תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 17:23

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5590 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150 ... 187  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בחירות 2015: אשכול רשמי
הודעהפורסם: 18 ינואר 2016, 17:52 
סמל אישי של המשתמש
בתור סמולני קיצוני, ופי אלף שוברים שתיקה, אני חייב לציין שאני ממש לא מבין את התחקיר הזה של 'המקום' היא הוציאה את השאלון הזה לגמרי מהקונטקס.
זה שאלון בטיחות קלאסי צבאי, ראיתי עשרות כאלה, יש בעיה בטיחותית של בדואים שמגיעים לשטחי אש בדרום וזאת דרך להעביר את הנהלים בצורה של מבחן עם מסיחים מפגרים והומור צה"לי שכיח בדרגי הביניים. זה ממש לא איזה מסמך גזעני כמו שמוצג פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2016, 17:52 
סמל אישי של המשתמש
לא, התכוונתי שאני לא בטוח שזה של צה״ל.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2016, 17:53 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
לא, התכוונתי שאני לא בטוח שזה של צה״ל.

יכול להיות. אבל זה לא מופרח אםזה יהיה אמיתי.
זה לגמרי נראה כמו שאלון שבודק הבנה של נהלי פתיחה באש. הרבה נוהגים לתבל אותם במסיחים מפגרים יותר או פחות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2016, 17:59 
סמל אישי של המשתמש
שמע, אם זה איזה מ"פ חסר טאקט ולא מצחיק שעשה את זה, אני עוד יכול להבין.
אבל אם זה מסמך רשמי, שעבר בכל הדרגים בצה"ל וצה"ל מוכן לקחת עליו אחריות- יש כאן בעייתיות רצינית. ישראל היא דמוקרטיה ליברלית והיא לא יכולה להרשות לעצמה צבא שמתנהג ככה.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2016, 18:01 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
שמע, אם זה איזה מ"פ חסר טאקט ולא מצחיק שעשה את זה, אני עוד יכול להבין.
אבל אם זה מסמך רשמי, שעבר בכל הדרגים בצה"ל וצה"ל מוכן לקחת עליו אחריות- יש כאן בעייתיות רצינית. ישראל היא דמוקרטיה ליברלית והיא לא יכולה להרשות לעצמה צבא שמתנהג ככה.

מסכים איתך לגמרי, אבל זאת טענתי, שמדובר בקצין זוטר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 ינואר 2016, 18:03 
אפשר גם לשאול בשאלוני משרדים אם יהודים הם עובדים רגילים, או גנבים שצריך לשים עליהם עין. לגיטימי, מסיחים. או מי מגיע ללמוד באוניברסיטה, אנשים חכמים ומזרחים. כולה מסיח, ברור לכולם שאין סתירה בין אדם חכם לבין מזרחי, כמו בין אזרח לבדואי. זה מסיח הומוריסטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 18 ינואר 2016, 18:57 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
אפשר גם לשאול בשאלוני משרדים אם יהודים הם עובדים רגילים, או גנבים שצריך לשים עליהם עין. לגיטימי, מסיחים. או מי מגיע ללמוד באוניברסיטה, אנשים חכמים ומזרחים. כולה מסיח, ברור לכולם שאין סתירה בין אדם חכם לבין מזרחי, כמו בין אזרח לבדואי. זה מסיח הומוריסטי.

i see what you did there :-)

אני אחדד את כוונתי, כי לא הייתי ברור.
לדעתי, ומניסיוני, זאת כנראה יוזמה נקודתית של קצין זוטר מאוד. (סג"מ או סגן)
לדעתי, זה הומור מטופש שמישהו חשב שיהפוך מבחן יבש ליותר "נחמד"
אני אישית חושב שזה לא מצחיק, מגעיל ולא מתאים לשאלון צבאי.
אני חושב שזה לא עבר תחת הידיים של אף גורם משמעותי שכנראה היה גורס את זה לאלף חלקים.
ועם זאת, אני חושב שכשזה מיחוץ להקשר, זה נראה הרבה יותר גזעני ממה שזה באמת.
יש בעיה של בדואים שנכנסים לשטחי אש לאסוף תרמילים, בעשותם כן, הם מסתכנים. ויש סכנה שמילואמיניק מרושל וחסר ניסיון יבצע עליהם נוהל מעצר חשוד ואף יפתח עליהם באש.
על כן, יש צורך להעביר למילואימניקים את המסר שיתכן והם יתקלו בבדואים שכאלה, שהם אמנם אזרחים שווי זכויות (המופלים באופן שיטתי ע"י ממשלות ישראל, ועל כן גם נאלצים לתור אחר פרנסה בדמות איסוף תרמילים בשטחי אש, אבל זה לא רלווטי לצורך העניין הזה) אבל עדיין, הם נכנסים לשטחים מסוכנים, יש מטווחי לילה שבהם עוד יכול לבא איזה "רמבו" שמחליט לפרוק עליהם מחסנית, כי הם נראו לו "חשודים". על כן מעבירים להם מבחן, ובמקרה הזה, מישהו, כנראה מאוד זוטר, השתמש בהומור מפגר על גבול הגזעני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 ינואר 2016, 18:59 
זה אולי יכול להסביר שאלות לגבי בדואים בשטחי אש, מה לגבי שאלת "הבדואים במדינה הם"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 18 ינואר 2016, 19:06 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
זה אולי יכול להסביר שאלות לגבי בדואים בשטחי אש, מה לגבי שאלת "הבדואים במדינה הם"?

אני חושב שההסבר שלי אמור "לכסות" גם את השאלה הזאת.
למרות שאני מסכים איתך שהיא הכי מקוממת ובעייתית מכולן. פה כבר ממש "ברח" למחבר השאלון הגזען המסווה שבו. אגב, אני מניח שהיה רציונאל גם לשאלה הזאת, אם אני מנסה להיכנס לראשו של המנסח, הוא רצה להעביר לנבחן שבדואים הם אמנם תושבי האזור אבל עדיין מנועים מלהיכנס לאזורי אש.
(או משהו בסגנון)

אני רוצה לחדד עוד משהו, אני חושב שזה שאלון בעייתי מאוד, אבל מצד שני אני לא רואה פה איזה ערך מיוחד לתחקיר הזה. כבר ראינו מופעים הרבה יותר בעייתיים של גזענות ואלימות ממוסדת של הצבא כלפי אזרחים בני מיעוטים. השאלון הזה עדין לעומתם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 ינואר 2016, 19:59 
לא נראה לי שירדת עד סוף הבעייתיות בשאלה הזאת. לצורך העניין, איזו תשובה אתה היית מקיף אם היית ממלא את השאלון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 ינואר 2016, 20:27 
הליכוד הזמין רשמית איזה שר אוסטרי שהמפלגה שלו ברשימה השחורה של משרד החוץ. איזה שפל, משת"פים של אנטישמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2016, 11:07 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2016, 11:16 
סמל אישי של המשתמש
ואי ואי.. הורידה את הכפפות...
מתי הפריימריז?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2016, 12:00 
:LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2016, 12:22 
סמל אישי של המשתמש
היתה צריכה לשים תמונה של יאיר לפיד, אם כבר.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 פברואר 2016, 12:30 
יש גבול. יאיר זה מתחת לחגורה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2016, 16:08 
נו באמת.
הרצוג אומר את האמת - אין אפשרות להגיע להסכם. בהינתן זה, צריך לשים גבול ולצאת מהשטחים
ביבי מתכוון להישאר בשטחים לנצח נצחים - או עד שיבוא המשיח - או עד שהוא יפסיק להיות ראש ממשלה

רוצה שלי להאמין שהשלום בפתח אם רק ניתן הצעה קצת קצת קצת יותר טובה, שיהיה לה לבריאות.
היא באמת דומה לג'ון לנון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2016, 16:10 
סמל אישי של המשתמש
הסמוראית הגדולה ביותר במפלגה החליטה להוציא את החרב שלה לקראת קרב עריפת הראשים המפורסם. זה הגיע באיחור של כמעט שנה, אבל עדיף מאוחר מאשר אף פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2016, 16:22 
teknoboy כתב:
היתה צריכה לשים תמונה של יאיר לפיד, אם כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 05:34 
סמל אישי של המשתמש
20 כתב:
נו באמת.
הרצוג אומר את האמת - אין אפשרות להגיע להסכם. בהינתן זה, צריך לשים גבול ולצאת מהשטחים
ביבי מתכוון להישאר בשטחים לנצח נצחים - או עד שיבוא המשיח - או עד שהוא יפסיק להיות ראש ממשלה

רוצה שלי להאמין שהשלום בפתח אם רק ניתן הצעה קצת קצת קצת יותר טובה, שיהיה לה לבריאות.
היא באמת דומה לג'ון לנון

מצחיק שאתה חושב שכל מה שצריך זה רק עוד קצת גדר ועוד קצת זמן לפלשתינאים להתבשל במיץ של עצמם והכיבוש בשביל שהם יבשילו לאהבת ישראל, ואח"כ אתה עוד קורא לאנשים אחרים פנטזיונרים וג'ון לנון.

נ.ב.
מדהים איך אתה והרצוג בטוחים בטוחים שאי אפשר להגיע להסכם למרות שישראל אף פעם לא היתה מוכנה אשכרה לשים על השולחן הצעה נורמלית שאתה בתור פלשתינאי היית מוכן לקבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 12:38 
סמל אישי של המשתמש
יחימוביץ', אם תיבחר, תיפרד מהחיבוק של לבני שתצטרך לחבור ללפיד או פשוט להיעלם מהנוף (לא נורא, לא הפסד גדול, נסתדר גם בלי יואל חסון, אחד החכי"ם הנאלכים בתולדות הכנסת, ויש לא מעט כאלה) ותקח את המפלגה שמאלה חזק מבחינה כלכלית ולאור דבריו של הרצוג - גם מדינית. זה ישרת בעיקר את לפיד ונתניהו: לפיד יקבל עוד מנדטים ממצביעים שיברחו מהמערך ואילו נתניהו יזכה בקלות בכהונה נוספת.
לכן אני בספק אם היא תיבחר אבל אין לדעת במערך, יצר ההרס העצמי עובד שם שעות נוספות. מה שכן, יחימוביץ' יכולה באיבחה אחת לחסל 3 מפלגות אם תתמודד בראשות המערך - את לבני, את מרצ ואת המערך עצמו ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 19:33 
סמל אישי של המשתמש
אמיר כתב:
20 כתב:
נו באמת.

היא באמת דומה לג'ון לנון

מצחיק שאתה חושב שכל מה שצריך זה רק עוד קצת גדר ועוד קצת זמן לפלשתינאים להתבשל במיץ של עצמם והכיבוש בשביל שהם יבשילו לאהבת ישראל, ואח"כ אתה עוד קורא לאנשים אחרים פנטזיונרים וג'ון לנון.

נ.ב.
מדהים איך אתה והרצוג בטוחים בטוחים שאי אפשר להגיע להסכם למרות שישראל אף פעם לא היתה מוכנה אשכרה לשים על השולחן הצעה נורמלית שאתה בתור פלשתינאי היית מוכן לקבל.

אני לא יודע אם אני קולע לדעתו של 20 כמו שאני לא יודע מה בוזי חושב ועדין.

מדהים איך לקבוע בשטח גבול ולתת לפלשתינאים עצמאות וריבונות בלעדית על השטח שלהם לאחר יציאה חד צדדית והפרדת כוחות נקראת אצלך המשך כיבוש, אולי בשביל להפסחק אותו כל הישראלים מרחכים כמוך לעזוב את פלשתינה.

נ.ב
לא יאמן איך אף מנהיג פלשתינאי לא הציעה מעולם הצעה שפלשתינאי היה יוכל לקבל כישראלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 19:37 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
מדהים איך לקבוע בשטח גבול ולתת לפלשתינאים עצמאות וריבונות בלעדית על השטח שלהם לאחר יציאה חד צדדית והפרדת כוחות נקראת אצלך המשך כיבוש, אולי בשביל להפסחק אותו כל הישראלים מרחכים כמוך לעזוב את פלשתינה.

איך החדשות המרעישות האלה לא הגיעו לשאר העולם? אפילו בוויקיפדיה לא כתוב שישראל העניקה ריבונות לפלסטינאים.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 19:53 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
el dudernio כתב:

איך החדשות המרעישות האלה לא הגיעו לשאר העולם? אפילו בוויקיפדיה לא כתוב שישראל העניקה ריבונות לפלסטינאים.

מדובר על ההצעה לסגת חד צדדית ולבנות גדר שתפריד בינינו.
למיטב דעתי זה עוד בוצע.
למיטב ידעתי הדיון שמתקיים כרגע הוא בשל הטענה של הרצוג שמאחר ואין עם מי לקדם כרגע הסכם מדיני יש לקדם פתרון מידי חד צדדי.

למיטב הבנתי לא קראת את הדיון ואת התפתחו ופשוט חשבת שאתה יודע מה אנשים אומרים.

למיטב הבנתי אתה בכלל חושב שאתה יודע מה כל אחד חושב ואתה נוהג לייחס לאדם שאתה מגיב אליו את המחשבות שלך ולא להתייחס לדבריו, וזאת לא הפעם הראשונה שאני מעיר לך על כך.

נ.ב. יכלתי להשתמש בלוגיקה המופלאה שלך והבין מדבריך כי אתה בעד המשך שליטה על מעל למליון פלשתינאים אבל כנראה שאפשא גם לקרוא ולהבין את מה שאנשים אומרים ולא לנסות להגיב בציניות ומליצות על כל דבר בשביל להגיש נאור.

בכלל מה יש אצל היורדים מהארץ שגורם להם לחוש עצמם חכמים ועליונים יותר מאךו שנשארו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 20:02 
סמל אישי של המשתמש
זה מאד נדיר יורדים מהארץ. הרוב עולים ממנה למקומות הרבה יותר טובים.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 20:41 
רציתי להגיב להודעה התמוהה של אמיר, אבל אל דודרניו עשה את זה טוב ממני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 21:03 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
teknoboy כתב:
el dudernio כתב:

מדובר על ההצעה לסגת חד צדדית ולבנות גדר שתפריד בינינו.
למיטב דעתי זה עוד בוצע.
למיטב ידעתי הדיון שמתקיים כרגע הוא בשל הטענה של הרצוג שמאחר ואין עם מי לקדם כרגע הסכם מדיני יש לקדם פתרון מידי חד צדדי.

האמת שאפילו לא הבנתי שאתה מנסה להציג את ההיגיון שמאחורי ההצעה של הרצוג.
לא בטוח שזאת אשמתי או אשמתך, נראה לי שעוד קודם הדיון נהיה קצת פחות קוהרנטי מהרצוי.
בכל מקרה, טעות שלי.
מודה ועוזב ירוחם. :ROSE:

עריכה: מקריאה של המשך הדיון (בעיקר מהתשובה של אמיר לאל דוד) יוצא שאפילו שלא הבנתי שאל דודרינו מנסה לייצג את דעתו של הרצוג, ואפילו שלא טרחתי לקרוא מה הרצוג בכלל אמר - השאלה שלי לא היתה רחוקה מפגוע בול במטרה.

* המציג אינו רופא

נערך לאחרונה על ידי teknoboy בתאריך 03 פברואר 2016, 12:52, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 22:20 
סמל אישי של המשתמש
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2016, 06:50 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:

אני לא יודע אם אני קולע לדעתו של 20 כמו שאני לא יודע מה בוזי חושב ועדין.

בוגי אמר ש"הזמן לא בשל למדינה פלשתינאית", לא?
אם אין מדינה אז מה יש שם?
ואם אין כיבוש, מה מונע מהם להקים מדינה?

ובוא נפסיק לדבר באוויר, כשהוא מדבר על בניית הגדר, הוא לא מדבר על פינוי של ההתנחלויות, הוא בפירוש אומר שהן ישארו, אז הכיבוש ימשך. הוא מציע להמשיך את מדיניות "ניהול הסיכסוך" עם קצת ניחוח בנטוסטני סטייל בנט. ובהחלט יכול להיות שהוא יצליח לנהל את הסיכסוך יותר טוב מביבי, נראה לי מאד סביר אפילו, אבל הוא עדיין בעד להמשיך להחזיק מיליוני אנשים בלי זכויות אדם בסיסיות מתוך תקווה שהם יפסיקו לשנוא אותך. לדעתי זה לא מוסרי, וזה גם לא הולך לעבוד.

el dudernio כתב:
נ.ב
לא יאמן איך אף מנהיג פלשתינאי לא הציעה מעולם הצעה שפלשתינאי היה יוכל לקבל כישראלי.

אני לא בטוח שאני לגמרי מבין מה אתה מנסה להגיד בזה אבל אני בטוח שלא הבנת מה אני מנסה להגיד, האשמה כנראה עלי, בוא תן לנסות להסביר יותר בפירוט למה אני מתכוון -
אני לא חושב שיש סיכוי שמנהיג פלשתינאי יסכים לקבל הסכם שהוא פחות מגבולות 67' ופינוי של כל ההתנחלויות.
אני כפלשתינאי לא הייתי מוכן לקבל פחות ואני בגדול חושב שזה המינימום שפתרון שתי מדינות יכול להיות ועדיין להחשב למשהו שקרוב להוגן. ורק שאלה - אתה היית מסכים? 20, אתה היית מסכים?
אני מבין למה אנשים שתמנגדים לפינוי של התנחלויות או חזרה לגבולות 67' חושבים שאין אפשרות להגיע להסכם עם ההנהגה הפלשתינאית, אני אפילו מסכים איתם, בפרמטרים שלהם אין מצב ואין פרנטר.
אני לא לגמרי מבין למה אנשים כמו 20, שאם אני לא טועה הוא מתנגד להתנחלויות, מתנגד לכיבוש ואם יש לו בעיה עם גבולות 67 היא פרקטית (קרי: הוא היה שמח להגיע לשם אבל לא בטוח אם זה אפשרי פוליטית בישראל) חושבים שאף אחד בצד הפלשתינאי יהיה מוכן להסכם כזה למרות שישראל אף פעם לא שמה אותו על השולחן וחדשות לבקרים פוליטקאים אומרים שזה יהרג ובל יעבור בשבילם.
שישראל תציע חזרה לגבולות 67, פינוי של ההתנחלויות והפלשתינאים יגידו לא, בוא נדבר אז, אני לא מאמין שזה יקרה, ולאנשים שה HASBARA בראש מעייניהם - כל העולם יתמוך בישראל ברגע שהיא תעשה את זה, כולל תמיכה כלכלית מאד מאד רצינית.

נ.ב.
אני בהחלט מסכים שנכון לעכשיו רוב הציבור בישראל לא מוכן לקבל הסכם הוגן עם הפלשתינאית ואני גם חושב שפינוי של התחלויות הוא בלתי אפשרי פוליטית נכון לעכשיו, אני לא חושב שזו סיבה מספיק טובה להצדיק המשך אחזקה של מיליוני בני אדם בלי זכויות אדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2016, 07:54 
אמיר, מה לגבי זכות השיבה?
האם הסכם לא ייפול על זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5590 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150 ... 187  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: