תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 14:24

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 41 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל נגד ראשון בחוץ
הודעהפורסם: 28 דצמבר 2015, 21:47 
יש את זה ביותר בערימה של נמושות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הפועל נגד ראשון בחוץ
הודעהפורסם: 28 דצמבר 2015, 21:53 
כדורגל כדורסל יונייטד,כל כך מרגיש כמו שנות ה70 בהילוך חוזר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2015, 21:54 
מאמן חלש מאוד.
זרים הכי גרועים בליגה, שמביך לראות אותם.
ניהול מקצועי הכי גרוע בליגה
ליגה לאומית, הנה אנחנו באים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2015, 22:07 
סמל אישי של המשתמש
טוב, אחרי שחלפה לה ההתלהבות שלי משרון אברהמי(שנמשכה בדיוק משחק וחצי) אני יכול להגיד בפה מלא שהכדורסל שהוא מביא לפרקט זה חרא טהור. רמי הדר וואנאבי. לפחות היום הוא ירד מהפיפטי פייב המחורבן הזה עם לחץ על כל המגרש שאני מהיציע כבר יודע לזהות מתי הוא עובר אליו.

חוץ מלצעוק ולהשתולל על הקווים כל החצי השני הוא לא עשה כלום. קצת להגיב למה שקורה סביבך. כל שבוע אותו סיפור, שחקן עם 4 עבירות תופר אחת אחרי השניה ולא נעשה ניסיון בודד לנסות להדביק לו את החמישית. אני לא רוצה להשוות אותו למפגר בקטע הזה, כי אני אעליב את המפגרים. (אגב, יש מאמן בשוק שכן היה מנסה להוציא מיאנגר פאול, אבל הוא סכיזופרן אז עדיף את אברהמי)

לקח בונבוניירה כמו רוטברט ועשה ממנו צל. לא קונה את זה שזאת בעיה של רוברט, זה מאמן שלא יודע לשחק עליו כמו שצריך ומי שרוצה הוכחה שיראה את החצי הראשון מול נס ציונה שהוא לא קיבל פת כדור תחת הסל מול טל דן עד שהוא זרק אותו מהר לספסל. היום הוא ניסה להעלות אותו מהספסל והתוצאה היא המשחק הכי גרוע שלו בשנתיים האחרונות. 15 דקות של שום דבר.

מודה שגם אני הייתי מעדיף לראות בובה מתנפחת על הקווים במקום עודד, אבל לפחות בובה לא עושה נזק.
בובה לא זורקת את אוונס במקום את וויליאמסון. שזה מדהים איך הוא עדיין דורך על הפרקט במדי הפועל וגרוע מזה גם יש לו רישיון לירות מכל טווח בלי הבחנה. שילך לבדוק את עצמו מי שקיבל את ההחלטה.

אין לי דרך לתאר כמה אני נגעל לראות את הקבוצה הזאת משחקת. פתאום הכדורסל של תחילת העונה נראה כמו חלום.

מועמדים מספר 2 לרדת אחרי קרית גת. כל דבר אחר יהיה הישג. הגיע הזמן שבהנהלה יתחילו יותר להשקיע באיך להוציא אותנו מהמצב הזה מאשר איך להוציא את מכבי מהליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2015, 22:15 
אותה הנהלה ששיחררה את אוואנס, ועכשיו רוצה להחזיר אותו, המשיכה עם קטש, ומינתה את הדבר הזה לעמוד על הקווים ולקפוץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2015, 02:38 
pogi כתב:
לא מבין מה היה ההיגיון לפטר את קטש אם לא תכננו למנות לו מחליף
אם כל הכבוד לילד הזה העסק גדול עליו

לא עזר כמה שאמרתי את זה לפני שהוא העביר משחק ראשון. לפטר זה קל.
במקום זה קיבלנו קבוצה שמחצית שנייה עושה במכנסיים לא משנה מול מי ומה התוצאה.
מיצוי של אולי 20% מהפוטנציאל של הסגל. אולי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2015, 10:54 
ranjef כתב:
באטל מניע את כל המערכת (9 אסיסטים במחצית אם אני לא טועה).
סימונס נתן כמה שלשות יפות, רק שימשיך ככה.
וגיל אמיתי ממשיך לחרב. סל אחרון במחצית של ראשון בגלל שניסה לחטוף כדור לבן שימול. היה פאול
לתת, אבל למה לתת? :bang:

אלה היו דקות קריטיות. בסוף רבע שני טוב, דקה לסיום המחצית אנחנו ביתרון 12, עם עבירה לתת והכדור אצלינו. סדרה של טעויות, ובמרכזן ההחלטה התמוהה/מרגיזה לתת לבאטל להוריד את השעון- ובנוהל, זה מסתיים בכלום, כי בנוסף לקושי הקבוע לייצר התקפה במשחק מסודר, כפית על עצמך לחץ זמן. אז במקום 12-13 יורדים למחצית ביתרון 8, שתוך זמן קצר בשלישי יורד ל-4 ושלום על ישראל. ברור שלא הכל מתמקד בקטע הזה, אבל חוסר היכולת לשמור על אינטנסיביות וריכוז ולמקסם את היתרון שבנית בדקות הטובות (שוב) פוגע בנו קשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2015, 10:59 
סמל אישי של המשתמש
ניהול משחק מביש וחובבני, בצירוף הלוזריות הבלתי נתפסת של השחקנים שלנו.
לגבי הלוזריות לא יודע מה אפשר לעשות, מלבד להחליף זר (עדיף ויליאמסון לדעתי, שהיה אתמול מחפיר) בגאנר כלשהו, לשקול להוריד את באטל כשחקן שישי לספסל, ולקוות לטוב.
לגבי המאמן - אברהמי אם הייתה לו קלאסה היה מתפטר אחרי משחק כמו אתמול. מאחר שלא, צריך למרבה הצער לעשות את זה בעצמנו. המצאי בליגה לא מדהים בלשון המעטה. אבל בבירור אברהמי לא שיפור במילימטר את רמת המוכנות, האימון וניהול המשחק של הקבוצה. אפילו הצליח לעשות את הבלתי אפשרי ולהפוך אותם ליותר גרועים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2015, 12:09 
אני מקווה שילמדו את זה בהנהלה - לא משנה מה המצב, תמיד, אבל תמיד יכול להיות גרוע יותר.
אם אתה מביא גם מאמן שלא העביר משחק אחד בחייו בליגת העל לתוך קבוצה שגם ככה יש לה 800 בעיות - הסיכוי הזה הופך להיות די גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2015, 12:55 
אחת הבעיות הגדולות שלנו בחודש האחרון היא רות'בארט.
יש לו אחוזים זועתיים, הוא מחטיא זריקות מתחת לסל שגאדג' היה שם
וכל גבוה ישראלי (איתי שגב, טל דן, בן אלטיט, יוני ניר) עושה ממנו צחוק.
על ההגנה אני בכלל לא מדבר כי זה היה ידוע מראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2015, 19:35 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
אחת הבעיות הגדולות שלנו בחודש האחרון היא רות'בארט.
יש לו אחוזים זועתיים, הוא מחטיא זריקות מתחת לסל שגאדג' היה שם
וכל גבוה ישראלי (איתי שגב, טל דן, בן אלטיט, יוני ניר) עושה ממנו צחוק.
על ההגנה אני בכלל לא מדבר כי זה היה ידוע מראש.

אני חושב שבמקרה שלו זו פשוט זו הפעלה לא נכונה שלו. מצד שני, עם כל זה שתמיד הייתי חלש בפיזיקה, אני לא מצליח להבין מה הפאקינג בעיה של שחקן בגובה 2.17 להניח כדורים מעל לטבעת בליי-אפ או בהטבעה כשהוא אשכרה נמצא מתחת לסל. לאחרונה הבן-אדם מצליח להחטיא מחצי מטר, שכנראה שכל מה שהוא פאקינג צריך לעשות זה להושיט יד עם כדור לתוך הטבעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 41 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: