו מקצועית, למרות שאני כבר לא אוהב אותו. מוישל'ה משער 7 אולי חושב שהוא גם טוב לנו, ההוא משער 5 יקרע את המנוי ויכעס.
בסדר. ההנהלה מחליטה.

ברור שההנהלה מחליטה בסוף ומקצועית הוא טוב לנו אולי במשחקים ללא קהל או באיזה מחנה אימון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 15:19 
Asafas כתב:
RedFox כתב:
Asafas כתב:
עדיין לא קיבלתי תשובה מכל אנשי ה״עקרונות״ כאן- איפה כולכם הייתם כשאבוקסיס חזר אלינו כגיבור. מבחינתי, הוא היה לא פחות גרוע מורמוט.
לאנשים כאן יש זכרון קצר- בעונת 2003/4 כשנמני נזרק ממכבי, רפי עגיב היה במו״מ מול הרציקוביץ׳ להביא את נמני אלינו.

עדיין לא קבלתי ממך תשובה לשאלה ששאלתי אותך בעמוד 2.
אני ממתין.

אפשר להכריח שחקן לעבור- ראה מקרה רייכרט בעונה שעברה.
אייבינדר שעמד על הרגליים האחוריות ישב ביציע עד סוף העונה ושוחרר אח״כ.
אני לא אומר שורמוט היה נגד המעבר, אבל חיים רמון הראה לו את הדרך החוצה.
תבדוק כמה פעמים הוא ויתר על כסף בשביל להיות אצלנו. אפילו 18 לב אדום לא עשה את זה.

bruno conti כתב:
Asafas כתב:

מה הקשר לאבוקסיס שנזרק מהפועל ע״י סיני?
והסיפור על נמני ושער 5 זה אגדה שלא היתה באמת .

אבוקסיס במשך שנים שנא את הקהל שלנו ודיבר נגדו בכל הזדמנות. בנוסף, בעונת 2004 הוא ברח כמו עכבר לאשדוד וכשלא הצליח שם, חזר עם הזנב בין הרגליים.
בנוגע לנמני- תבדוק את הנושא קצת יותר לעומק. עגיב והרציקוביץ׳ סיכמו כמעט את הכל, עד להפגנה של האוהדים שלנו.
אמנם זה היה לפני 20 שנה, אבל איפה היית כשקראו לקבוצת הכדורסל שלך ״הפועל בירה מכבי ת״א״?

בוא תקשיב חמוד
לא בשביל משהו אבל אני מכיר הרבה יותר מלעומק את הנושא המדובר ואף יותר מכך...
זו שטות ממדרגה ראשונה לא היו דברים מעולם והשחקן עצמו בחיים לא היה עובר , אין קשר לשער 5
והפגנות .
לגבי אבוקסיס אם הוא שנא את הקהל זה בטח לא בגלל שהקהל אהב אותו בחזרה...
מה ההשוואה פה למקרה ורמוט ?!?!
לגבי הבירה אין לי מה לומר מלבד שזה טיעון ילדותי ולא קשור לנושא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 126 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: