תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 13:58

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 39 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מכירת הכרטיסים לדרבי
הודעהפורסם: 09 דצמבר 2015, 11:03 
אין ספק שהדרך לעודד אוהדים שלא קנו מנוי ( שעם 2000 ומשהו מנויים אלה רוב האוהדים ) היא לקרוא להם טרמפיסטים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2015, 15:41 
לוסיאנו דה ברונו כתב:
LeeorJuve כתב:
המחירים הם בסדר גמור. אתם מגיעים רק למשחקים גדולים ומפוארים ומעדיפים לא לעשות מנוי, תתרמו לעתידו של המועדון במחירים טיפה יותר גבוהים מ"סתם משחק".

מעניין שכשקבוצות קטנות בליגות הנמוכות זיינו את הקהל שלנו במחירים גבוהים לכרטיס למשחק (כי מבחינתן זה היה משחק גדול) אז לכולם היה קל לכעוס על העניין, ועכשיו זה יעני לגיטימי.

אני עשיתי מיני מנוי שעלה לי 60 שקל לכרטיס נוער שזה עדיין יקר מבחינתי ולדעתי זו פשוט בושה וחרפה שמחיר כרטיס נוער עולה 80 שקל. מהמועדון שלי (בטח בכדורסל) בחיים לא הייתי מצפה לדבר כזה גם אם מדובר בדרבי.

לדעתי לאוהדי החוץ המחיר הוא אותו המחיר.
בד"כ המחירים להפועל הם פיירים בטירוף, גם המנויים. בדרבי(מינד יו, הוצאות אבטחה הרבה יותר גבוהות)- משחק שבו אין הכנסה דה פקטו, מותר לקצץ לפחות בהפסדים על חשבונם של אוהדים שמגיעים רק למשחק הזה. אני מגלה רק הבנה לכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2015, 16:21 
באמת שאלה מעניינת: כמה עולה כרטיס לאוהדי המחלה בדרבי הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2015, 16:49 
סמל אישי של המשתמש
אני מניח ש70 שקלים מבוגר ו40 נוער כמו שאנחנו מחוייבים על ידי המנהלת.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2015, 17:12 
סמל אישי של המשתמש
LeeorJuve כתב:
לוסיאנו דה ברונו כתב:
LeeorJuve כתב:
המחירים הם בסדר גמור. אתם מגיעים רק למשחקים גדולים ומפוארים ומעדיפים לא לעשות מנוי, תתרמו לעתידו של המועדון במחירים טיפה יותר גבוהים מ"סתם משחק".

מעניין שכשקבוצות קטנות בליגות הנמוכות זיינו את הקהל שלנו במחירים גבוהים לכרטיס למשחק (כי מבחינתן זה היה משחק גדול) אז לכולם היה קל לכעוס על העניין, ועכשיו זה יעני לגיטימי.

אני עשיתי מיני מנוי שעלה לי 60 שקל לכרטיס נוער שזה עדיין יקר מבחינתי ולדעתי זו פשוט בושה וחרפה שמחיר כרטיס נוער עולה 80 שקל. מהמועדון שלי (בטח בכדורסל) בחיים לא הייתי מצפה לדבר כזה גם אם מדובר בדרבי.

לדעתי לאוהדי החוץ המחיר הוא אותו המחיר.
בד"כ המחירים להפועל הם פיירים בטירוף, גם המנויים. בדרבי(מינד יו, הוצאות אבטחה הרבה יותר גבוהות)- משחק שבו אין הכנסה דה פקטו, מותר לקצץ לפחות בהפסדים על חשבונם של אוהדים שמגיעים רק למשחק הזה. אני מגלה רק הבנה לכך.

זה מעבר לכך. המחיר במנוי פר משחק הוא 53 ש"ח. מישהו באמת חושב שזה מחיר שאנשים ישלמו למשחק מול קרית גת? הרצליה? כמה אנשים קונים כרטיס למשחקים האלו ב50 ש"ח?
ברור מאליו שמחיר המנוי מגלם בתוכו את המשחקים המבוקשים יותר והפחות, וברור שהם לא עולים אותו דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2015, 17:32 
בלי קשר לזה שיש לי מנוי, אני חושב ש-50 שקל לכרטיס מבוגר למשחק של הפועל, זה מחיר בסדר גמור ואי אפשר לקחת פחות מזה.
כששיחקנו בליגה הארצית נגד אפרוחי וואחש, אם אני לא טועה כרטיס עלה 30 שקל.
עם כל הכבוד,זאת ליגת על, אולם חדש, הוצאות רבות, וזה הפועל. לא חושב שצריך לגבות פחות מ-50 שקל למשחק, גם אם זה נגד קרית גת, וזה מחיר יפה וראוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2015, 17:41 
סמל אישי של המשתמש
נדמה לי אגב שהמחיר הנ"ל הוא אחרי הנחה לחברי עמותה, ושמנוי במחיר מלא עולה יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2015, 21:18 
:CHE:

נערך לאחרונה על ידי ניר בלומפילד בתאריך 14 דצמבר 2015, 20:16, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: מכירת הכרטיסים לדרבי
הודעהפורסם: 14 דצמבר 2015, 11:24 
סמל אישי של המשתמש
זקוק ל-2 כרטיסים. אשמח לעזרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 39 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: