תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 02 אוגוסט 2025, 15:49

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3009 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 101  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: די נחמד מה שקורה לאירופאים
הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2015, 16:22 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
ItaiH6 כתב:
Serp und Molot כתב:
ItaiH6 כתב:
Serp und Molot כתב:
אני רק שאלה.
מצטער אם היא עלתה לפני כן ואני חוזר עליה. לא קראתי את כל ששת העמודים.

מדוע הפליטים מסוריה חייבים להגיע למדינות מערב אירופה המדושנות ולא עוצרים בכל אחת מהמדינות בין סוריה לשבדיה?
הרי בשביל להימלט מהתופת של מלחמת האזרחים בסוריה ולהציל את חייהם אין צורך בלחצות את כל היבשת ומספיק לצאת מסוריה ואולי גם מטורקיה, ליתר בטחון. אני כבר לא מדבר על מדינות האחרות שגובלות בטורקיה ואינן בכיוון אירופה המערבית, כמו איראן, גאורגיה וארמניה.

למה ללכת רחוק? ממש מדרום מערב לסוריה נמצאת המדינה שיזמה את אמנת קליטת הפליטים הבין לאומית. למה שלא יברחו אליה?

השאלה היא על הפליטים הסורים ולא על מדינת ישראל.
לא חייבים לדחוף את הישות הציונית לכל מקום.

לא מדובר על הישות הציונית כישות בעלת מדיניות מסוימת אלא כעל ישות בעלת גבול משותף עם סוריה ככה שלפי הגיון הבריחה רק למדינות קרובות היא הייתה אמורה להיות יעד סביר בדיוק כמו לבנון, ירדן וטורקיה שכן קלטו אלפי או עשרות אלפי פליטים, במיוחד כשמדובר במתנגדים למשטר המייצג מדינת אויב.

לבנון, ירדן וטורקיה קלטו פחות או יותר את כל הפליטים שיצאו מסוריה ולא הגיעו לאירופה, בסך הכול כמה מיליוני אנשים.

בסדר, אז לא דייקתי. הנה אני מתקן.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2015, 16:29 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
הגרמנים כבר הודיעו שמי שבא ברוך הבא, ולא בודקים דרך איזה מדינות שלישיות הוא הגיע, אבל מסתבר שיש משתמשים בפורום שדים שיותר מודאגים מהגרמנים עצמם בכל הנוגע לטוהר האומה הגרמנית.
מדהים. וגם מחריד.

היית מקבל טונות של כיף מתוך פוסט על זה שבאיירן תורמת מיליוני יורו לקרן למען הפליטים בגרמניה בקבוצת הפייסבוק של אוהדי באיירן בישראל.
אנשים בלי טיפת "דם גרמני" שהתחילו לעקוב אחרי קבוצת כדורגל בגלל איזה משחק שהם ראו שלהם בסוף שנות ה1990/תחילת ה2000 בוכים על זיהום הדם הגרמני בדם של מוסלמים בזמן שאנשים עם "דם גרמני" מזדעזעים מהם ומסבירים להם שמשהו אצלם לא בסדר.

אני באמת לא מבין ממה אתה נדהם ונחרד.
בכל זאת מדובר בעם שב2000 ניסה להשאיר את המשת"פים הלבנונים שלו להיטבח מעבר לגבול כשהתחיל את הפינוי משם בלי התראה מספיקה להתפנות.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2015, 16:30 
וואו ראיתי את הפוסט הזה. זה היה מדהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2015, 16:36 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
Serp und Molot כתב:
19 כתב:
נכון, מי שהאמצעים בידיו ויכול להגיע לאירופה בבריחה שלו, ולא כמו כ85% מהנמלטים שמגיעים למדינות הסובבות והעניות והלא בטוחות , מעדיף להגיע למדינות שמושיטות לו יד ומצהירות שהוא רצוי ויעזרו לו על פני כאלה שאומרות לו שהוא לא רצוי. מה משונה בזה?

גם מי שברח לארה"ב הוא מהגר עבודה שחיפש להנות ממנעמי החיים? לפני המלחמה, לא בזמן. לאיפה? לישראל למשל. יותר קרוב. עובדה שהרוב לא ברחו לאמריקה, מה זה לאיפה? לאיפה שהרוב ברח.

נראה לי יש פה כשל לוגי.
מי שאמצעים בידיו לא צריך שיעזרו לו.

מה לא בטוח בצ׳כיה, בולגריה, הונגריה, רומניה… ועד כמה הן עניית ביחס לסוריה של ימינו. זו תכנית כשבקשתך או תכנית הצלת פליטי מלחמה? הרי בן אדם בורח מגיהנום, לא.

מי שהאמצעים בידיו צריך שיעזרו לו אם נופלים לו טילים על הראש. כמו כן האמצעים בידיו בסוריה לא תואם את האמצעים בידיו באירופה. נואשתי מלהסביר למה השאיפה הטבעית של האדם היא להגיע למקום הטוב ביותר שהוא יכול ולא לרע במיעוטו.מקווה בשבילך שלא תהיה במצב הזה, אבל אם כן, מעניין אם תבחר לברוח לניו יורק או ליוון אם יש לך אפשרות להגיע לפה ולפה. נסכים שלא להסכים, אני אברח לארה"ב ואתה תתמודד עם המשבר ביוון כי זה מספיק בטוח.

אדם שהשאיפה הטבעית למצוא חיים יותר טובים נקרא מהגר עבודה.
אדם שנמלט ממלחמה נקרא פליט, עם אמנות זכויות וכו׳.
נא לא להתבלבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2015, 16:40 
סמל אישי של המשתמש
Serp und Molot כתב:
19 כתב:
Serp und Molot כתב:
19 כתב:
נכון, מי שהאמצעים בידיו ויכול להגיע לאירופה בבריחה שלו, ולא כמו כ85% מהנמלטים שמגיעים למדינות הסובבות והעניות והלא בטוחות , מעדיף להגיע למדינות שמושיטות לו יד ומצהירות שהוא רצוי ויעזרו לו על פני כאלה שאומרות לו שהוא לא רצוי. מה משונה בזה?

גם מי שברח לארה"ב הוא מהגר עבודה שחיפש להנות ממנעמי החיים? לפני המלחמה, לא בזמן. לאיפה? לישראל למשל. יותר קרוב. עובדה שהרוב לא ברחו לאמריקה, מה זה לאיפה? לאיפה שהרוב ברח.

נראה לי יש פה כשל לוגי.

מה לא בטוח בצ׳כיה, בולגריה, הונגריה, רומניה… ועד כמה הן עניית ביחס לסוריה של ימינו. זו תכנית כשבקשתך או תכנית הצלת פליטי מלחמה? הרי בן אדם בורח מגיהנום, לא.

מי שהאמצעים בידיו צריך שיעזרו לו אם נופלים לו טילים על הראש. כמו כן האמצעים בידיו בסוריה לא תואם את האמצעים בידיו באירופה. נואשתי מלהסביר למה השאיפה הטבעית של האדם היא להגיע למקום הטוב ביותר שהוא יכול ולא לרע במיעוטו.מקווה בשבילך שלא תהיה במצב הזה, אבל אם כן, מעניין אם תבחר לברוח לניו יורק או ליוון אם יש לך אפשרות להגיע לפה ולפה. נסכים שלא להסכים, אני אברח לארה"ב ואתה תתמודד עם המשבר ביוון כי זה מספיק בטוח.

נא לא להתבלבל.

נגיד שמחר איראן משמידה את ישראל, ואתה מוצא את עצמך עם משפחתך כפליט על סירה. הבחור שמשיט את הסירה שואל אותך אם אתה רוצה לשוט ללבנון הענייה או לצרפת העשירה שכבר הודיעה שתקבל אותך כפליט.
אתה רוצה להגיד לי שתגיד לו לשוט ללבנון?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2015, 16:43 
נו טוב, אני מעדיף להיות בסוגיה הזו בצד של גרמניה ואיסלנד ופינלנד, מאשר סעודיה וקטאר.

נ.ב
פוגבה התנער מהפרסום הזה, זה פורסם ללא ידיעתו לטענתו.

נערך לאחרונה על ידי 19 בתאריך 05 ספטמבר 2015, 16:54, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2015, 16:53 
סמל אישי של המשתמש
ממשלות ירדן ולבנון לא פנו בקול תרועה לפליטים הסוריים וקראו להם להגיע אליהם.
הפליטים העמידו את הירדנים ואת הלבנונים בפני עובדה כשחצו את הגבול.
הירדנים והלבנונים היו צריכים מאוד להתאמץ כדי לחסום את הגבול ואיני בטוח שהיו מצליחים גם אם מאוד היו רוצים בכך.

כל הפליטים שעולים צפונה לגרמניה אוסטריה שבדיה הפכו מבחינתי למהגרי עבודה כל עוד לא גורשו מהארץ בה נחתו .

לדעתי רוב היהודים שהגיעו לארה"ב לא היו פליטים אלא מהגרי עבודה. בהחלט הסמיכות למלחמת העולם השנייה עזרה להם להיכנס בייתר קלות לארה"ב ולדרום אמריקה.

בדיוק כמו שליהודים שהגיעו לארץ בשנות החמישים לא ניתן לקרוא פליטים כך לא ניתן להתייחס ליהודים שהיגרו לארה"ב בשנות ה-50 וכמובן לאחר מיכן כפליטים אלא כמשפרי עבודה או כמהגרי עבודה.

בכל מיקרה בהצלחה לפליטים/ מהגרי עבודה בדרכם לארצות השפע של אירופה.
אל תעצרו. וינה מחכה לכם גם ברלין מינכן ועוד ערים חשובות.
ישנה מדינה נהדרת כמו פורטוגל. שם אני בטוח שהם יתקבלו בלבביות. חבל שהם לא נוסעים גם לשם.

נערך לאחרונה על ידי אדום אופטימי בתאריך 05 ספטמבר 2015, 17:07, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2015, 16:57 
כמה שנאה של הלבן העשיר והמדושן. כמה שנאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2015, 17:03 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
Serp und Molot כתב:
19 כתב:
Serp und Molot כתב:
19 כתב:

נראה לי יש פה כשל לוגי.

נא לא להתבלבל.

נגיד שמחר איראן משמידה את ישראל, ואתה מוצא את עצמך עם משפחתך כפליט על סירה. הבחור שמשיט את הסירה שואל אותך אם אתה רוצה לשוט ללבנון הענייה או לצרפת העשירה שכבר הודיעה שתקבל אותך כפליט.
אתה רוצה להגיד לי שתגיד לו לשוט ללבנון?

ברור שלצרפת.
אבל לצרפת מגיעים לא בדרך ישרה אלא דרך מדינה שלישית, רביעית, חמישית, שמינית שכל אחת מהן בטוחה יותר וטובה יותר מלבנון ולא כפי שתיארת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2015, 17:08 
סמל אישי של המשתמש
שאלה נוספת, האם סטטוס הפליט הסורי יעבור בירושה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2015, 17:11 
סמל אישי של המשתמש
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4697617,00.html

מזעזע לקרוא.

מקווה מאוד שגברת מרקל ומנהיגי אירופה הנאורים יצאו בהקדם בתקשורת ויצהירו שאין צורך להמיר דת כדי להיקלט להצליח במדינותיהם וכי המרת הדת מיותרת.
הם צריכים לשכנע את הפליטים/מהגרי העבודה שהם יצליחו במדינות בהם יקלטו בין אם יהיו מוסלמים , נוצרים או השם ירחם ימירו את דתם ליהודים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2015, 17:55 
סמל אישי של המשתמש
כמות המהגרים/פליטים שהגיעה עד כה לאירופה בגל האחרון דומה לכמות שגנבה את הגבול והגיע לישראל ממדינות אפריקה.
לצערי כבר מתגלים בקיעים ראשונים וחששות באירופה הההומניטרית מגל נוסף ומתמשך.

ציטוט:
האיחוד האירופי דן באפשרות להקמת מרכזי קליטה לפליטים במזרח התיכון
שרי חוץ אירופים דנו באפשרות להקים מרכזי קליטה מטעם האיחוד האירופי למבקשי מקלט במזרח התיכון ובאפריקה, וכך למנוע את הגעתם לאירופה. נשיא האיחוד האירופי דונלד טוסק אמר כי המהלך יהיה קשה מאד לביצוע וידרוש אמצעים רבים.

שרת החוץ של האיחוד האירופי פדריקה מורגיני אמרה כי מספר מבקשי המקלט שיגיעו למרכזים הללו יהיה גדול מאד, והאיחוד חושש שהמהלך יגרום לחוסר יציבות במדינות שכבר מתמודדות עם אתגר קליטת הפליטים, בהם טורקיה ולבנון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2015, 17:59 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
וואו ראיתי את הפוסט הזה. זה היה מדהים.

אוקיי,
סיקרנתם אותי...

לינק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2015, 18:02 
סמל אישי של המשתמש
הגיע אלי בפייסבוק. לא יודע כמה מהימן . אבל נחמד, לפחות לי לקרוא.
ממליץ לשונאי הגזענות והגזענים למיניהם לדלג.

סבסטיאן וילאר רודריגז- בעיתון בספררד כתב:

עיתון ספרדי :" השמדנו 6 מיליון חכמים וקיבלנו במקומם 20 מיליון מוסלמים טיפשים "
נושא: מאמר באנגלית בעיתון אירופאי על יד עיתונאי ספרדי -חובה חובה לקרוא
על רקע הקריקטורות (על הנביא מוחמד) והזעם המוסלמי המשתולל באירופה
התפרסם בעיתוי זה מאמר באנגלית בעיתון אירופאי על ידי עיתונאי ספרדי ולהלן
תרגום המאמר הנדיר הזה:

"כל החיים האירופיים מתו באושוויץ !!!
הלכתי ברחוב בברצלונה ולפתע גיליתי אמת מחרידה - אירופה מתה באושוויץ.
הרגנו ששה מליון יהודים והחלפנו אותם בעשרים מיליון מוסלמים. באושוויץ
שרפנו תרבות, מחשבה, יצירתיות, כשרון. הרסנו את העם הנבחר, באמת נבחר, כי
הם הולידו אנשים גדולים ונפלאים, אשר שינו את העולם.
תרומתם של אנשים אלה מורגשת בכל תחומי החיים: מדע, אומנות, מסחר בינלאומי
ומעל לכל - מצפונו של העולם. אלה האנשים ששרפנו.
ותחת העמדת פנים של סובלנות, ומכיוון שרצינו להוכיח לעצמנו שנרפאנו ממחלת
הגזענות, פתחנו שערינו ל20 מליון מוסלמים, אשר הביאו עלינו טיפשות
ובורות, קיצוניות דתית ואי-סובלנות, פשע ועוני הנובעים מאי רצון לעבוד
ולקיים את משפחותיהם בכבוד.
הם הפכו את הערים הספרדיות היפהפיות שלנו לעולם השלישי, טובעות בזוהמה ופשע.
הם מסתגרים בדירות שקיבלו בחינם מהממשלה ובהן הם מתכננים את הרצח וההרס
של מארחיהם התמימים.
וכך - לרוע מזלנו, החלפנו תרבות בשנאה פנאטית, כישרונות יצירתיים בכישורי
הרס, אינטליגנציה בפיגור ודעות קדומות. המרנו את רדיפת השלום של יהדות
אירופה ותכונתם לתקוות לעתיד טוב יותר לילדיהם, היצמדותם הנחושה בחיים כי
החיים קדושים,באלה אשר תרים אחר המוות, באנשים אשר נכלים בתשוקת המוות לעצמם ולאחרים,
לילדינו ולילדיהם.
איזו טעות נוראה נעשתה על ידי אירופה האומללה!"
סבסטיאן וילאר רודריגז

נערך לאחרונה על ידי אדום אופטימי בתאריך 05 ספטמבר 2015, 18:07, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2015, 18:06 
סמל אישי של המשתמש
אופטימי,
סחטין על הג'יהאד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2015, 18:31 
סמל אישי של המשתמש
חולה וחולני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2015, 18:42 
סמל אישי של המשתמש
כמו כן שכחתי לציין שמדובר ב"מאמר" שמעולם לא נכתב על ידי עיתונאי שלא קיים לעיתון שאין כזה.
ללמדכם על בורותו המהממת של הטיפוס הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2015, 18:48 
סמל אישי של המשתמש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2015, 19:53 
סמל אישי של המשתמש
מה הסיכוי שהתמיכה במפלגות הימין הנאו-נאצי הגרמניות גבוהה יותר בישראל מאשר בגרמניה?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2015, 20:15 
סמל אישי של המשתמש
פתחתי את תגובתי הקודמת בהיסתיגות הבאה:
אדום אופטימי כתב:
הגיע אלי בפייסבוק. לא יודע כמה מהימן . אבל נחמד, לפחות לי לקרוא.
ממליץ לשונאי הגזענות והגזענים למיניהם לדלג.

זה כמובן לא הפריע לאדם קטן להעיר לי הערה על בורותי.
אני בור ואני גזען ואני גם חולה נפש . מה אהיה השלב הבא ? יאשימו אותי בהטרדה מינית וניצול עובדת ?

שבוע טוב גם לשונאי ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2015, 20:25 
סמל אישי של המשתמש
מה הסיכוי שאידיאולוגיה נאורה לא תמיד מסתדרת עם המציאות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: די נחמד מה שקורה לאירופאים
הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2015, 20:40 
אנקדוטה קטנה על גזענות, ישראל ואירופה.
שלשום הייתי בארטמיו פרנקי במשחק של נבחרת איטליה. חצי שעה לפני המשחק חיפשתי את ההרכבים באינטרנט, וראיתי כתבה על זה שתהיה דקת דומייה לזכר הפליטים שנהרגו.
באינסטינקט הראשוני זה היה נראה לי מוזר. חשבתי, מדינה יחסית ימנית כמו איטליה וקהל של הנבחרת שהוא מן הסתם יותר לאומי מאשר הממוצע, חשבתי שזה בעייתי לערב בזה נושא פרובוקטיבי כמו פליטים.
מפה לשם, הכל עבר בסדר מופתי. שקט כשצריך, כפיים כשצריך, הכי מכובד שאפשר. גם אנשים שהתעלמו מההמנון המלטזי בצורה קצת לא יפה בעיניי, שתקו כמו אילמים.
ואז נפל לי האסימון. רק אצלנו, העם הנבחר, תמיכה בפליטים היא עניין שנוי במחלוקת. באירופה, מסתבר, זה עניין של הומניזם בסיסי שחוצה מגזרים פוליטיים.

מצ"ב התייחסות קלילה לנושא בארץ הקודש, מה שהספקתי לקלוט תוך כדי טיול, כשרמת ההתעמקות שלי בענייני המדינה נמוכה.תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2015, 20:49 
סמל אישי של המשתמש
כל הכבוד לאיטלקים. אנחנו יהודים ולנו יש סטנדרטים שונים ודברים אחרים לדאוג להם.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2015, 20:53 
אין ספק. כל המדינות צריכות לדאוג לפליטים, אבל לעם היושב בציון יש פטור.
קצת חבל שלא התנהגו אלינו ככה בשנת 45, אולי ככה הייתם מבינים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2015, 20:56 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:

ואז נפל לי האסימון. רק אצלנו, העם הנבחר, תמיכה בפליטים היא עניין שנוי במחלוקת. באירופה, מסתבר, זה עניין של הומניזם בסיסי שחוצה מגזרים פוליטיים.

ראשית יפה מאוד מצד האיטלקים.
איני חושב שיש מחלוקת גדולה בארץ לגבי תמיכה בפליטים שאינם רוצים רעת המדינה או להילחם במדינה ולפגוע במדינה.
יש בארץ בהחלט מחלוקת לגבי תמיכה במהגרי עבודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2015, 21:01 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
אין ספק. כל המדינות צריכות לדאוג לפליטים, אבל לעם היושב בציון יש פטור.
קצת חבל שלא התנהגו אלינו ככה בשנת 45, אולי ככה הייתם מבינים.

ההבדל בנינו הוא שאני משוחרר מכבלי הרצון להידמות לגויים ואתה קשור חזק. כל אחד מאיתנו רואה את זה כדבר טוב, אני רואה בהיבדלות ערך עליון, ואתה רואה בהתקדמות ובהידמות למערב ערך עליון. לצערי, למרות שאתה לא חושב ככה, אתה מנצח. היהודים הרבה יותר דומים לגויים מאשר לתנאים ולבני ישראל.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

נערך לאחרונה על ידי Officer Barbrady בתאריך 05 ספטמבר 2015, 21:03, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2015, 21:02 
כולם בעד להחזיר מהגרי עבודה ללא אשרה לארצם.
בשביל זה צריך לבדוק בקשות של מי שמגיע, ולברר מי פליט ומי מהגר עבודה.
את מהגרי העבודה להחזיר הביתה.

בישראל לא בודקים מי שייך לאיזו קבוצה. מדוע ולמה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2015, 21:04 
סמל אישי של המשתמש
כי ישראל גם נגד קליטת פליטים. האיום הדמוגרפי, כלכלי ופלילי גובר על הרצון להתנהג כמו מדינות אירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2015, 21:06 
זה אל תסביר לי. אני יודע את זה. תסביר את זה לנאורים שאין להם בעייה עם פליטים, רק עם מהגרי עבודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2015, 21:10 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
תגובתה הנסערת של קסנדרה, בת למשפחת צד"ל מהצפון על רקע דבריו השערורייתים של יו"ר מפלגת העבודה מר בוז'י הרצוג לקליטת פליטים מסוריה: "איפה היית 15 שנה מר הרצוג ??, אנחנו כבר 15 שנה בארץ וטרם טיפלתם בנו, כיצד אתה יכול להיות אדיש לסבל של אלו שחירפו את נפשם למען המדינה? ולעומת זאת כל כך רגיש לסבל של הסורים, העוינים את ישראל ?!!! אבקש את תשובתך הכנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3009 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 101  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: