תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 18:57

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4007 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 134  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פיגוע ירי רצחני בשומרון
הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2015, 16:07 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
אדום מטלי כתב:
Officer Barbrady כתב:
נחש סולידי כתב:
ו?

כל המתלהמים מימין. אף אחד לא פוטר אותם מאחריות. ביבי אגב, מגלה אחריות(כמו שהוא תמיד עושה בזמנים כאלה כשהוא ראש ממשלה. כשהוא באופוזיציה זה משהו אחר).

ראש ממשלה שמגלה אחריות צריך לעמוד ולהגיד לאזרחיו בצורה ברורה שאינה משתמעת לשני פנים, שיש חוק במדינה ושאף אחד לא יעיז לקחת את החוק לידיו. שאזרח הוא רק אזרח, ואינו שייך לרשות השופטת אלא אם הוסמך לכך. כנ"ל לגבי נושאי התפקידים במדינה (שוטרים וחיילים) - צריך לחדד להם את הוראות הפתיחה באש.
ראש ממשה אחראי צריך לעמוד היום ולומר בקול חזק וברור שכל אזרחי המדינה שווים בפני החוק, תהא דתם אשר תהא, וגם אם הם גרים באוהל.
ראש ממשלה אחראי צריך להדגיש את הרצון לקירוב ולהידברות, ולא את השונה, המבדיל המרחיק. לא לעסוק רק בהאשמות כל היום.

האחריות היא לא שיקול למעשיו (או לדיבוריו יותר נכון, הרי הוא לא עושה הרבה) של ראש הממשלה. השיקולים המנחים אותו הם איך להצטייר טוב בעיני כמה שיותר בוחרים פוטנציאלים. לא מדובר כאן בצ'רצ'יל, אתה יודע.

זה לא מה שהוא אומר בכל הזדמנות? שאזרח שלקח חוק לידיים יענש במלוא החומרה?

אם אפשר להזביר לי נקודה שלא הבנתי,
אין חוק עונש מוות בארץ
אין חוק סקילה בארץ (למרות המהלך של שקד להחיל את ההלכה על החוק הישראלי)
אז מה הכוונה בדיוק במכבסת המילים "לקחת את החוק לידיים"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2015, 16:54 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
teknoboy כתב:
אני שם לב שיש מי שעף פה על הקטע של חופש הדת והפולחן, אז בואו נסתכל על זה קצת לעומק.
הטענה היא כביכול שבגלל שיש חופש פולחן אז מותר לעלות להר הבית. ההנחה המובלעת בטענה הזאת היא שחופש הפולחן הוא זכות כה חשובה שהשמירה עליו חשובה יותר מדברים אחרים כמו נניח ביטחון המדינה ואזרחיה או השמירה על הסדר הציבורי.
בואו נתחיל מהטענה המובלעת כאילו לחופש הפולחן יש איזה מעמד שמעבר לכל חוק או היגיון. ניקח כדוגמה את כת השטן, שחלק מהפולחנים שלה כוללים הקרבת תנוקות ושחיטת בתולות.
האם הם יכולים לקיים את הטקסים שלהם בטענה שאיסור יהווה פגיעה בחופש הפולחן שלהם? ודאי שלא.
האם למדינה יש זכות להגביל את חופש הפולחן כדי לשמור על הביטחון ועל הסדר הציבורי או כדי למנוע פגיעה בלתי מידתית באנשים וכו' וכו'? ודאי שכן.
יוצא שחופש הדת והפולחן הם אמנם דברים חשובים מאוד, אבל יכולים להיות דברים חשובים מהם.

יאללה, בוא נמשיך.
1. האם למדינה יש זכות להגביל את חופש הביטוי כדי לשמור על בטחון המדינה והאזרחים? ודאי שכן.
האם המדינה רשאית לשלול חופש חירות מאדם(אפילו לא אזרח) כדי לשמור על בטחון אזרחיה ולצמצום הטרור? ודאי שכן, הללויה לצווי המעצר המנהליים.
2. האם האזרחים רשאים לשלול את הזכות לבטחון עצמי מאדם שחשוד כמחבל? ודאי שכן.
3. אתה מבין? העיוורון כלפי היהודים גורם לשמאל לתמוך בשלילת זכויות בסיסיות. אתה מבין שברגע שאתה מצדיק שלילת חופש דת בשם ביטחון, אתה שם את עצמך באותה שורה עם ימנים ובטחוניסטים ישראלים?
4. האם יש לכם ביקורת כלפי החברה הערבית שמקדשת רצח על רקע פגיעה בכבוד הדת שלהם? הרי אם חרדים היו מתחילים לדקור חילונים בגלל שהחילונים אוכלים חזיר, הייתם מתאבדים מרוב תסכול. איך זה שאתם מגלים סימפטיה כלפי מי שמשתמש באלימות בגלל כבוד? הרי הם בעצמם אומרים שהר הבית והעלייה גורמים להם לדקור ולרצוח.
5. מעתה אל תאמרי "ההתנגדות הפלשתינית", אלא שמירה על כבוד דת האיסלם.

1. לא בדיוק. ראשית למדינה יש מנגנונים אחרים להגביל את חירותו של אדם, ומן הראוי שתשתמש בהם קודם כל.
שנית יש מה שנקרא עקרון המידתיות. הפגיעה בזכויות צריכה להיות מידתית, מאוזנת ומבוקרת.
לכן בדיוק יש חוקים (בניגוד לתקנות שעת החירום), רשויות אכיפה ורשות שופטת.
במעצרים מנהלתיים אין את כל מנגנוני האיזון והבקרה, ולכן השימוש בהם צריך להיות מינימלי אם בכלל.
2. התכוונת כמובן לכתוב "ודאי שלא", ומדובר בטעות מקלדת. (לפחות אפשר לקוות)
על כל פנים, זה בהחלט לא צעד לוגי שמתחייב מהטיעון הקודם שלך.
3. קודם כל לא הצעתי שום דבר, רק כתבתי מבחינה עקרונית.
שנית, ודאי שלא הצעתי לשלול את חופש הדת מאף אחד, לכל היותר דיברתי על הגבלה קטנה, נקודתית וזמנית של חופש הפולחן.
4. ודאי שיש לי ביקורת על החברה הערבית, ולא רק בגלל מה שציינת. אז מה? אז הם מקשיבים לי? משלמים לי על ייעוץ אסטרטגי? זה מעניין מישהו?
יש לי הרבה דעות על הרבה דברים, חלקם רלוונטיים לחיים שלי ושל חבריי וחלקם הרבה פחות. על חלקם אני יכול להשפיע ולשנות ועל חלקם לא. בחלקם אני מתעניין ומבין, חלקם לא.
זאת אגב הסיבה שאני לא משקיע את אותו מאמץ ולא מקדיש אותו עניין לכל הנושאים שיש בעולם ולא כותב בפורום על כל הנושאים באותה מידה.
5. ככה חלקם קוראים לזה. אני אישית מקווה - בשבילכם - שזה סכסוף לאומי שאפשר לפתור ולא סכסוך דתי שאין ממנו מוצא.
אני מבין שאתה יותר פסימי ממני, ואני מודה שאני חושש שסביר למדי שאתה צודק.

והערונת לפאביו: אם מה שכתבת לגבי חופש הפולחן ליהודים זה מה שהצלחת לחלץ מההודעה שלי, הרי שלא הבנת אותה.
(לפרטים ראה סעיף 3 בתשובה לאופיסר :SMOKE: )

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2015, 17:02 
מעריך אנשים שמסוגלים לנהל דיונים בתקופות כאלה. אצלי כל האידיאולוגיות והדעות מסתכמות לזה שפשוט בא לי לבכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2015, 17:47 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
Officer Barbrady כתב:
teknoboy כתב:
אני שם לב שיש מי שעף פה על הקטע של חופש הדת והפולחן, אז בואו נסתכל על זה קצת לעומק.
הטענה היא כביכול שבגלל שיש חופש פולחן אז מותר לעלות להר הבית. ההנחה המובלעת בטענה הזאת היא שחופש הפולחן הוא זכות כה חשובה שהשמירה עליו חשובה יותר מדברים אחרים כמו נניח ביטחון המדינה ואזרחיה או השמירה על הסדר הציבורי.
בואו נתחיל מהטענה המובלעת כאילו לחופש הפולחן יש איזה מעמד שמעבר לכל חוק או היגיון. ניקח כדוגמה את כת השטן, שחלק מהפולחנים שלה כוללים הקרבת תנוקות ושחיטת בתולות.
האם הם יכולים לקיים את הטקסים שלהם בטענה שאיסור יהווה פגיעה בחופש הפולחן שלהם? ודאי שלא.
האם למדינה יש זכות להגביל את חופש הפולחן כדי לשמור על הביטחון ועל הסדר הציבורי או כדי למנוע פגיעה בלתי מידתית באנשים וכו' וכו'? ודאי שכן.
יוצא שחופש הדת והפולחן הם אמנם דברים חשובים מאוד, אבל יכולים להיות דברים חשובים מהם.

יאללה, בוא נמשיך.
1. האם למדינה יש זכות להגביל את חופש הביטוי כדי לשמור על בטחון המדינה והאזרחים? ודאי שכן.
האם המדינה רשאית לשלול חופש חירות מאדם(אפילו לא אזרח) כדי לשמור על בטחון אזרחיה ולצמצום הטרור? ודאי שכן, הללויה לצווי המעצר המנהליים.
3. אתה מבין? העיוורון כלפי היהודים גורם לשמאל לתמוך בשלילת זכויות בסיסיות. אתה מבין שברגע שאתה מצדיק שלילת חופש דת בשם ביטחון, אתה שם את עצמך באותה שורה עם ימנים ובטחוניסטים ישראלים?
4. האם יש לכם ביקורת כלפי החברה הערבית שמקדשת רצח על רקע פגיעה בכבוד הדת שלהם? הרי אם חרדים היו מתחילים לדקור חילונים בגלל שהחילונים אוכלים חזיר, הייתם מתאבדים מרוב תסכול. איך זה שאתם מגלים סימפטיה כלפי מי שמשתמש באלימות בגלל כבוד? הרי הם בעצמם אומרים שהר הבית והעלייה גורמים להם לדקור ולרצוח.

1. לא בדיוק. ראשית למדינה יש מנגנונים אחרים להגביל את חירותו של אדם, ומן הראוי שתשתמש בהם קודם כל.
שנית יש מה שנקרא עקרון המידתיות. הפגיעה בזכויות צריכה להיות מידתית, מאוזנת ומבוקרת.
במעצרים מנהלתיים אין את כל מנגנוני האיזון והבקרה, ולכן השימוש בהם צריך להיות מינימלי אם בכלל.
שנית, ודאי שלא הצעתי לשלול את חופש הדת מאף אחד, לכל היותר דיברתי על הגבלה קטנה, נקודתית וזמנית של חופש הפולחן.
4. ודאי שיש לי ביקורת על החברה הערבית, ולא רק בגלל מה שציינת. אז מה? אז הם מקשיבים לי? משלמים לי על ייעוץ אסטרטגי? זה מעניין מישהו?
יש לי הרבה דעות על הרבה דברים, חלקם רלוונטיים לחיים שלי ושל חבריי וחלקם הרבה פחות. על חלקם אני יכול להשפיע ולשנות ועל חלקם לא. בחלקם אני מתעניין ומבין, חלקם לא.
זאת אגב הסיבה שאני לא משקיע את אותו מאמץ ולא מקדיש אותו עניין לכל הנושאים שיש בעולם ולא כותב בפורום על כל הנושאים באותה מידה.
5. ככה חלקם קוראים לזה. אני אישית מקווה - בשבילכם - שזה סכסוף לאומי שאפשר לפתור ולא סכסוך דתי שאין ממנו מוצא.

והערונת לפאביו: אם מה שכתבת לגבי חופש הפולחן ליהודים זה מה שהצלחת לחלץ מההודעה שלי, הרי שלא הבנת אותה.

השמאל(לא רק בארץ), במידה רבה, לקח על עצמו את המוסר(ע"פ אמות המידה המערבית). המוסר שכולל זכויות אדם לכולם, התנגדות לאלימות ולחימה בעוולות מוסריות בחברה האנושית. ברגע שנמצאים פגמים בתפקיד שהשמאל לקח על עצמו, מבחינת האזרח הממוצע הוא מאבד לגיטימיות. מה יותר מעיד על פגיעה מאשר מה שקורה עם השמאל הישראלי? לא סתם הביטוי "בשדרות כבר הפגנת?" הפך לביטוי מסמל של הישראלי הממוצע כלפי השמאל. זה לא מתקבל על הדעת שהמחנה שמקדש את השיוויון, מצליח איכשהו להבין דרישה למנוע מאנשים מסויימים חופש דת בסיסי רק על רקע דתם. זה מראה באיזה עיוורון הולכים אנשי הליברליזם אחרי חברה דתית, שמנהיגה שיח אלים ומתלהם, שבסופו של יום מודים שהם בעד אלימות בגלל פגיעה בכבוד(ולא בגלל אפלייה או כיבוש או מחסומים). היהודים הלא שמאלנים רואים איך השמאל מצדד בחברה שכל כך מנוגדת לערכים שלו, ומעדיף אותה על פני היהודים שבמקרה הכי גרוע מנשקים קמעות.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: פיגוע ירי רצחני בשומרון
הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2015, 17:57 
סמל אישי של המשתמש
או במילים אחרות השמאל ימכור את המדינה לערבים. נשמע מוכר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2015, 17:58 
אופיסר, אתה מפספס.
אני לטובת היהודים ומדינה לעם היהודי.
הליכוד לטובת מדינה דו-לאומית שפירושה קץ הציונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2015, 18:22 
סמל אישי של המשתמש
20 כתב:
אופיסר, אתה מפספס.

מהכרותך את הנפשות הפועלות בימין הישראלי, אתה באמת חושב שהם רוצים להוסיף עוד 2-3 מיליון ערבים לארץ?

http://mekomit.co.il/%D7%94%D7%A0%D7%99 ... %99%D7%A8/

המאמר הזה טוען שככל שהמצב הבטחוני הולך ומתדרדר, הרעיון של הימין הקיצוני הולך ונהיה יותר ריאלי. עכשיו בוא נעזוב רגע את אטינגר והחברים שלו שרוצים מדינת הלכה ונלך אל ינון מגל שאמר שאי אפשר לספור רק אינתיפדות, אפשר גם לספור נכבות. נוסיף לזה את נבואות השמאל, שמדינה דו לאומית תגרום למה שקורה בירושלים להתפשט לכל הארץ, ומה נקבל? מדינה משוגעת. על אמת אבל. ומה מדינה משוגעת עושה? נכבה שנייה.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2015, 18:39 
סמל אישי של המשתמש
עדיין לא הבנתי:
שאלה פשוטה.כן או לא
מדינת ישראל משנה את הססטוס קוו באל אקצא?
תודה רבה על התשובה.
הסטטוס קוו ה"גזעני" יש לאמר שאני בעד שיימשך

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2015, 20:05 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
teknoboy כתב:
Officer Barbrady כתב:
teknoboy כתב:

יאללה, בוא נמשיך.

1. השמאל(לא רק בארץ), במידה רבה, לקח על עצמו את המוסר(ע"פ אמות המידה המערבית). המוסר שכולל זכויות אדם לכולם, התנגדות לאלימות ולחימה בעוולות מוסריות בחברה האנושית.
2. ברגע שנמצאים פגמים בתפקיד שהשמאל לקח על עצמו, מבחינת האזרח הממוצע הוא מאבד לגיטימיות. מה יותר מעיד על פגיעה מאשר מה שקורה עם השמאל הישראלי? לא סתם הביטוי "בשדרות כבר הפגנת?" הפך לביטוי מסמל של הישראלי הממוצע כלפי השמאל.
3. זה לא מתקבל על הדעת שהמחנה שמקדש את השיוויון, מצליח איכשהו להבין דרישה למנוע מאנשים מסויימים חופש דת בסיסי רק על רקע דתם. זה מראה באיזה עיוורון הולכים אנשי הליברליזם אחרי חברה דתית, שמנהיגה שיח אלים ומתלהם, שבסופו של יום מודים שהם בעד אלימות בגלל פגיעה בכבוד(ולא בגלל אפלייה או כיבוש או מחסומים). היהודים הלא שמאלנים רואים איך השמאל מצדד בחברה שכל כך מנוגדת לערכים שלו, ומעדיף אותה על פני היהודים שבמקרה הכי גרוע מנשקים קמעות.

1. השמאל לא לקח לעצמו כלום, אלה הערכים שלו. בהגדרה, מי שמאמין בזכויות אדם שוות לכל, מתנגד לאלימות ולעוולות מוסריות, הוא שמאלן (זאת הגדרה קצת רחבה, לא מדויקת ובטח לא מעודנת, אבל בגדול).
2. מה זה "פגמים בתפקיד" בדיוק?
ואגב "בשדרות כבר הפגנת", מתי בפעם האחרונה ביבי היה בשדרות? או כל שר בכיר אחר? זה מונע מאנשי שדרות לתמוך בהם? אז כנראה שאין לקשקוש הזה רגליים, סתם משפט שזורקים בפנים של סמולנים כשאין איך לענות להם אחרתץ
3. שוב, אף אחד לא הציע לגזול מאנשים זכויות בגלל דתם. זה לא שזהבה גלאון, בוז'י ושאר הסמולנים ששולטים במדינה ישבו ואמרו "איך נדפוק יהודים? אה, לא נרשה להם לעלות להר הבית!!".
אם מישהו מציע לא לתת ליהודים לעלות להר הבית הוא לא עושה את זה בגלל שהם יהודים אלא למרות שהם יהודים, והסיבה אינה דתם אלא בטחון המדינה ואזרחיה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2015, 20:12 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
עדיין לא הבנתי:
שאלה פשוטה.כן או לא
תודה רבה על התשובה.

רק לשם הדוגמה, בתוך כמה שנים מספר היהודים שעולים להר מדי שנה גדל פי כמה מאות.
זה הבדל מספיק גדול בשביל לדבר על שינוי?
אם לא אתה יכול להוסיף את העובדה שהמדינה התחילה באותן שנים לממן ארגונים שמטרתם הקמת בית מקדש שלישי על השטח שהיום נמצא עליו אל אקצא, את העובדה ששרים ופוליטיקאים בכירים שעולים להר ברוב טקס (כולל הפרה קונקרטית ובוטה של הסטטוס קוו על ידי השר אורי אריאל), ואת העובדה שממש לא מזמן המשטרה נכנסה למסגד בניגוד לסטטוס קוו ואף ירתה בתוכו (נדמה לי שלראשונה אי פעם).
זה רק מה שעלה לי בזיכרון. אני מניח שאם תפשפש קצת תמצא עוד.

חשוב לציין שאין לי דרך לדעת מה אנשים חושבים, וקטונתי מלדעת מה ביבי ושריו מתכננים ורוצים, אבל מה שנראה בשטח יכול בקלות להתפרש בניסיונות לנגוס בעדינות בסטטוס קוו.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2015, 20:20 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
מדוע חברי הכנסת הערבים
מדוע אבו מאזן
מדוע ההנהגה שחלק מהחברים פה מפנטזים על חתימת הסכם מולם
לא יוצאים בהודעה משותפת שישראל אינה עושה שום שינוי באל אקצא?
אני תוהה,האם הם נהנים מהרצח,האלימות,השחיטה והטירוף שכל ההסתה השקרית הזו יוצרת
ולא רק שלא מגנים אלא מוסיפים שמן למדורה
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4713800,00.html

אתה מיתמם או שעושה עצמך.

אבו מאזן וההנהגה הפלשתינאית רוצים במקרה הטוב שני מדינות לעם הפלשתינאי אחת רק שלו והשנייה גם שלו במקרה הפחות טוב בחיסולה של מדינת ישראל. איך אתה רוצה שהם יבואו במסרי הרגעה אחרי שהם במוי ידיהם הסיתו והמציאו שקר שלא קיים.
כנ"ל כל הנציגים של המפלגה הערבית המאוחדת בכנסת ישראל. כולם בלי יוצא מהכלל. אלה שכל הזמן מסיתים ואלה ששותקים. אתה מצפה מאחמד טיזי שירגיע ? אולי ממר דוב חנין ? אולי מהגברת חנין זובי שבכל מדינה מתוקנת הייתה יושב בבית סוהר ?

אתה מצפה מאסופת פוליטיקאים שונאי ישראל שיאמרו טעינו והיטענו ביודעין. שיקרנו לכולם ?

חלק מהכותבים בפורום רצו לצרפם לממשלה בראשות הרצוג. לא מבינים למה אסור לשתף אייתם פעולה. מבינים בעצם אבל מיתממים או שמוכנים לשתף פעולה עם השטן רק בכדי לזכות בשלטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2015, 20:37 
Officer Barbrady כתב:
20 כתב:
אופיסר, אתה מפספס.

מהכרותך את הנפשות הפועלות בימין הישראלי, אתה באמת חושב שהם רוצים להוסיף עוד 2-3 מיליון ערבים לארץ?

http://mekomit.co.il/%D7%94%D7%A0%D7%99 ... %99%D7%A8/

המאמר הזה טוען שככל שהמצב הבטחוני הולך ומתדרדר, הרעיון של הימין הקיצוני הולך ונהיה יותר ריאלי. עכשיו בוא נעזוב רגע את אטינגר והחברים שלו שרוצים מדינת הלכה ונלך אל ינון מגל שאמר שאי אפשר לספור רק אינתיפדות, אפשר גם לספור נכבות. נוסיף לזה את נבואות השמאל, שמדינה דו לאומית תגרום למה שקורה בירושלים להתפשט לכל הארץ, ומה נקבל? מדינה משוגעת. על אמת אבל. ומה מדינה משוגעת עושה? נכבה שנייה.

מהכרותי את הנפשות הפועלות בימין הם שבויים. ולכן מכיוון שהם מעדיפים את השטח, בסוף תהיה פה מדינה דו-לאומית.
אבל הי, יכול להיות שאתה צודק ונעשה מחנה ריכוז גדול ונהרוג את כל הערבים.
ולמה לעצור שם? אפשר להטיל פצצות אטום על כל העולם המעצבן ונישאר רק אנחנו בעולם. לבד עם אלוהים
האופציה השלישית היא לעצום עיניים חזק חזק ולעשות פוף ושכל הערבים יעלמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2015, 22:25 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
פאביו כתב:
עדיין לא הבנתי:
שאלה פשוטה.כן או לא
תודה רבה על התשובה.

רק לשם הדוגמה, בתוך כמה שנים מספר היהודים שעולים להר מדי שנה גדל פי כמה מאות .
אם לא אתה יכול להוסיף את העובדה שהמדינה התחילה באותן שנים לממן ארגונים שמטרתם הקמת בית מקדש שלישי על השטח שהיום נמצא עליו אל אקצא, את העובדה ששרים ופוליטיקאים בכירים שעולים להר ברוב טקס (כולל הפרה קונקרטית ובוטה של הסטטוס קוו על ידי השר אורי אריאל), ואת העובדה שממש לא מזמן המשטרה נכנסה למסגד בניגוד לסטטוס קוו ואף ירתה בתוכו (נדמה לי שלראשונה אי פעם).

חשוב לציין שאין לי דרך לדעת מה אנשים חושבים, וקטונתי מלדעת מה ביבי ושריו מתכננים ורוצים, אבל מה שנראה בשטח יכול בקלות להתפרש בניסיונות לנגוס בעדינות בסטטוס קוו.

שמע
אפשר להסכים
אפשר לא להסכים
זה טיבו של פורום
אבל הגיבוב של השטויות שכתבת מעלים בי חשד שמניעיך אינם כנים

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2015, 22:27 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
פאביו כתב:
מדוע חברי הכנסת הערבים
מדוע אבו מאזן
מדוע ההנהגה שחלק מהחברים פה מפנטזים על חתימת הסכם מולם
לא יוצאים בהודעה משותפת שישראל אינה עושה שום שינוי באל אקצא?
אני תוהה,האם הם נהנים מהרצח,האלימות,השחיטה והטירוף שכל ההסתה השקרית הזו יוצרת
ולא רק שלא מגנים אלא מוסיפים שמן למדורה
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4713800,00.html

אתה מיתמם או שעושה עצמך.

אבו מאזן וההנהגה הפלשתינאית רוצים במקרה הטוב שני מדינות לעם הפלשתינאי אחת רק שלו והשנייה גם שלו במקרה הפחות טוב בחיסולה של מדינת ישראל. איך אתה רוצה שהם יבואו במסרי הרגעה אחרי שהם במוי ידיהם הסיתו והמציאו שקר שלא קיים.
כנ"ל כל הנציגים של המפלגה הערבית המאוחדת בכנסת ישראל. כולם בלי יוצא מהכלל. אלה שכל הזמן מסיתים ואלה ששותקים. אתה מצפה מאחמד טיזי שירגיע ? אולי ממר דוב חנין ? אולי מהגברת חנין זובי שבכל מדינה מתוקנת הייתה יושב בבית סוהר ?

אתה מצפה מאסופת פוליטיקאים שונאי ישראל שיאמרו טעינו והיטענו ביודעין. שיקרנו לכולם ?

חלק מהכותבים בפורום רצו לצרפם לממשלה בראשות הרצוג. לא מבינים למה אסור לשתף אייתם פעולה. מבינים בעצם אבל מיתממים או שמוכנים לשתף פעולה עם השטן רק בכדי לזכות בשלטון.

ציפיתי מאנשים שלגיטימיים בכנסת ישראל שידאגו להנמכת הלהבות במקום הגברת האש
אבל אם משתמש בפורום מספר שישראל תומכת בהקמת בית המקדש השלישי ומגיעים פי כמה מאות אנשים מידי שנה
מה אני מצפה מאנשי הרשימה האיסלאמית

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2015, 22:42 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
teknoboy כתב:
פאביו כתב:
עדיין לא הבנתי:
שאלה פשוטה.כן או לא
תודה רבה על התשובה.

רק לשם הדוגמה, בתוך כמה שנים מספר היהודים שעולים להר מדי שנה גדל פי כמה מאות .

שמע
אפשר להסכים
אפשר לא להסכים
זה טיבו של פורום
אבל הגיבוב של השטויות שכתבת מעלים בי חשד שמניעיך אינם כנים

תסביר מה לא נכון ולמה זה שטויות.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2015, 22:59 
בינתיים ביבי נואם ומספר שהיטלר בכלל לא רצה לחסל את היהודים, אלא רק לגרש אותם, והערבים שכנעו אותו להשמיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2015, 23:01 
תקראו את יגאל סרנה, אני לא יכול לשים לינק.
זה עצוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2015, 23:20 
19 כתב:
בינתיים ביבי נואם ומספר שהיטלר בכלל לא רצה לחסל את היהודים, אלא רק לגרש אותם, והערבים שכנעו אותו להשמיד.

עכשיו גם קראתי את זה באתר של ראש הממשלה. מדהים מדהים מדהים. גרמני שהיה אומר את הדברים האלה היה מואשם פה ובגרמניה בסימפטיה לנאציזם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2015, 23:27 
נשמח לקישור אם אפשר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2015, 23:28 
וידיאו אני לא יכול לשים פה, אז הנה הקטע הרלוונטי מהנאום באתר ראש הממשלה.

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2015, 23:31 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
וידיאו אני לא יכול לשים פה, אז הנה הקטע הרלוונטי מהנאום באתר ראש הממשלה.

תמונה

אתה מתווכח עם בן של היסטוריון מוערך?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2015, 23:32 
https://www.facebook.com/deddy.shy/vide ... =2&theater

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2015, 23:32 
סמל אישי של המשתמש
הוא משוגע..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2015, 00:09 
סמל אישי של המשתמש
אז כל הפעמים שאופטימי כתב על "מכחיש השואה" הוא התכוון לביבי?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2015, 00:40 
לא בטוח אם זו הכחשה, אבל זה בטח דלק למכחישי שואה. ככל הידוע לי התיאוריה המוזרה הזו מוזכרת במחקר אחד בודד שאינו מקובל על אף אחד בערך. יש גם "מחקרים" שקובעים שנרצחו רק כמה מאות אלפים בודדות של יהודים.

מעבר לבאמת מיליון חורים שיש בהמצאה הזו, הקטע שמישהו טוען ברצינות שלדמות שולית כמו מופתי מפלשתינה יש כזו השפעה עד לרמה שהוא זה שקובע מדיניות (ודי מהותית הייתי אומר, השמדת עם, לא איזה צבע נעליים לתת לחיל האוויר) לרייך השלישי, זה פשוט מדהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2015, 00:49 
סמל אישי של המשתמש
זה הרבה מעבר לסתם דלק, זו הסתה פרועה. הוא סימן את הערבים, או לפחות את המנהיגים שלהם, כאחראים להשמדת העם היהודי. אז והיום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2015, 00:58 
סמל אישי של המשתמש
מסכן, היטלר.
הסיתו אותו.
גם בתקופה כזאת קשה, אי אפשר להאשים אותו.
אם היהודים היו מחבלים הוא בכלל היה נחשב גיבור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2015, 01:03 
ניצח בפוטו פיניש את נח קליגר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2015, 01:10 
סמל אישי של המשתמש
אגב, בכל הטוקבקים טועים במרחם על אכזרים, מתאכזר לרחמנים,
זאת כן הדוגמא הנכונה,
אריתראי מסכן שעבר לינץ', קורה במלחמה...
היטלר? הוא לא היה כזה נורא, הסיתו אותו!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2015, 01:17 
קח, תהנה.

http://www.the7eye.org.il/178224

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4007 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 134  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: