תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 09:09

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 52 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ראשל"צ חוץ ב-28.12 ב-19:35, מחזורים 15 ו-14 הוחלפו
הודעהפורסם: 30 דצמבר 2015, 11:31 
סמל אישי של המשתמש
אני גם חושב שצריך להחליף זר. אבל אני גם חושב לאור העובדה שיש לפחות קבוצה אחת בליגה שנכוותה עם החלפת כזאת בשלב כ"כ מוקדם, שבמינימום צריכה להיות לנו הענווה להכיר בכך שלא כל החוכמה נמצאת אצלנו, שאני לא באמת יודע שזה בהכרח הנתיב שבו הסיכוי הגדול ביותר להישאר בליגה, ולא להתגולל על מי שצריך אשכרה לקבל את ההחלטות האלה ולשלם את המחיר שלהן במידה שהן כושלות.

מצד שני לי יש גם את היכולת להסתכל על החתמות הזרים ולא להתייחס לשני זרי ליגה איכותיים ומוכחים כמו ויליאמסון ואלן כהחתמות הזויות ובלתי הגיוניות. each to his own כנראה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2015, 11:34 
תשמע, בסופו של דבר הכול מתנקז להאם אתה חושב שבסגל הנוכחי אתה יכול לנצח מספיק משחקים או לא.
אני חושש שלא. והעובדות עד כה גם מצביעות שלא. הפועל לא מסוגלת לנצח משחקים. גם נגד קבוצות חלשות.
אם אתה חושב שכן - סבבה. אל תשנה. לדעתי זו טעות קשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2015, 11:34 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
הפועל כתב:
אשמח להתייחסות אגב גם לניהול הביזיוני של ראשל"צ, שכבר חודש לא מסוגלת להביא זר רביעי. כנראה לא רוצים למצות שם את הפוטנציאל, החובבנים האלה

1. רישון מנצחים ומנצחים. אז ייכולה להיות להם סבלנות. גם שני הזרים הפעילים שלהם יורת טובים מהארבעה של הפועל.
2. אבל הדבר החשוב הוא זה: אם יעלו לחצי גמר הגביע, אני די בטוח שההנהלה שם לא תעלה למשחק עם וינסנט קאונסיל.
אבל נחכה ונראה.

ראשון לא מנצחים ומנצחים. מאז העזיבה של אוסבי והפציעה של רייט שהשאירה אותם כבר עם שני זרים, הם הפסידו לאילת, וניצחו אותנו בקושי. כלומר שיחקו מול 2 קבוצות תחתית וניצחו רק אחת, בקושי.. אם היה להם עוד זר היו כנראה מנצחים גם את אילת ולא מסתכנים בהפסד לנו. אבל הם מתעכבים ומתעכבים עם ההחתמה ונשארים עם 2 זרים בינתיים. למרות התקציב והאוליגרך והכל. שכונה!!!!!!!!!1111

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2015, 11:37 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
תשמע, בסופו של דבר הכול מתנקז להאם אתה חושב שבסגל הנוכחי אתה יכול לנצח מספיק משחקים או לא.
אני חושש שלא. והעובדות עד כה גם מצביעות שלא. הפועל לא מסוגלת לנצח משחקים. גם נגד קבוצות חלשות.
אם אתה חושב שכן - סבבה. אל תשנה. לדעתי זו טעות קשה.

זה לא בלתי נתפס בעיניי שאפשר לנצח. העובדות - לא כולן, רק אלו שאתה מתעלם מהן באלגנטיות כי הן לא מתאימות לתזה - מראות גם שהיו לנו הרבה משחקים צמודים שהפסדנו את כולם למרות שכבר החלפנו שני זרים ומאמן. אז אולי צריך להכיר בכך שלאף אחד אין פתרון קסם בשרוול ושאתה לא באמת יודע שאם לא מביאים מיד עוד זר אז בוודאות פוגעים בסיכוי להישאר בליגה. במינימום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2015, 11:43 
אין פתרון קסם.
אבל אני בהחלט מאמין שאם הפועל תביא גארד זר ברמה, שמסוגל לעשות נקודות וליצור, יהיה לה סיכוי טוב לנצח משחקים.
בהרכב הזה? אנחנו רואים איך זה נראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2015, 11:45 
סמל אישי של המשתמש
בדקתי אגב. ראשלצ נכנסת עכשיו לרצף של משהו כמו 7 משחקים בפחות מ3 שבועות, כולל אירופה. זה כאמור עם רייט שלא ברור עדיין מתי יחזור לשחק. ובלי זר רביעי. כבר אמרנו שכונה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2015, 11:46 
תשעה ניצחונות מול שלושה הפסדים.
אבל רישון צריכה ללמוד מהפועל תל אביב איך להתנהל.
סבבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2015, 11:53 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
תשעה ניצחונות מול שלושה הפסדים.
אבל רישון צריכה ללמוד מהפועל תל אביב איך להתנהל.
סבבה.

8 מהנצחונות האלה היו לפני הפציעה של רייט, 6 אם אני זוכר נכון לפני השחרור של אוסבי. כבר חודש עם 3 זרים, שבועיים עם 2.
אפשר להגיד הרבה על הפועל, אבל עוד לא היה רגע העונה שלא היינו עם מכסת זרים מלאה. כנראה שבכל זאת יש להם מה ללמוד מאיתנו. אני יכול רק לדמיין מה פרביס הראשל"צי היה אומר על קבוצה עם תקציב של יותר מ3 מיליון דולר שחודש שלם לא מצליחה להביא שחקן זר, מפסידה בינתיים לקבוצת תחתית, ונמצאת עכשיו רגע לפני מרתון מכריע בגביע אירופה עם 2 זרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2015, 11:55 
מה הוא היה אומר? הוא היה חוגג את זה שהיא בצמרת.
ואם היא הייתה עולה לחצי גמר גביע ומשחקת שם עם 3 זרים הייתי מבקר אותה בחריפות.
בינתיים הפועל תל אביב משחקת עם ארבעה זרים על הנייר. בפועל, רביעיית הזרים הזו היא מהחלשות בליגה.
באמת צריך ללמוד מההתנהלות של הפועל. בעיקר מההחתמה של וולי ג'אדג'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2015, 12:06 
סמל אישי של המשתמש
מה לגבי אוסבי, זר כ"כ טוב שמצא את מקומו רק בקרית גת אחרי השחרור?
מה לגבי דריק באיירס, זר כ"כ מרשים ועקבי שהחליף בערך מיליון קבוצות בקריירה, הוחתם ברגע האחרון לחודש, ושוחרר אחרי שני משחקים שקלע משהו כמו 4 נקודות?
מדהים אה, גם ראשל"צ נפלה בזרים. מי היה מאמין. כלומר, אני הייתי מאמין. וכל אחד שלא מתייחס בהיסטריה לכשלון מקצועי, אלא מבין שלפעמים יש עונות לא טובות ובחירות שחקנים שמתבררות בדיעבד כטעות. גם בראשל"צ, וגם בהפועל.

זו חוכמה קטנה מאד לבוא בעונה חלשה ולאמר שרביעיית הזרים חלשה, כששלושה לפחות מתוכם נתנו שנה שעברה עונה מעולה ועם רקורד מוכח. מילא תגיד שהשילוב לא טוב. ואז כבר נתווכח על מקומה של ההנהלה להתערב למאמנים בבניית קבוצה. אבל סתם לזרוק "רביעית זרים החלשה בליגה!!"? כל מה שיש פה זה חוכמת בדיעבד שהיא קטנה מאד, ולא מראה על שום תובנה יתרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2015, 12:08 
סמל אישי של המשתמש
ואם מזכירים חצי גמר גביע עם 3 זרים - ראשלצ הולכת לעלות למרבית משחקיה הנותרים באירופה עם 2 זרים כמו שזה נראה כרגע. שכונה, מתנס, ביזיון, זלזול באוהדים וכו'

ולמען הסר ספק אני אגיד שוב - גם לדעתי צריך להחליף זר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2015, 13:03 
סמל אישי של המשתמש
הפועל, תודה על קצת שפיות :ROSE:

לבאטל יש לא מעט חסרונות אבל הוא עדיין מקום 5 בליגה במדד יעילות, זה בטוח אומר משהו...
לג'ף (לבבות!) יש לא מעט חסרונות אבל הוא אחד השחקנים הכי מועילים וקשוחים בשני צידי המגרש שאני זוכר בהפועל, אולי מאז יוטר. 10.1 נק', 7.5 ריב', 1.5 חט' זה יותר ממה שאתה מצפה מהזר הרביעי בערכו.

לדעתי זה די ברור לראות שהבעיות הגדולות ביותר השנה לא קשורות לכישרון של השחקנים ולהתאמה שלהם לליגה. גם בכדורגל, אבל זה סיפור אחר. מה שהקבוצה צריכה הכי הרבה זה יציבות. להחליף זר כרגע זה הזוי, להחזיר את אוונס אחרי חודשיים זה מתכון בטוח לקטסטרופה.

אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, וכל מה שאנחנו מבקשים הוא רק שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ואדירה וכבירה ונצחית, ואדומה ונפלאה ובלתי מושגת)-ע.מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2015, 13:33 
הפועל כתב:
ואם מזכירים חצי גמר גביע עם 3 זרים - ראשלצ הולכת לעלות למרבית משחקיה הנותרים באירופה עם 2 זרים כמו שזה נראה כרגע. שכונה, מתנס, ביזיון, זלזול באוהדים וכו'
.

למפעל שכונה יש להתייחס בהתאם
:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2015, 21:08 
סמל אישי של המשתמש
פרוויס, אתה סתם יורה לכל הכיוונים. הבעיה היא לא ביכולת אישית עלובה או חוסר כישרון של הזרים, להגיד את זה סתם מסיט את אור הזרקורים מהבעיות האמיתיות בהתנהלות.
אלן שחקן נהדר שצריך להחתים לעוד שנתיים. בדיוק מהטייפ של רנדל/טוני גפני, 4-5 אתלטי, שחקן הגנה מהטובים בליגה, סותם חורים, שיכול לשמור כמעט על כל שחקן בליגה ובנוסף שחקן משלים בהתקפה לא רע בכלל. אני אפילו אגיד שיש לו יתרונות וחסרונות יחסיים ביחס לשניהם ואני לא חושב שבשורה התחתונה הוא נופל מהם (כן, כולל מרנדל, שעד שהלך למכבי הסתובב פה כמה עונות ולא נחשב ליותר מזר ליגה נחמד).
וויליאמסון היה מהזרים הטובים בליגה בעונה שעברה, ההחתמה שלו הייתה בסדר גמור מבחינה פרסונלית (זה שלא היה צריך להחתים שחקן בעמדה שלו זה סיפור אחר). אני רק לא מבין כמה זמן צריך לקלוט שאחרי הפציעה לא מדובר באותו שחקן מנהריה. ובנוסף התפקוד שלו שונה (כמו שכתבתי בקיץ, בנהריה הוא תפקד הרבה דקות בעמדה 5 כשהוא מוקף בקלעים והיה לו הרבה יותר קל). ובנוסף כשיש לך שני זרים שדורכים בדיוק באותה עמדה, התפוקה שתקבל משניהם ביחד היא מאוד מוגבלת לא משנה מה, ברמה של שני זרים בינוניים. להגיד על שניהם שהם לא מסיימים עונה באף קבוצה זה מופרך, פשוט משפט לא רציני.
סימונס שחקן טוב מאוד, אני מסכים שהוא לא בדיוק מה שהיינו צריכים אבל באמצע העונה ההיצע מצומצם ואי אפשר תמיד להביא את השחקן המושלם. אם הוא היה בא במקום וויליאמסון ולא אוונס הוא היה משפר אותנו. תראה את כריסמס שחולון הביאו נראה לשם השוואה.
לגבי באטל אני אמביוולנטי גם אם אני נותן לו הנחה בגלל הפציעה שאנחנו לא יודעים כמה היא משפיעה עליו. היכולת האישית שלו לייצר נקודות באמת בלתי מתקבלת מגארד זר בליגה הזאת. אבל בשורה התחתונה יש בעיות ענקיות בניהול הסגל, שההחתמות הפרסנוליות ורמת הכישרון של הזרים שהביאו הן לא אחת מאותן בעיות.

מצד שני, למצוא כל תירוץ אפשרי להתנהלות של הפועל זה מעוות באותה מידה והשוואה להתנהלות של קבוצות אחרות לא בדיוק מאירה אותנו באור הכי טוב. הפועל, להזכיר לך איך אנחנו התנהלנו בעונה הראשונה בליגה עם תקציב נמוך, כמו שקריית גת מתמודדים עכשיו? שיחקנו אולי רבע מהמשחקים עם ארבעה זרים. ביחס לתקציב הנמוך שלהם הם עשו את מה שאפשר, החתימו זרים בתקציב נמוך בקיץ וברגע שאפשר הביאו זרים יותר טובים במקומם (לא כוכבים כמו שפרוויס עשה מהם אבל שחקנים טובים). כנ"ל לגבי ההשוואה לראשל"צ. הם החליטו להתמזמז עם משבצת הזר הרביעי כי את כל הביצים הם שמו בסל של שלושה זרים יקרים ופגעו בול עם שלושה תותחים שמצעידים אותם לצמרת. ואז נפצע להם אחד הזרים לתקופה קצרה והם מחכים לו. ההתנהלות שלהם לא מושלמת אבל סך כל ההחלטות שלהם הוא הצלחה.
ומעבר לכל זה, אף קבוצה לא מתקרבת לקרסוליים של הטמטום של לשחרר זר של 17 נקודות למשחק ב-50% מהשדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2015, 21:35 
סמל אישי של המשתמש
אם לא הובנתי נכון - אני ממש לא אומר שההתנהלות של מכבי ראשל"צ לא טובה. גם של קרית גת סבירה בסה"כ, בטח בהתחשב בכך שאין להם ניסיון בליגת העל. הטיעון שלי הוא פשוט - ההנהלה של הפועל מתנהלת לא פחות טוב משאר ההנהלות בליגה, ומגיעה להישגים סבירים לחלוטין ביחס לתקציב היחסי של הקבוצה, אבל עדיין זוכה פה לביקורת על היותה חובבנית ולא רצינית ולא מבינה ושאר פתפותי ביצים.
אבל לגבי ההנהלה כמו שאמרתי - כל מה שיש פה זה חוכמת בדיעבד של אנשים שמתבאסים שאנחנו מפסידים. וכשמפסידים אז פתאום כל ההחלטות לא טובות וניתן היה לצפות אותן מראש, וזה שההנהלה לא עשתה את זה הופך אותה לחבורת אימפוטנטים שצריכה להתפתר עכשיו!!!111 ושאר הקלישאות שמתאימות יותר לתוכניות הספורט הצעקניות של 6 בערב. זה לא רציני בעיניי, וזה משהו שכל מי שטיפה עוקב אחרי הענף והפועל לאורך זמן ורואה את ההתנהלות של קבוצות אחרות מבין ישר.

הטיעון היחיד שאני יכול להתייחס אליו ברצינות (למרות שאני לחלוטין חולק עליו באופן אישי) זה שהיו צריכים להתערב למאמנים השונים בקבלת ההחלטות ולקבוע להם איזה שחקנים או באיזה עמדות מביאים. אבל כאמור זה ממש לא סוג הטיעון שמועלה חזור ושוב העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2015, 23:19 
יובל בעיקרון אני מסכים על כל מה שכתבת על ג'ף ותמיד חשבתי שהוא אחד השחקנים הטובים שיש ביחס לשכר שלו וגם להתאמה שלו להפועל.
אבל השילוב שלו עם רוברט לא בעייתי? אני מדבר גם על השנים הבאות כמו שהזכרת.
כי כשיש את שניהם אין צורך בשחקן פנים נוסף (מה שצעקו פה חודשים) ומה שמשאיר אותנו עם 2 שחקנים בעמדות 4-5 ששניהם צוברים הרבה עבירות, לא יציבים התקפית עד לרמה של לנצח משחקים לעיתים קרובות ובעיקר חסרי סייז ומסה.

יש איזה סגל פוטנציאלי מסויים שכולל את ג'ף ורוברט ולא מכיל איזה נחיתות באיזו שהיא פרמטר?
כי גם אני חושב שג'ף הוא הזר היחיד שצריך להישאר פה.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2015, 12:11 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
אם לא הובנתי נכון - אני ממש לא אומר שההתנהלות של מכבי ראשל"צ לא טובה. גם של קרית גת סבירה בסה"כ, בטח בהתחשב בכך שאין להם ניסיון בליגת העל. הטיעון שלי הוא פשוט - ההנהלה של הפועל מתנהלת לא פחות טוב משאר ההנהלות בליגה, ומגיעה להישגים סבירים לחלוטין ביחס לתקציב היחסי של הקבוצה, אבל עדיין זוכה פה לביקורת על היותה חובבנית ולא רצינית ולא מבינה ושאר פתפותי ביצים.
אבל לגבי ההנהלה כמו שאמרתי - כל מה שיש פה זה חוכמת בדיעבד של אנשים שמתבאסים שאנחנו מפסידים. וכשמפסידים אז פתאום כל ההחלטות לא טובות וניתן היה לצפות אותן מראש, וזה שההנהלה לא עשתה את זה הופך אותה לחבורת אימפוטנטים שצריכה להתפתר עכשיו!!!111 ושאר הקלישאות שמתאימות יותר לתוכניות הספורט הצעקניות של 6 בערב. זה לא רציני בעיניי, וזה משהו שכל מי שטיפה עוקב אחרי הענף והפועל לאורך זמן ורואה את ההתנהלות של קבוצות אחרות מבין ישר.

הטיעון היחיד שאני יכול להתייחס אליו ברצינות (למרות שאני לחלוטין חולק עליו באופן אישי) זה שהיו צריכים להתערב למאמנים השונים בקבלת ההחלטות ולקבוע להם איזה שחקנים או באיזה עמדות מביאים. אבל כאמור זה ממש לא סוג הטיעון שמועלה חזור ושוב העונה.

בסדר, חוכמה בדיעבד. כשאומרים את הדברים האלה מראש (וכל הטעויות שנעשו העונה נחזו מראש, זה לא היה קשה מדי) אז זו פאניקה, וצריך לתת קרדיט לאנשים שמבינים בכדורסל יותר מכם, ולא כל מה שלא נראה לכם הוא טעות. ואז כשכל המהלכים האלה מתבררים כטעויות אז זו חוכמה בדיעבד.
שוב הניסיונות הנואשים להגן על כל כישלון מתדרדרים למחוזות לא רציונליים שאי אפשר להתמודד איתם ברצינות.

ולאילו הישגים סבירים אנחנו מגיעים? לאילו הישגים בכלל אנחנו מגיעים? עם התקציב החמישי בגובהו בליגה אנחנו מקום עשירי והודחנו מהגביע במשחק הראשון על ידי קבוצה עם אחד משני התקציבים הכי נמוכים בליגה. אחרי שבעונות הקודמות לא השגנו שום דבר מעבר ליכולות הכספיות שלנו (לפעמים אפילו פחות מזה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2015, 12:42 
סמל אישי של המשתמש
חלק מהטעויות המקצועיות נחזו מראש בלי ספק (אם כי פרביס כל שנה חוזה טעויות מקצועיות קטסטרופליות). ופה כאמור כבר יש שאלה האם ההנהלה היתה צריכה להתערב למאמן כשביצע מה שעשוי להיות טעויות מקצועיות. זה ויכוח מעניין, אבל בכלל לא מה שדיברתי עליו עם פרביס.
יש פה 2 שאלות: האם בקבוצות אחרות לא נעשות טעויות מקצועיות דומות לשלנו - בניית סגל שמתברר כלא מאוזן, זרים שלא עומדים בציפיות ומלכתחילה מתבררים ככישלון, החלפות זרים מרובות, ישראלים שלא מספקים את הסחורה וכו'. כל זה דברים שקורים בכל הקבוצות. וטעויות שאצלנו לא קורות מקבלות יחס של מובן מאליו.
והאם כל ההנהלות מתערבות למאמנים שלהם בצורה משמעותית בבחירת שחקנים ובניית סגל. שזה דברים שבפירוש לא קורים בכל הקבוצות, וכשכן קורים קשה לי לאמר שהם בסבירות גבוהה נגמרים טוב.

ודווקא היתה עונה אחת שכן התעלינו מעל התקציב והגענו למקום 4 וחצי גמר גביע. גם בלאומית הצלחנו להגיע לחצי גמר גביע שזה גם הישג מקצועי יפה מאד (ולא עלינו ליגה רק בגלל פציעות באותה עונה). כך שבסה"כ אנחנו אולי לא נותנים ביצועים מדהימים והישגיים במיוחד. אבל בגדול עד עכשיו נמצאים באיזור שהתקציב שלנו שווה - מרכז טבלה בליגת על. לפעמים מגרדים את תחתיתה, לפעמים את החלק העליון שלה. לא שום דבר יוצא דופן, לא לטובה ולא לרעה.
כך שלאמר שהביצועים של ההנהלה שלנו הם הגרועים בליגה כפי שפרביס טוען שוב ושוב, זאת טענה לא רצינית בעיניי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2015, 13:42 
סמל אישי של המשתמש
גם כשסיימנו במקום הרביעי עפנו בצורה די עלובה ברבע הגמר וכל העונה נגמרה בתחושה די מגעילה אז התעלות לא הייתה באותה עונה, אין סיבה לייפות את המציאות כשכולנו מכירים את העובדות. והעונה הזאת עד עכשיו היא כישלון טוטאלי, עמוק בתחתית עם תקציב מהגבוהים בליגה, תוצאות שתואמות את התנהלות המזעזעת ושרשרת הטעויות הבלתי נגמרת מתחילת הפגרה ועד היום.
אבל אני לא מבין את הגישה שלך. מצד אחד אתה אומר שההתנהלות שלנו בסדר גמור, ההישגים בסדר, לא פחות טוב מאף קבוצה. ומצד שני גם כשלא, אתה אומר שההנהלה לא צריכה להתערב לצוות המקצועי. אז מה יכולה להיחשב בעיניך כהתנהלות לא טובה?
ואני גם לא מבין למה אתה ממשיך לענות לטענות של פרוויס גם כשאתה מדבר איתי למרות שאני לא מסכים איתן וכתבתי את זה, במקום להתייחס למה שאני אומר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2015, 13:55 
סמל אישי של המשתמש
אני מתייחס למה שפרביס כתב כי פחות או יותר נכנסת באמצע השיחה בינינו ושאלת למה כתבתי לו מה שכתבתי.

אם אתה רוצה התייחסות ישירה למה שאתה אומר - בעיניי, ובגדול בעיני מרבית האנשים והתקשורת, העונה שסיימנו מקום רביעי הייתה הצלחה. אולי אתה לא חושב ככה, אבל ככה היא נתפסת בידי הרוב.
באשר להתערבות לצוות מקצועי - בעיניי זו טעות. יש מקרים קיצוניים שצריך לעשות את זה. כשקטש מחליט בקיץ להחתים גבוה נוסף במקום גארד למרות שאוונס לא יכול לשחק 2 ואין לו קליעה מבחוץ...איך לאמר בעדינות, אני לא ממש מרגיש שזה משהו שרמי כהן צריך להתערב בו. ואני לא חושב שיש הרבה יו"רים בליגה שהיו מתערבים בו. למעשה בעיניי זו הייתה דוגמה להתנהלות לא טובה. החתמת מאמן ואתה חושב שהוא טועה לחלוטין בבניית הקבוצה? אז תחליף אותו. או שתיתן לו לעבוד (עד גבול מסוים כמובן, הנ"ל לא מגיע לגבול הזה מבחינתי). יו"רים מתערבים ראיתי לא מעט במהלך השנים, לא ממש התרשמתי שזו ערובה להגדלת הסיכויים להצלחה מקצועית.

בשורה התחתונה, שרשרת הטעויות שנעשו מתחילת העונה הן כולן מקצועיות, וכולן באחריות הצוות המקצועי. וכשאני מסתכל לאחור אף אחת מהן לא נראית החלטה בלתי סבירה שאני לא רואה דומות לה מתבצעות בקבוצות אחרות באופן קבוע. ואם ניקח את זה רמה אחת למעלה, גם ההחלטה על הצוות המקצועי עצמו הייתה סבירה. אנחנו לא בדיוק הקבוצה הראשונה בהיסטוריה שלא ממהרת לפטר מאמן עם רקורד סביר ומעלה אחרי עונה אחת גרועה. ועוד הבאנו לו עוזר מאמן ומחליף, שבכלל היה אמור להיות מאמן השנה בקבוצה אחרת בליגה (כך שיש לפחות קבוצה אחת מלבדנו שחשבה שהוא ראוי להיות מאמן בליגת העל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2016, 22:03 
סמל אישי של המשתמש
השכונה של הנהלת ראשל"צ ממשיכה להתנקם בה. 4 משחקים, מתוכם 2 עם 2 זרים, אחד עם עוד זר שחזר מפציעה ואחד היום אחרי שהחתימו זר רק אתמול. התוצאה - 3 הפסדי חוץ צמודים, כולל ל2 קבוצות תחתית. מצד שני, מפחיד לחשוב מה היה קורה אם הייתה להם את ההנהלה הגרועה בליגה כמו אצלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 ינואר 2016, 08:54 
וקרית גת מעבירה לנו שיעור באיך מנצחים קבוצה שהיא לא נהריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 52 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: