תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 15:24

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 135 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: המשחק נגד ראשלצ
הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2015, 00:01 
המשחק היה בידיים שלנו והפסדנו אותו בגלל טעויות מפגרות וחוסר ריכוז
ג'ף אלן במהלך של אדיוט מושלם, אני אוהב אותו כשחקן אבל הוא פשוט יצא חתיכת טיפש
הוא יודע שלרוברט יש 4/3 פאולים ושהגבוה השני נגר בצבע, אז אתה עושה 2 עבירות בשנייה מוסיף טכנית מפגרת. קצת איפוק בנאדם!! הגל עבירות של רוברט אני מאשים יותר את עודד שפשוט לא זיהה שראשון משחקים על כל החולשות שלנו, שמים את מונרו בפוסט על רותבארט שהוא עם 4/3 פאולים בשלבים מוקדמים זה 50% פאול 49% אחוז סל.

אוואנס גם עם משחק גדול והוא שחקן גדול אבל הוא עשה סרייה של טעויות, חנוכי עשה עליו back door קל במצב של שוויון ולא קלענו מאז, בכדור המכריע הוא לקח זריקת פייד אוואי קשה שבקושי גירדה את הטבעת והכי מרגיז זה הפאול שהוא עשה ושלח את הקלעי עונשין הכי טוב שלהם לקו במצב של 2 הפרש, היה אפשר לעשות עצירה ולקבל כדור אחרון ב 2 הפרש להם. מה גם שאת הסל האחרון שלו הוא קלע 2 דק לסיום הרבע 3, זה לא אומר כלום אבל שחקן קלאץ הוא לא לצערי.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2015, 01:34 
סמל אישי של המשתמש
מישהו יכול להסביר לי מה הלך שם?
הפסקתי לראות 7 דקות לסיום וזה נראה כמו ניצחון בטוח.
החדשות הטובות... השנה אני לא הנאחס.

אגב,
ניהול דקות הזוי של קטש.
הזוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2015, 09:02 
אם היה להפועל סיכוי לנצח אתמול זה בגלל באטל. שפשוט ניהל את המשחק, ויצר מצבים לכולם. נכון, הוא לא שחקן אחד על אחד. אבל זה היה ברור לפני שהביאו אותו. היה ידוע שבאטל הוא רכז, מנהל משחק, מסוגל לעשות נקודות, אבל הוא לא גארד סקורר. להגיד שאתמול הוא היה חלש? הוא היה אחראי לרוב הנקודות של הפועל. ובכמה שניות שהוא היה על הספסל הקבוצה נראתה כמו כלום.

כמה הערות:
1. מצטער, הבעיה הכי גדולה של הפועל תל אביב זה האדון עודד קטש. אותו מאמן שבעונה שעברה במשך כל העונה הציב את מתן בעמדה 4. גם כשהיה ברור שזה גרוע להפועל וגרוע למתן. והנה, עונה חדשה מתחילה, ואדום מאמן ממשיך עם הכישלון הזה. גם אתמול וגם נגד נס ציונה. שוב עולה עם חמישייה גרועה שמכניסה את הפועל לבור. ושוב צריך להתחיל לרדוף אחרי היריבה. ובנוסף, לקראת סוף הרבע השלישי מעלה הרכב שלא מסוגל לעשות סל. וכל ההפרש הולך פייפן. אז אולי הגיע הזמן להבין שאת הכסף שמשלמים לקטש עדיף להשקיע בשחקנים. כי לא רק שהמאמן היקר הזה לא נותן לנו יתרון על היריבות, אלא להפך. (ותראו איך גולן גוט למשל נראה אצל דרוקר לעומת איך שהוא נראה אצל קטש)
2. שיפוט. בדקות שרישון קיזזה את היתרון בסיום היא פשוט לא עשתה עצירות. זה הכול היה שריקות. תוקף ועוד תוקף ועוד תוקף. שיפוט חלש מאוד. המון שריקות. לדעתי חלק גדול בהפסד. להפועל פשוט לא נשארו כלים. ולרישון כן נשארו.
3. כמו שהוקיץ' ציין. כבר שנבנתה הקבוצה היה ברור שחסר עוד גארד יוצר. מה עשו עם זה? כלום.
4. ועדיין - לקטש יש בקבוצה מספיק כלים. הוא מוזמן להתחיל ולנצח משחקים. ומהר. ואם לא? אז דעתי בנושא ברורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2015, 09:22 
סמל אישי של המשתמש
1. מסכים על יובל על כל מה שכתב על באטל. גארד זר שהוא הזר הכי יקר, שהוא גמד, לא זריז, בלי יכולת לייצר סל באחד על אחד. אבל העיקר שהוא "מנהיג". גארד זר שלא מאיים על הסל הוא חסר ערך נקודה.
2. לא ייתכן שרותברט לא רואה כדור ברבע הראשון. רבאק הבנאדם 2.17 רץ כמו יו-יו את המגרש ולא נוגע בכדור דקות שלמות. חייבים להכניס אותו לעניינים בתחילת המשחק.
3. גיל אמיתי נראה כמו שחקן נוער מפוחד. פשוט עושה נזק לקבוצה עם הנרפות שלו.

לפחות בניגוד לשנה שעברה רואים שהשחקנים מחוייבים ואיכפתיים. מקווה שנשתפר עם הזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2015, 09:37 
תגידו, מה זה השחקן הזה גיל אמיתי? זה השחקן שהביאו במקום סקוורר? זה כמו לשחק בפחות שחקן? דובר על זה שהוא שחקן עם יכולת התקפית. נכון לעכשיו הוא נראה נגר מוחלט.

בדקות שהוא שיחק המשחק נתקע לגמרי התקפית וגם בהגנה הוא סוג של חור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2015, 12:15 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
תגידו, מה זה השחקן הזה גיל אמיתי? זה השחקן שהביאו במקום סקוורר? זה כמו לשחק בפחות שחקן? דובר על זה שהוא שחקן עם יכולת התקפית. נכון לעכשיו הוא נראה נגר מוחלט.

אל תצחיק אותי ותעשה מסקוורר יותר ממה שהוא. אין ספק שהוא היה לוחץ טוב את הכדור בהגנה וקולע באחוזים לא רעים(לא משהו יוצא דופן)
אבל חוץ ממשחק אחד נגד ראשון בחוץ ועוד איזה דרבי בבית שהוא שמר שם כמו פסיכי, לא עפתי עליו יותר מדי.

אז אתמול אמיתי נראה כמו צל, קורה. תכנס לראות את המספרים של סקוורר, הוא סיפק אין ספור משחקים כאלה בעונה הקודמת.
במחזור הקודם אמיתי קלע 10 נק' עם 2/3 ל-3 ו4/4 מהקו. מספרים שאני חותם עליהם עד סוף העונה.
חוץ מזה שסקוורר נאנס לא פעם שנה שעברה על ידי גארדים גבוהים ממנו ואמיתי עם האורך שלו יכול לשמור גם שחקנים בעמדה 3 ואתמול הוא עשה את זה לא רע.

יש לו הרבה איפה להשתפר, אבל בחיאת... כולה סקוורר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2015, 12:20 
פרוויס אני לא מסכים איתך בקטע הזה
יש לנו 3 שחקנים בעמדות 4-5 פלוס כריס שמסוגל לשחק 4
אם לא היה לנו בעיות באותן עמדות בשתי המשחקים הללו (ג'ף חזר מפציעה, ווילאמסון בפציעה, בעיית עבירות חריגה במשחק אתמול וג'אדג' שהוא בעיה בפני עצמו) כנראה שמתן נאלץ לשחק שם
יכול להיות שהוא טעה, אבל צריך לחכות שווילאמסון יחזור כדי לראות את התמונה, אני מאמין שכשהוא יחזור אין למתן מקום אפילו לשחק בעמדה 4.
מה שכן יש שיפור בכל מה שקשור להגנה ומחויבות, נגד נצ קיבלנו 66 נקודות בלבד, ואתמול למרות הנפילה בדקות הסיום שמרו, חטפו וראו משחק הגנה טוב לשלב הזה של העונה בעיקר ברמה האינטנסיבית.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

נערך לאחרונה על ידי בוריס בתאריך 19 אוקטובר 2015, 16:11, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2015, 14:54 
שמוליקיפוד כתב:
נועם שחם כתב:

אל תצחיק אותי ותעשה מסקוורר יותר ממה שהוא. אין ספק שהוא היה לוחץ טוב את הכדור בהגנה וקולע באחוזים לא רעים(לא משהו יוצא דופן)
אבל חוץ ממשחק אחד נגד ראשון בחוץ ועוד איזה דרבי בבית שהוא שמר שם כמו פסיכי, לא עפתי עליו יותר מדי.

אז אתמול אמיתי נראה כמו צל, קורה. תכנס לראות את המספרים של סקוורר, הוא סיפק אין ספור משחקים כאלה בעונה הקודמת.
במחזור הקודם אמיתי קלע 10 נק' עם 2/3 ל-3 ו4/4 מהקו. מספרים שאני חותם עליהם עד סוף העונה.
חוץ מזה שסקוורר נאנס לא פעם שנה שעברה על ידי גארדים גבוהים ממנו ואמיתי עם האורך שלו יכול לשמור גם שחקנים בעמדה 3 ואתמול הוא עשה את זה לא רע.

יש לו הרבה איפה להשתפר, אבל בחיאת... כולה סקוורר.

זה לא שסקוורר איזה כוכב, אבל אמיתי אתמול נראה כמו שחקן נוער, ולא מהמוכשרים שבהם. לא פיזיות, לא קליעה, לא חדירה, לא הולכת כדור. יכולת להעלות ילד בן 16 מהספסל ולקבל תפוקה דומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2015, 15:58 
הדבר הראשון שצריך לקרות פה ובדחיפות זה להעלות את ג'אדג' על מטוס הביתה. מבחינתי הוא הסיבה היחידה להפסד אתמול, פשוט אי אפשר לנצח כששחקן אחד עושה את כל הטעויות האפשריות עד לרמה ששחקנים אחרים נלחצים מזה שהם לא יכולים למסור לו כדור פשוט בהתקפה או להשאיר אותו לשמור אחד על אחד בהגנה, זה מוריד את הביטחון ושטף המשחק של כל הקבוצה והוא כמעט לבד הביא את המהפך של ראשון ואת היפוך המומנטום. כשבצד אחד יש לך את מונרו שמשרה על כל השחקנים מסביבו ביטחון שהם רק יתנו לו את הכדור ויהיה בסדר ומצד שני יש את ג'אדג' שמשרה על כל השחקנים סביבו פאניקה מוחלטת, זה ברור לאן המשחק ילך. אני לא יודע מה הכשירות של וויליאמסון אבל איכשהו יש לי תחושה שאם ג'אדג' לא היה פה ג'ון היה נרשם למשחק כמו גדול, ועצם העובדה שהשחקן הזה נמצא פה בתור סוג של "ביטוח" זה גורם שמעוות ומערפל לחלוטין את קבלת ההחלטות (בטח אצל מאמן כמו קטש שהוכיח באופן סיסטמטי שהיכולת שלו לנהל סגל של 5 זרים היא שערורייתית) וזה דבר שלא צריך לקרות. זו הדרך הכי רגועה ומחושבת שאני יכול להגיד את זה. לא יודע מה קורה בדיוק ומה כל השיקולים, אבל פשוט חייבים קודם כל להעלות את ג'אדג' על מטוס (דחוף) ומשם להמשיך. לא צריכה להיות אופציה לרשום אותו לשום משחק כי אחרת לא נתקדם לשום מקום.

ראשון שיחקו בדקות ההכרעה בהרכב של מונרו ו-4 שחקני ספסל, להפסיד להם עם ההרכב שאנחנו שיחקנו בו (סה"כ הרכב די בכיר עם שלושת השחקנים המרכזיים שלנו והטופ סקוררים שלנו אתמול להזכירכם) ועוד לקבל מהם כזאת ריצה בסיום זה חסר הצדקה ברמה שהתירוצים על השופטים, העומק, ההרכבים וכו' מבזים את האינטליגנציה, ומי שמשתמש בתירוצים האלה (אדון קטש לדוגמה) צריך להסתכל ארוכות במראה. ראיתי כבר הרבה מופעי לוזריות מהפועל אבל מה שקרה ברבע הרביעי מול ראשון כל כך מפורקת, מרוסקת וחסרת כלים (שכל משחק ההתקפה שלה הסתכם בלתת את הכדור למונרו ולקוות לטוב) ועושה עלינו כזה מהפך ממשחק שהיה בידיים שלנו, זה אחד ההפסדים המתסכלים. פשוט עצוב שאחרי כל העבודה הנפלאה והמבורכת של ההנהלה למלא את האולם ולייצר אוירה שונה וחיובית סביב הקבוצה השנה, ככה מסתיים משחק הבית הראשון שלנו.

אני יכול עכשיו לחפור שעות על באטל ועל הטכנית של ג'ף ועל המצב שלנו להמשך העונה, אבל המשחק הזה פשוט יושב עלי כבד מדי עם כל הדרך שהגיע ההפסד הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2015, 16:24 
יובל כתב:
הוקיץ' כתב:
באטל הוא הסיבה העיקרית שהיינו כל כך קרובים לראשון ובכלל הסיבה היחידה שהמשחק שלנו יותר זורם מאשר בעונה שעברה.
בלעדיו אנחנו פחות או יותר הקבוצה הכי טיפשה בליגה וזאת גם הסיבה שהוא משחק יותר מכולם.
האנמיה שלו בחלקים מהמשחק מוזרה ומתסכלת בעיקר למי שמכיר את השחקן הזה וקטש צריך לתת את הדעת על העניין הזה. גם ככה הוא נתן משחק גדול היום.

עם ובלי קשר, הקבוצה הזאת נבנתה עקום לגמרי.
מעבר להחתמה ההזויה של ג'אדג' והלא נכונה של אמיתי, גם אחרי שוויליאמסון חוזר אנחנו נשארים בלי סווינגמן יוצר.

היינו קרובים לראשון בגלל באטל? זה היה משחק שלנו לגמרי, הם שיחקו גרוע ואנחנו נתנו הכל בהגנה, ולזה אין שום קשר לבאטל, ואם משחק ההתקפה שלנו היה סביר היינו מנצחים בקלות. ההתקפה שעליה אחראי באטל נראתה רע מאוד, לא הגענו ל-70 נקודות נגד קבוצת הגנה די בינונית שבכלל הייתה במשחק גרוע וחסר אנרגיות. וזה לא שאין לו עם מי לשחק, להפך יש מסביבו הרבה סקוררים שמאוד מקלים עליו את המשחק. בדיוק אותו סיפור כמו נגד נס ציונה, שלמרות 24 ריבאונד התקפה ו-18 איבודים של נס ציונה נתקענו על סקור נמוך ולא הצלחנו לעשות שום דבר במשחק עומד.

ואני לא מבין איך אפשר להגיד על באטל שהוא אנמי אם גם כשהוא מנסה ללכת לסל הוא לא מצליח. מילא הוא היה זורק מעט אבל קולע את מה שהוא כן זורק, אבל זה לא המקרה. 3/8 מהשדה היום, 2/8 נגד נס ציונה. 5/16 אלה לא מספרים של מישהו אנמי אלא מישהו שלא מסוגל. לא מצליח לייצר לעצמו שום דבר בפיק-אנד-רול וגם לא באחד על אחד, לא קליעה מבחוץ, לא קליעה מחצי מרחק, לא חדירות, כלום. קלע שלשה אחת מתוך שלוש זריקות פנויות לגמרי. במאני טיים שבשביל זה בין השאר הביאו אותו לקח פעמיים את גוט ואת בן שימול וזה נראה מביך למדי, לא הצליח אפילו להגיע לזריקה נורמלית. היכולת שלו לייצר קליעה פשוט ברמה מאוד מאוד נמוכה.

אני לא חושב שבאטל היה חלש אתמול הוא היה לא רע ובכללי הוא שחקן טוב
הבעיה היא שהוא פחות השחקן שאנחנו צריכים, באטל לאט לאט עושה רושם של יותר רכז שעוסק בניהול משחק,ניהול פסטברקים, להריץ משחק פיק אנד רול, לחלק אסיסטים ולזהות חיתוכים ופחות בשחקן שחיפשנו שזה רכז עם קליעה מבחוץ שמשפיעה על המשחק עם יכולת יצירה מגוונת כי היכולת שלו ליצור בצבע באמת מתחת לכל ביקורת.

שחקן מסוג כזה לא בהכרח רע, אבל בסגל שיש לך רק 3 גארדים זה ממש לא השחקן שצריכים, אם לוקחים רכז מסוג כזה צריך עוד גארד יוצר.
באטל נורא מזכיר לי את דומניק וויטרס ששיחק בחולון, אסיסטר טוב ונותן איזה שלשה פנוייה פה ושם אבל ליידו היה את דייסון שהוא זה שלקח את המשחקים במאני טיים והיה המטרה של היריבות.
ופה אין גם ישראלי עם תפוקת שלשות גבוהה כמו יבזורי או הלפרין אלא רביב שהתפוקה שלו משלשות זאת לא המומחיות שלו וכך או כך יש לנו בעיית שלשות, אתמול קלענו רק 4 שלשות (אחת בלבד מחצית שנייה) מתוך 18 זריקות.
נגד נס ציונה 7 שלשות (שאחת מהן משוגעת על הבאזר ואחת מהן של אמיתי בגארבז').

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2015, 17:32 
לטעמי באטל היה לא רע בכלל, ניהל את המשחק מצויין, מסר אסיסטים מעולים ובאופן כללי הוא בטוח השחקן הכי חכם בקבוצה בפער גדול. מבחינת סקורינג הוא אכן לא מספיק טוב, אבל היה שיפור משמעותי מהמשחק הקודם ואני מאמין שעם עוד ביטחון זה יילך וישתפר, גם מבחינת חדירה וגם מבחינת קליעה.
רביב עשה בחצי השני כמה וכמה טעויות קשות בהגנה שכנראה נבעו מעייפות, יותר מדי פעמים הוא לא עשה חילוף בהגנה ופשוט עזב את השחקן שלו לגמרי לבד. חסר לנו שחקן ברוטציה לעמדה 2 וקשה לי לראות איך זה יוכל לעבוד ככה במשך עונה שלמה.
אוואנס היה מעולה עד ה-5 דקות האחרונות ואז פשוט הרג אותנו עם קבלת החלטות מזעזעת.
וולי ג'אדג' גמר לנו את המשחק במו ידיו, אני מקווה מאוד שבמשחק הבא וויליאמסון יהיה כשיר ושזה היה המשחק האחרון שלו בהפועל.
בסך הכל ניהול משחק לא רע של עודד, תפסיקו כבר עם התגובות מהבית. כנראה עשה טעות כשהכניס את ג'ף ורותבארט יחד עם 4 עבירות אבל ברגע שנקלענו לכזאת מצוקת עבירות היה ברור שאנחנו בצרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2015, 20:53 
באטל היה אתמול יוצא מהכלל. הוא שלט במשחק וניהל אותו בצורה פשוט מדהימה. הוא הכניס את רוטברט למשחק במחצית השניה לבדו ובלעדיו לא היינו מתקרבים להוביל על ראשון. הוא גם עשה כמה סלים גדולים במחצית השניה. אבל לצפות ממנו שיהיה סקורר זו כנראה טעות. אם היה לידו שחקן שונה מאוונס ואחד שיכול לייצר ויותר סקורר ממנו (קרופורד לדוגמה) ובעיקר מאמן שיודע את העבודה הוא היה יכול להיות הדבר הכי מתאים לנו. כמו שהקבוצה נבנתה ועם חדל האישים שמנהל אצלנו את המשחק, זו כנראה היתה טעות להביא שחקן כמוהו. היינו צריכים רכז סקורר. ועדיין - עם מאמן נורמלי על הקווים המשחק הזה היה שלנו בלי קשר לשופטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2015, 20:56 
בסדר שבאטל ימשיך לנהל טוב את המשחקים
קאליף וייאט ימשיך לנצח משחקים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2015, 21:55 
סמל אישי של המשתמש
בוריס כתב:

:bang:

אם אנחנו מנצחים את זה אתמול אתה רושם פה שזאת הייתה תצוגת תכלית של באטל.
הבן אדם שיחק 38 דקות והוציאו לו את המיץ, היה רחוק 2 אסיסטים מטריפל דאבל והוא עדיין לא מספיק טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2015, 22:03 
שמוליקיפוד כתב:
בוריס כתב:

:bang:

אם אנחנו מנצחים את זה אתמול אתה רושם פה שזאת הייתה תצוגת תכלית של באטל.
הבן אדם שיחק 38 דקות והוציאו לו את המיץ, היה רחוק 2 אסיסטים מטריפל דאבל והוא עדיין לא מספיק טוב.

ממש מעניין אותי שהוא לקח 10 ריבאונדים , את הנקודות הוא גירד ונראה שלא שהוא לא כופה על עצמו את המשחק אלה פשוט לא מסוגל לייצר מצב חדירה לגיטימי וזה לא המשחק הראשון ולא השני
להגיד רחוק 2 אס מטריפל דאבל זה ראייה אופטימית מדי של הדברים.

סטיט למשל, בכל מה שקשור לחדירות, סקורינג שוטף וסיום בצבע יותר טוב ממנו נראה נכון לרגע זה
מה שכן הוא יותר טוב ביצירה לאחרים ובקליעה מבחוץ, אני אישית ציפיתי לשחקן בסגנון אחר וביכולת אחרה, אולי אני מצפה יותר מדי ואתה צודק לא פוסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2015, 22:35 
סמל אישי של המשתמש
זאת לא ראיה אופטימית, אנחנו פשוט לא רואים כדורסל אותה עין.
באטל זה מה שהיה חסר לנו בעונה שעברה. גארד שיוצר לאחרים, כל אסיסט שלו אתמול היה בונבוניירה. הוא השאיר שחקנים לקרש סל פעם אחר פעם.
להגיד למי אכפת שהוא הוריד 10 ריבאונדים זה כמו להגיד "למי אכפת שגייטס לא שם גוף, הוא קולע 20 כל ערב." זה אחושרמוטה להוריד מהערך המוסף שלו.

על הנייר ה3 שלך זה מתן ואוואנס, אם אחד מהם היה יכול להוריד כדור לרצפה ברמה גבוהה ולתקוף את הסל אז הכל היה נראה יותר טוב.
בינתיים זה מה יש, היחידי שיכול לנהל את המשחק מבלי לפגוע בתפוקה של רביב זה באטל ואתמול הוא עשה את זה מעל ומעבר למה שציפיתי.
לא תנחית פה עוד קרלון ב60K$ גם עד 2030.

עם גארד מפוזר כמו סטיט במקום באטל אני מעדיף לתת לעצמי כדור לראש מאשר לראות משחקים של הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2015, 06:01 
אולי הגיע הזמן, במקום להתעסק כל הזמן בבאטל או סטיט, בהוא או בזה, בגארד או בסמול פורוורד, פשוט לדרוש מאדון מאמן שעם הסגל שיש לו יביא תוצאות?
גם בעונה שעברה, עם הסגל הבעייתי וכו וכו וכו היה צריך לעשות הרבה הרבה יותר מאשר הכדורסל המזעזע והעצוב שראינו. וגם העונה.
לא יודע, אחרי העונה שעברה אני צריך להשתכנע שהבעיה של הפועל תל אביב היא השחקנים ולא המאמן. יש בסגל הזה כישרון והמאמן צריך לנצל אותו. כן, למרות החסרונות.
אז שיתחיל להביא ניצחונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2015, 07:52 
שמוליקיפוד כתב:
זאת לא ראיה אופטימית, אנחנו פשוט לא רואים כדורסל אותה עין.
באטל זה מה שהיה חסר לנו בעונה שעברה. גארד שיוצר לאחרים, כל אסיסט שלו אתמול היה בונבוניירה. הוא השאיר שחקנים לקרש סל פעם אחר פעם.
להגיד למי אכפת שהוא הוריד 10 ריבאונדים זה כמו להגיד "למי אכפת שגייטס לא שם גוף, הוא קולע 20 כל ערב." זה אחושרמוטה להוריד מהערך המוסף שלו.

על הנייר ה3 שלך זה מתן ואוואנס, אם אחד מהם היה יכול להוריד כדור לרצפה ברמה גבוהה ולתקוף את הסל אז הכל היה נראה יותר טוב.
בינתיים זה מה יש, היחידי שיכול לנהל את המשחק מבלי לפגוע בתפוקה של רביב זה באטל ואתמול הוא עשה את זה מעל ומעבר למה שציפיתי.
לא תנחית פה עוד קרלון ב60K$ גם עד 2030.

עם גארד מפוזר כמו סטיט במקום באטל אני מעדיף לתת לעצמי כדור לראש מאשר לראות משחקים של הפועל.

יכול להיות שההשוואה לסטיט לא קשורה, אבל שמעת אותי אומר שבאטל שחקן לא טוב? באטל שחקן מעולה שתורם בכמה אספקטים והוא כן השחקן שהיינו צריכים שנה שעברה ליד רביב, רק שלידו היה איזה 4-5 שחקנים שיכולים לשים כמה שלשות במשחק (אובאנון\סקוט,שולדי,סקוורר,תומפסון ולא יודע מי) בקבוצה הזו יש קו קדמי מעובה של 5 שחקנים בעמדות 3-4 (3 מהם זרים) והקו אחורי רק משלושה שחקנים וזר אחד בלבד.
היכולת שלו ליצור לעצמו פשוט ברמה נמוכה וזה לא משהו שאנחנו יכולים להרשות לעצמנו בסגל הנוכחי שאין קלעי שלשות (תכלס כל שחקן מוגבל ל 1-2 שלשות במשחק).

לא מזלזל ב 10 ריבאונדים שלו אבל זה לא כל כך ערך מוסף כל עוד הוא לא נותן לנו מה שאנחנו צריכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2015, 08:01 
סמל אישי של המשתמש
ראיתי עכשיו.

עדיין לא מבין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2015, 09:00 
בוריס, לא שאני לא מסכים עם חלק מהביקורת שלך על בניית הקבוצה. עדיין, כמה אפשר להתעסק כל הזמן רק בזה (אפילו שההתעסקות נכונה). גם עם מה שיש צריך להיראות הרבה יותר טוב.
עודד קטש מוזמן להתחיל לנצח משחקים. ועכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2015, 09:30 
purvis short כתב:
בוריס, לא שאני לא מסכים עם חלק מהביקורת שלך על בניית הקבוצה. עדיין, כמה אפשר להתעסק כל הזמן רק בזה (אפילו שההתעסקות נכונה). גם עם מה שיש צריך להיראות הרבה יותר טוב.
עודד קטש מוזמן להתחיל לנצח משחקים. ועכשיו.

אולי תנוח כבר, היו שני משחקי ליגה עד היום אחד ניצחנו ואחד הפסדנו (הפסד מרגיז לכל הדעות ולא חשוב מאיזו סיבה).
אני בינתיים נהנה לראות את הקבוצה השנה סה"כ (וכך גם עוד אנשים שכתבו פה אמרו) ואני בטוח שכשג'אדג' יעזוב ווויליאמסון יתחיל לשחק זה יהיה אפילו יותר טוב.
אתה בעיקר אוהב לפטר את כולם, לחתוך לשחרר ולערוף ראשים, עם גישה כזו לא תהיה קבוצה כי לא יהיה כסף.
חופש הביטוי והכל ותגיד מה שאתה רוצה וכולם כבר הבינו שאתה בעד שקטש יילך הביתה ואתה לא מרוצה ממנו, אבל אפשר גם להכניס דברי טעם במקום הסיסמאות חסרות התכלית שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2015, 11:08 
KingAlpaca כתב:
ראיתי עכשיו.

עדיין לא מבין.

זה כמו המשחקים האלו בכדורגל שאתה מוביל ומתוך לחץ הולך אחורה עד שאתה מקבל את השוויון.

מחצית ראשונה שיחקנו מצויין בשביל לנצח. מאמצע הרבע השלישי שיחקנו כדי לשמור על היתרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2015, 11:45 
אוי קטש קטש...
לתת לג'אדג' לשחק כדי למלא דקות של מנוחה/עבירות זה בסדר, אבל להשתמש בבוכמן כדי לתת לכריס אוואנס לנוח זה כבר
מוגזם אה?
השחקן הכי חשוב שלנו שברור לכולם שמאמצע הרבע השלישי הוא משחק בלי אוויר וכל פעולה שלו נגמרת רע בגלל עייפות (קבלת החלטות וביצועים), תן לו לנוח!! ואם לא בוכמן אז שישחק שלושה גארדים ו2 גבוהים.
אין לי ספק שאם אואנס היה מקבל קצת מנוחה במחצית השניה היה לנו הרבה יותר מה למכור במאני טיים.
מאמן טיפש חסר מושג שלא יודע לנהל משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2015, 12:55 
גם למה להתעקש על גיל אמיתי במשחק כל כך גרוע שלו 0 מ4 מהשדה ו2 איבודים והוא עדיין שיחק 15 דקות מיותרות. איבד לגמרי את הביטחון
למה לא להכניס במקומו לרוטציה את בלאט. חזר אחרי קמפיין טוב בנבחרת הנוער וקטש נותן לו דקה מסכנה לשחק
שוב הוא רוצה לחזור על הטעות משנה שעברה ולייבש את הצעירים כל העונה.
אמיתי עד עכשיו לא שווה יותר מבלאט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2015, 13:27 
פרוויס, אני מצטער שוב להפריע לאג'נדה שלך אבל יש גם מציאות, ובמציאות זה מה שקרה העונה עד עכשיו:
העפנו מגביע ווינר את הפועל ירושלים, ואחר כך הפסדנו לאילת שגם היא קבוצה עם תקציב גבוה פי כמה משלנו.
אחר כך ניצחנו את נס ציונה בחוץ והפסדנו בבית לאחת הקבוצות החזקות בליגה, וגם זה בעיקר כי שיחקנו כמעט חצי משחק בלי גבוהים.
אם לא שמת לב, לכל הקבוצות ששיחקנו מולן עד עכשיו יש תקציב יותר גבוה מלנו (לרובן בהרבה) ועדיין הקבוצה נראית טוב וגם משיגה תוצאות לא רעות.
מעבר לכל זה, אתה מודע לזה שעברו רק שני מחזורי ליגה? כולנו רוצים שהוא "יתחיל להביא ניצחונות" אבל אולי תיתן לו צ'אנס לעשות את זה ותתאפק קצת עם ההתבכיינויות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2015, 13:35 
אין לי שום אג'נדה נגד קטש. ואתה יכול לראות מה כתבתי אחרי שהוא חתם (וגם כשהוא אימן בקבוצות אחרות וזלזלו בו).
אני פשוט אומר שבניגוד לשנים עברו העונה יש להפועל ארבעה זרים שעולים כמו שזרים צריכים לעלות. יש לו כלים. והוא צריך לספק ניצחונות. בטח ובטח אחרי הכדורסל הגרוע שהיה בעונה שעברה.
ומה שאני אומר זה שלא תמיד צריך להתעסק בלשדרג את הסגל. אלא המאמן צריך לעשות את המקסימום עם הסגל שיש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2015, 14:20 
פרוויס, אתה מגזים.
כן, היינו צריכים לנצח את המשחק מול ראשל"צ - גם אם שלושה זרים וחצי אבל מדובר בסך הכל במחזור השני לעונה שהדבר הכי חשוב בה הוא להגיע טוב לסיבוב השלישי.
קח אוויר, אל תהיה כל כך נחרץ ואגרסיבי, תן צ'אנס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2015, 14:26 
סמל אישי של המשתמש
זה לא "בסך הכל מחזור שני", זה יותר "כבר עונה שניה". אי אפשר להתייחס לקטש בלי להתייחס לבזיון של העונה הקודמת.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2015, 14:39 
comaor כתב:
גם למה להתעקש על גיל אמיתי במשחק כל כך גרוע שלו 0 מ4 מהשדה ו2 איבודים והוא עדיין שיחק 15 דקות מיותרות. איבד לגמרי את הביטחון
למה לא להכניס במקומו לרוטציה את בלאט. חזר אחרי קמפיין טוב בנבחרת הנוער וקטש נותן לו דקה מסכנה לשחק
שוב הוא רוצה לחזור על הטעות משנה שעברה ולייבש את הצעירים כל העונה.
אמיתי עד עכשיו לא שווה יותר מבלאט.

יש לי הרבה ביקורת על קטש, אבל כאן זו ממש לא אשמתו.
קודם כל, צריך להבין שבלאט מיותר לחלוטין ליד באטל ברמות האלה. אי אפשר לשחק עם שני שומרים כל כך מוגבלים של 1.80 בלחץ וחולשה פיזית זועקת (ועוד מול גארדים גבוהים כמו אבי בן שימול, חנוכי, גוט, דאוסן וכו' או סוס אתלטי כמו ליונס), וגם התקפית הם דורכים אחד על השני (לפחות ביכולת הנוכחית של באטל כשהוא מנהל משחק נטו שמדי פעם זורק לשלוש, וזה בדיוק מה שבלאט נותן). אני יודע שהיה איזה משחק אימון שזה כביכול עבד לכמה דקות, אבל זה שילוב גרוע מאוד ברמות הגבוהות. כשבאטל משחק 38 דקות ברור שאין מקום לבלאט על המגרש, ולתת לו לשחק בסיטואציה הזאת היתה טעות קשה. וזה בלי קשר לשאלה אם אתה מחזיק מבלאט או לא.
שנית, רוב הדקות של גיל אמיתי בשני המשחקים עד כה הן למעשה בכלל בעמדה 3 (בגלל התפקוד של מתן כ-4). הרי באטל כאמור שיחק 38 דקות ורביב 36 דקות (ואני חושב שזה הכרחי בסגל שלנו כרגע - הם פשוט לא יכולים לרדת מהמגרש במשחק צמוד), מה שמשאיר לך בקושי 6 דקות מהספסל בעמדות 1-2. אמיתי הוא בעצם המחליף של אוואנס רוב הזמן, וברור שזה תפקיד שבלאט לא יכול למלא.

אני בהחלט שותף לאכזבה מאמיתי אבל כל הדיבורים על בלאט או סקוורר לא רלוונטיים בקונטקסט הזה. בלאט וסקוורר עם ה-1.80 שלהם יכולים לשחק דקות משמעותיות בהרכבים ליד באטל ורביב? אמיתי לפחות נותן לך את האופציה הזאת. בשני המשחקים האחרונים כשמתן משחק כמעט רק 4 אז אמיתי הוא המחליף של אוואנס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2015, 16:25 
כשוויליאמסון יחזור הסגל אמור להיות הרבה יותר מאוזן. מתן אמור לשחק יותר 3, אמיתי יותר 2, רביב ובאטל אמורים יותר לנוח, ובלאט יותר לשחק.
בוא מקווה שזה מה שיהיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 135 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: