הפועל כתב:
אם לא הובנתי נכון - אני ממש לא אומר שההתנהלות של מכבי ראשל"צ לא טובה. גם של קרית גת סבירה בסה"כ, בטח בהתחשב בכך שאין להם ניסיון בליגת העל. הטיעון שלי הוא פשוט - ההנהלה של הפועל מתנהלת לא פחות טוב משאר ההנהלות בליגה, ומגיעה להישגים סבירים לחלוטין ביחס לתקציב היחסי של הקבוצה, אבל עדיין זוכה פה לביקורת על היותה חובבנית ולא רצינית ולא מבינה ושאר פתפותי ביצים.
אבל לגבי ההנהלה כמו שאמרתי - כל מה שיש פה זה חוכמת בדיעבד של אנשים שמתבאסים שאנחנו מפסידים. וכשמפסידים אז פתאום כל ההחלטות לא טובות וניתן היה לצפות אותן מראש, וזה שההנהלה לא עשתה את זה הופך אותה לחבורת אימפוטנטים שצריכה להתפתר עכשיו!!!111 ושאר הקלישאות שמתאימות יותר לתוכניות הספורט הצעקניות של 6 בערב. זה לא רציני בעיניי, וזה משהו שכל מי שטיפה עוקב אחרי הענף והפועל לאורך זמן ורואה את ההתנהלות של קבוצות אחרות מבין ישר.
הטיעון היחיד שאני יכול להתייחס אליו ברצינות (למרות שאני לחלוטין חולק עליו באופן אישי) זה שהיו צריכים להתערב למאמנים השונים בקבלת ההחלטות ולקבוע להם איזה שחקנים או באיזה עמדות מביאים. אבל כאמור זה ממש לא סוג הטיעון שמועלה חזור ושוב העונה.
בסדר, חוכמה בדיעבד. כשאומרים את הדברים האלה מראש (וכל הטעויות שנעשו העונה נחזו מראש, זה לא היה קשה מדי) אז זו פאניקה, וצריך לתת קרדיט לאנשים שמבינים בכדורסל יותר מכם, ולא כל מה שלא נראה לכם הוא טעות. ואז כשכל המהלכים האלה מתבררים כטעויות אז זו חוכמה בדיעבד.
שוב הניסיונות הנואשים להגן על כל כישלון מתדרדרים למחוזות לא רציונליים שאי אפשר להתמודד איתם ברצינות.
ולאילו הישגים סבירים אנחנו מגיעים? לאילו הישגים בכלל אנחנו מגיעים? עם התקציב החמישי בגובהו בליגה אנחנו מקום עשירי והודחנו מהגביע במשחק הראשון על ידי קבוצה עם אחד משני התקציבים הכי נמוכים בליגה. אחרי שבעונות הקודמות לא השגנו שום דבר מעבר ליכולות הכספיות שלנו (לפעמים אפילו פחות מזה).