תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 23:56

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108 ... 183  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ובינתיים בשאר הליגה
הודעהפורסם: 09 דצמבר 2015, 09:54 
סמל אישי של המשתמש
הסבתא של הפועל כתב:
מקווה מאוד שבדרבי הקרוב, נעשה מחאה הרבה הרבה יותר גדולה מזאת של אילת, שהתשקורת לא תוכל להתעלם ממנה, שסוף סוף נכניס לחלאה הזה במסגרת החוק, שהוא עצמו חושב שהוא מעליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2015, 10:26 
אני לא חושב שראוי להשתמש בדם של ילד שנהרג לצורך קידום האג׳נדה שלנו, לא משנה כמה היא נכונה וצודקת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2015, 10:41 
אתה אמיתי? אג'נדה שלנו? האיש המושחת הזה אחראי לזיכוי של דורסים עשירים פעם אחרי פעם, תוך העלמת ראיות, שיבוש הליכי חקירה וטיוח של חברתו דסי פורר בפרקליטות ושל המושחתת רות דוד, שעל מעלליה יספר לך רפי רותם. מדובר בחלק ממנגנון משומן של הון-שלטון שמשקף את ריקבון המדינה הזו והוא הרבה מעבר לענייני כדורסל (שגם שם כמובן יש ריקבון של הון-שלטון בידי מי אם לא, הקבוצה של המדינה).
הקורבנות אדם תמם, יבגניה וארתור וכסלר, גל בק ועוד מקרים רבים אחרים מעשרות השנים האחרונות שצצו כמו פטריות אחרי הגשם, לא יכולים לזעוק כנגד המושחתים. חובתנו לעשות זאת עבורם. זה לא להשתמש בדם, זה לזעוק בשמם. זה לא שהתקשורת עושה זאת. לעזאזל, ערוץ הספורט אפילו לא צילם את המחאה של חבריו של גל בק ביד אליהו, אפילו שהיו בשורה הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 דצמבר 2015, 10:49 
אם יש את ברכת המשפחה אז צריך להרים משהו כמה שיותר גדול.
וצריך לעשות את זה חכם. בלי להזכיר את השם של שימון.
שערוץ הספורט יוכלו לכתוב שוב "יתכן" שהשלטים כוונו לשמעון מזרחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2015, 11:14 
אוי, אתם מייאשים אותי :facepalm:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2015, 11:41 
bergkamp כתב:
אתה אמיתי? אג'נדה שלנו? האיש המושחת הזה אחראי לזיכוי של דורסים עשירים פעם אחרי פעם, תוך העלמת ראיות, שיבוש הליכי חקירה וטיוח של חברתו דסי פורר בפרקליטות ושל המושחתת רות דוד, שעל מעלליה יספר לך רפי רותם. מדובר בחלק ממנגנון משומן של הון-שלטון שמשקף את ריקבון המדינה הזו והוא הרבה מעבר לענייני כדורסל (שגם שם כמובן יש ריקבון של הון-שלטון בידי מי אם לא, הקבוצה של המדינה).
הקורבנות אדם תמם, יבגניה וארתור וכסלר, גל בק ועוד מקרים רבים אחרים מעשרות השנים האחרונות שצצו כמו פטריות אחרי הגשם, לא יכולים לזעוק כנגד המושחתים. חובתנו לעשות זאת עבורם. זה לא להשתמש בדם, זה לזעוק בשמם. זה לא שהתקשורת עושה זאת. לעזאזל, ערוץ הספורט אפילו לא צילם את המחאה של חבריו של גל בק ביד אליהו, אפילו שהיו בשורה הראשונה.

חובה לעשות משהו כמה שיותר גדול, צועק, שאף אחד לא יוכל להתעלם ממנו.
כמובן שחוץ מוואלה, אף אחד לא הזכיר את המחאה שהיתה במשחק האחרון שם. כולם מושחתים,כולם רקובים, כולם משחקים לידיים שלו.
שיא השיאים שהנבלה הזה עוד אשכרה הוציא אותם מהאולם. נראה אותו מוציא 3500 איש.
זה משהו שנמצא בחדשות (אצל כל מי שלא מכור אצלו), וחובה להזכיר את זה. זה לא להשתמש בדם של ילד, אלא בדיוק להיפך. זה לעזור למשפחה ולצעוק את צעקתה,
שכנראה כמו כל מי שאינו מקושר לחונטה הרקובה - נכנע ומושתק על ידה. אני באמת מרחם עליהם, והסיפור הזה מטריף אותי מהרגע ששמעתי עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2015, 12:50 
אני גם בעד להרים שלטי מחאה בענין הזה !
במיוחד לאור העובדה כי בשבוע שעבר פורסם שהתגלה כי הנהגת היתה שיכורה ומישהו העלים את תוצאות בדיקת האלכוהול מבית החולים כך שהיא לא תופיע במסגרת הראיות של הפרקליטות בתיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2015, 14:24 
סמל אישי של המשתמש
הלוואי ותהיה מחאה ענקית.
עצומה.
מפלצתית.
אפילו אם זה יעלה לנו בהפסד טכני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2015, 14:31 
סמל אישי של המשתמש
http://www.themarker.com/markerweek/1.2690979

תמיד "כיף" להיזכר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2015, 21:18 
סתם מחשבה שעלתה לי - ממקורות יודעי דבר נודע לי שאדם אריאל בדרך החוצה מברמרהאבן הגרמנית (אחרי שמולי קצורין פוטר משם לא מזמן).
אני מחזיק ממנו, ובטוח שהוא יוכל לתרום לנו הרבה יותר מגיל אמיתי (גם בהובלת כדור ובעיקר בקליעה משלוש).

מניח שנוכל למצוא קבוצה בליגה שתקלוט את אמיתי. מובן שהשאלה היא כמה הוא ידרוש ("משכורת ליגיונר" כמו בכדורגל?), אבל עקרונית הייתי שמח לראות אותו אצלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2015, 21:45 
סמל אישי של המשתמש
קריית גת מפרקים חולון (נגמר 20, כבר היה 31), מראה מה שווה הניצחון שלנו עליהם. מה שכן, קריית גת עשו שדרוג משמעותי (לפחות התקפית) עם הזרים בהשוואה לזרים המביכים שפתחו שם את העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2015, 22:01 
מי שנראה מזוויע במיוחד מהמעט ששידרו זה כריסמס. 1/8 לשלוש עם בחירת זריקות לא קשורה לכלום, 3 איבודים, הכל ראש בקיר ולא בשטף הקבוצתי. נראה נורא. הוא עוד יתפוס משחקים וינצח אותם פה ושם אבל זה נראה כל כך מגעיל שלא בטוח שזה שווה את זה.
קילינגסוורת' נראה טוב (למרות שאני עדיין לא בטוח לגביו), אוסבי כצפוי משתפר משמעותית, טאקר קצת גאנר אבל מתאים להם, סה"כ קרית גת עשו כנראה שינויים די טובים כדי להשאר בליגה. קבוצה קשוחה עם זרים פיזיים, אגרסיביים, לא חושב שרמות גבוהות מדי של כישרון אבל עולם אחר ממה שהיה להם עד החילופים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2015, 22:04 
מוזר נראה כמו גרסא אחרת של וולי ג'אדג'. שחקן מצחיק שלא ברור איך הגיע לכאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 דצמבר 2015, 22:31 
תפוז אדום כתב:
סתם מחשבה שעלתה לי - ממקורות יודעי דבר נודע לי שאדם אריאל בדרך החוצה מברמרהאבן הגרמנית (אחרי שמולי קצורין פוטר משם לא מזמן).
אני מחזיק ממנו, ובטוח שהוא יוכל לתרום לנו הרבה יותר מגיל אמיתי (גם בהובלת כדור ובעיקר בקליעה משלוש).

מניח שנוכל למצוא קבוצה בליגה שתקלוט את אמיתי. מובן שהשאלה היא כמה הוא ידרוש ("משכורת ליגיונר" כמו בכדורגל?), אבל עקרונית הייתי שמח לראות אותו אצלנו.

לדעתי עדיין בשלב שמחפש דקות משחק ופחות את הכסף.

בגרמניה היה בקבוצה חלשה והיה השחקן העשירי. בירושלים תרם עבירות ושלשות באחוז סביר וזהו.

זה שחקן שיכול להגדיל את הרוטציה של הישראלים אם יסכים להגיע במחיר מציאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2015, 16:22 
אוונס כנראה לא ישחק בראשלצ, שהחתימו את טיילור בראון ששיחק בדרושאפקה בעונה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2015, 21:48 
סמל אישי של המשתמש
תום מעיין קרע את הרצועה הצולבת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2015, 22:14 
אחד האדומים כתב:
תום מעיין קרע את הרצועה הצולבת

מה הסיכוי לטרייד איתם על גיל אמיתי תמורת דני רובין? הם צריכים רכז ואנחנו 2-3 עם קליעה, שני השחקנים לא השתלבו מקצועית (למרות שרובין נתן משחק לא רע מול ירושלים במחזור שעבר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 דצמבר 2015, 12:02 
כריס רייט מראשל"צ עם חשד לקרע ברצועת כתף. 30 נק' מולנו במשחק עוד עשרה ימים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2015, 19:19 
כבר כתבו פה שלמכ' חיפה יש אחלה קבוצה? ממש לקנא.
והקופים הירוקים הביאו 30 אוהדים כשאין משחק של הכדורגל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 דצמבר 2015, 19:23 
פישונט כתב:
כריס רייט מראשל"צ עם חשד לקרע ברצועת כתף. 30 נק' מולנו במשחק עוד עשרה ימים

מדובר בחבלה בכתף בלבד, צפוי לשחק נגדנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 דצמבר 2015, 13:40 
בני הרצליה החתימו את יפתח זיו מחיפה במקום תום מעיין הפצוע.

לא הייתי מביא את יפתח זיו להפועל, אבל אקוניס מגיב מהר לבעיות שנוצרות במהלך העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2015, 22:15 
ובינתיים חיפה עושה בית ספר לירושלים בארנה.
מדברים על ההגנה שלהם אבל הם משחקים כדורסל מאוד מסודר וחכם גם בהתקפה.
מתסכל לראות מאמנים כמו גורקה, הדר, שרף ואלפסי נותנים ערך מוסף לקבוצה שלהם בעוד שאצלנו זה עקב אכילס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2015, 22:54 
סמל אישי של המשתמש
רמי הדר עושה עבודה בלתי נתפסת ממש.
עובד בתנאים בלתי אפשריים מבחינת הזרים, מנחיתים לו על הראש זרים בינוניים במקרה הטוב וכל מיני יצורים שאפילו מאמן בלאומית לא היה מסכים לקבל במקרה הרע, ויחד עם כמה ישראלים סבירים הוא מצליח לעשות מהם קבוצה אדירה.
להביא להביא להביא (בקיץ).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2015, 22:55 
המאמן הכי טוב בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2015, 23:08 
גם מיקי גורקה אגב עושה כבר עונה שנייה ברצף אחלה עבודה בהרצליה עם סגל יותר חלש משל חיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2015, 23:40 
יובל כתב:
עובד בתנאים בלתי אפשריים מבחינת הזרים, מנחיתים לו על הראש זרים בינוניים במקרה הטוב וכל מיני יצורים שאפילו מאמן בלאומית לא היה מסכים לקבל במקרה הרע, ויחד עם כמה ישראלים סבירים הוא מצליח לעשות מהם קבוצה אדירה.

רק שאני חולק עליך בנוגע לזרים. לצד כל מיני שחקנים באמת לא ברורים, מנחיתים לו גם שחקנים מצויינים.
ורגאס רכז נפלא. הלוואי עלינו.
גרייבס נהדר.
רוז׳ו יופי של שחקן.
ובאקנר מאוד משתפר.
בנוסף דיברתולומיאו גם יופי של שחקן.
אפשר להגיד מה שרוצים על ג׳ף רוזן, אבל הו בונה אחלה קבוצות.
עם שאר המחמאות לרמי הדר אני כמובן מסכים. מאמן מצוין. להביא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2015, 23:44 
סמל אישי של המשתמש
אפשר באמת להגיד הרבה דברים על גף רוזן. כמה דברים שעולים לי נגיד לראש - רמי הדר כשהוריד אותם ליגה, אלעד חסין הבדיחה, הישארות בליגה ברגע האחרון ובהמשך שתי ירידות ליגה רצופות, זלזול בקהל האוהדים, החתמות זרים ומתאזרחים גימיקיות על גבול הפארודיה, שינוי שם הקבוצה, התעקשות לא להביא זר רביעי בשנה שעברה לאורך תקופה.

עדיף לא לזכור רק את הדברים שנוח. עדיף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2015, 00:16 
purvis short כתב:
יובל כתב:

רק שאני חולק עליך בנוגע לזרים. לצד כל מיני שחקנים באמת לא ברורים, מנחיתים לו גם שחקנים מצויינים.
גרייבס נהדר.
רוז׳ו יופי של שחקן.
ובאקנר מאוד משתפר.

הרבה יותר קל לראות את הדברים הטובים ולהתעלם מהחסרונות אצל שחקנים שמשחקים בקבוצה אחרת. ורגאס טוב מאוד אבל 25% ל-3 והוא לא סקורר גדול (מבחינת נק' למשחק הוא קולע פחות מבאטל), רוז'ו שחקן נחמד אבל בעונה חלשה עם 11 נק' באחוזים מחרידים (45% ל-2, 13% ל-3), לבאקנר יש פוטנציאל אבל אם הוא היה בהפועל היו אומרים שהוא לא קשור לענף ושהוא דורך על העמדה של צ'וברוביץ' וזר מיותר, גרייבס עד משחק הליגה האחרון מול נהריה היה עם מדד ממוצע של 1 בערך ב-6 משחקים וחושך מצרים. דיברתלומיאו עם 6 נק' בממוצע לישראלי שמקבל קרוב ל-100 אלף דולר בעונה (זה סדרי גודל של רביב לימונד).
שחקנים בהפועל נקטלים פה על ימין ועל שמאל על הרבה פחות.
אין בחיפה חומר מבריק בכלל אבל אין ספק שהם קבוצה במלוא מובן המילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2015, 09:22 
Fez כתב:
purvis short כתב:
יובל כתב:

גרייבס נהדר.
רוז׳ו יופי של שחקן.
ובאקנר מאוד משתפר.

הרבה יותר קל לראות את הדברים הטובים ולהתעלם מהחסרונות אצל שחקנים שמשחקים בקבוצה אחרת. ורגאס טוב מאוד אבל 25% ל-3 והוא לא סקורר גדול (מבחינת נק' למשחק הוא קולע פחות מבאטל), רוז'ו שחקן נחמד אבל בעונה חלשה עם 11 נק' באחוזים מחרידים (45% ל-2, 13% ל-3), לבאקנר יש פוטנציאל אבל אם הוא היה בהפועל היו אומרים שהוא לא קשור לענף ושהוא דורך על העמדה של צ'וברוביץ' וזר מיותר, גרייבס עד משחק הליגה האחרון מול נהריה היה עם מדד ממוצע של 1 בערך ב-6 משחקים וחושך מצרים. דיברתלומיאו עם 6 נק' בממוצע לישראלי שמקבל קרוב ל-100 אלף דולר בעונה (זה סדרי גודל של רביב לימונד).

הקול השפוי פה.
אפשר לחשוב שהסגל של חיפה היה מתקבל פה בשמחה.
היתרון היחיד שלהם זה המאמן. ועם סגל כזה זה יתרון גדול מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2015, 18:35 
Fez כתב:
purvis short כתב:
יובל כתב:

גרייבס נהדר.
רוז׳ו יופי של שחקן.
ובאקנר מאוד משתפר.

מעניין. אפי למשל אמר אתמול שיש להם את הסגל הכי טוב ושבנוי הכי נכון בליגה.
רמי הדר נותן להם בדיוק את מה שארז נתן לנו כשהיה בתקופות הטובות. מיצוי מקסימלי של יכולת מהשחקנים שיש לו באמצעות שיטה מסודרת. גם הגנתית וגם התקפית. פשוט תענוג לראות.
אפילו ארז הצליח להוציא מעצמו מחמאות למה שהם עושים על המגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108 ... 183  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: